Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
szegény Webber, megállt alatta a cucc
pedig milyen szép lenne, vasárnap Red Bull 1-2
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
atyaég, ezt most láttam először.
nagyon komoly a cucc, nekem is kell egy ilyen játékszer itthonra
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Ferrari sajtósa a BBC-nek elmondta, hogy sajnálják a történteket, ezt hitték, hogy .....
hinni bazze a templomba kell jónapotkívánok.

a Ferrari "felső vezetői" sztem már nem sokáig fogják elviselni az ilyen amatőr hibákat

-
Zé_Mester
őstag
ezek teljesen hülyék.
lassan már köszörülhetnék a giotint és egy pár embert ideje lenne kidekorálni, kedve Domenicallival meg a többi ökörrel
Schumi is ottvan "tanácsadóként"......no comment.
ilyen tanácsadást bármelyikünk tudna adni....sz.rházi banda
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon komoly, nekem is nagyon tetszik ez a tetkó, de ennyire még nem szántam rá magam
talán majd.....egyszer 
(#38775) Oliverda ez nagyon beteg

-
Zé_Mester
őstag
válasz
RedWing
üzenetére
épp itt lenne az ideje hogy valaki ráncba szedje a bandát, mert amit eddig mutattak az a 0-át se üti meg. egy Ferrarinak nem a sereghajtók között kell(ene) kullogni.

remélem most már vesznek egy 180 fokos fordulatot és végre visszatérnek az élmezőnybe.
mondjuk Buttonnak is nagyon örülök, csak akkor Kimi-t tegyék át mellé Barika helyett
-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
én is, mint eddig bármikor.
99 óta van itt futam ha jól tudom, érdekes módon az eddig eltelt futamoknak se csappant meg minimálisra a nézettsége, a korai kezdés miatt. akit érdekel az úgyis fel fog kelni, ha hajnal 3-kor kezdődik akkor is. vagy megnézi délután ismétlésbe.
de ilyen marhaságot hogy "európába is nézhető legyen"....röhej
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Depression
üzenetére
nincs ezzel a pályával semmi baj, jó futam lett volna, ha nem kavarják meg a kezdést "lusta európaiak" miatt
ha korábban kezdik akkor nincs ekkora eső, és akkor lehet nyugodtan versenyezni. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Zoza24
üzenetére
Webbert sztem most egy világ utálta meg, Ecclestone-nal együtt.
milyen szép lenne ha minden versenyen rinyálna mindeki hogy nincs kedve menni.
rally vb-n is milyen jól mutatna hogy elkezd esni az eső akkor nem rajtolnak merte sáros lesz a kocsi......gyönyörű lenneszánalmas ez az egész F1, a Ferrariról meg még nem is beszéltem.
0-0 pötty 2 futam után....ezzel az erővel maradjanak otthon, legalább nem fogy a motor, meg gondolkozzanak el hogy tavaly óta mitől ilyen sz.rok
-
Zé_Mester
őstag
ekkora sz.rságot.
jól el...ták a vásárnapomat 
nem értem miért kellett ezért fél órán át húzni az időt.
meg azt sem értem hogy egyes pilóták mit keresik itt a kifogásokat, hogy már nem alkalmasak a fényviszonyok meg a többi hülyeség.
könyörgöm, ezt tudták/sejthették eddig is.azért ülnek az autóba hogy versenyezzenek, nem azért hogy várják a szebb jövőt.

Bernie Ecclestone meg forduljon fel a marhaságával hogy később kell indítani a versenyt. aki nézni akarja az úgyis felkel hajnalba is....

-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ez ugye most nem komoly hogy így fog kinézni az gép az éjszakai futamon
kicsit fura ott a kocsi orrán az a 4 bazi nagy reflektor
-
Zé_Mester
őstag
na a madárkának is KO sztem, Piquet adott neki egyet

kíváncsi leszek milyen lesz a futam, ha holnap esni fog az eső, izgi lenne az tuti

-
Zé_Mester
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
rászántam magam én is , de csak jól felhúztam magam úgyhogy szépen bezártam.
kajak ezt a palit küldjék el inkább agyaggalamblövészet interjú készítésre vagy nem tom hova, de ne írjon ekkora marhaságokat mint amiket itt megtehet
[Lásd Kimi ütközését Sutillal (semmi megtorlás), Hamilton ütközése Kimivel (Tíz hely hátra a rajtrácson!) ugyanolyan esetért.
NO COMMENT .... és ez egy "szakkommentátor itthon
szánalmas

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
éreztem hogy lesz egy ilyen is.
egy ekkora arcból simán kitellik hogy mást hibáztasson, nehogy már ő legyen a hibás
Ha egy vonalban lettek volna, talán hamarabb meglátom őket"
há ja, a 2 autó egymás mellett nem is feltünő, észre se venni őket. kajak valaki pofánvéghatná ezt a kis majmot, mert mostmár kicsit sok amit elképzel magáról
lassan mindenki hibás lesz, aki épp előtte autózik, mert nem hagyják a kis drágát nyerni
ennek VB címet???? még fényképről sem, remélem soha nem lesz neki olyan

Oliverda : ha nem lennél ekkora Hamilton függő, akkor látnád a fától az erdőt

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
hás sajnos ez van
pedig már kezdtem örülni hogy nem lesz egy unalmas futam, mert az eslő pár kör után még annak tűnt. aztán ez lett belőle.
utána már csak azért néztem hogy Kubica mit fog alkotni
Skipp : szálj már le a Palikról. fikázni mindenki tud, miért nem csinálod te, ha ennyire jobban értesz hozzá?

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én is bízok benne hogy a föld alá alázza a mezőnyt.
most is szépen ment, Kubicát is befogta még az SC előtt.nagyon hosszú 2 hét elébe nézünk

-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

simonzé : karma mi ???? hát az F1-nek sztem a szótárában se szerepel ez a szó, de még a halvány gondolatba se

-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem tudom, hogy mi történt pontosan.
hát nem tom hol járt a kis drágának az agya, de sztem valami F1 félén vett épp részt.Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
ez meg egy nagyon átlátszó mondat. érzi hogy bűnös, és hogy bünti lesz a vége
remélem 5 helyes bünti lesz majd belőle a következő futamon.
-
Zé_Mester
őstag
videó nincs még fent sehol a Hami-Kimi csattanásról ?????
mert én nem találok sehol
-
Zé_Mester
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hja, gratula Kubicának !!!!

a német hímnusz után megszokásból elkezdtem dúdolni az olaszt
a régi szép idők.... -
Zé_Mester
őstag
de milyen furcsa is volt ez a baleset :
Hami már fékezett de már látta hogy beleállna mind a 2 autóba (Kubica - Kimi), aztán lehet gondolta ha már lúd legyen kövér, és szépen ráhúzta Kimi-re.
marha ügyes húzás, remélem ezéven se lesz világbajnok
-
Zé_Mester
őstag
remélem a FIA-nál mostmár baltával fogják kergetni a szabályalkotókat
ekkora f@szságot.....valaki letörhetné már az összes pályákról azt a köcsög "box"lámpát

Hamolton ........ no comment. amatőr f@sz

-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Massa-ról nekem is valami ilyesmi kép áll össze.
tud gyors lenni, meg számolni is kell vele, de sajnos a teljesítménye nem az a hűmegha, hogy folyamatosan, futamról-futamra hozza a VB címhez szükséges teljesítményt
de ne legyen igazam, drukkolok neki is, de azért Kimi-vel nem 1 súlycsoportba vannak
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát ezt eléggé elbutáskodta.

mondjuk a letölt szárnyért sztem olyan sebességgel rohantam volna be és utána el onnan mint a gondolat

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hova tűnt a légterelő az orrkúpról ?
így elég idétlenül néz ki, kb mint egy négykerekes pinokkió
-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
"Előzz meg rendesen, vagy ne dugd oda orrod!"
hát ez kajak egy vadparaszt. értem én hogy holttér meg minden, de az a többi pilótának is van, és előzni nem csak dávid szokott a futamokon.
remélem ezen a hétvégén is lesz majd valaki aki kiteszi, aztán csak leesik annak a marha agyának hogy el kellene engedni a kedves versenyzőt, ha már betette magát a belső ívre
úgy látszik Alonso visszavett, de Dávid nagyon rágyúrt az arcára

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
pedig ezt vártam egész héten, hogy majd Kimi mit fog alkotni, és hogy mit kezd majd Maszat idejével
Alonso-ra is kíváncsi lettem volna, hogy valyon javul-e a Renault

mod.: Honda-ék már lassan olyan környezetbarátok lesznek, hogy vízze fogják hajtani a kocsit
nem unják még ezt a Földgömb bizbaszt ? -
Zé_Mester
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
gondolom Bourdais csapta neki, amikor kicsúszott

-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha a rondaság gyorsítana, most egész jól állnának. - LOL

am nekem így jobban tetszene, mittomén, nem olyan átlagos.
de am mindegy hogy hogy néz ki, csak menjen már végre.
jó lenne már látni egy Kimi-Hamilton-Alonso meccset, amikor gyepálják egymást
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
A slickgumis tesztkilóméterek pedig nem számítanak bele a korlátozott tesztmennyiségbe
na ezt jó hogy mondod, mert ezt eddig nem is tudtam.
akkor valszeg úgy lesz ahogy mondod : először 08-as aero, aztán majd 09-es hogy legyen mit összehasonlítani
kár hogy ezeket a teszteket nem közvetítik online, szívesen elnézegetném
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumi úgy látszik vezetni nem nagyon felejtett el

Hamilton - Alonso ->>> +0,3s
lehet hogy végre magáratalál a Renault is? jó lenne már
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
kár értük, azért valahogy jobb lenne ha Alonso is becsatlakozna a harcba, de sajna ez nem az az autó amivel ezt megtehetné

am kíváncsi leszek hogy holnap Kimi mit alkot majd a Ferrarival. a tegnapi Massa kör brutál durva volt, kíváncsi vagyok Kimi meg tudja-e futni ezt

-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ezt nem közvetítik valahol neten, úgy ahogy a szabadedzéseket ?
elnézegetném szívesen
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
el.
rázókő megdobta, és irány a fal.
a kocsi jobb oldala kuka. este lesz mivel legózni a szerelőknek
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
tyűűűű, 1,855s-el lassabb Alonso
ha nem esik ki előle a futaom legalább 5 ember, akkor nem nagyon lesz pontszerző hely közelébe se
de Kimi majdnem első, sztem a végére behozza Hamiltont

(itt van reklám ???? de jó
) -
Zé_Mester
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
ez a pali mér tuti nem 100-as.
és ez a FIA elnöke ???? hát komolyan mondom hogy szégyen. ha arra sem emlékszik hogy pár napja mit nyilatkozott, akkor nem épp a FIA élén kellene rontani a levegőt

Semmi kétség, az FIA a kellő időben válaszolni fog nekik...
kíváncsi leszek milyen választ kap majd erre a meki meg a bömbi a FIA-tól, de remélem valaki jól pofánvágja mostmár ezt az idióta vénembert
-
Zé_Mester
őstag
ha már tippelgetésnél tartunk, akkor én is tippelek
1. Raikkönen
2. Kubica
3. HamiltonMassa pedig kicsúszik a 29. körben a 4-es kanyarban, és ottragad
(na jó ezt azért nem kívánom neki
) -
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy 'véleményed szerint',
tegyük is !!!
kimaradt a hsz-ből, de lélekben oda gondoltam 
Hamilton előtt pedig még sok verseny áll, és sok jó teljesítményt kell még felmutatnia, hogy beírhassa a nevét a legnagyobbak közé, de én szurkolok neki, mert van erre esélye.
ezzel teljesen egyetértek, még rendeteg tapasztalatot fog szerezni, és ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújt, akkor a VB cím is meglesz.de azért az kicsit durva hogy a legjobb pilóta.
ha így vesszük akkor M.S. a legjobb pilóta mert szinte mindent megnyert amit meglehetett, 7 VB cím pedig magáért beszél. de ezt hagyjuk, valóban nem "kilóra mérik"
MOD :
(#13113) Sztrego - látom nem adod fel, gratulálok.
Hakkinen az utolsó mekis évében csak szenvedett, nem tudta ugyanazt hozni az autóval mint korábban. talán elfelejtett vezetni ??? azt nem hinném
Azzal sem értek egyet, hogy kimi a legpecheseb pilóta. - szerinted

