Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
-Mike- #32332 üzenetére
A taho nezoknek kellett volna kolcsonkerni egy fizika / mechanika tankonyvet.
Trulli meglassabban tudta teljesiteni az utolso koreit, mint Glock...
Az nem fordult meg a brazil IQ bajnokok fejeben, hogy Glock (es Trulli) miert nem ment ki kereket cserelni? Mert ezzel poziciokat akart nyerni... mindenki ellen, aki ellen csak lehetett volna, meg Massa ellen is akar... vagyis Lewis ellen is...
-
törölt tag
válasz
-Mike- #32332 üzenetére
Most már talán nincs gáz, de sztem a futam után rögtön valszeg összerakták volna Glock-t, és csak hallkan lehetne hallani, hogy:
- de srácok bazze én csak rizikóztam hátha bejön, pont lesz×rtam hogy hol van Hamilton meg Massa 'szátok meg.
-de miért nem mentél neki!, miért nem mentél neki mikor mondtad Monza-ban hogy nekimész te @×&@!!
-...miért-miért ááá mittomén miért, hát milyen overáll van rajtam bz Toyota-s, azért.Nakajima miért is?, most hirtelen nem vágom.
Aktív témák
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest