- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
-
PuMbA
titán
-
Ispy
nagyúr
-
Fandango
veterán
-
PuMbA
titán
-
CptAdamica
nagyúr
-
perempe
veterán
-
Ispy
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
ForRedGlory
félisten
Majdnem eltaláltam a plakátot és a híres rendező is bejött

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
Ispy
nagyúr
Nekem még nagyon rég vagy 10 éve volt HBO-m, ami az első hónapban izgi, de azután rájön az ember, hogy kb. havi 4-5 új film van rajta és folyton mennek az ismétlések. Ezután már unalmas, elaludni meg a filmplusz is jó, általában a 2. reklámnál már tuti alszok.

Itt Miklóson 3400 Ft, mondjuk ha nem vág földhöz, akkor nézd meg porton az elmúlt 1 hónap kínálatát, utána már meglesz a válasz, hogy megéri-e neked vagy sem.
-
törölt tag
-
FollowTheORI
nagyúr
A végén a csajnál én már csak legyintettem... 
Annak már tényleg semmi értelme nem volt, hogy megölte a férjét vagy kit és átjött a csávóhoz lelki támaszért vagy ki tudja miért... aztán meg meg akart ölni mindenkit.Amugy oké értem én, hogy valamelyik állati gén valami ragadozó hüllőt vagy tökömtudja mit csinált belőlük, de azért ez így mégis durva volt és értelmetlen... mármint hogy tényleg csak egy valaki, a főszereplő nem kattant át... És akkor ugye arról nem is beszélve, hogy a főszereplő végig azon pörgött hogy csináljuk, haladjunk, mindent a célért... aztán a végén meg nem akar elmenni és törölni kéne az agyát? Hát ezis jó nagy WTF volt...
Meg a tudós is irányítani akarta? Miért? Minek?Jah igen... azis igaz, hogy hosszú az út oda, mégis a végén úgy mutatják be mintha alig telt volna el idő... No de mindegy, tényleg el kell ezt a filmet felejteni, szokásos Netflix minőség lett, tisztelet a kivételnek...

Pedig az alapötlet zseniális... csak úgy néz ki az értelmesebb írókat felszippantotta a képregényvilág és mellettük már nem születik csak nagyon ritkán értlemes koherens sci-fi...
Meg egy-két sorozat, oké... -
FollowTheORI
nagyúr
Énis megnéztem végre a The Titan-t... nos ez nálam picit félrement.
Valahogy elveszett a film közben a küldetés célja meg az egész... és a cselekmény egy furcsa nem is a végcéllal foglalkozó valami lett. 
Nekem hiányzott annak a picit jobb kifejtése mi történt a többiekkel és miért kellett őket egyből lelőni pl... illetve a végén is a főhőst miért egyből lelőni akarták... No meg igen a legvége, hát lol... ezek után egyedül elküldeni oda tényleg nagy idiótaság lett Az az igazság nincs kedvem újra megnézni mégegyszer egy pár újabb apróság vagy figyelmetlenség miatt... mert sajnos annyire nem lett jó és élvezetes meg szórakoztató.
5/10-re értékelem kb... főleg azért mert tényleg a cselekmény közben valahol elveszett a film valódi lényege...

-
Tibiajax
nagyúr
#magánvélemény ha segget akarnék, ott van kim kardashian meg társai, még csak a teste sem olyan nagy szám.. nekem - ami nagy dolog Gadot kisasszonyban az az, amin Bruce Wayne-nek is azonnal megakadt a szeme a supermen v batmanben. hogy annyira vonzza a hetero tekintetet az a kisugárzás
-
FollowTheORI
nagyúr
Énis így gondolom... és még azt is hozzátenném, hogy nem is küldték őket, hanem mentek maguktól "kíváncsiságból". 
Szóval ez szerintem sem probléma.A hadsereg kb annyit tudot csinálni, mint láttuk is, hogy szépen mikor tágult a cucc, akkor felhagyták a bázist és építettek egy másikat távolabb, meg expedíciókat (katonai) küldtek, de nem jött vissza senki. -
Mik76
senior tag
-
lionshamlet
senior tag
-
JSaN
addikt
-
atike
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
Komolyabb: Felon / Az elítélt
Viccesebb: Mean Machine / Gépállat SC -
pohár
félisten
-
emiki6
veterán
-
dobolan
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
-
emiki6
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
Amint elolvastam, hogy emlékezetes akció jelenet azonnal az általad leírt Trója harcjelenete ugrott be. Szóval én is ezt mondanám. Az a film alapból egy nagy kedvenc, Brad Pitt abban a filmben alakított a legjobban (meg most az Allied-ben) és gyönyörű volt az összes táj, a cgi is nagyon ott volt.. szóval le a kalappal a Trója előtt.
-
BITBOYS
addikt
Itt is olvashatsz róla Star Wars: Thrawn
Eredettörténetük pedig simán elérhető egy google kereséssel
-
gerii
addikt
-
Alexios
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
gerii
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
genndy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Én pont hétvégén néztem újra. Valamikor nagyon régen láttam, akkor unalmasnak tűnt (
koromban), most viszont csak pislogtam, hogy máris itt a finálé (21-22 éves leszek).33 Ez tipikusan a mai kor gyermekének problémája, hogy csavart, nem egyértelmű befejezést vár el egy filmtől. De a film 1973-ban készült az 2 évvel korábbi regényből, más korban, más embereknek. Itt a befejezés sejtelmét annyi szolgáltatta, hogy
Utóbbira utalhat, hogynem tudhatjuk biztosan, hogy Regan emlékszik-e, vagy mire emlékszik az egészből. Az ásatáspuszit nyom Dyer atya arcára, jelezve, hogy sejti, hogy sokat köszönhet nekik, jobban mondva a két elhunyt papnak. . Nagyjából erről az időszakról szól(nak) A kezdet/Dominium című rész(ek). A kettő amúgy ugyanaz, csak újraforgatva részben ugyanazokkal a szereplőkkel, egy év különbséggel.a filmben valóban nem kapott sok értelmet, a regényt nem olvastam, talán ott több szó esik róla. -
madgie
titán
-
.LnB
titán
Sokan elkerülik azt a filmet, pedig nagyon jó szerintem is. Elég régen láttam de a végére még mindig kristály tisztán emlékeszem. Csak bambultam utána pár percig.

(#59393) noxwill The Drop után? "Későn érő" típus vagy
Hardy-tól a Bronson óta bármi jöhet. (kivéve a Kémes hármas, sose láttam és sose fogom). Szerintem még mindig a Bronson-ban alakítja eddigi karrierje legjobbját. De a Locke is nagyon erős filme.
Várom én is a Child 44-et, megint Noomi-val játszik. Ezek ketten mint ha össze lennének nőve
-
genndy
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Weeman1
veterán
-
pohár
félisten
-
törölt tag
-
spiky03
veterán
Mi is tegnap néztük az asszonnyal.
Szerintem sem volt vele nagy baj. Egyszer meglehet nézni, mint ugye mindent.
Valóban inkább a hangokra mentek rá, volt benne 1-2 jó kis mély, amikor még én is kicsit megugrottam az ágyon.
Asszonynál megint elérte a kellő hatást.
Utána valami vidám műsort kellett nézni.Csak ennyit mondott, amikor meglátta a filmben a baba: "Nah ott van az a köcsög baba"

6/10-et én is megadok rá.
Hétvégén remélem megtudjuk nézni majd a Fury-t is. Kíváncsi vagyok otthon milyen lesz eredeti nyelven, mert a moziban szinkronosan láttam, meg ott a hangok jók voltak, csak a kép volt szar.

-
Bad Pritt
félisten
-
zulu_mester
tag
-
Pearce
aktív tag
-
Ace owner
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
lionshamlet
senior tag
-
Pearce
aktív tag
30 Days of Night - egy horror, a 2. részét leszinkronizálták, ezt nem...ahogy olvastam /mily meglepő/ pont a 2. lett gyengébb
ha szereted a művészfilmeket:
- A nimfomániás - megjelent itthon, de szinkron nélkül
- Adele élete - megjelent itthon, de szinkron nélkültrashfilm:
- Hobo with a shotgun - nagyon állat, nagyobb ökörség, mint a Machete, de még annál is kevesebb pénzből /egy trailer-t azért nézz meg előtte, hogy bejön-e a stílus
/ -
lionshamlet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Jövedelem
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mazda topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)