- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
én is ha megborotválkoznék, kinéznék vagy 25nek, max...
-
dokee78
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem trágya az.

-
brownus
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
jó film az! a maga műfajában (fantasy/akció) kurva jó! látványos, jó akciókkal, az örök fiatal keanuval

-
bagyulajuve
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
nekem is tetszett

-
mufi
senior tag
Hát, kinek hogy. Ízlések és pofonok. Nagyon sokszor, akik azt mondják az olyan filmekre, hogy trágya, próbálják ilyen módon kritizálni a filmet, lehet azért mert nem értik, vagy mert túl sokat vártak el egy filmtől. Van aki a titanikra is azt mondja, hogy hűű mekkora film..oszt közbe zsíros-szalonnás-taknyos-hányásos elromantikázott kaki.

Aki szerepjátékozott valamikor, vagy játszott rpg játékokat azoknak nagyon fog tetszeni.
Azoknak is fog, akik már voltak olyan helyzetben,hogy igazságtalanság éri őket és ezért sokat kell vezekelniük../nekem nem azért tetszett, mert már voltam hasonló helyeztben, Isten ments'![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akinek meg nem tetszik, annak nem tetszik, nem egyforma az ízlése az embereknek, imdb brigádnak..de csak talán mert trágya van a fejükben

-
mufi
senior tag
Most néztem meg a 47 ronint...b*ssza meg, ennél jobbat még nem láttam pedig több nagy kedvencem is van de ez most tarolt...fél órája néztem, de még mindig remegek meg picsogok a k*rwa életbe...azt hiszem elszívok egy cigit...
És igen..mennyi igazságtalanság van a világban és ők a legvégéig kitartottak...ajánlom mindenkinek... -
genndy
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
A széles arccsontjáról ismertem meg, utána meg már a szájáról.
maximilian4: Temetetlen múlt, Richard Gere-el. Tovább is van, mondjam még?

Nem, nem tudok többet hirtelen. -
aizen92
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Nagyon érdekes, hogy most megnéztem 4 filmjében hogy nézett ki, esküszöm teljesen máshogy fest mind a négy filmben a vásznon. Mintha nem ugyanazt az embert nézném.
-
callmeakos
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Talált süllyedt. Tényleg Noomi Rapace. A fenti képen a The Drop sajtókörútján volt éppen. Itt meg a filmben. Ezért írtam, a büdös életben nem találnám ki.

Ha rá gondoltál akkor igazándiból nem csinált semmi extrát. A tetovált lányban sokkal jobb volt. Meg talán még a Prometheusban is. Vagy lehet hogy csak nagy volt a kontraszt közte és Tom Hardy közt
-
Ace owner
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Prisoners, feszült de nem idegtépő.
-
genndy
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Tetovált lány eredeti svéd verziójától követem, én abban láttam először. Kb. azzal is futott be Hollywoodban. Prometheusban főszerepet játszott. Nem szép, de szerintem jó színésznő (valamiért Tilda Swinton jut eszembe róla, őt imádom bármelyik filmben amiben látom).
maximilian4: Újabbak közül a Prisoners elég jó feszült filmecske. Triangle sem rossz, bár kicsit olcsójánosos. Identity. Hetedik. The Cell (ennek a látványvilága nagyon jó). A csend fogságában (Richard Dreyfuss, Liv Tyler, régi, szupijó)
-
aizen92
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Filmbuzinak tartom magam, de még a a neve és elsőre az imdb adatlapja után se vágtam kiez.

Igaz, volt egy-két nagyobb filmben szerepecskéi, de felejthető talán?Vagy abban a filmben amit utoljára láttál ( direkt nem lövöm le a poént, mert akkor úgy kitalálható és amúgy miután ezt írtad egyből rá gondoltam, annak ellenére, hogy még mindig feldolgozhatatlan számomra, hogy az AAA filmekben milyen szerepekben játszott
) nagyon jól játssza a szerepét?(#52578) genndy : jó. akkor "csak én nem vágtam."
(#52580) genndy : tééényleg. a főszereplő csajszi. Hmm.... -
genndy
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Noomi Rapace, gugli nélkül
-
maximilian4
addikt
Valaki mondjon idegtépően izgalmas thrillert pls.
-
callmeakos
veterán
Napi találd ki ki látható a képen.
Gugli nélkül ha lehet
én a büdös életben nem találnám ki, pláne hogy most láttam őt nemrég moziban, és közel nem így nézett ki.

-
aizen92
addikt
-
james001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Spoiler
Ja tényleg mondta hogy 10 évvel ezelőtt ölte meg. Fail.
A kutyás rész a dokinál a vége után nekem is eszembe jutott. Meg hát azért tényleg durva hogy ennyi embert kinyírt csak egy kutya miatt... Pont ezért volt meghökkentő,mert bár nagyobb csattanóra vártam azért meglepődtem rendesen (jó értelemben)
Amúgy a Pearce nevét egyszer se említik a filmben,de a stáblistában Eric a neve
Spoiler vége -
Integra
titán
válasz
james001
üzenetére
the rover
[SPOILER]
akkor nem figyeltél eléggé, mert a katonaságon mondta, hogy kinyírta a feleségét sok-sok évvel ezelőtt és nem is jöttek utána, ez az egyik kulcspont a monológjában a személyéhez.
és ha beleélted magad a filmbe, akkor pont, hogy brutális gyomros, hogy ezt a kegyetlen vérontást a kutyája hullája miatt vitte véghez. szerintem telitalálat lett, rendesen ütött
gondolhattam volna amúgy a kutyákra, mikor az orvosnőnél volt és betévedt a szobába, ahol ketrecben volt rengeteg kutya és pearce tekintetét mutatta hosszan a kamera és majdnem elsírta magát, de annyira beszippantott a film, hogy nem tűnt fel
[/SPOILER] -
Pearce
aktív tag
válasz
spiky03
üzenetére
"de abban nem nagyon tetszett a CGI. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de néhol béna volt."
Egyetértek. Pedig mindkettő mo-cap, mégis. Lehet, hogy Beowulfnál nem volt plusz pénz arra, hogy a mo-cap-es arcot tovább alakítsák? Mert Jim Carrey-nek a karácsonyi animált filmjében meg Tom Hanksnek a vonatososban is ilyenek voltak a szereplők arcai.
Más:
Így az új majmok előtt megnéztem a lázadást újra, és még mindig szuper film. A cgi bravúros, főleg a közeli részeken, beszarás, milyen élethű-utánzat /nyilván élethű sosem lesz, bár az orángután nagyon közel járt hozzá/,. A színészek jók, Francot szeretjük és jó volt látni és a mellékszereplők is jól játszottak, nem volt senki, aki kilógott volna. Az olyan okos megoldások is pluszokat adtak, mint amikor Cézár mutatja a hídon a többi majomnak, hogy alul menjenek és ahogy mutatja! Plusz az a bizonyos szó a ketrecnél.
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Benedict Otterbatch lesz Doctor Strange.
-
james001
veterán
Ez a Locke érdekesnek tűnik. Tényleg 85 percen keresztül csak a kocsiban történik minden?
Plusz már tegnap óta járkál a fejemben egy film,ma végre eszembe jutott. A Lone Survivor az,ő a következő a listámon,meg talán a Locke is. -
spiky03
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát nem tudom.
Mondjuk kb 1 éve vagy több, amikor láttam utoljára itthon BD-n, előtte meg IMAX3D-ben de nekem jónak tűnt.
De majd újra belenézek.
A Beowulf-ot a hétvégén néztem meg 3D-ben, de abban nem nagyon tetszett a CGI. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de néhol béna volt.
A 3D-től sem estem hanyatt pedig azt írták, hogy az egyik legjobb benne a 3D. -
james001
veterán
Guy Pearce és a vámpír gyerek nagyon jól játszottak a filmben,a sztori is nagyon jól össze volt rakva. Mondjuk a vége kicsit érdekes volt,meg azért nagyobb csattanóra vártam. (SPOILER! Meg először azt hittem hogy a felesége hullája van a kocsiban,de aztán látom szőrös mondom WTF
SPOILER VÉGE)
Na de amúgy nagyon király volt és úgymond hangulatos a maga módján.
9/10 -
genndy
addikt
válasz
spammer
üzenetére
2001-et egyszer tudtam megnézni, nem is akarom többször, de csak úgy bírtam ki hogy a könyvet már olvastam. A vége 15-perces halu-tripet így is áttekertem, sok volt a villódzó fényekből. Remekmű, filmtörténet meg minden, elismerem, de félelmetesen vontatott, és érthetetlen annak aki csak úgy leül elé, információközlés a nézővel ~0.
Europa Reportot nem azért írtam mert jó film, csak a téma-összekötés miatt.
-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Szerintem sem CGI.
Ez még készülhetett bőven akkor amikor élt, vagy az előző filmekből is.
Mert ugye ez semmi extra ez a kép csak áll rajta.De azért kíváncsian várom az első képeket, esetleg videókat, amin már CGI-s lesz, hogy ott mennyire lesz feltűnő. Mert ha úgy megcsinálják, mint a Tron - Örökségben az ifjú Jeff-et, akkor szerintem rendben lesz, mert ott sem lehetett észrevenni, hogy CGI az egész feje.
-
brownus
veterán
-
Integra
titán
fury - origo kritika
ugyanezt írtam, tuk ugyanaz verte ki nála is a biztosítékot a filmmel kapcsolatban -
genndy
addikt
Újranéztem:
2010 - A kapcsolat éve
Hát ez bizony még mindig egy hibátlan igazi (egyetlen?) hard-scifi. Már az Európás szál is érdekes és feszült, de akkor indulnak be igazán a dolgok amikor Bowman visszatér. A HAL9000-Chandra szál is nagyon erős érzelmileg, pedig egyikük egy számítógép. Baromi jó képek, érdekes történet, még ma is félelmetesen jó trükkök. A greenscreenbe bele lehetne kötni (eléggé látszik az űrruhán az árnyalata, ami a tök fekete háttér előtt már feltűnő), de felesleges.
10/10u.i.: jópofa lehet rögtön ezután megnézni az Europa Reportot

-
gyuromoj
veterán
-
aizen92
addikt
6 perces Sci-Fi.
Kisfilm, ami az Európai Űrügynökség "Rosetta" űrprogramját hivatott népszerűsíteni.
Szereplők:
Aiden Gillen ( Trónok Harca - 'Littlefinger' )
Aisling Franciosi -
genndy
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
Jó spanyol film? Intacto
Hajlandó voltam moziban megnézni mert annyira érdekesnek tűnt az alapötlet, nem bántam meg. Rejtélyes is, kicsit thriller, izgalmas is, rövid tartalom: "hogyan lopjuk el mások szerencséjét". -
adequate_cou
senior tag
Az utolsó nap megvolt, nekem nem igazán jött be, de szerintem csak rossz passzban voltam. Sötét órát nem láttam, de tetszik a leírás, napokban pótolom.
Rec4 ha jól tudom pár nap múlva jelenik meg, bár nekem már a második sem tetszett, azóta nem is követem.
Dokee78: Afflicted tényleg nagyon jó, aki szereti a horrort az feltétlenül nézze meg.
-
Pearce
aktív tag
Robin Hood 2010
Újranéztem és még mindig tetszetős. Itt volt ugye a nagy felhördülés még anno, hogy nem Robin Hood-ot mutatja be a film, hanem ahogy azzá válik, viszont nekem ezzel nem volt semmi problémám.
Crowe-t imádjuk és jó is, mint mindig /jó, minusz Broken City/, a segítői is szimpatikusak voltak /Little John meg a másik 2 emberke/, Cate Blanchett is jól hozta, amit kellett és maga a színész is beleillett ebbe a szerepbe /nem ez a cicababa, hanem egy erős női karakter/.
Scott pedig még mindig baromi jól tud csatákat rendezni, a ruhák, a kellékek is passzoltak, a tájak, a nagytotálok egyszerűen gyönyörűek és a lassított nyílkilövés is rohadt jól mutat.
Kár, hogy már 77 éves az öreg.
-
T. M.
aktív tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Köszi! Ezt meg fogom nézni.
Egyébként a spanyolok mostanában elég jókat villantanak.
Nekem például a Sötét óra (La hora fría), Az utolsó nap (Los Últimos Días) nagyon bejöttek.Hmmm, a Rec 4-el mi a helyzet?

-
dokee78
félisten
Gyors leszek,bár eddig sem írtam hosszú értékeléseket.
Hercules (The Rock féle)
Buta,unalmas,semmi nem tetszett benne. 50%
Inkább játszaná el a God of Wart.Afflicted
Ötletes igazi gyöngyszem.
így,hogy nem hollywoodi maszlag,többet ér. 80% -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adequate_cou
üzenetére
de ha esetleg képregény-adaptációs filmet keresel, vagy érdeklődsz az iránt, melyikből mikorra lehet valami, abban mindenképp tudunk segíteni! olyan nincs, h valaki ne segítsen szóval, csak bátran gyere, ha erre jársz
-
adequate_cou
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Nem fogsz csalódni!

Még pár az elmúlt időszakból:
Francia nyomozós thriller, nem is tudom mihez hasonlítani, Tágra Zárt Szemek feeling talán... A lényeg, hogy nem sajnálom a rá szánt időt.
Még egy francia misztikus thriller, ezt már tényleg nem tudom mihez hasonlítani, de szintén jó volt!
Misztikus horror. Igaz, hogy 100%-on áll de én azért hiányoltam belőle valamit, azt nem tudom mit. Egy biztos, a vége után indul a guglizás

IMDB pontozás túl szigorú, de kb. 10\7. Nem egy párbeszéddel teli film, egy borongós, de nem álmos vasárnap délutánra egynek jó.
Pont az előző ellentettje, pörgős, kellően humoros tragikomédia James Gandolfinivel. Nem hasonlítható semmihez.
Itt van pár régebbi film, ha netalántán valaki jó filmet keres, külön kiemelném a Rare Export c. művet így karácsony közeledtével.
Egy gondolat:
Közel 7 éve követem ezt a topikot, de valahogy nagyon megváltozott. Igaz én sem írok már ide sűrűn, de régen ha beleolvastam egy csomó értékelést, véleményt, pontozást láttam, rengeteg jó filmet ennek a topiknak hála ismertem meg. Most ha filmet keresek és végiggörgetek több száz hozzászólást, szinte semmi. Sajnálom, hogy elment ebbe az irányba, vagy legalábbis azt, hogy kevés ajánlás van. Nem igaz, hogy senki nem néz filmeket azon kívül amik a mozikban mennek. Ha csak Imguron rákeres valaki arra, hogy movies to watch, olyan kínálatot talál nem mainstrem filmeket illetően, hogy hetekig nem unatkozik. Aztán meg lehetne szépen ideírni a véleményeket a többiek okulására.
-
dokee78
félisten
válasz
adequate_cou
üzenetére
Open Grave kössz a tippet.

Valamelyik nap megnézem. -
Ace owner
addikt
Lehet Argo akció lesz ma mert azt még nem láttam.
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
[SPOILER]
A metafora az ügy felgöngyölítésére vonatkozott, nem (mármint hogy a srác pénzével csőbe rántják a fickót, aki után amúgy is nyomoz, ő meg várhatólag felnyom valaki mást neki, és így tovább...)? Én arra gondoltam, hogy őt hogy megszívatta a többi ügynökség a végén, az arcán úgy látszott, hogy nem igazán erre számított -és az amerikai nővel való beszélgetéséből az jött le, hogy ott is hasonlóan járhatott.
[/SPOILER] -
aizen92
addikt
Ez melyik film? Komolyan nem értem mit mond. Valami " Gas"? szar lett a vágás. Filmből jelenet egyből.
-
brownus
veterán
válasz
adequate_cou
üzenetére
The hidden face meg volt? Ez is erdekes, jo film
hoffman_, egy sorozat szinesz aki meg nrm akkora sztar, hirtelen nem jut eszembe senkise
-
hoffman_
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
most kiállnék a kolléga mellett, szerintem sem lesz ugyanaz a szerep RDJ nélkül. persze hulivadban nem áll meg az élet soha, ez ilyen, de én sem remélek túl sokat majdan az új karaktertől. aztán persze sose lehet tudni, de azért nem voksolnék pozitív csalódásra. Batman ugyanez, necces lesz a Nolan érához hasonlót belerakni. én bírom Affleck-et, még színészként is (bár nem igazán tartom túl karakteresnek és jónak), de inkább rendezne valami mást, mint denevér bőrbe bújna.
james001:
elég jó. ha szereted a műfajt, akkor pláne. van súlya, szvsz érdemes megnézni.
-
james001
veterán
The Rover milyen? Elég megosztó film lett az is,meg hallottam hogy inkább "dráma" szerűség nem akciófilm.
-
adequate_cou
senior tag
Annak aki szereti a thrillert\horrort és nem tudja mit nézzen, ajánlom a Sleep Tight spanyol remekművet.
Nem hiába áll 93%-on a rotten tomatoeson, ilyen elmebeteg filmet már rég láttam.
Nálam 10\9. És még a csajszi sem rossz benne

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Ace owner
üzenetére
Lawless, RocknRolla, The Warriror, Locke, Bronson, mondjuk ebben a sorrendben. nem minőséget jelez, inkább emészthetőséget.
(egy ideje nem pontozok ide, de imdb-n nekem ezek közül mind 8 vagy afölötti, szerintem baromi jó film mindegyik, amúgy is nagyon bírom Hardy-t)
-
Ace owner
addikt
Nem tudom mit nézzek ma este. Tudnátok ajánlani valami újabb filmet ami kölcsönözhető? Listámon nincsen semmi amit ne láttam volna lassan és lehet hogy kimaradt valami. Jöhet bármi. Múltkor volt szó Tom Hardy filmekről, az is jöhet mert nem ismerem igazán a színészt.

-
spiky03
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem az 1. meg az 5. tetszettek a legjobban.
Az 1 ugye mert egyedi volt, akkor még nem nagyon volt ilyen verdás film, az 5. meg azért mert az valahogy új színt vitt az egészben és már nem csak a versenyekre mentek rá, hanem átmentek olyan akció filmfélébe vagy mibe.
A 7. rész is város, két okból is, az egyik ugye, hogy mi lesz Paul karakterével, hogy oldják meg a visszavonulást, meg, hogy tisztelegnek előtte, a másik meg, hogy ezzel körbeér a történet, mert ugye elvileg ezután következne a 3.rész.
Moziban nézős lesz ez is, mint az 5-6. rész is
-
james001
veterán
-
genndy
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen, a 2 valamivel pörgősebb. Szétválik a csapat, mindkét szálon több az akció, meg ugye a végén már találkoznak Smauggal, és ő se beszélgetős kedvében van.
-
gyuromoj
veterán

The road to FURIOUS 7 starts here.
Because of our fans, our saga has grown bigger and better with every chapter. In just 7 days, we will reveal the first trailer for our next installment – FURIOUS 7 – at The Road to Furious 7: Trailer Launch Event at Universal Studios in Los Angeles!
We want to share this moment with all of our fans around the world. For those of you not able to attend in person, you’ll be able to follow a live broadcast starting at noon Pacific on the Fast & Furious Facebook page and on E!. For those in the Los Angeles area, tickets will be available starting tomorrow, October 27th, on the official Fast & Furious social pages.
Starting today, you can submit questions for Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, and Jason Statham to be answered at the live event. Go to Instagram and submit a video, asking your favorite Fast & Furious star your question while using the hashtag #AskFurious7. Or, simply write your question in the Comments section below. Your question could be answered live on-air!
For our extended FAST & FURIOUS family, we have set out to make the very best movie yet. We are excited to continue our journey together.
-
cyberkind
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Engem nem zavar, sőt az lenne a legjobb ha csak ő vihetné vászonra Stark karakterét, de ugye ez lehetetlen, úgyhogy mindent bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)