- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Button után 2 mp-re voltak Vettelék. Simán meglett volna Kubica-nak. Elkapkodta egy kicsit. A kopott lágy gumis autó elé így beállni. Szinte biztos volt hogy Vettel meg fog csúszni.
Ha befutott volna Vettel akkor leiskolázta volna Webbert. Akiről az egész futam alatt nem hallottunk semmit. Nem semmi gyerek ez a Vettel. -
-
iguana
őstag
-
-
Integra
titán
mert barmok, és senki sem rúghatja őket onnan ki, ezért mondhatnak minden ökörséget...
foglamam sincsen hogy honnan hitték, kimi ahogy kijött meglátta és már taposta is a féket, mert tuda, hogy valami nincsen rendben..
de szerintük még biztosan féknyomáskor is az előzés járt a fejében...
meg aztán hogy néz ki ez a szabó a stúdióban?? most nem írom ide a véleményem, mert biztos pár moderátornak nem tetszene.. (bár ők is egyetértenének velem) -
iguana
őstag
én merem vállalni, hogy volt olyan időszak, amikor szórakoztató volt a közvetítése számomra.
komolyan.
(jó sok évvel ezelőtt kb. a hová tűnt "démonhil" érában.)
azt is értem, hogy a telefonos amőbázástól hihetetlen sokra vitte, (az nem is érdekel, hogy hogyan, vagy miért, mivel semmi rálatásom sincs)és megnőtt az arca.
rendben.
de könyörgöm! miért kell ilyen infantilis, végtelenül fárasztó, végtelenül irritálónak lennie? bármilyen szereplése, ami nézőknek szól, egyszerűen ciki. még azt sem tudom mondani, hogy csak ripacs.
magánemberként nem ismerem, szakmailag nem ismerem.
kíváncsi lennék, milyen lehet pl. vele dolgozni? amikor nincsenek kamerák, nincsenek mikrofonok.
...és ha már valaki ilyen pozícióban van, nincs egy "sztájlisztja", egy személyes tanácsadója, vagy bárki, aki esetleg visszacsatolhatna neki, hogy lacika, ez sok, ez gáz? -
JJános
addikt
Emlékszem erre, bár nem a legszebb emlékem. DC ráfékezett az esőben, és Sumi belerongyolt. Sokáig utáltam ezért DC.-t. Aztán Sumi három keréken is gyorsabb volt, mint DC. Így ütötte el Sumit a pontszerzéstől. Ha jól emlékszem Hakkinennel vívtak, és így lett hakkinen világbajnok. Ha nem jól emlékszem bocs.
-
venember83
nagyúr
De ezt nem bizonyitottak a telemetriai adatok, meg a gazelvetelt is nehez volt kimutatni, szoval az nem a skot hibaja volt, kulonben sem nezem ki belole, meg nem is lathatta maga mogott Schumit, honnan tudta volna mikor fekezzen? Csapat sem mondhatta, h Allj ra a fekre, mert akkor az ismet bizonyithato lett volna radio miatt, ugye. Ez is leragott csont, mas?
-
manutdzoli
senior tag
Arra én is nagyon kíváncsi lennék.Kicsit bosszantó hogy amíg kimi versenyzett a mekiben mindig valamilyen hiba hátráltatta,és nem tudott vb lenni.Eligazol a ferrarihoz,és hamilton a mekiben egyből vb lesz.Semmi technikai hiba.De még alonsónál sem.Kicsit furcsa.Dehát ilyen az F1,valamit nagyon eltalált a McLaren.Remélem jövőre összejön kiminek a vb cím
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Battlefield 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest