Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz CptAdamica #153155 üzenetére
Tegnap jöttem meg a Magas-Tátrából, utána jobban csúszik. Felénél tartok.
Nem mentem tovább a Sziléziai-ház utáni második tó után Lysza Polána felé - erre a neten rákerestem, nagyon megérte volna pl. a Kacza Siklawa miatt; Csorba-tó feletti Fátyol-vízesés után jöttek a láncos részek, ott is visszafordultam, de legalább a Poprádi-tóig elmentem még utána, ott 3E lett volna egy sör, tiszta rablás! (Úgy látszik, hogy az árak egyenesen arányosak a tengerszint feletti magassággal.) Ami viszonylag jó volt: Lomnic-Skalnatá chata-Rainerova chata-Dlhý vodopád (Hosszú-vízesés)-Lomnic.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
paatrick
őstag
válasz CptAdamica #153187 üzenetére
Ja hát a 120 kiló izom Schwarzit az ő termetre is kisebb Predatora péppé veri 1v1-ben meg esélye nincs megsebezni, de itt az 50 kilós csaj még kardozik vele, meg fojtogatja.
Nyilván sérti a férfiak önérzetét mert egy baromság. Ha végig csapdázik ellene akkor azt mondom ok, de így...Ha a nők ennyire felerősödtek, akkor nem arról szólna jelenleg az összes női sportág hogy a transzgender nők szarrá verik a született nőket
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Yodamest
veterán
"Engem végig legkötött és szerintem tényleg a legjobb film az Arnis verzió óta, még lehet annál is jobb. Szerintem gyönyörűen volt fényképezve, jók a zenék, az egész atmoszféra, a színész kiscsaj is jól hozza a szerepét. A 2018-as hányinger volt, most pedig kaptunk egy jó filmet, szóval nem tudom mi hiányzik még nektek egy Predator filmhez képest."
Csak ennyit másolok most ide, de konkrétan minden szavaddal egyetértek. Az egésznek volt egy hangulata talán ez a legfontosabb. Főleg a film első felében, amikor tudtad, hogy fel fog bukkanni és izgultál, hogy vajon mikor, hol üt rajtuk az erdőben, én végig feszülten vártam mikor csap le. A magas fűben menekülős jelenet is, egyszerűen levert a víz annyira jó volt. Nagyon okosan, kivárósan volt felépítve az egész, gyönyörűek voltak a zenék, a fényképezés, csak ezt tudom mondani én is. Most aki azon fennakad, hogy woke, lmbtq, meg 50 kilós csaj, (akit egyébként kiváló casting volt, kellemes volt őt nézni az egész film alatt, akinek nem azt sajnálom) és emiatt nem tudta élvezni ezt a kiváló filmet, az nekem az a szint, amikor a szintén kiváló holnap háborújára mondták páran, hogy "hát de nem láttuk mikor táraztak a katonák"... most komolyan, ilyeneken fennakadunk? Vicc.Most fejeztem be a szintén nagyon jó Tizenhármak (2022) című filmet, fú de jó volt ez is, de ennyi erővel itt sem láttam, hogy a búvárok mikor aludtak, nem mutatták, de nem zavart....
-
paatrick
őstag
válasz CptAdamica #153174 üzenetére
Mármint mi sérti az önbecsülésünket?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
k-adi
nagyúr
"Igazából a film végig konstans volt,
"amikor a táborban leesik a maszkja és elkezd lövöldözni a harc hevében, akkor sem tudja, hogy pontosan hová céloz, ahogy a végén sem.
Igen, talán első alkalommal váratlanul éri és bepánikol de másodikra már megtanulhatta volna.
Na meg az is kétséges, hogy ha kap egy ilyen high-tech cuccot akkor ne mutatnák meg neki mégis hogy működik.
Vagy minden felszerelést megkap, aztán kidobják hogy menjél? kétlem -
paatrick
őstag
Semmi bajom nincs a feminizmussal alapból, csak a filmek mindenáron azt akarják a szánkba adni hogy a nők egyenlőbben. Logika, taktika jó is lenne csak a film végén kb 5 perces
kézitusát vív a csaj a Predatorral miközben parkourozik meg pattog össze vissza a fákon, csúszkál stb. Film elején meg Predatorunk puszta kézzel tépi szét a medvét Alapból a karakter se úgy lett felépítve mint mondjuk egy Jennifer Lawrence a Vörös Verébben. Sok év kiképzés és pariban lesz egy férfival. Itt viszont már a pumánál is
csak azért maradt életben mert a puma épp a másik ágról kapta le a csávót. Lövésük nem volt hogy ott van, pedig épp ők vadásztak volna a pumára. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CptAdamica #115777 üzenetére
Javaslom még a témában, a Five Fingers-t.
-
Cheesus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Assetto Corsa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest