Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-

-
morfondőr
addikt
-

-
ldave
félisten
Ubisoft youtube csatornáján most volt pár Heroes videó a 30 éves évforduló kapcsán:
Heroes of Might and Magic: Legacy of Heroes - 30 Years of Passion Documentary
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem az első benyomásom anno az volt az első részről, mintha valami régi amigás játék lenne. Pedig ahhoz képest '95-ben már voltak durva cuccok PC-n. A második résznek kellett volna az elsőnek lennie, az már belesimult minden téren a korabeli DOS/WIN játékok közé.
-
morfondőr
addikt
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Viszont van benne lila sárkány. Azért az nagyon pöpec
-
l.skywalker
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
van egy játék amit a HOMM ihletett. Az van Switchre:
Heroe‘s Hour [link] -
l.skywalker
titán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én az elsőnek is letoltam a kampányát. Tényleg nagyon fapados
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Az első részt pár hónapja kezdtem el játszani, de nagyon fapados egy cucc, inkább elkezdtem helyette az etrian odyssey nexust
A második rész már az első feltuningolt verziója, kamaszkoromban az szippantott be nagyon. A harmadik elsőre nem tetszett, de aztán rákattantam arra is, a legtöbbeknek az a favorit rész. Négyet-ötöt csak látásból ismerem, a hatodik részt készítették magyarok, egyik osztálytársam is a csapatban volt. Az meg van díszdobozban, nagyon jó játék. A hetest steam-en behúztam, de még nem játszottam vele. Amúgy nekem is pont a gog-nak ez az akciós szettje van meg, majd egyszer nekiállok újra darálni őket, de az első rész kicsit elvette a kedvem
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egyetértek.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most szólsz??? (Általában az tetszik, ami neked is
) -
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Színes mindegyik
A négyben talán túl sok változás, újdonság volt a harmadik részhez képest, amit a begyepesedettkevésbé nyitott HoMM3 játékosok nem tudtak megbecsülni
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Heroes 3, télen-nyáron!
Az első rész a harmadik viszonyításában nem túl izmos. A második rész leginkább az ami jól beindította nekem a franchise-t és a harmadik tette fel a pontot az i-re. A sztori küldetések jók és szépen nehezednek és készült hozzá pár nagyon jó fan-made kiegészítő is. Illetve ott van a Chronicles sorozat is, ami ~8 új sztori szintén a 3 formájában, de önállóan futtathatóak. Azok is nagyon kellemesnek hatnak ha valakinek hiányzik egy kis Heroes. A 4. résznek nem sikerült megugrania a 3. sikerét, így én onnan már nem toltam sokat csak a hármat, de az 5 és az utána következő részek már nem olyan rosszak - de ezt már csak mondták nekem. -
Mit érdemes ebből megvenni? Előre is köszi.

-
ldave
félisten
Ezt az új mobilos Fire Emblem Shadows játékot próbálta valaki?
-
morfondőr
addikt
Pokémon feat. ICE: [link]
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
-
A Nintendo totyikgizdai munkásságom színvonalát elismerendő, elküldte a Swit(c)hree prototípusát, azt írták, hogy kb. ennyit értek a Nintendo-hoz…
-
morfondőr
addikt
Szép kis álca!
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Majd a legközelebbi topiktalin megnézzük
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én a Geszti-féle Ász felvételén voltam egyszer (1995 körül) amikor a megyénkben volt és iskolásként mehettünk a közönségbe.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Szerk.: egyszer én is ott voltam élőben egy ilyen Dévényi-féle kockuláson, még Agárdon a Touring Hotelben. Utána sajnos nagyon lepukkant az az egész Velencei-tó környék, bár igaz jó néhány éve nem jártam ott. Nem tudom azóta mit (nem) fejlesztettek arrafelé.
-

THX@ρσгτσ -

Boldog Húsvétot! -
morfondőr
addikt

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, sikerült (ha minden igaz holnap jönnek érte). Kb. fent volt 5 percig a hirdetés, de érdekes módon nem itt (pedig itt is feltettem, ráadásul fizetősbe tette ki), hanem a Facebookon vitték el.
-
Crvsh3R
senior tag
Szerintetek így a Switch 2 hype közepette el lehet adni egy újszerű állapotú, megvigyázott OLED modellt (nem hurcibált, csak dokkolva használt, használat után mindig tartóban tartott, heti pár órát ment csak, Spigen edzett üveggel ellátva és egy tartalék is van hozzá)? Ha igen, akkor vajon mennyiért lehet úgy, hogy azért el is menjen, de meg is érje eladni? Eléggé vegyesen látom fent árban HA-n és mintha többet is látnék hirdetve Switch 2 bejelentés óta (FB-n és HA-n is).
Meg akartam tartani Switch 2 megvásárlásáig, hogy át tudjak költözni róla, de a garancia miatt úgy néz ki, hogy itthon kell mégis megvásárolnom, így viszont drágább és Pro Controller 2-vel a MK bundle egy kész vagyon. Muszáj pénzé tennem, hogy a 2-t meg tudjam vásárolni.
Ha esetleg nem fér a topic témájába, akkor töröljétek a kérdésemet, illetve PM-ben is jöhet a válasz. Ebben az esetben elnézést kérek!
-
l.skywalker
titán
Válasz erre [link]:
Nem így működik a piacgazdaság. Sokkal inkább így:
Telex: Donald Trump vámjai miatt nem küld autókat az Egyesült Államokba a Jaguar Land Rover -
Tök érdekes, amiről vitatkoztok, de lécci-lécci itt se essetek egymásnak. Kösziiiiiiii
-
Szabi®
veterán
Az a nagyon fárasztó hogy kikiáltasz valamit valaminek, ami nem az. iNNEN INDULTUNK :
nehogy azt mond már, hogy az atari lynx nem volt fejlettebb, és a game boy-t kellett másolnia . . . . A game Boy semmit nem rúgott fel, csak olcsóbb volt, mint a konkurencia, cserébe butább is. 3-4x fejlettebbek voltak a konkurenciák gépei. Viszont ezekhez képest a game boy olcsóbb volt, ezért azt vették. De semmit nem forradalmasított. Azt már meg sem említem, hogy a legtöbb játék ami megjelent rá 92-ig fél-egyórás gameplayek voltak.
Super Mario Land még annyi sem . . .
A konkurencia nagyobb tudású komolyabb gépeket rakott össze. Olvasd el, és akkor nem kell vitába szállnod az információhiány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon menő, kösziiii

nehogy azt mond már, hogy az atari lynx nem volt fejlettebb, és a game boy-t kellett másolnia . . . . A game Boy semmit nem rúgott fel, csak olcsóbb volt, mint a konkurencia, cserébe butább is. 3-4x fejlettebbek voltak a konkurenciák gépei. Viszont ezekhez képest a game boy olcsóbb volt, ezért azt vették. De semmit nem forradalmasított. Azt már meg sem említem, hogy a legtöbb játék ami megjelent rá 92-ig fél-egyórás gameplayek voltak.