- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
Köszi a választ, ötletelést!
Elvileg nincs nála másik eszközön sincs tiltva a láthatósága, nem is nagyon használja máshol a messengert.
Egyénenként lehet állítani, véletlenül, vagy a progi magától nála, hogy pl. csak én ne lássam? Vagy a láthatóság globális lehet csak, tehát más sem látná akkor,hogy mikor volt elérhető?
-
-
-
Egy kérdés én is tervezek előfizetni hátha tényleg úgy lesz ügyfélszolgálat...
"Ha a webes felületen indítod, akkor 5200 forintba fog kerülni havonta, ha mobilon, akkor a platformtól függ, Apple esetében például 6290 Ft / hó."
Mi van az esetben ha valaki PC és telefon és használná?
Akkor 2 előfizetés is kell...???Mivel szar a facebook és van olyan funkció ami PC-n működik csak és van olyan amit telefonon...
-
Gabesz87
veterán
Böngészőből használom PC-n természetesen (PC-n is van app
?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is.
-
-
qltsar
veterán
Igen, most én is megijedtem picit, hogy még jelszót sem engedett változtatni...viszont azt írta, hogy legutóbb siófokról próbáltam bejelentkezni, és nagyon nem ott vagyok
...
(Nem volt mobilnet használat, szóval az ISP által pontosan tudnia kellett volna, hogy honnét jelentkezek be.)
-
zzola
titán
-
Alusky
senior tag
Nekem az ABP, uBlock, Adguard hármasból valamelyik megoldja, mert semmi ilyet nem látok, csak telefonos appon, de azt ritkán használom így nem annyira érdekes. Mindegyikben bent van a hufilter és minden pipa, csúszka maxon, így nem tudom melyik jósága.
Ha esetleg előjönnének akkor kipróbálom a Purityt is.
-
Fruityloops
tag
Köszönöm a képeket és a részletes leírást! Megnéztem itt mobilon a normál facebook appba, és nekem odáig van a menü lent, hogy keresés, professzionális mód bekapcsolása és utána semmi nincs már alatta, azaz a másik profil létrehozása! :-( Akkor nálam még nem elérhető ez a mód pff.. :-(((
-
Valószínűleg (a fb felhasználók (napi aktív közel 2 milliárd ember) és az esetek lehetséges számából következtetve) eljut a jelentés egy algoritmushoz, mely ha talál a rögzített szavakból/szókapcsolatokból, akkor törli, egyébként nem.
Ha valakit rágalmaznak online és szeretné jogi útra terelni a dolgot, ki kell fotózni a lényeget és feljelenteni a rendőrségen.
-
classic B
senior tag
Előfizettél?
Majd a tapasztalatokat oszd már meg légyszi.
@tylerddd: Elég lesz az. Nekem még a 2FA sincs bekapcsolva, mégsem hackeltek meg. Persze bármikor megtörténhet, de véleményem szerint valamilyen "user error" kell ahhoz, hogy feltörjenek. Mondjuk a 2FA nélkülözése is annak számít...
-
ledgeri
nagyúr
Egyébként igen, egy "hány órát akarsz bejelentkezve maradni" kérdés belépés után (ami nem lehet több pl 3 óránál) nagyon hasznos lenne... (vagy a PH-s IP váltós)
Sajnos az esztelen görgetők táborának nagy lépés naponta, vagy három óránként belépdesni, és a cégeknek (facebooktól youtubig twitteren és tiktokon át) nem éri meg még egy akadályt a reklámok elé állítani.
Én is bizom magamban annyira kevéssé
(és értékelem a kb semmi youtube-os csatimat annyira), hogy külön google fiókot, és youtube csatornát hozok létre csak azért, hogy ne a már videókkal rendelkező accountom legyen állandóra bejelentkezve [hogy hátha jött valami új vidi], hanem csak a videónézős kommentelős. Sajna ilyesmit facebooknál nem lehet, így marad a ki-be lépkedés, mint használható következő védelmi forma. (ha már a lépj-be itt, és kattints linkekere ellen megvan a gondolat)
-
spileraaa
senior tag
Pedig ezt ki lehetne védeni egyszerűen minden változtatáskor kellene kérje a két lépcsős kódot azt szerintem már nem tudnák ki játszani?! Nem is értem a meta miért nem hozza be tudva hogy hogyan lopják el a fiókokat?! Vagy lehet direkt engedi mert így akik ettől félnek majd fizetnek a plusz suport reményében?
-
-
-
-
-
-
Krystal_s
addikt
"Operával és Safarival is"
Arra gondolsz, amikor görgetés közben egy idő után elkezdenek ugrálni, eltűnni a posztok és új jelenik meg összevissza? Lassan 1 hónapja csinálja és nagyon zavaró, használhatatlan.
Én is úgy tudtam, hogy csak Firefoxon csinálja. Opera GX-en néztem, ott jónak tűnt, de lehet azon is előjönne egy idő után.
Jó tudni, ha más böngészőkkel is ilyen.
Már az értesítések sem működnek pár éve. Nálam az Insta oldalaknál egyik pillanatról a másikra eltűnt a Kereső sáv. Nem tudom mi lehet, de a sok fejlesztés az agyukra ment és egyre bugosabb minden. -
crok
nagyúr
Mert ahol megy ott már van session-öd (be vagy már lépve - ne lépj ki..) ahol meg private mode-ban belépsz ott még nyilván nincs / nem volt session. Már most jönnek befele a Twitter, Downdetector és ServicesDown riportok is.
-
MadGame
senior tag
Gondolom algoritmus. Nálam ugyanez a helyzet, sőt, appban már a legfrissebb bejegyzéseket sem tudom már beállítani.
Asztali verzióban is néhány embernek állítottam be chatet, nyilván őket nem látom, csak néha, akivel meg nem beszélek, az meg ott van...már egy ideje ilyen, sose fogják javítani. -
pataslogeza
aktív tag
-
Fruityloops
tag
Értem...A tegnapi nap folyamáig volt ilyen sok, hogy nem jön be, aztán frissítés után meg bejött igen tudom milyen az, de mától egyáltalán nem jön be, frissítés után is csak áll egy helyben.
+ Értem...tehát szerinted ha valaki/kik ellenőrizni akar/nak, akkor nem így jelentkezne, hogy nem jön be a tevékenységnapló oldal. Csak gondoltam, hogy pont azt nézi valaki, és azért van valami.
+MFA? Mire gondolsz. -
Cs1csó
titán
"sok felhasználó élénken érdeklődik, ha a fiókját valamiért zárolják"
ezen az "élénken érdeklődik" fordulaton majdnem becsokiztam röhögés közben! Van akinek kb. az ÉLETE a Facebook, nekem nem de tudok olyat aki durván függő.
Korszakos zsenik ülnek a vezetőségben, igazi látnok géniuszok. Amúgy szinte hiábavalónak érzem 2 milliárd fiók van minimum és nem tudom, hogy mekkora ügyfélszolgálatos kapacitás kellene, hogy flottul menjen a dolog.
Anno láttam a debreceni TITÁSZ ügyfélszolgálati irodáját na ott is volt egy csomó ember ugye 0-24 órás műszakban stb. és ott nem volt 2 milliárd ügyfél, talán ha Hajdú-Bihar vagy régió szinten pár százezer háztartás (ott nem is /fő hanem inkább háztartást kell nézni)A megoldás - tetszik vagy sem - fizetős fiókok elterjedése lehet - minimális éves díjért cserébe - gördülékenyebb és valós időben történő ügyintézést lehetne garantálni.
-
-
makoss
veterán
Az a 150 hülyeség!
Kijelölök valamit, képet vagy giffet, mindegy és az első 5 után ítja ki, hogy korlátoz
Aztán megint kijelölöm ugyanazt és megint 5 után letilt
Ennek mi értelme?
Néhány ismerőst meg tudok jegyezni akinek már elküldtem, de van akinek 2x megy el.
Nem jól van ez beállítva, mint ahogy az sem, hogy olyan ismerőst tesz a sor elejére akivel már 2 éve nem beszéltem -
Dronte
aktív tag
Ez érdekes egyébként, mert FB-n profilok között semmi interakció nem volt, ráadásul beszélgetés is alig. Viszont Instagramról ez nem mondható el, vajon onnan is áthúzza az adatokat? Mondjuk FB-ről beszélünk, miért ne hozná..
Másik érdekes dolog, hogy a másik 3 ember meg családtag, akikkel ugyancsak nincs annyira sok interakció, bár gondolom ezt összerakja az algoritmus, hogy fontos lehetA tiltás nem segített ugyancsak (ez végképp érthetetlen számomra)
-
törölt tag
Én erre gondoltam. Nem látok keresést, csak görgetni lehet.
Itt ha megtalálom a kedvenc matricacsomagomat akkor nem kell mindig beírni a keresőbe hanem lesz neki egy saját füle.
Például a shiba inu matricacsomagot szeretném megtalálni, de itt hogy?Mert jelenleg mindig be kell írnom a keresőbe, hogy shiba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest