Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
na, erről beszéltem, a sok kötsög lefoglalja a legjobb helyeket, aztán b.szik átvenni a jegyet...
bevezetnék egy új rendszert, hogy a foglalás csak félnapig/napig él, vagy a vetítés napján kötelező lenne átvenni, mittomén. kép
de semmibaj, megyünk az alléba....megkövetem magam, voltam már én is kötsög
(régen, mert már online veszem meg a jegyeket... mondjuk az vicc, hogy előtte is sorba kell állni... nem elég felmutatni a telefont, vagy otthon nyomtatni. qr kód leolvas, és mindenki boldog) -
Scooby Dou
aktív tag
#94,95;Nekem nagyon tetszett.Esetleg tudnatok irni hasonlo filmeket?
-
genndy
addikt
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Nem rossz, de messze nem akkora durranás mint amire számítottam. A CGI mondjuk meglepően jó volt. Egyszer azért nézhető, legalább nem teljesen agyatlan látvány sci-fi, én már ezt is megbecsülöm manapság.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Jócucc. Samuel L. Jackson jó volt benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scooby Dou
aktív tag
Tegnap megneztem a The Signal (2014) (A Jel) cimu filmet.Aki megnezte,annak mi a velemenye rola?
-
spammer
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ultimate Cut tartalmazza az animációs részt is.
Watchmen a legjobb.
Fogalmam nem volt róla, úgy néztem meg a filmet és rohadtul tetszett. Utána elolvastam a képregényt is (papíron, fizettem érte
), és azután sem változott a véleményem. Remek adaptáció, Snyder nagyon ráérzett, hogy hogyan kell egy (ilyen) képregényt filmre vinni. -
bagyulajuve
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
korrekt. igazából én is csak gyerekkoromból ismerem őket mesesorozatok révén, az meg ugye megint nem ugyanaz. szóval lényegében hasonló a helyzet nálam is

Ironman time lapse rajz, komoly!
-
Viszlát
addikt
válasz
Pearce
üzenetére
Túl tömör?
Ez aranyos. A történet totál faék, a karakterek már egy fokkal összetettebbek, de egyszerűen el sem tudom képzelni mit nem lehetett érteni a Watchmenen. Annyira átlátszó és elcsépelt érvelés lett már ez a "nem értik", hogy az ember képtelen komolyan venni, leginkább csak önigazolási kényszer van a háttérben...hoffman: áá, oké.
Nekem egyszerű dolgom van, mert a legtöbb adaptációról azt sem tudtam, hogy létezik képregény formában a megfilmesítés előtt, így nem kell viszonyítanom és csupán a szokásos elvárásaim vannak velük szemben is... -
Devid_81
félisten
Annyit irtok itt a Watchmen-rol a napokban meg is nezem ujra.
Az az elso "nyito jelenet" amikor az a kis sarga molyogos cucc leesik a foldre veresen...es ahogyan eljut oda...ejj a legeslegjobb resze a filmnek a legelejen van eskuszom
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
nem-nem, nulláról indultam. a legjobb-adaptáció jelzőt így kicsit önkényesen használtam, nem saját tapasztalatból. viszont az elmúlt években azért le mertem szűrni ezt a befutott információk alapján

ui.: ez azért nehéz kérdés, ha belegondolok. ki az aki, "jogerősen" ítélhet meg egy adaptációt. amcsi kapcsit, pókembert, bosszúállókat, stb, mindenki emleget így, vagy úgy, de szerintem a képregényeket, még csak egy kis töredéküket sem olvasta igazából szinte senki.
más:
kis Sigourney Weaver

-
Pearce
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Ez nem is kétséges, baromi jó a Watchmen.
(#50671) cyberkind
De, Amerikában bukott és az számít, wordwide-ot nem kell nézni, hisz abból nem az összes megy a stúdiónak. Főleg, hogy amekkora potenciál volt benne, simán a többszörösét vissza kellett volna hoznia.
(#50672) Viszlát
A film után olvastam elemzéseket a bukásról, az lehetett a nagyobb probléma, hogy túl tömör a film illetve nem értették.
-
Integra
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
én is lóbálnám érte a pénzem, feltéve, hogy hasonlóan kis büdzséből készülne, hogy megmaradjon a film karaktere, színe, szaga.
sajnos még imdb-n sincsen fent semmi róla, urban-hoz sincsen kiírva..
viszlát:
semmi baj nincsen a watchmennel, egyszerűen megelőzte a korát mindenben, az emberek nem értették és nem akarták ezt a stílust. ha ez a film ma jelenne meg, látványosan nagyobb siker lenne. 5 éves film és semmit sem vesztett az értékéből, úgyanúgy újnak és frissnek hat, a látványvilágát meg mai filmek hozzák, ahogy a hangulatát is, legalábbis egyik-másik.
szerencsére, hogy akkor csinálta meg snyder, mert ha ma kellene megcsinálni, akkor kapnánk egy marvel féle "csodát". úgyhogy örülök, hogy vállalta és meg is csinálta. -
cyberkind
félisten
válasz
Pearce
üzenetére
Inkább ne legyen minthogy egy gyenge szar valami készüljön, pont ez a jó a Dredd-ben, hogy még gondolni se akarnak egy 13-as folytatásban, mert gyenge lenne, ez volt jó az újban, egyszerűen imádom, több ilyen kéne még.
Olyan mintha egy Robotzsarut csináltak volna csak 2012-ben, ezek hiányoznak. -
spammer
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
"Mikor érkezik feliratosan az A Most Wanted Man"
Akkor újra, már sokadszorra: könyvjelzőkbe vele!
A kölcsönzőkbe meg a szokás szerint pár héttel előbb.
-
Pearce
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez nem volt meglepő. Watchmen "R" volt, bukott /jó, ott bejátszott, hogy nem nagyon ismerték/, Dredd "R", bukott, Galaxis őrzői nem "R", kaszál. Akkor meg lehet tippelni, hogy melyik utat választják.
Más:
Az útvesztő /34 millióból készült/ "leszállított 32.5 millió dollárt, ami az egyik legjobb adat az első őszi hónapra, és a legjobb a Tini nindzsa teknőcök nyitánya óta. Kell egy kis szerencse is hozzá, de a százmillió meglehet erről a pontról, így James Dasher regényfolyama azon kevesek közé avanzsál, amelyek több fejezetet is megélhetnek a vásznon."
A Sírok között /Walk Among the Tombstones/ viszont nem szerepelt ilyen jól, 28-ból készült és csupán 13 misit hozott, plusz a nézői vélemények se valami pozitívak.
-
cyberkind
félisten
-
dokee78
félisten
Tudom,hogy nem elismert színész Ryan Reynolds,de melyik az a filmje amelyikre azt mondjátok,hogy elég jó?
Olyanra gondolok amiben főbb szereplő,tehát TED kizárva.
Épp most nézem az egyik filmjét kíváncsi vagyok ki fogja ezt mondani. -
aizen92
addikt
Megfulladtam a röhögéstől. 2:50ig tart a "trailer"
Mivel neten a 10 perces van fent és azt senki nem fogja végignézni, így gondoltam ez a legbarátibb módja a "remekmű" bemutatásának. ( ha mégis akkor tessék, nagyon nagy állatság ) -
aizen92
addikt
válasz
haypro
üzenetére
Mostanában néha csak kamillázok én is, hogy milyen jó filmeket adnak le. ( Persze a vége az, hogy leállítom és inkább letöltöm mert a 20 percenkénti reklám kiakaszt )
(#50655) gzbotii : videótéka T-home jóvoltából természetesen! . *harr* 200-500 forintokért vannak a filmek 24 órás kölcsönzési idővel. Maga a tökély!
-
haypro
senior tag
Mi van ma a csatornákkal?
Több nézhető filmet is adnak ma este: Salt ügynök, A Millió Dolláros Bébi, Felkoppintva, Harry Potter 6 (bár ez a leggyengébb rész). etc. -
Pitterix
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az elsőt mondhatni rongyosra néztem. Van benne valami, ami miatt nem tudom megunni. A zene a robotok, még az a hülye Shia is, no meg "Rókácska", a kocsik, a történet, szóval az egész cakli-pakli.
-
Integra
titán
rendőrakadémia a film+-on amíg kezd a barcelona meccs

szörnyű vhs kategóriás, elcsúszó szinkronnal és hangokkal
-
ben11
őstag
Transformers: A kihalás kora
Ezt a szutyok egy filmet, Atyám.. Az az érzésem volt végig, mintha egy rajzfilm epizód lenne élőszereplőkkel+cgi-vel. Az első három sem volt valami nagy durranás, de azokon még elszórakoztam.
Ezen nem tudtam. Blődebb volt, mint az összes korábbi egyben. 3/10 -
gyuromoj
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Első résznél csak 13 perc volt az extra. Ha tartják a "duplázást" akkor a 3. résznél korrekt lesz.

LotR-hoz képest igencsak gyér, de majd hátha lesz egy olyan pakk, amitől besza-behu lesz. Persze csak miután kijön a 3. rész extended verzió. Rá egy évre pedig Ultimate Extended Unrated Director's Cut Trilogy Pack.
-
cyberkind
félisten
válasz
Pearce
üzenetére
Ennyi erővel mondhatnád a Hihetetlen családot is, pedig az is nagyon jó kis anifilm lett.
De lesd meg a Kis Vukot és ha még nem láttál fost, akkor egy életre megkapod.(#50641) Integra
De a Gyűrűk Ura 3 könyv 3 film, ez meg 1 könyv és 3 film, elég nehéz lehetett így is elnyújtani. -
Pearce
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
"ki képes ezt megnézni vagy belenézni. "
Akiknek készül: a mostani 6+-os gyerekek. Nyilván modernizálni kell őket /a pénz miatt/ ugyanúgy, ahogy a nemsokára érkező Spongyabob-ot is.
Mondjuk az is igaz, hogy amiket felpontoznak az emberek /Gru, Megaagy, stb./, azok is ilyenek, csak ott nincs viszonyítási alap. -
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
emiki6
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Gondolom felhúzta a csávó, azért kelt ki magából.

