Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
egle
tag
Figyelj, az hogy papíron van egy 1mbyte/s net, és ez a valóságban napközben jobb esetben eléri a 50-60 kbyte/s sebességet, az enyhén szólva is szánalmas. Arról nem is beszélve hogy telefonon elérhetetlenek, e-mail szintén. Bazze mintha a seholsincs kft. vagy a sosemvolt zRt. valamelyik soha nem létező tagját akarná elérni az ember. Fellini sem rendezhetne jobbat, felháborító de komolyan.
-
shabbarulez
őstag
Ha megnézed a kapcsolódó hozzászólást, akkor láthatod hogy én nem fibernetre-re írtam az ÁSZF-et, hanem akorábbi Rubicom Ceglédi LAN-os szolgáltatás megjelenéssel kapcsolatban. ÁSZ-et itt találsz: [link] Töltsd inkább az októberit, mert a szeptemberi hibásan van linkelve, de kézzel könnyen kijavítható értelemszerűen a dátumot javítva.
-
Kapitány
tag
vesznek még egy Gigabit (ami nem egy nagy összeg vagy forgalom után fizetnek?, nah ezt nem tudom) az még édes kevés, mert az eszközöket is cserélni kéne ami nem két Ft(nem vagyok tisztában az összegekkel, de milliós összegekről van szó).
Ezt mi alapján gondolod? v. tudod?
Hidd el, dolgozunk rajta!
K -
_calogero
tag
Bele lehet, de nem ismerek minden részletet, így nem teszem!
Lehet, hogy 10 éves török kisgyerekek most kalapálják, hajlítgatják, aztán nem bírnak a hatalmas magyar megrendeléssel!
A készülék egyébként marhára tetszik, de most nagyon nincs időm részletes beszámolót írni! Pár napot még kérek...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest