- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri
üzenetére
próbáltam, chromeba bekerülök egy loopba akármire megyek visszadob hogy logoljak be
firefoxba szerinte nem is létezik ilyen email cím
nem tudok semmit, hogy mi történt. a nagynéném fiókja, egy bimew65064@wxter.com címre írták át
nem is értem hogy lehet ilyet csinálni. a saját felhasználóit folyamatosan szivajták, én belépni sem tudok itthonról a szomszéd fiókjába mert új eszköz, valaki meg nigériai vpn-ről lazán belép, és átírhatja az emailcímet, és a telefonszámot
Első alkalommal beléptem amikor jött az email és rámentem hogy nem én változtattam, a vicc hogy először ez még spamba is jött. Kért igazolványt, majd beléptem, és nem engedte kitörölni a hakker email címet, mert nem voltam elég tartós ideje bejelentkezve az adott eszközről
azóta belépni sem tudoksupportnak írni úgy látom nem lehet. úgyhogy úgy tűnik ez elúszott
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_