Hirdetés

Aktív témák

• james008bond

őstag

válasz Laci2277 #8366 üzenetére

Bízom benne, hogy kifogástalan az ssd-d, de nálam sajnos nem az volt. Egy csomószór raktam újra a rendszert azt gondoltam én szúrok el valamit. Aztán felraktam ugyanabban a gépben egy hdd-re és láss csodát, minden f@szán működött. Érdekes még, hogy szerviz első körben 1 hónapot ült rajta / állítólag tesztelte, mondjuk nekem egyetlen teszt eredményét sem mutatták meg, csak működés közben kb 2 percig az ssd-t, de mint mondtam nekik, rendszertelen időközökben vált működésképtelenné ) aztán kiadták, hogy kifogástalan minden. Hazavittem installáltam, rendszert rá, majd fél nap után már többet be se indult, bios se látta, usb meghajtóból se., majd ki lett próbálva intel/amd-s gépeken és sehol semmi. Pedig előtte mindent kipróbáltam amit a szakiak itt és máshol javasoltak: bios frissítés, kábelcsere, táp csere, gép hálózatmentesítése, alaplapi elem ki/be, stb, IDE, ACHI mód...mindig eldobta magát a rendszer, teszteltem memóriát, vga-t, ssd teszteket futtattam és állítólag minden okés volt...már alaplapcserén törtem a fejem, hátha a sta vezérlő rossz...csak az volt az érdekes, új korában 1 hétig folyamatosan jól ment, meg hdd-ről mindvégig. Végül a szerviz mégiscsak megállapította, hogy nem működik. És még 1, HDD Sentinel hetente 1 %-al látta rosszabbnak az állapotát....tudom, nem kifejezetten SSD-re találták ki, de mégis gyanús volt ez... Szóval, bízom benne, hogy a Te ssd-d nem megy tönkre...

Aktív témák

Hirdetés