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
akkor bizonyára azzal is teljes magabiztossággal képbe vagy, hogy amikor Kimi a McLaren-hez került, akkor kezdett el szarakodni a meki.
aztán eltelt 1-2 év. amikor már úgy ahogy kezdett volna összeállni a dolog, de a kocsi mindig megadta magát (technikai okok). amiről nem Kimi tehetett
ha visszakeresel és végignézed hogy hány futamott kellett feladnia azért, mert a kocsi megdöglött alatta, és elgondolkozol hogy mi lett volna ha az a kocsi úgy bírja végig ahogy kellett volna, akkor rájössz hogy Kimi nem a Ferrarinál szerezte volna meg első VB címét, hanem már jóval korábban.
de ugye ebbe most sok a HA, ami az autósportban nem igazán ismert szó.
de ami tény hogy tavaly Hamilton teljesítményén rengeteget dobott hogy Alonso volt mellette, mert érdekes módon a Meki akkor szedte össze magát amikor Alonso odakerült.úgyhogy mielőtt hülyeségeket írsz, és megpróbálsz mindenkit meggyőzni a hülyeségedről, el kellene gondolkozni bizonyos dolgokon, nem pedig idejönni és okoskodni hogy Hami így meg úgy. tehetséges ez tény, de van tőle tehetségesebb

MOD : hunnylander merre van?
rég nyilatkozott 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
1.: - MUHAHA, bocsi de ezen röhögnöm kellett (és valszeg nem csak nekem).
azért láttunk már itt elvakult XY fanokat, de azért ennyire egyik se vakult meg. na mindegy, majd kinövöd.
2.: feltalálták a szerkesztés gombot, és így nem kell minden egyes választ külön hsz-be írni

-
Zé_Mester
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
mert akkor is már azt hitte hogy ő a kis nyalis újonc, aki majd megmutatja hogy kivagyok-mivagyok.
am ezért utálmtam meg Hamit, mert amilyen kis szerény kölyök volt az első 3 futamon olyan nagy képe lett utána
-
Zé_Mester
őstag
de tudod hogy a sportban a HA szó nem létezik.
oké hogy nagy mákja volt több esetben is, mert kiestek előle (pláne szegény Kimi).
de ahoz hogy át tudja venni az előle kiesett pilóta helyét, ahoz neki ott kell lenni mögötte, nem pedig a mezőny végén
én se csíptem Alonsot, amikor a Renaultnál VB lett, de amikor a Mekinél volt, akkor megkedveltem
de ettől még Kimi Gogogo!!!!!
-
Zé_Mester
őstag
mondjuk beírod a googli-ba hogy 2008-as versenynaptár, vagy felmész arra a kevés (pár 10-100ezer) F1-es oldalra ami a világhálón van, és akkor nem kell ilyen hülyeségekkel lejáratni magad.
(egy kvázi tagtól ez elvárható lenne hogy először olvas, aztán ha nem ért valamit akkor kérdez)
no comment. soha nem rajongtam Alonzo-ért, de a 2 VB címet nem a piacon kukázta

-
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
én sem szeretem Massát.
nem a Ferrari-ba való. tud ügyes lenni, meg tud nagyon gyors lenni, de kb ennyi, és nagyon ritkán
azért ha összehasonlítjuk Kimi és Massa teljesítményét, akkor Kimi teljesítménye kimagaslóan jobb lesz mint a Massa-é.
a rajtnál is amit művelt hogy szorította le a pályáról : hát No Comment.
oké hogy védte a pozícióját, de azért ennyire nem kellett volna, pláne a csapattársa ellen.
na de mindegy, majd lesz valami. Kimi remélem VB lesz

-
Zé_Mester
őstag
De az is lehet, hogy csak Massának jól jött ki a Q3,
nem hinám hogy Massa csak így előránt majd fél másodpercet Kimi-hez és a többiekhez képest. igaz hogy tud gyors lenni ,de ez így nagyon gyanus.
inkább azt a verziót látom én is helyénvalónak, amit legelőször írtál. más taktika-- ennyi.de reggel kiderül, már nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
remélem eső is lesz, de nem sok mint 2007-bem Fuji-ban, mert az úgy nem mókás.
csak úgy esegessen kicsit, és akkor garantált lesz az izgalom
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de szép is volt akkoriban.
mertek még előzgetni a kedves versenyzők. most meg a nagy többség annyira beszari, hogy inkább nem is megy bele kényes előzésekbe.
ezért szerettem bele régebben az F1-be, mert rongyá verték egymást (pl Schumacher és Hakkinen).
most meg a legtöbb futamon csak azt látni hogy mindenki elvan magának a kényelmes kis pozíciójában, és kb ennyi egy futam
ez se olyan már mint régen volt, remélem reggel eső lesz ,akkor izgisebb a futam, amúgy meg csak jönnek mennek, célbaérnek, és kb ennyi

-
Zé_Mester
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
én is remélem hogy megbüntetik a Mekiket, mondjuk Kova-t annyira nem, mert őt csípem, de Hami-t nem bánom.
de úgy lesz igazságos ha mind a ketten ugyanazt a büntetést kapják. mert ha nem abból csak cirkusz lesz, hogy most akkor ki-kit-hogy szeret ... stb
[ Módosította: Atlantis ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hjaaa, igen, ezt én is akartam kérdezni hogy most akkor ki kinek a méltó utódja ????
Senna-tól még nagyon messze van, de még Schumi-tól is fényévekre.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Kimi remek versenyző, de vannak gyenge pontjai. Flegma és úgy tűnik, hogy nem igazán érdekli még a Ferrari sem. Keményebb munkával egy hasonló képességű versenyző meg tudná verni Kimit
ez annyira nyálas és nevetséges : sztároljuk a csapatunkban lévő fiatal tehetséget (ami tény, hogy Rosberg tehetséges) és nyalunk a honfitárs Hamiltonnak, aki szintén tehetséget, csak épp szerencséje is volt (ha ő lett volna ott hátul ahol Kimi, akkor nem nagyon ért volna az 1 hely közelébe
.jaa, és ez is aranyos : Gyors, keveset hibázik és intelligens.
persze, csak az kimaradt hogy akkora EGÓja van hogy egy reptér kevés neki hogy megforduljon. na mindegyde most lehet útálni és rámszólni hogy : De nincs igazam......... de valahogy nekem ez jön le ebből az egészből.

-
Zé_Mester
őstag
- APA KEZDŐDIK !!!!!
- mikor?
- Moooooooosssssttttttttttt

-
Zé_Mester
őstag
köszi mindenkinek
örök hála
-
Zé_Mester
őstag
csak én vagyok ekkora láma, vagy senki nem tudja nézni az ITV.com-on????
pedig ezért maradtam ébren
valahol máshol nem közvetítik?

-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
hát ja, azért mégiscsak egy 2x-es világbajnok.
én se csípem nagyon Alonso-t, de a Mekinél sajnáltam amit műveltek vele, remélem a Reanultnál megint normális körülmények között tud majd versenyezni, és azt is remélem hogy legalább 4-en partyban lesznek a VB címért, mert akkor nagyon izgi szezon elé nézünk.
(de halkam megjegyzem hogy a végén úgyis Raikkönen lesz happy
) -
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
hát kell egy ilyen nagypofájú is, mert akkor unalmas lenne a maradék 5 nap, és nem tudnánk miről beszélgetni.
kár hogy az ilyen beszólásoknak nincs megfelelő következménye, mert hogy jön ő ahoz hogy valakit, aki tőle sokkal nagyobb ember, elkezdjen fikázni és kritizálni.
én az ilyen beszólásokat nem hagynám ennyiben, és lenne következménye.
taknyos kis újonc
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
komoly nagyon ez a videó, de 3:40-től az igazi.
nagyon tetszik, remélem a 2008-as év is hasonló izgalmakat hoz majd, mint a 2007-es
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Köszöntöm azokat, akik most kapcsolódtak be..."
ezt általába 2x elmondja egy futam alatt. legalábbis én így emlékszek
az elején szokta mondani, meg a futam közepe fele.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nem tom te mit nézel akkor, de mindig Gyula beszél a felvezető kör alatt, és Palik a rajt előtt szólal meg.
de általában már a Stúdió-val is beszélgetnek még a futam előtt
-
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
miért? melyik közvetítésről késett eddig ? mert én nem emlékszek olyanra amikor a futam felén jelent volna meg

-
Zé_Mester
őstag
válasz
padavanBP
üzenetére
Kisfiam, - heeee mostmár kezd kicsit elmenni a kedvem meg a türelmem is hogy valaki, aki ilyen nagyképű és mellesleg nagyszájú is, itt osztja az észt holott csak hülyeségeket és idétlen dolgokat írkál, mindamellett, hogy mások (többi értelmes és persze normális fórumozó) mind ugyanazon a véleményen vannak a megnyilvánulásaidról és azon véleményről amit te természetesen holt biztosnak és megalapozottnak vélsz.
ki a ........ képzeled te magad hogy idejössz és marhaságokat beszélsz, és ezeket az agyatlan dolgokat póbálod más agyába is beletukmálni??? nem hiszem hogy sok ember fogja egyáltalán elolvasni a hsz-eidet, max ha röhögni akar.
ha megtanulsz ember módjára írni, - ahha, ez kb ilyen "bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű" szitu
Egyébként sem vitázni jöttem ide, hanem a megváltozhatatlan véleményemet kifejteni. Ennyi.
akkor nyiss magadnak egy blog-ot ahol leírkálhatod a magad kis együgyű, alaptalan véleményedet. oda nem tud más írkálni csak te, úgyhogy meglesz a magad kis birodalma, ahol megmagyarázhatod saját magadnak, hogy mi hogy van.de kitartó leszek és nem leszek rest válaszolgatni minden egyes lenéző és ócsmároló hozzászólásodra.
és még te beszélsz nekem az IQ-ról ???? hát kérlek, ezen is elgondolkoznék a helyedbe egy kicsit

ui.: ezt a hsz-t kedvesebb formában is le tudtam volna írni, de valószínűleg 3 nap eltiltásom lenne
amit csak miattad nem fogok elérni. 
Tisztelt Moderátorok : amennyiben nyers voltam kérem törölni a hsz-t. ez most úgy kijött, bocsesz ha sértené az alapszabályokat.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
padavanBP
üzenetére
ATYA ÚR ISTEN !!!!! hát hallottam már nagyon sok baromságot, meg agyatlan hozzánemértő hsz-t is olvastam már (nem ebbe a topic-ba, de itt a PH-n) de azért ennyire még senki nem süllyedt le.
(megjegyzem nem szoktam ide olyan sokat írni, de folyamatosan olvasom az ide írt hsz-eket.)Nem tudom te honnan szédülsz, meg hogy mire alapozod ezeket az abszolút marha kijelentéseket.
méghogy Alonso csak a szerencséje miatt lett 2x-es világbajnok, na hagyjuk már.
(én se vagyok oda érte, pláne a 2.VB címe megszerzése után, amikor a csapata felvett egy pólót amire a következő volt írva : Ki az a Schumacher ??? és ő meg csak fent helyeselt a pródiumon.)
ahoz hogy a 2VB címet megszerezze nem csak szerencse kellett. mert igaz hogy az is közrejátszott, mivel kiestek előle meg hasonkók, de ahoz ott kellett lennie valahol az él közelében hogy át tudja venni azt a helyet, ahonnan a kevésbé szerencsés pilóták kiestek.
a csapat összerakott akkor egy nagyon jó csomagot, amihez még nagyon sok munka kellett, hogy az a kocsi az élen tudjon haladni. és ebbe Alonso keze is nagyon csak benne volt, hiszen a beállításokat nem a boxutcűból totózzák ki hogy : na most ez így tetszik, tlaakkor most ez lesz !. ha így gondolod hogy minden a mérnökök munkája csak akkor sztem te nem láttál még életedben F1-et, max csak hallottál róla valamit hogy valami kocsik versenyeznek körbe körbe.1: Ja azt Alonso rakta össze, és nem a száz tagú brigádja, a nála sokkal nagyobb szakértelemmel rendelkező mérnökök, igaz?
ezt had ne kommentáljam, sztem egy ovistól elfogadható szintű kijelentés.2: Az, ágpilóta. És igen, MAJDNEM bárki felveszi vele a versenyt. Ültessük be az akkori Reanoultba egy Massát, Kimit, Hamiltont, Coluthardot, Kubicát, Heidfeldet, Rosberget, Trullit,....
Átlagpilóta ???? ilyet tényleg csak egy kiscsoportos ovis mondd !!!
mint említettem én se rajongok érte, de az eredményei magáért beszélnek. az átlagpilóta soha nem jut el VB címig, pláne nem 2-ig.3: érdekes módon a McLaren-hez ahogy odakerült a csapat hirtelen az élen termett. a Renault meg le a tabella végére. akkor most ez hogy is van ? tudom már, biztos a mérnökök abbahagyták a részegedést és elkezdtek dolgozni, azzal a gondolattal hogy most itt egy 2x-es világbajnok, ne rontsuk el a játékát, had játszhasson itt is tovább.
4: Hamilton elverte Alonso-t ????? hát ez megintcsak olyan dolog hogy nem éppen, mert miután nyilvánossá vált hogy rossz a csapattal való viszonya, onnantól kezdve közel sem kapta meg azt a hátteret a csapattól amit előtte. nyalták Hamilton seggét, Alosno-ra meg szartak rá, mert tudták hogy úgyis elmegy évvégén úgyhogy jó neki így is.
5: Plusz még a kémkedés, amiben könyékig benne volt a kis spanyol.
erről nemcsak a kis spanyol tudott, hanem az egész brigád, ebbe Hamilton is benne volt.
úgyhogy nem kell ennyira nyomulni hogy a kis álszent Hamilton, aki nem tudott semmiről, csak a tárgyaláson esett pofára hogy : hoppá kémügy??? az én kocsimban is voltak lopott adatok ???
ha ez tényleg így van akkor már tényleg OVIS SZINT ALATT VAGY.ui: mindenki másnak !!! senkinek nem akartam beletiporni a lelkébe azzal hogy most Hamiltont hoztam fel példának, elismerésem neki, hiszen ilyen korban ilyen szintet hozni nem egyszerű teljesítmény, de valahogy az év másodig felében nekem nem az a Hamilton jelent meg aki az év elején. kicsit elszállt magától, de ettől föggetlenl kib@szott ügyes srác. - úgyhogy tényleg bocs minden Hamilton FAN-tól

-
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83
üzenetére
sajna ezt én is így veszem észre
politikát tényleg hagyjuk, utálom, kb annyira mint ezt a Mózlis, McLaren védelmezős akármit
-
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83
üzenetére
de miért normális az ha a kiszabott büntetés ellen okoskodik valaki (Mózli), csak azért mert ország világ előtt bocsánatot kért, meg lepengetett x millió dolcsit az érintett 'csaló' (McLaren) ????
ez kb a minimum hogy bocsánatot kérnek a megsértett csapattól, ezt már nem most kellett volna, hanem akkor amikor ez az egész biztosra kiderült. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez kajakra már VICCCC
lassan majd a szurkolók és a Ferrari fog bocsánatot kérni majd a kedves McLaren-től hogy :
- Ó KEDVES ELNÉZÉSÜKET KÉREM HOGY RONTOTTUNK A HÍRNEVÜKÖN A MEGGYANUSÍTÁS MIATT !!! ÍGÉRJÜK SOHA NEM SZÓLUNK TÖBBET BELE SEMMI LOPÁSBA ÉS KÉMKEDÉSBE !!!namostmár elmennek oda ahova gondolom őket Mózlival az élen

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
úúúúúú hát ez tényleg nagyon szép !!!!
ha tényleg ilyen lesz a Ferrari 2008-ba, akkor minden idők legszebb F1-es autója lesz (szerintem)
köszi a nagy képet !!!

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
a 3. nagyon üt, megy asztalra háttérnek
köszi 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Kazimír
üzenetére
Az alacsony guminyomás milyen kockázatot rejt? Annyit tudok, hogy jobban tapad, nagyobb a közegellenálása és kisebb az elérhető csúcssebesség. De mi a kockázat?
emiatt nem indultak annó az Indianapoly-s nagydílyon a Michelin-es csapatok, mert a gumik oldalfala nem bírta a terhelést. aztán a futam előtt volt valami olyan hogy alacsonnyabb lesz a guminyomás, de ugye akkor veszítenek a végsebességbe.
aztán volt valami olyan is hogy alacsonyabb nyomásnál megnőne ugyan a tapadás (a végsebesség persze csökkenne) de így a kisebb nyomás miatt is veszélyes marad a gumi, mivel sokkal jobban összenyomódik az oldala oldalirányú terhelés közbe, és ugyanúgy szakadást/szétrobbanást okozhat.
de lehet hogy roszul emlékszek, régen volt, nem tudom tutira
a D.C. nyilatkozat meg kb olyan mintha kis pancser F1-es suhancoknak magyarázna a tanító bácsi

-
Zé_Mester
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nyugodjon békében

Más : a motorfejlesztések betiltásán én csak lestem. 10év??? az borzalmasan sok, annyi idő múlva egy útcai autó is gyorsabb lesz adott körön mint egy F1-es autó, ezt nem akarom elhinni hogy így tönkreb@sszák ezt a sportot.
utálni fogom lassan az F1-et, mert ugyanaz lesz az elkövetkező 10 évben : Meki - Ferrari
a kicsit meg le vannak szarva

-
Zé_Mester
őstag
Állat lenne a jövő év ha így nézne ki
Ferrari : K.Raikkönen - F.Massa
McLaren : L.Hamilton - N.Rosberg
Renault : F.Alonso - H.Kovalainen
BMW : R.Kubica - N.Heidfeldmár csak azért is lenne mókás ez a felállás, mert a Renault tuti életre kapna megint, mert Alonso rengeteg mindent tudna javítani rajta
a BMW szépen kezd felzárkózni az élcsapatokhoz, a következő évben számolni kell velük is.
a McLarennél odab@szna a Hamilton - Rosberg duett, a Ferrarinál meg ugyancsak.izgalmas lenne sztem így a következő szezon

-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Reméljük hogy nem Ralf. Neki már rég nem kellene az F1-ben lennie, kicsit lelassult az utóbbi években.
A Rosberg - Hamilton duó nem lenne gyenge
Rosberg elmebeteg, Hamilton meg krva gyors.Vettel vagy Sutil is lehetséges, de sztem nem ők lesznek azok.

de ki tudja.......
-
Zé_Mester
őstag
az unalmas monoton kommentárok (by Wéber) általában lelassítják az embert, és az ágyamból bambulva a futamot előfordult hogy elszunyáltam és csak az interjúkat láttam.
Akkor neked nem Forma1et kéne nézned, hanem valami talkshowt Palikkal.
no comment(#6892) Chili7
Wéber közvetitette asszem Kanadát. Szerintem sokkal jobb, főleg hitelesebb volt!az biztos , azon áradoztak a futam végéig hogy valyon Kubica hogy van, amikor már tudni lehetett hogy csak a bokája sérült meg, meg sokkot kapott.

-
Zé_Mester
őstag
jójó, elismerem, tényleg van igazság abban amit mondassz, de akkor idézz fel egy olyan futamot, amit Wéber közvetített, meg amit Palik.
ég és föld........kbmert az egyiket úgy nézed végig hogy majd elalszol, mert csak langyi szöveg és slussz
vagy úgy hogy jókat mosolyogsz és közbe le se tudod venni a képernyőről a szemed.kb pont ilyen a Wéber <<----->> Palik közvetítés.

Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

talán majd.....egyszer