-
emiki6
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Még Dancsó is utálja, bár ezt sokáig nem tudtam

Mellesleg ezen jót derültem.
-
Pearce
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ennek az előzetesében volt: John Wick
-
ígyvanferi
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
A végén a filmmontázs első jelenete miből is van? Amikor szétkalapálja a padlót, hogy az eldugott fegyverekhez hozzáférjen. Tudom, hogy tudom, de mégse.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Eleje nem kellett volna, amúgy király volt.

-
emiki6
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ezek szerint nem csak én kapok agyf@szt a érdemi részt körülölelő töménytelen ótvarhülyeségeitől...
Az már kiderült, hogy a humor az nem az ő területe, kár erőltetni. Azt eddig sem értettem, hogy minek rak a részeihez "történetet", de az viszont már kifejezetten zavar, ha ezek a kritika rovására mennek pl: hadar, mint egy őrült vagy egyszerűen olyan dolgokat kihagy ami fontos lenne.A "Minden amit a Sin City-ről tudnod kell"-ben értette valaki mi volt az a Croisant-ozás?!?

-
Integra
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
az első 10 perc egy merő szenvedés, minek ezt csinálni? maradjon annál, amit a legjobban tud, filmkritikáknál. borzalmas ez a sok affektálás. amikor belelendül valóban a film elemzésébe, na akkor az igazi.
-
dodopek
addikt
Srácok!
Lassan a végére érek a Csillagkapu SG-1 10 évadjának. Melyik sorozat, ami legjobban kapcsolódik hozzá, szóval mondjuk a folytatása? Atlantisz?Köszi!
-
gyuromoj
veterán
Frank
Érdekes alkotás. Mindenki nagyon jól hozta az elvont zenészt.
7/10
(#50609) PuMbA
Remélem hamarosan lesz IMAX 3D BD50 verzió is.
-
devil-k
nagyúr
Elolvastam az Éhezők viadalának az első részét. Kellemesen csalódtam, mivel nem éreztem semmilyen negatív érzést a filmmel kapcsolatban. Elég hű lett és a hangulatot is visszaadta abszolút. A szereplőválasztás is jól sikeredett. A könyvben van 1-2 unalmas/vontatott rész, amit nem csodálok, hogy kihagytak a filmből. A film hamar felfedi Snow elnököt, viszont a könyvben csak a végén van 1-2 gondolat, az igazi móka majd csak most következik. Nyilván van benne politika rendesen, de nem húzok rá feltétlen minden bőrt, ami az utamba kerül ilyen téren.
Aki teheti, olvassa el.

-
PuMbA
titán
IMAX 3D miatt még adtam egy esélyt a Transformers 4-nek, most 3D-ben és megmenti a filmet valamennyire
Egyszerűen jó nézni - igazából a tájakat és a 3D a legdurvább, amit eddig filmre vittek
A robotok 3D-ben sokkal jobban néznek ki és eltekintve néhány apró CGI hibától tényleg nagyon ütős 
-
gyuromoj
veterán
Sabotage
Semmi extra, nem is teljesen B kategória de közel volt hozzá. Remélem azért lesz majd még komolyabb filmje Arnold Schwarzenegger-nek.
6/10
-
Integra
titán
[SPOILER]
ez mi a szent szar volt? wtf?!
mi van már? kutyát pátyolgat? meg kicsinálja 3 őr meg egy trónbitorló? aztán a végn meg bautista majdnem megöli? elfelejtett bunyózni meg késelni?
egyáltalán mi volt ez a film? debil karakterek, botrány szar semmiről szólás, irtó gyengén az első rész beleszövése... starbuck keménykedik kétszer és akkor ezek a kétlábon járó skorpió bizbaszok...
ott tartunk, mint az elején a filmnek, illetve még rosszabb a szitu, mert dredd meg megdurrantott, riddick meg sehol sem tart közelebb a szülőbolygójához...
nyitva hagyták a filmet folytatásnak, de, hogy minek? ez annyira gyenge eresztés volt, hogy ebből nem lesz folytatás...
ezért kár volt..
[/SPOILER] -
callmeakos
veterán
Szirmai A Gergely visszatért

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(régen, mert már online veszem meg a jegyeket... mondjuk az vicc, hogy előtte is sorba kell állni... nem elég felmutatni a telefont, vagy otthon nyomtatni. qr kód leolvas, és mindenki boldog)
Fogalmam nem volt róla, úgy néztem meg a filmet és rohadtul tetszett. Utána elolvastam a képregényt is (papíron, fizettem érte