Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tails111
üzenetére
a jelszó gyenge volt, de nem egyezett az email címével. utóbbit már biztonságossá tettem, de a fb szerintem elúszott.
azt már kiderítettem, hogy megnyitott valamit ami valószínűleg vírus volt, de még nem sikerült kiderítenem mi volt az
az a baj ahogy látom sokan nagyon felelőtlenül használják az internetet úgy hogy egyáltalán nem értik a legalapabb dolgokat sem, ugyanakkor nagyon bátran használják, még a kártya adatokat is bárhova beírják ahol meglátják a mezőt
múltkor egy barátom apjának a telefonját segítettem belakni, és nem értette miért kell jelszó és emailcím a facebookhoz, mert neki olyan nincs, és nincs is szüksége rá, neki csak a fb kell és kész..
másiknak meg lenullázták a bakszámláját 60+ évesen, mert meghirdetett valami fb-n, és a vevő valami kamu gls oldalra irányította hogy a feladó kifizessse a futár hívását, egy pillanat alatt oda lett élete megtakarítása..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Új Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX) HDD
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor egy barátom apjának a telefonját segítettem belakni, és nem értette miért kell jelszó és emailcím a facebookhoz, mert neki olyan nincs, és nincs is szüksége rá, neki csak a fb kell és kész..
krizmo_