Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokas_gizi
tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Majd lehet megnézem...DE pl bekapcsoltam a kettős azonosítást...mert ezt javasolták...
Elméletben olyan aki ért hozzá...Na azóta nem tudok belépni a facebook oldalamra, ami több éves és azóta kellett újat csinálni...
Mondjuk olyanra nem szívesen fizet elő az ember, ahol nem nagyon érd el az ügyfélszolgálatot...
Nálam jelentősen komolyabb hozzáértőbb emberek is panaszkodnak itt ezekről...
Évek óta elköltött több százezer forintot, utána meg a facebook kitiltja és nem követett el semmit...- Annyi humor van a dolgokba...amit írtál fizessél elő...
Én pl gondolkoztam 1-2 hirdetésem kiemelésén...
- Csak úgy nehezen fizet érte az ember, amikor hetente kidobja a marketplace az embert úgy hogy semmit nem követ el az ember...- Fix tegnapi hirdetés a hírfolyamban egy sokkból, amikor pl hamis cohiba (dohányterméket...) hirdetnek...
- Így fizessek elő , bármire is???
Pár napja már az üzenetekből is egy csomó nem megy el messengeren PC
"Küldés folyamatban"- Azért én ennyi hibát sehol nem tapasztaltam, meg hogy ennyire le szarják az embert
+ kb nincs ügyfélszolgálat ezeknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
krizmo_