Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem valamit marketplacen, viszont a hirdetés úgy eltűnt hogy még az eladó profilját sem látom. Ilyenkor mi lehet? Letiltva nem vagyok, mások sem tudják megnyitni a profil linket mert nem elérhető a tartalom, a marketplace hirdetés meg valszeg ezzel együtt tűnt el. Kijelentkezve ugyan ez a szitu.
Viszont régebben már üzleteltünk és az üzeneteim között ott van az ember, látszik a neve meg a profilképe is, csak ugyan úgy nem érhető el a tartalom ha megnyitnám az oldalát.
Gyanítom hogy ha véglegesen korlátozták volna vagy törölte a profilját akkor nem lenne profilkép meg név sem, csak Facebook felhasználó.
Ha (egyáltalán) feloldják akkor újra megjelenik minden? -
Breki
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ez nagyon nehéz.
Egy jó tanács.
Politikai csoportokban, ha van ilyen lehetőség írj névtelenül, vagy beállított becenévvel akkor nem nagyon tudnak jelenteni.
Nekem is valószínűleg a kálváriám egy u-o háborúval kapcsolatos csoportbeli hozzászólásom után indult mert ott nagyon sok o imádó ember van, és utána kezdek el támadni szerintem több fronton.
A profil visszaszerzése illetve tiltás feloldása nagyon nehézkes, ha visszaolvasol dokumentáltam részletesen. Mondjuk nálam feltörésről van szó nem tiltásról.
első időkben pár hétre eltűnt a profilom, azután hirtelen visszakerült szerintem ez automata kapcsolgatta a bejelentés alapján.
Még én se értem sajnos a végére, ha sikerül írok róla hosszabban, addig azt javasolnám, hogy írj az általam korábban összegyűjtött email címekre.
Illetve van két űrlap is amit korábban linkeltünk olvasd vissza.
Ami még fontos én azt ajánlanám, hogy minden lépésnél használd illetve kérdezd meg a mesterséges intelligenciát.
És nem csak Chat GPT létezik, én főleg Geminivel dolgoztam az ügyön, ővele külön szálunk van erre amit rögzített és emlékeztet visszahozza, tanácsot linkeket ad leveleket fogalmaz meg.
De nem szabad egyértelműen hinni neki bármiben és pl sokszor Chat GPT-vel is egyeztettem, illetve sokszor egymásnak engedtem őket, hogy beszéljék meg. -
Breki
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Nem esélytelen, csak sajnos nagyon nehéz, nekem egy hónapomba telt.
Szinte mindent alapból automatára raknak, hiába kértem többször emberi ügyintézőt és írtam a korábban általam belinkelt helyekre.
Most nagy nehezen, kb egy hónap után jutottam el oda, hogy előbb kértek másik címet ahol leveleztem velük, majd egy tényleg valószínűleg ember kért egy teljesen új email címet amit még sehová se használtam, azután arra írtak és kértek be adatokat.
De most meg a rohadt várakozás amíg megvizsgálják.
Még annyi, hogy az ügyintéző leveleiből valószínűleg amerikában vannak, mivel késő délután és általában hajnali 4-5-kor írnak.
Mondjuk az érdekes mert mikor az adatbiztonsági szálra került át akkor először magyarul írtak, én magyarul és angolra lefordítva is írtam, arra már angol válasz érkezett. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Többször is megfigyeltem egy érdekes jelenséget: ha a valódi profilból képzett alias profillal lájkolok, vagy szólok hozzá valamihez, az esetek dönrő többségében kapok egy üzenetet, hogy melyikreals videókat vagy játékokat ajánlják nekem. Ez elég különös,.mit jelenthet, vagy miért van ez?
