Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16038) #27441408 válasza krizmo_ (#16036) üzenetére


#27441408
törölt tag

A facebook szerint minden ilyen csak téves dolog ők nem járulnak hozzá ahhoz, hogy embereek nézhessék ki látta az adatlapot, pár éve nyilatkozták, hogy a szabályaik szerint ami nyílvános az nyílvános és direkt nem látható, valami ilyen nyilatkozatot olvastam igaz pár éve, de hogy, eleve így van, hogy ne lehessen megnézni, hogy ki nézte meg a lapunkat, pont azért, hogy utánna ne lehessen "veszekedni", ami látható azt vagy beállítod nyílvánosra és bárki láthatja vagy az egyéb opciók.

Én sem próbáltam semmi ilyet! De emlékszem és ezt a facebook konkrétan lenyilatkozta ők hivatalosan ezt nem támogatják, hogy meglehessen nézni, ki mikor nézte az adatlapot, ergó a különböző app-ok hitelessége.....

janos1988 Úgy ahog krizmo is írta, ha visszavonod a tetsziket, az ő iméles értesítését már nem tudod ergó mindenképp tud róla, saját tapasztalat annoegy ember kérdőre vont aki ugye törölt az ismikből, hogy de mit járok lapján, véletlen megcsuszott az ujjam és ugye megnyomtam a tetsziket amit hiába vonat vissza , de megtudta, ezekszerint kapott értesítőt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.