Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Messenger nálam is hol értesít új, üzit hol nem, össze-vissza
[link] -
chungee
addikt
Sziasztok!
Pc-n nem tudok bejelentkezni [link] -
chungee
addikt
Sziasztok!
Pc-re böngészőben hol tudom megváltoztatni a PIN-t Androidon 4 számjegyű a PIN, PC-n 6 számjegyű. Pc-n szeretném megváltoztatni -
chungee
addikt
Megvan közben ha valakinek ez segít [link]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
A Hírfolyam hanyagolja a bekövetett hír- és hobbyoldalaimat Helyette random akármik jönnek velem szembe -
chungee
addikt
Estét! Windows 10, Firefiox alatt szerettunk volna képernyőt megosztani hívásban. Pontosabban a koléga képernyőjét szerettem volna látni de ilyen tökmag méretben vetítette Hol tudtam volna kinagyítani Rámentem a duplanyílra de semmi
[link][ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Kreáltam üzleti oldalt, hogyan tudom fizetéssel megjeleníteni hirdetésben -
chungee
addikt
Sziasztok!
Töltenék fel gameplay videót, ami eddig sikerült (10+ vidi) azt most hirtelen nem engedi Mitől van A Vidik Hosszúsága és mérete kb ugyanannyi. Szal nem mondhatni hogy kiemelten hosszú lett vagy túl nagy lett. Yt-ra minden próbléma nélkül felenged tölteni -
chungee
addikt
Sziasztok!
Fb csoporton belüli posztok rendezésénél hiába pipálom be hogy új bejegyzések, legközelebb amikor ránézek a csopira mindig visszamegy a legérdekesebbekre és úgy is rendezi. Valamit rosszul csinálom [link] -
chungee
addikt
Sziasztok!
Csináltam 2 élőadás felvételt. Végeztével, le szeretném menteni/tölteni a videókat de csak az egyiknél engedi, a másiknál nem Miért [link] -
chungee
addikt
Napot!
Kisebb rövid mp4-es vidik pc-ről (FF) küldeni nem adja Át kell tennem (adatkábel) telóra (android) és onnan engedi küldeni a messenger. Pc-ről miért nem engedi -
chungee
addikt
Estét!
Android messenger nyelve átváltott angolra, hogyan tudom visszaállítani magyarra[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Csopi kérdésem lenne. Mindig bepipálom hogy csopi új bejegyzéseket mutasson, de mindig visszaáll legérdekesebbekre Hogyan tudom fixálni hogy csak az újakat mutasson amikor felnézek a csopira
-
chungee
addikt
válasz Viktor0610 #31205 üzenetére
-
chungee
addikt
Napot!
Market place-es üzeneteim eltűntek Hogy tudnám visszahozni őket Fontos lenne mert a hirdetésekkel együtt vannak. Vevő vagyok
-
chungee
addikt
Napot!
Szeretnék létrehozni 1 vállalkozói fiókot amely a személyes fiókhoz tartozna. Hogyan lehetséges
-
chungee
addikt
Estét!
Hogyan tudok hivatalos céges profilt létrehozni
-
chungee
addikt
Estét!
Windows, nálatok is ilyen Androidon viszont jó
-
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom beállítani hogy akiket követem azok ne legyenek publikusak
-
chungee
addikt
Napot!
Pc-n hogyan tudom kikapcsolni hogy ne legyen a profilképem alatt az a zöld pöty
-
chungee
addikt
Napot!
Automata algoritmusnak hála korlátozták a fiókomat. De már rég lejárt és mégsem lett feloldva az adott funkciók. Kihez tudok fordulni ilyenkor
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Mindeneki valtson tiktokra
-
chungee
addikt
Reggelt!
Egyik ismerősöm oldalán írtam hozzászólás évekkel ezelőtt. Azt hogyan tudnám hatékonyan rátalálni
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Win10 Firefox hogyan tudom beállítani vidi lejátszáskor ne max hangerővel induljon
-
chungee
addikt
Napot!
Win10 Firefox alatt nem működik az unseen. Tudtok megoldás rá Újra install és re-install stb megvolt.
-
chungee
addikt
Estét!
Egy adott ismerősömnél hol tudom beállítani hogy kapjak értesítést (harang) amikor posztol valamit -
chungee
addikt
Estét és BUÉK!
Egy adott ismerősömnél hol tudom beállítani hogy kapjak értesítést (harang) amikor posztol valamit
-
chungee
addikt
Napot!
Win10, itt hol tudom beállítani a sorrendet illetve eltávolítani amit nem használok Hiába húzgálom, nem akar együttműködni
-
chungee
addikt
Estét!
Androidon hol érem el a "my story" archívumot
-
chungee
addikt
Napot!
Ma délelőtt töltöttem fel 720p mkv 21gb méretű minőségi vidit. De mostanra még mindig 480p-vel játssza le
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Anyum pc-n új nézetre vált. De végül nem jött be neki. Hogyan állíthatom vissza neki a régi nézetre
-
chungee
addikt
Estét!
Visszaolvasva engem is elért a telószámos mizéria. Járt már úgy valaki hogy felfüggesztették a fiókot (mint nálam a telefonszám meg nem adása miatt) utána felodották mert beküldte a személyes okmányokat
-
chungee
addikt
Estét!
Van valami megoldás erre
[link] -
chungee
addikt
Napot!
PC-FireFox. Unokahúgom szenved a matricákkal. Hozzáadott minden létező matricát, de nehezen találja meg a megfelelőt. Mert nagyon kicsik az ikonok ahol böngészni lehet őket. Van jobb megoldás
-
chungee
addikt
Napot!
Ti kaptatok értesítés arról hogy okoslista meg fog szűnni Én egyet használok Most szabhatom át az egészet
-
chungee
addikt
Napot!
Nem tudjátok hogy visszatér valaha a "Megtekintés mint..." funkció Bővül az ismerős listám és jó lenne karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott személy oldalán hol tudom megnézni hogy milyen tevékenységeim vannak ott? Törölni szeretném minden "lájk + hozzászolás"-saimat annál a személynél
-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom beállítani hogy alapból az idővonal nézete az rácsos legyen Legyen az akár sajátom vagy másoké.
-
chungee
addikt
Napot!
Csatlakozási időpontomat szeretném ha nem mutatná. Hol tudom kikapcsolni pc-n
-
chungee
addikt
Estét!
Messengerben tudja valaki 1 pontos számot mondani hogy hány perc áll rendelkezésre míg törölni lehet az üzit Úgy mint itt a szerkesztésre 4perc.
-
chungee
addikt
Estét!
Szeretnék élőadást kipróbálni és ezzel a próblémaval ütközök. Van megoldás rá
-
chungee
addikt
Estét!
Mérföld helyett km-t szeretnék. Hol kell azt beállítani Firefox,Win10
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Win-ről nem megy nálam karbantartás miatt Androidról jó
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Állandóan zölden világítok pedig a chat ki van kapcsolva. Mérgemben minden honnan kijelentkeztem, akkor is marad a zöld Tesóm látja. Nem törhetik fel mivel ilyen 2 faktoros ízé van rajta és pass change is volt. Illetve mobilt is kikapcsoltam 30percre és akkor is zöldülök. Mitől van ez
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Most kaptam ilyet először, ez rendszer ajánlja random-ból -
chungee
addikt
Estét!
Messengeren hogyan tudok csinálni középsőujat?
-
chungee
addikt
Napot!
Meg lehet tudni valahogy ki törölt engem az ismerősei közül Könnyen jöttem rá, mert 100 ismerősöm volt, most 98. Az egyik előreszólt hogy törli fiókját. Szal a másikról nem tudok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott nyilvános csoport/közösség oldalon egyik bejegyzésén hozzászóltam, hogyan tudom könnyedén visszakeresni azt a hozzászólásomat Úgy emlékszem hogy idén nyáron.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott ismerősöm oldalára általam feltöltött fényképeket hogyan tudom könnyedén megkeresni
-
chungee
addikt
válasz krizmo_ #22498 üzenetére
Estét!
Igen, helyreállt. Viszont e mögött valami pletykát hallottam hogy adatokat loptak a beszélgetésekről ami messengeren zajlott. Igaz a hír Mert sok bizalmi infót közöltem 1-2 családtagommal (számlaszám, netbank, pin kód)
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Csak nálam vagy másnál is Pc-ről nem lehet megnézni a történeteket (24óra) Win10 FF+chrome
-
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom beállítani hogy csak én látom a követőimet
-
chungee
addikt
Napot!
Nálatok is vagy csak nálam Win10+FF
[link] -
chungee
addikt
Estét!
Pc-n mostanság a messengerrel küldött linkekre nem lehet közvetlenül ráklikkelni Csak copy-paste. Vagy valamit kell állítani a FFox-ban
-
chungee
addikt
Napot!
Tálca értesítés Chrome-ban hol kell bekapcsolni
-
chungee
addikt
válasz krizmo_ #21159 üzenetére
Pedig nem szeretném ha hírfolyamba kerüljön ki. Nincs titkolni valóm de ez a téma szerintem nem odavaló. Az más ha a bolt felületén látja az ismerősöm mert témába vágó, az nem baj. Sőt ragaszkodom is hozzá, hogy ismerősök a bolt felületén priorításban kiemeli az ismerősök posztjait.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Ha véleményezek 1 boltot akkor ugye nem látszik a hírfolyamban Csak akkor látja az ismerősöm az értékelésemet a boltról ha rámegy a bolt "véleményfalára" igaz
-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom a matrica készletemet kezelni törölni
-
chungee
addikt
Napot!
Messengeren 1 illetőnél nem mutatja ki mikor volt utoljára elérhető. Pedig imerősök vagyunk, egyikunk sem korlátozott ismerőse a másiknak, hanem rendes ismrősök. Bug Fiók felfüggesztés
-
chungee
addikt
Napot!
Elmentettem 1 bejegyzést. Sajna nincs a mentettek között. Viszont ha rámegyek annak a bejegyzésnek a lehetőségeire akkor ez áll: Hivatkozás törlése a mentettek közül Wtf?!
-
chungee
addikt
Napot!
Konkrét ismerőseim vannak akikről akarok kapni értesítést és kapok is. DE a legfontosabb személyről nem kapok csak ha rámegyek a lapjára vagy véletlenül a hírfolyamban felbukkan akkor látom. Hogy volt mozgás. Esetleg ő megteheti hogy ne kapjak tőle értesítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest