-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Van egy zárt csoportom a Facebookon, ahová meg lehet hívni embereket, de csak úgy válhatnak taggá, ha én jóváhagyom a jelentkezéseket. A kérdésem az lenne, hogy ha a elutasítom, akkor kap arról valamilyen értesítést az adott ember? Tehát ha nem az "elutasítás visszajelzéssel", hanem csak simán az "elutasítás" gombot választom. Magyarán nem akarok írni neki semmit, miért utasítom el, azt se akarom, hogy bármiféle értesítést kapjon erről.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Van egy privát csoportom, amelynek én vagyok az adminisztrátora (én hoztam létre). A kérdésem az lenne, hogy ha visszavonom valakinek a moderátori jogosultságát, akkor arról kap értesítést?[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Privát csoportbna szeretnék posztolni úgy, hogy az ismerőseim, akik szintén tagjai a csoportnak, ne láthassák. Miként lehet ezt a legegyszerűbben megtenni? Ha írok egy bejegyzést, akkor a csoport tagjai látják alapból, azon nem tudok akkor, ott állítani. Ha letiltok valakit, az gondolom semmiképp nem fogja látni. De létezik más, kevésbé drasztikus megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- Witcher topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB