Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
Hi,
We are unable to review your report at this time. If you are still experiencing trouble logging into your account, please review our self-help resources on the Facebook and Instagram help centers:Ezt az üzenetet akkor is kiküldi ha nem megbízható eszközről indítod a fiók helyreállítást. Telefonod megbízható eszköz volt hisz itt kaptad az értesítést (munkamenet lejárt) erről az eszközről próbálod a helyreállítást? Vagy esetleg más (PC ,laptop, tablet) eszköz ami szintén megbízható eszközként szerepelt a FB fiókban.
-
ledgeri
nagyúr
Az első bekezdésed egy szubjektív állítás, oké... meg egy "minenhol van backup kód"-téma független általános megjegyzés. Attól még vannak helyek ahol nem adnak, nyomnak backup kódot, ha bármilyen 2fa-t beállít az ember. (ez továbbra sem jelenti feltétlenül, hogy ez az opció elérhetetlen, de megesik...)
Oké az "egyszeri qr-kód mgjelenítésből (pl.) két telóra fotóz"-nál nem tényleges jpeg tárolásra gondoltam, mert elfelejtettem hogy általános logikát nem lehet elvárni emberkéktől. De ha pl "asszonypajtás a proton 2fa kezetőjét használja, míg én felrakok neki egy aegis-t, saját jelszóval, mint n+1 backup (az n lehet 0 is...) a saját cuccaimnak, akko az egy helyen 1 példány-hoz képest bőven előrébb vagyok", és eléggé hamar jön visszajelzés arról, ha baj van azzal a készülékkel..., viszont nem instant szívroham, ha túra közben reccsen a kijelzőm.
Ha két helyen van csak általam könnyen hozzáférhető, egyéb helyeket nyitó dolgom, csak azért mert technikailag gyengül a védelmem, mert fizikailag 2 eszköz létezik a földön ami nyitja pl a ph-t (nem egy), attól még nem monanám, hogy tejesen felesleges, vagy ártó (azaz öngól... max egy hosszú passz)Másfelöl nem csak a backup kód jelöli a backupot... nem is a "backup" kötelezően elvárandó létéről volt szó.
Nem military grade paranoia, hogy egy eszközön érem el az internetet 99%-ban, így nem kell sync képes jelszó vagy 2fa tároló... egybevonnod, majd egyben cáfolnod picit manipulatív, a VAGY szónak jelentése van!.
Picitnagyon AI-sra sikerült a hsz-ed egyébként...
-
ledgeri
nagyúr
Nem mindegyik szolgáltatás ajánl fel backup kódot, és nem mindegyik követeli meg, hogy legyen, ha opció is (értsd, nem skipelhető, hanem vagy nyomtatandó, vagy mentendő valahova, vagy "elttettem, elmentettem" gomb megnyomós)... és technikailag nem is feltétlen kell, ha pl valaki megoldja, hogy az egyszeri qr-kód mgjelenítésből (pl.) két telóra fotóz, vagy jelszókezelőbe is (külön állományba) bementi a seedet.)
Nomeg a felhősync sem kell mindenkinek, vagy a tudat, hogy a "military grade ecryption"-állománya az más gépén csücsül.Pl a facebook az pont olyan volt mikor ott jártam, hogy alapértelmezett a nemlétező (sohasem volt) whatsapp [sms], és minden más opciós... akár csak a backup kódok, akár minden, még yubikey is.
Persze, mikor léptem volna be, véletlenül elfelejtette mindegyik beállított opciót megjeleníteni, és csak a whatsapp volt, ami azt jelentette, hogy küldtek egy sms-t...
, mikor ott volt a yubikey a gépben, ami azért picit meh. -
Krystal_s
addikt
Valamilyen linket, fájlt nem kellett megnyitnod? Valami kellett nekik, hogy hozzáférjenek a jelszavadhoz. Privátban szoktak írni (pl egy ismerősöd nevében, akinek már feltörték a fiókját) egy kamu szöveget, hogy Szia, légy szíves segíts.... és ott egy link.
Nem kaptál semmi linket, amit megnyitottál?
Pont azt az Emailedet törték fel, amit a Facebookhoz használsz?
Amikor próbálkoztak, te semmi értesítést nem kaptál akár a FB fiókodban, akár emailben, hogy valaki idegen gépről próbál belépni?
Nekem ez furcsa. Engem sokszor a saját fiókomba nem enged be, amikor másik böngészőből, vagy másik gépemről akarok belépni (házon belül). Igazolnom kell magam... pl belépni egy olyan eszközről, böngészőből, amit már korábbról ismer stb. -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Egyébként hogyan fértek hozzá nálad?
#36972 Xtomi
Onnantól hogy valaki ész nélkül, valid mail-jelszó párossal lép be egy fake oldalra, azon át hogy felrak valamit ami benyeli a sütiket, tokeneket, ekkora cégnél már el tudnám képzelni valami belsős emberke kiadja, bármi lehet.A múlt hónapban jött a hír, hogy whatsapp-ot "törték" úgy, hogy megtaláltak 3.5 milliárd valós, regelt telószámot. Kutatók csinálták, valami API nem volt rate-limitelve, és algoritmikusan összeszedték a számokat. A meta válasza az volt, hogy az úgy működik ahogy kell neki... de ránéznek. (ez a kb hozzáállás.)
[a kutatók törölték a pakkjuk...]
-
Ezt próbáltad?
Single point of contact for users in EU Member States
----
én meg már két hete fel vagyok függesztve a link beszúrása miatt, cybersecury violation címszóval. Azt írták, hogy általában egy nap alatt elbírálják, de 14 nap sem volt elég erre...
Vagy az egész csak kamu, és igazából nincs is felülvizsgálat. -
Breki
veterán
Mivel itt senki se válaszolt, máshol viszont igen, és elég nehéz megtalálni feltört fiók esetén a megoldást én is három napig kerestem,több ai-val is bexzéltem egyiknek én mondtam el.
Tegát feltörés esetén ha átírják az email címet és mobiltelefont, illetve készülék blokk van, valamint az űrlapok nem töltődnek be a megoldás
Egyelőre nem végleges nálam.is folyamatban van, de végre valahol be tudtam jelenteni.
Feltört fiók bejelentése:
Ez az oldal, hogy legközelebb tuddd
Csaló fiók jelentése” űrlap a következő hivatalos Facebook-oldalon található:
👉 https://www.facebook.com/help/contact/295309487309948
[link] -
Met
nagyúr
Nem szokott pinkódot kérni.
Belépek a weben, email+jelszó, telefonon jön az értesítés hogy be akarnak lépni én vagyok? igen.
És kis idő múlva belép a böngészőben.
Most néztem, egy chat előzmény friss, látom a tegnapi dolgokat amit otthonról írtam.Felraktam az alkalmazást pc-re, ugyan azokat az állapotokat látom mint a böngészően.
-
libus
őstag
-
Jakesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mikor ott volt a yubikey a gépben, ami azért picit meh.

krizmo_