-
-
kispx
addikt
Sziasztok,
az üzenetek szinkronizálásához szükséges pin kódot nem fogadja el nálam. Másnál is van ilyen probléma? (A pin kód biztosan helyes) -
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Timeola
üzenetére
Ellenőrizést kértem amit ugye nem tettek konkrétan meg, mert akkor fel oldottak volna mert nincsen semmi olyan ami szabályba ütközik, nem nézték meg mit is tettem szerintük, gondolják ennyi ember nem tévedhet sokan ugyanavval jelent akkor úgy is lehet, közben meg egy ostoba bosszú hadjárat volt egy bizonyos csoporttól. Szánalmas.
De ez egy dolog, oké. De könyörgöm nézze már meg rendesen a Facebook hogy mit is tettem amiért ezt kaptam, és jogos ey de nem így történt, valószínűleg az algoritmus nézte át megint és azt látta sokan jelentettek, úgyhogy szia, azt nem lett megnézve hogy mi a konkrét ok, mert akkor már fel lennék oldva, mert semmi nincsen. Gratulálok a nagyszerű algoritmushoz a metának!Csak gondolom ez lehetett, mert mást nem tettem ezen kívül, de ez is semmi volt, semmi sértő vagy bántás, de úgy tűnik egy bizonyos csoportnál bele találtam.
Vagy valami algoritmus hiba, hallottam ilyenről, ok nélkül kitiltják az embert csak úgy, egy hiba miatt. Itt a bajom az hogy véglegesen lett tiltva, jó lenne ha egy hús vér ember átnézné miért kaptam ezt, semmit nem fog találni ami szabályba ütközik.
-
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
1 hozzászólás az nem terjesztés.
Csak ugye az ilyen dépékák, meg ipari szinten üzemeltetett kamuprofilok korszakában bárki válthat célponttá. -
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok.
Véglegesen felfüggesztették a fiókom, és nem tettem semmit, olvasgatok, kommenteket, lájkolás. 2010 óta van ez a fiókom és soha nem tettem semmit.
Viszont 2 napja volt egy politikai jellegű hozzászólásom valahova (soha nem szoktam kommentelni, most 1x igen), semmi extra nem volt de úgy tűnik sokaknak nem tetszett és tömegesen elkezdték jelentgetni a profilom, annyira jó indulatúak az emberek, ezért jöhetett egy felfüggesztés üzenet, és fellebbezhetek. Kértem is majd 1 percre rá jött hogy sikertelen, végleg fel lett függesztve. Mi?
Nem tudtam miért kaptam ezt, de gyanítom hogy azért az 1 hozzászólásért ami semmi extra nem volt, de sokakat érzékenyen érinthetett, és tömegesen jelentették a profilom. Ezt kaptam a facetől:
"A Facebook-fiókod fel van függesztve. Ennek az oka az, hogy a fiókod vagy annak tevékenysége nem felel meg a gyermekek szexuális jellegű kezelésére vonatkozó közösségi alapelveinknek."
Semmi ilyesmit nem tettem soha. Fura egybeesés hogy 2 napja volt ez a kommentem, és rá meg szüntették a fiókom evvel az okkal. Gyanítom hogy ha evvel az okkal sokan jelentenek egy profilt, ott semmit nem fog nézni a Facebook hogy igaz vagy nem, azonnak megszűnteti, erre érzékenyen harapnak mindenhol, zéró tolerancia, és ezt a kedves emberkék jól tudták. Tényleg ennyire buta és rosszindulatú társadalomban élünk???
Mit tudok tenni? Fellebbezés meg volt, el lett utasítva, és annyi az egész 16 éves fiókomnak, a semmiért.
Egyébként a Facebook nincs felkészülve erre a bosszú hadjáratos jelentgetésre és kiszűrni ezeket? Úgy tűnik nincs, pedig létező jelenség... -
Rányomtam az ismételt ellenőrzésre, ez után hamarosan jött egy rendszerüzenet, hogy visszaállították a hozzáférést. Érdekes, hogy asztali gépen ugyanúgy nem működik, de telefonon igen. Na ezt aki érti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_