- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
lacos001
senior tag
válasz Nowhereman #44388 üzenetére
Az nem is baj,hogy semmi sem érdekli,csak az amikor autót vezethet......ez a dolga.
Gondolom van neki kötelező pofamutogatása,mint látható ez nincs is inyére és azthiszem ezt szóvá is tette már,vezet,azt ennyi,többi letojva magas lóról. -
lacos001
senior tag
válasz wildrain #44379 üzenetére
Konkrét példám nincsen,csak amit Massa suttogott a sajtónak,hogy nem igazi csapattárs,Schumacher jobb volt,vele mindent megtudott beszélni,összejártak,Kimivel ilyesmit nem lehet,ha van is vmi banzáj,megjelenik és el is megy kis idő után,nem marad ott bandázni.Nagyjából ennyi ami rémlik,erre értettem.
-
lacos001
senior tag
válasz Motion_Blur #44377 üzenetére
Igen,durva lenne,Massa 1 pillanat alatt kitúródna onnan ....... a távolságtartás elég nagy lenne ...
Lehet rosszul vagyok tájékozódva,de Raikkönen és Alonso nemigen kaptak még hajba,ellenben Massa mind2ővel legalább már szócsatában részt vett........de lehet tévedek -
lacos001
senior tag
válasz Motion_Blur #42157 üzenetére
Tartalmas !
Persze ez nem neked szól !
bár most megint elolvasva,ez 1 szar
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Ilyenkor pénteken van még szabadedzés vagy majd csak holnap,nem vagyok már teljesen tisztába a sok szabállyal.........?
-
Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest