- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Így van. Talán mások nevében kellene nyilatkoznom? Ne viccelj.

#174810lezso6
Miért gondolom így? Mert értelmezhetetlen volt a film mondanivalója. Nekem nem jött át hogy kik lázadtak kik ellen, amit meg mutattak hogy kik állnak szemben egymással, az nagy általánosságban bármelyik csoport lehetett volna, a Titkos Buborékfújók Társaságától kezdve a Szabadkőművesekig. Innen nézve azonnal elvesztette a kontinuitását, mert nem derültek ki az okok és az indokok, így aztán az érdeklődésem is megszűnt létezni a filmmel kapcsolatban.
Az meg hogy ilyen csoportosulások létezhetnek, szerintem az FBI és/vagy a CIA is fel kellett volna hogy tűnjön, mert kizárt hogy ennyi taggal és ilyen hatalmas kiterjedéssel ez nem tűnt fel senkinek és ennyire radar alatt maradt.
Ezen kívül nekem egyáltalán nem jött be, a mondanivaló unalmas volt, a megvalósítás inkább komikusan gyatra és vontatottan döcögős, egyedül Leo volt jó a szerepben, de nála meg nem igazán értettem hogy mit is akar elérni, mert erről egyetlen szó nem esett. Vagy már annyira untam, hogy nem tudott érdekelni.Leginkább a Csapd le Csacsi Béla szomszédjára emlékeztetett, aki a 89-es váltás után még mindig titkos kommunista pártgyűléseket szervezett, mert azt hitte majd ők meg a nyugdíjas haverjai visszahozzák a rendszert. Viszont az egy szórakoztató film volt, ez meg a tavalyi legrosszabb filmélményem. Minden percét veszteségként éltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest