Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ez nagyon nehéz.
Egy jó tanács.
Politikai csoportokban, ha van ilyen lehetőség írj névtelenül, vagy beállított becenévvel akkor nem nagyon tudnak jelenteni.
Nekem is valószínűleg a kálváriám egy u-o háborúval kapcsolatos csoportbeli hozzászólásom után indult mert ott nagyon sok o imádó ember van, és utána kezdek el támadni szerintem több fronton.
A profil visszaszerzése illetve tiltás feloldása nagyon nehézkes, ha visszaolvasol dokumentáltam részletesen. Mondjuk nálam feltörésről van szó nem tiltásról.
első időkben pár hétre eltűnt a profilom, azután hirtelen visszakerült szerintem ez automata kapcsolgatta a bejelentés alapján.
Még én se értem sajnos a végére, ha sikerül írok róla hosszabban, addig azt javasolnám, hogy írj az általam korábban összegyűjtött email címekre.
Illetve van két űrlap is amit korábban linkeltünk olvasd vissza.
Ami még fontos én azt ajánlanám, hogy minden lépésnél használd illetve kérdezd meg a mesterséges intelligenciát.
És nem csak Chat GPT létezik, én főleg Geminivel dolgoztam az ügyön, ővele külön szálunk van erre amit rögzített és emlékeztet visszahozza, tanácsot linkeket ad leveleket fogalmaz meg.
De nem szabad egyértelműen hinni neki bármiben és pl sokszor Chat GPT-vel is egyeztettem, illetve sokszor egymásnak engedtem őket, hogy beszéljék meg. -
-
-
-
AssAssynn
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
De pl a barátlistában látnak?
Mert, ha te értesz ilyenekhez, akkor megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy van egy tag, akinek fent a neve mellett azt írja, hogy 25 ismerős, de lent az ismerősöknél csak az, hogy 20, de ha egyesével összeszámolod, akkor igazából csak 19-et mutat lent is... És ez nem tiltás miatt van, mert minden profilról ezt mutatja. -
razorka777
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Van megoldás, kicsit macerás, de nekem már hónapok óta ezzel a módszerrel megy a külső hivatkozással való megnyitás:
Töröld le az appot, majd tegyél fel egy korábbi verziót.( 424.0.0.21.75)
Ott pipáld be a külső böngészős megnyitást, itt baromi gyorsan kell csinálni, mert fel fogja dobni hogy van frissebb verzió és akkor már kicsit macerásabb, majd frissítsd le az appot és működni fog a külső hivatkozással megnyitás.
-
acsati
aktív tag
-
Kargil
csendes tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Sajnos töröltem a bezsélgetéseket, de ez legyen a legkevesebb. Majd írok nekik valamit, utána megcsinálom, amit tanácsoltál, majd pedig törlöm az üzenetem. Ez tűnik a legjobb megoldásnak. Ha nagyon muszály, akkor átmenetileg fel tudom tenni telefonra is a facebookot. A messengerben mit kell az adott személlyel folytatott chat menüben megnyomnom, hogy elérjem azt, amit írtál? Ez az értesítések némítása opció lenne?
-
mokas_gizi
tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Az a gáz vele , hogy van normális felhasználói csoportok is. Amik normálisan működnek , akár adok veszek bármilyen témában , vagy csak simán óvodai/iskolai csoportok , lakóközösségek , stb...
Mindenki megtalálja az érdeklődési körébe tartozó csoportokat ha szüksége van rá.
Ezek igenis jól használhatóak, jó közösséggel.
Sajnos van ami nélkülözhetetlen , mondjuk az óvodai/iskolai csoportok.Ezek miatt vagyok én is Facebook tag , egyébként törölném a profilom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_