Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JJános
addikt
Igen, és ez szerintem még kibírhatós. De Te minden kijelentésemre így fogsz reagálni?

Sziszi: Lehet, hogy így lesz, én báni fogom, bár anno Suminak drukkoltam, és tetszett, hogy nem lehet a nyomába sem érni. Még az ugyanolyan autóval körözgető, nagy tehetséggel megáldott brezil(brasil) csoda sem. Aki 6 idényben 9 futamgyőzelmet aratott.

-
Ez is egy érdekes kérdés, és ennek is szerepe van abban miért alakultak így az események.
Szerintem négyféleképp vizsgálhatták volna azt hogy mi történt:
1, A befutó után, beidézik Hamiltont és a McLarent, akik egyértelműen kijelentik, hogy rádión utasítást adtak Hamiltonnak hogy engedje el Trullit. (a. Immediately after the race and before Lewis Hamilton attended the Stewards Meeting he gave an interview to the Media where he clearly stated that the Team had told him to let Trulli pass. b. Furthermore, the radio exchanges between the driver and the Team contain two explicit orders from the Team to let the Toyota pass.
)
Ítélet: Helyben hagyják a végeredményt 3. Trulli 4. Hamilton, a másnapi újságcikkek: 'Hamilton jobban ismeri az f1 szabályait mint a mclaren' 'csapata félreértelmezése miatt csúszott le a dobogóról Hamilton'2, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent, akik elmondják, hogy Trulli visszavette tőlük a poziciót, és nem említik a fenti rádióbeszélgetést. Az FIA ezután meghallgatja a rádióforgalmazást majd félrevezetés miatt kizárják Hamiltont és Trulli 3.
3, Előzetesen a FIA meghallgatja a rádióbeszélgetéseket, beidézik Hamiltont, rákérdeznek az adott beszélgetésre, majd helybenhagyják a végeredményt. Trulli 3. Hamilton 4. + 1-es pont újságcikkek
4, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent akik nem említik a rádióbeszélgetést, az FIA elmulasztja a rádiókomm. ellenőrzését, és megbünteti Trullit. Majd a nyilatkozatok után ájön, hogy nem járt el kellő alapossággal és innen már ismerjük a történetet...
Szerintem a nézők és a szurkolók szempontjából a negyedik megvalósult változat a legrosszabb, én bármelyik másik három megoldási módot korrektebbnek tartottam volna. Így szurkoló legyen a talpán, aki követni tudja az eseményeket és az utólagos poziciócseréket.
-
-
Superman
nagyúr
Teljesen igazad van. Szerintem viszont nem mosolyterápia ez, inkább irritáló, ami itt folyik. Régebben még szakmaiság folyt itt, de azok az emberek, akik igazán objektíven nézték, nézik az F1-et és habár szurkolnak valakinek, de a másik, nekik nem tetsző pilóta sikereit, érdemeit is elismerik, fokozatosan elmaradtak az ilyen primitív hozzászólások miatt.
Egyébként meg Hamiltont azért nem szeretik itt a legtöbben, mert színesbőrű, csak ugye az általában vett rasszizmust fájdalmas bevallani, mintahogyan a cigányozást, zsidózást is (bár ez utóbbi külön kategória).
-
PazsitZ
addikt
Persze büntessék meg Webbert mert elindult és ott tudott lenni a második helyen, ő futotta a 3. leggyorsabb kört. Ráadásul kilökték. Tök logikus dolog

Egyébként a mai kommentátori teljesítmény megint katasztrofálisan sz*r volt. Ezért a teljesítményért amúgy pénzt is kapnak? Jobban járnánk ha a pénzükért kussolnának szvsz

Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Seed szerver topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)