Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AILTEMÉN
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan lehet tudni, hogy ki törte fel a facebook fiókomat? A hely, a dátum és az eszköz típusa megvan.
Tudtok valakit ajánlani, aki segíteni tudna?
Köszi
-
tylerddd
veterán
válasz -HajTömeg- #7004 üzenetére
Nekem telón és tableten (Apple cuccok) nem, de laptopon sajnos mindig visszakapcsol a gép újraindítása vagy ki-bekapcs után. Írtam a FB-nak, de eddig semmi válasz.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
A legújabb körüzenetről:
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
-HajTömeg-
őstag
válasz tylerddd #7005 üzenetére
Nekem telón csinálja folyamatosan, pedig már töröltem és újratettem, ez valami bug lesz,remélem javítják, mert ha még egy értesítés kapok törlöm és felteszem Friendcaster-t.
Miféle baromság ez,hogy éjjel 1-kor is megkapom,ha írt nekem valami ütődött
KOmolyan döbbenetes,hogy egy ilyen kva népszerű programot évek alatt képtelenek normálisra megcsinálni.
Lassú szr.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
tylerddd
veterán
válasz -HajTömeg- #7007 üzenetére
Ez a hivatalos FB appnál így van, tök mind1, milyen platformon (iOS,Droid, WP) használod. iOS-en például van "Ne zavarjanak" funkció, ami kilövi a bejövő hívásokat/üzeneteket adott időszakon belül. Max ezt beletehetnék az appba is, de alapból ne várd, h éjszaka neked nem kézbesíti az üzeneteket
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
titán
Hali!
Van lehetoseg a facebookon olyan profil letrehozasara, hogy csak en tudjak bejelolni embereket, mas kivulrol nem es csak az lathatja a dolgaim, akiket en bejelolok es elfogad ismerosnek, tehat aki ismerosom lesz, annak az ismerose sem latja ami kettonk kozott zajlik.
Koszonom!
Vagy rejtett csoportot kellene? Nem tudom, azert kerem a segitsegeteket!
[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz tylerddd #7008 üzenetére
Kézbesítheti,csak telefonon erről ne kapjak értesítést,ha ki vagyok lépve belőle.
Jelenleg valamiért nem engedi kikapcsolni ezt, így bármikor írnak megjelenik egy kis ikon és egy sms hanggal értesít,hogy írtak.
MOst valami nulladik tpusú találkozások miatt már nem jelez, de azt mutatja mindenkinek,hogy be vagyok lépve telefonon, pedig rohadtúl nem vagyok
Törlés leszAlias: Júzer error
-
EmberXY
veterán
válasz -HajTömeg- #7011 üzenetére
A szinkronizálást kapcsold ki a telóban az adott alkalmazásra/fiókra nézve, akkor tuti nem jön semmi értesítés... Manuálisan is tudod szinkronizálni az adatokat bármikor, vagy használd a webes felületet....
Up the Irons!
-
titán
Keszitettem ket kamu accot es az egyikkel letrehoztam egy titkos csoportot, amibe meghivtam a masikat es osztottam is meg a csoportban dolgokat. Kivulrol lathato, hogy a ket csavo ismeros lett, de a titkos csoport egyaltalan nem latszik, hogy tagjai lettek barminek is, se a megosztot dolog nem lathato.
Meg probalgatom, de lehet akkor meghagyom a regi accom es azzal letrehozok egy ilyen csoportot.
Valakinek ezzel esetleg tapasztalata?
-
ph2012
senior tag
Légyszi mutassátok meg, hogy a kedvenceket hogyan lehet kitörölni? A szerkesztés ablakban nem látom ezt az opciót. Köszi.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
"Fent" vagyok egy listán amiről szerintem már régen kiléptem.Most mutatja lent.De hiába megyek a listába nem találok olyant,hogy kilépés
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Van egy weblapom aminek "természetesen" van francbuk oldala is.
Ha manuálisan osztok meg linket az oldalról akkor az oldal ugye mutatja,hogy hányan látták, ha RSS Graffiti vagy DLVR.it-l csinálom akkor ezt nem mutatja.
Ez azt jelenti,hogy senki sem látja az ilyen módon megosztott híreket vagy csak simán nem csinál ezekről kimutatást a face és valószínűleg ugyan annyian látják mintha magamtól, kézzel osztanám meg.
Választ előre is köszönöm(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
sixpack89
tag
Üdv! elég macerás a kérdésem.
A volt barátnőm írogat facebookról,nem érti meg,hogy vége.
Van új nekem,de az ex nem akarja tudomásul venni.
Már letiltottam stb,de mindig újat csinál,és irogat.
Van az a lehetőség,hogy bejelntés,ha arra rányomok mi történik?
nem szeretném,ha rendőrségi ügy lenne belőle,mert sajnálom őt.
Elég lenne,ha soha többé nem írna,kitiltanák vagy ilyesmi. -
-
sixpack89
tag
Igazából a barátnőmre írt durva dolgokat,és ez fáj,nekem az is elég lenne,hogy amiket írt nekem eddig a rendszer valahogy törölje,mert én hiába is törlöm neki megmarad.
-
törölt tag
Üdv!
Egy észrevételt szeretnék megosztani veletek.
Többlapos böngészésnél, ha másik lapon vagy nem a facebookén akkor az FB lap villan egyet, mintha újratöltene . Ám ezt ha nem figyeled olyan mintha valaki rád írt volna és éppen eltűnik a neve. És reflexből már kattintasz is oda de semmi.De ha már ott vagy szétnézel vagy fészbukozol vagy mittudomén..
Arra gondolok, ez egy beépített "fogás" hogy ha nem is vagy fészbukon "odavonzzon" . Néha csinálja ezt, és már észrevettem más gépen is. ( állvakarószmájli)Csak érdekesség képen írtam be. Nemtudom feltűnt e már valakinek.
-
veterán
-
Predator2
addikt
válasz -HajTömeg- #7001 üzenetére
"Ki láthatja a jövőbeli bejegyzéseimet"
Ez csak akkortól érvényes amikortól be van állítva?
Mert kipróbáltam h egy másik ember akit erre a listára felvettem mit lát belőlem és ugyan úgy mindent mint eddig.Teljesen szeretném elrejteni előle az idővonalam csak a névjegyem lássa semmi mást
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Gyuree91
tag
Hi! Olyan jo volt regen iPhone-ra felraktam a hivatalos Messengert, es lattam ki van online (zold kor), de mar par honapja szinte barmirol feljelentkezel egybol online leszel... Ha meg mondjuk Facebook app-al mesz fel kiloheto a chat, de akkor te se latod ki online, csak ha en is azza valok.. Erre nincs vmi lehetoseg, hogy lassam ki online, de en megis rejtve legyek? (maradjon a telefon ikon a zold kor helyett)
[ Szerkesztve ]
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
AILTEMÉN
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan lehet tudni, hogy ki törte fel a facebook fiókomat? A hely, a dátum és az eszköz típusa megvan.
Tudtok valakit ajánlani, aki segíteni tudna?
Köszi -
-HajTömeg-
őstag
válasz Predator2 #7033 üzenetére
Jobb oldalt felül a fogaskerékre menve legörgeted- adatvédelmi beállításokra mész- baloldalt idővonal és megjelölés és ott tudod még szerkeszteni ,hogy Ki láthat dolgokat az idővonalamon?.
Ami még segíthet, az ugyanez a sorrend,csak a végén az Idővonal és megjelölés alatt található TILTÁS.
NA,ott tuddod beállítani,hogy legyen egy korlátozott listád:
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listádhoz, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listádhoz adod őket."Ezt is csekkold le azért,aztán több ötletem nincs,mert facebook olyan baromira megbonyolította ezt az egészet,hogy már én sem nagyon látom át.
Még szerencse,hogy annak idején rengeteg mindent alapból letiltottam.Alias: Júzer error
-
-HajTömeg-
őstag
válasz sixpack89 #7024 üzenetére
Jobb oldalt felül a fogaskereket legörgeted- adatvédelmi beállítások, baloldalt Tiltás és azon belül : Felhasználók tiltása
"Ha letiltasz valakit, akkor az a személy nem lesz tovább ismerősöd a Facebookon, és nem léphet kapcsolatba veled (kivételt képeznek azok az alkalmazások és játékok, amelyet mindketten használtok, és azok a csoportok, amelyeknek mindketten tagjai vagytok)."Alias: Júzer error
-
Predator2
addikt
válasz -HajTömeg- #7036 üzenetére
Megcsináltam mind a 2 változatot de sajnos nem jó.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Valaki le tudná írni hogy hogyan tudom ezeket beállítani: Bejelentkezési értesítők, Bejelentkezés jóváhagyása.
Mikor ezeket ki akarom választani feljön egy ablak hogy a súgóközpontban le van írva. De sok minden le van ott írva csak nem magyarul. Le tudná írni valaki ezek beállítását lépésről-lépésre?
És ha van még valami amivel tudom növelni a fiókom biztonságát azt is meghallgatom.Köszönöm!
Üdv Laci
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Goldwin
aktív tag
Regisztrációnál miért kér telefonszámot? Nem akarom megadni! Nem lehet ezt valahogyan megkerülni?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Predator2 #7038 üzenetére
Na az fura mert tegnap teszteltem és a korlátozott listámban lévők szinte semmit sem látnak belőlem. Lehet kombinálni kell azzal, hogy kik láthatják a képeidet. Általában az albumok mellett le lehet görgetni a fogaskereket és be lehet állítani, hogy ki láthatja. Nálam ismerősok, kivéve ez a letiltott csoport.
Viszont profilkép váltásnál mindig külön le kell tiltanom képcsere után, hogy kik ne láthassák, valamiért azt nem engedi alapból letiltva cseréldni.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
savanyaw
csendes tag
Azt szeretném megtudni,hogy fel tudok-e valakit venni úgy ismerősnek, hogy csak mi ketten tudjunk róla?
Szebb Jövőt!
-
Jeno.L
tag
Senki semmi a kérdésemre?
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
törölt tag
Kézzel oszd meg inkább, úgy más az "elbírálás"
Én most azzal küzdök, hogy eltünnek az ismerőseim, aztán egyszer csak újra megjelennek. Meg visszafelé eltünteti a megosztásaimat és egyszercsak más időpontra dátumozva újra megjelennek. Lehet hogy azért van ez mert 1 hétre jegeltem a fiókomat?
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Tudna valaki nekem segíteni,hogy hova kell beírni azt a kódot amit a tv-n lévő facebbok alkalmazás ír ki?
Gondolom ez kell,hogy be tudjak lépni mert most nem enged.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
ClayMore
aktív tag
sziasztok!
melót fogok most elkezdeni keresni, mert váltani szeretnék.
szeretnék mindent lepucolni a facebookomról ami bármilyen jellegű diszkriminációra adhat okot (mi is megnézzük minden sikeres jelentkező facebookját).
hol kell bekapcsolni h MINDEN:
-idővonal bejegyzést
-képet
-bejegyzést
-hozzászólást
-stbcsak ismerősök láthassanak?
előre is köszönöm!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest