- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lord_m #36234 üzenetére
Csak kikapcsolni és bekapcsolni lehet az állapot kijelzését az ismerősök felé. Egyesével csak úgy lehet megoldani, hogy valaki ne lássa az állapotod, ha letiltod, de akkor értelemszerűen nem tud írni neked, tehát itt nem ez a helyzet.
Itt a hivatalos leírása a funkciónak: Hogyan működik az „Elérhető” állapot a Messengerben és a Facebookon?
-
válasz
lord_m #36230 üzenetére
Eszközönként is lehet tiltani, hogy megjelenítse-e az online állapotát a felhasználónak, tehát pl. asztali gépen beállítja, hogy ne legyen kijelezve az online állapota (ekkor ő sem látja az ismerősei állapotát). Ez független a többi eszköztől, tehát, ha mobilon nincs letiltva neki az online állapot kijelzése, akkor látszódni fog, ha mobilon online, de ha az asztali gépen jelentkezik be, akkor megint nem fog látszódni az állapota, még ha online is egyébként. Ettől függetlenül pedig ez nem egy megbízható funkció, sajnos ez is sok esetben megbízhatatlanul működik.
-
válasz
hellsing71 #36193 üzenetére
Nincs rá megoldás.
-
válasz
antikomcsi #36117 üzenetére
-
válasz
astrojoe12 #36105 üzenetére
Sajnos ezzel tudtommal nem nagyon tudsz mit kezdeni, azon kívül, hogy figyelsz arra, amit írsz, illetve amikor egy URL-ként is értelmezhető karakterfüzért írsz be, akkor feljön a beviteli mező felett egy kis ablak a Messengerben, ahol elkezdi betölteni a "linkelt oldalt", azt lehet a jobb oldalon levő X-szel bezárni, és akkor nem értelmezi linkként, helyesebben nem hozza be az URL previewt.
Sokan panaszkodnak erre a funkcióra még olyanok közül is, akik valóban azt a linket szeretnék elküldeni, de nem szeretnék, hogy a címzetthez egy oldal előnézet érkezzen.
Messengeren csak a Meta tartalmak előnézetét lehet kikapcsolni a beállításokban, a külső linkek előnézetét nem.
-
válasz
astrojoe12 #36092 üzenetére
Nem tapasztaltam még semmi hasonlót (iOS alatt).
-
válasz
enginev3.0 #36069 üzenetére
Mindenképpen nyilvános lesz a FB-on és azon kívül is, de azt beállíthatod, hogy hozzászólni és tetszikelni pl. csak az ismerőseid tudják.
-
válasz
Bjørgersson #36066 üzenetére
Attól függ, hogy az illetőnek mi van beállítva üzenetek fogadására.
-
válasz
idegen lény #36027 üzenetére
Nem hiszem, ez egy egy pop-up ablak és az URL is validnak tűnik. Én arra gondoltam, hogy a FB nem random userek nevében, Messengeren fog értesíteni, hanem a hivatalos csatornákon.
-
válasz
MaxxDamage #36017 üzenetére
A FB-tól érkező figyelmeztetéseket a Támogatási üzenetmappában találod, minden más kamu és scam.
-
válasz
idegen lény #35940 üzenetére
-
válasz
elfelejtette #35934 üzenetére
Tavaly néhány napig nekem is úgy működött, hogy aktivitás ellenére is maradt az archiváltak között, de ezt viszonylag gyorsan javították.
-
válasz
Sztyepadzso #35812 üzenetére
Ez ilyen sajnos. Nekem van, hogy frekventáltan használt kapcsolataimat megosztáskor név szerint sem találja.
-
válasz
aprokaroka87 #35800 üzenetére
Ahha, akkor az valóban nem okés és főleg nem takarékos.
-
válasz
aprokaroka87 #35797 üzenetére
A takarékosság gondolom az adatforgalomra vonatkozik, ahhoz meg kell a nagy cache.
-
válasz
bobalazs #35547 üzenetére
Egyetértek. Egyébként a FB által javasolt/előírt módon történt a kamu profil jelentése, de ez nem sok eredményt hozott.
Az is derűs, amikor egy képhez egy, a FB által felajánlott zenerészletet illesztek be a szerkesztőben, majd néhány nappal később jelzi a FB, hogy szerzői jogok megsértése miatt figyelmeztetést kapok, és törölték a postomat.
-
válasz
bobalazs #35542 üzenetére
Ez ilyen hatékony. Nagybátyám profilja alapján létrehoztak egy nagyon hasonló profilt idegenek, ugyanazzal a névvel, a nyilvánosan elérhető néhány képet is felmásolták és elkezdték bejelölni az ismerőseit. Rákérdeztem nála, hogy ő-e az-e, mondta, hogy dehogy. Természetesen jelezte ő is a FB-nak a problémát, illetve jó sok ismerősnek írtunk, hogy jelezzék ők is az új, kamu profilt. Én április 11-én jelentettem, és most, október 10-én jött válasz FB-tól, hogy megvizsgálták a profilt, és szerintük teljesen rendben van. Oké.
-
válasz
Atomantiii #35496 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, ezek mind botok. A frissen feladott hirdetésekre mennek, pár nap után elkopnak egyébként.
-
-
válasz
dellfanboy #35436 üzenetére
Igen, ez ilyen. Én is jelentem minden esetben ezeket a profilokat, amikről látszik, hogy 100% kamu és/vagy lopott, feltört fiók, de mindig az a válasz, hogy FB szerint minden rendben van vele.
-
Messenger chatek teljesen random sorrendben vannak ma délután óta 🫣😁
-
válasz
mokas_gizi #35136 üzenetére
Nem, csak egy előfizetés szükséges természetesen. A "platform" itt úgy értendő, hogy ha az Apple rendszerén keresztül fizetsz elő, akkor az Apple ráteszi a saját haszonkulcsát - ahogy minden egyéb 3rd party alkalmazásra és szolgáltatásra - egyébként az FB-től közvetlenül előfizetve alacsonyabb a havidíj. Ami még fontos tudnivaló lehet, hogy ez csak az FB profilra vonatkozik, Instagram kék pipára külön havidíjért lehet előfizetni - igaz, együtt a kettő olcsóbb, mint külön-külön.
-
válasz
Neil Watts #35090 üzenetére
Hogy néz ki nála az előfizetői felület? Mármint az a rész, ahol elő tudna fizetni.
-
válasz
spleenszuru #34882 üzenetére
Így már világos - sajnos ezt szerintem nem lehet kikapcsolni, nálam is nagyon sok ilyen post jelent meg, hogy XY ismerősöm itt és itt szólt hozzá, ezért ezeket FBP-ben kikapcsoltam, mert zavaró volt.
-
-
válasz
spleenszuru #34877 üzenetére
Mi az a magán fal? A FB oldaladra gondolsz? Ha ott is megjelenik, akkor az valami beállítás kérdése lehet, mert én is szoktam postolni nyilvános csoportokba, de ezek természetesen nem jelennek meg a saját oldalamon.
-
Vannak, de én is azt tapasztalom, hogy a hirdetés feladását követő első 1-2 napban csak a scammerek jönnek. Azokat tiltom, jelentem (ez utóbbinak semmi hatása nincs, mindig az a válasz jön, hogy a FB szerint minden rendben van a jelentett profillal), aztán később jönnek a normál érdeklődők is jellemzően.
-
válasz
nincsnév007 #34605 üzenetére
Az attól függ, hogy az Instagramra FB fiókkal jelentkeztél-e be. Amennyiben nem, akkor a korábbi user/passod érvényes, ami független az FB fiókodtól.
-
válasz
Krystal_s #34352 üzenetére
Nálam hasonlók a beállítások, leszámítva, hogy mindent is igyekszem blokkolni böngészőből és AdGuarddal, és FBP is fent van, de nálam semmi hasonló hibát nem produkál a FB Vivaldi alatt. A kétfaktoros hitelesítés menüpont is rendben működik. Nálam ezek a beállítások:
-
Pont most volt egyetemi megbesz mesengeren. Én mondtam előre, hogy Teamsen legyen, az ő hangja mélyebb.
-
Nálam már megjavulta magát.
-
válasz
inteltunder #33843 üzenetére
Épp kérdezni szerettem volna.
-
Nem túl megbízhatók ilyen szempontból a Messenger appok, az egyes eszközök időnként előtérbe tudják hozni bizonyos interakciók során. Például böngészőben nyitva hagyom a FB vagy Messenger oldalt, akkor egy idő után inaktívnak jelöl, ki is írja, hogy X perce, vagy órája voltam utoljára aktív. Viszont, ha egy nyitott Messenger chat ablakba üzenet jön, és a PC nincs alvóban, hibernálva, akkor a böngésző feléleszti a lapot, és aktívvá válik a státuszom néhány percre.
De olyan is volt, hogy nem volt nyitott Messenger ablak böngészőben, mégis volt, hogy reggel rám írt vki, hogy miért nem válaszolok, ha fent vagyok FB-on, pedig egészen biztosan aludtam. -
Tőlem eddig még nem kérdezett semmit a FB egyik platformon se.
-
válasz
razorka777 #33344 üzenetére
Ez nagyon hasznos, egészen kellemes élmény lett végigszaladni a hírfolyamon, amit hónapok óta hanyagoltam, mert csak "Neked javasoltak" és "Hirdetés" volt a túlnyomó része, arra meg nem vagyok kíváncsi.
Szal köszi a javaslatot!
-
válasz
Fruityloops #33230 üzenetére
Az is lehet, hogy a Meta Verified funkcióhoz kötött az opció, és azért nem jelenik meg neked. Olyan itteni kollégának kellene megnézni, akinek nincs Meta Verified pipája, hogy látszik-e az új profil létrehozásának lehetősége a menüben.
-
válasz
Fruityloops #33224 üzenetére
Asztali alkalmazásban (Windows 11) nem látok ilyen opciót, ahogy böngészőből belépve sem.
Ellenben Facebook mobil appban, Profiloldalon rányomsz a 3 pöttyre és nekem legalábbis ott van legalul az új profil létrehozása. Az egyébként nem meglepő, hogy van, akinek van ilyen opció és van, akinél nincs, FB-n folyamatosan megy az AB teszt, sok esetben még a felület és az egyes tartalmak is eltérők lehetnek. -
válasz
viperabácsi #33208 üzenetére
Utána már ugyanúgy küldhetsz magadnak bármit, fileokat, linkeket, stb. Kép, file, online cikknél rákattintasz a megosztásra, feldobja a Messenger lehetőséget is, és ott saját magad választod ki.
-
-
válasz
Krystal_s #33059 üzenetére
Igen, csak az adott beszélgetésre vonatkozik, én a különböző népesebb csoportoknál használom főként, ahol 5 percenként jönne értesítés. A némított chateknél ha van is j üzenet, nem tesz ki olvasatlan gombócót, csak a beszélgetés neve lesz bold a listában, ha van új üzenet.
-
válasz
flash- #32952 üzenetére
Ez ugyanúgy egy FB űrlap, amire vagy ránéz egy ember, vagy nem. Automatikusan ilyenre biztosan nem indul eljárás. Ilyen bejelentést az érintett tehet a rendőrségen, csatolva a kinyomtatott FB postokat például, de érdemben ezekkel még celebek, politikusok esetén sem nagyon szoktak foglalkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest