Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Bízom benne, hogy kifogástalan az ssd-d, de nálam sajnos nem az volt. Egy csomószór raktam újra a rendszert azt gondoltam én szúrok el valamit. Aztán felraktam ugyanabban a gépben egy hdd-re és láss csodát, minden f@szán működött. Érdekes még, hogy szerviz első körben 1 hónapot ült rajta / állítólag tesztelte, mondjuk nekem egyetlen teszt eredményét sem mutatták meg, csak működés közben kb 2 percig az ssd-t, de mint mondtam nekik, rendszertelen időközökben vált működésképtelenné ) aztán kiadták, hogy kifogástalan minden. Hazavittem installáltam, rendszert rá, majd fél nap után már többet be se indult, bios se látta, usb meghajtóból se., majd ki lett próbálva intel/amd-s gépeken és sehol semmi. Pedig előtte mindent kipróbáltam amit a szakiak itt és máshol javasoltak: bios frissítés, kábelcsere, táp csere, gép hálózatmentesítése, alaplapi elem ki/be, stb, IDE, ACHI mód...mindig eldobta magát a rendszer, teszteltem memóriát, vga-t, ssd teszteket futtattam és állítólag minden okés volt...már alaplapcserén törtem a fejem, hátha a sta vezérlő rossz...csak az volt az érdekes, új korában 1 hétig folyamatosan jól ment, meg hdd-ről mindvégig. Végül a szerviz mégiscsak megállapította, hogy nem működik. És még 1, HDD Sentinel hetente 1 %-al látta rosszabbnak az állapotát....tudom, nem kifejezetten SSD-re találták ki, de mégis gyanús volt ez... Szóval, bízom benne, hogy a Te ssd-d nem megy tönkre...
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest