Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Ez érdekes, én még senkit nem böktem meg így vírtuálisan, de nem azért mert feltételeztem volna a művelet szexuális tartalmát, ez most nagyon elcsodálkoztatott amiket írtatok. Szerintem alapból valami olyasmit kellene hogy jelentsen, hogy két jóbarát (maradjunk a fiú és lány felállásnál) apró gesztusként vagy csak csinytalanságból (attól függően mire irányul) fel próbálja hívni a figyelmét valamire, pl. "hé vedd már észre magad" vagy "ébresztő" vagy "figyelj már hogy miket írsz", vagy "ne hülyéskedj", "rám is figyelj, én is itt vagyok" vagy "ne felejszd amit tegnap megbeszéltünk" stb...
Amúgy ezek után már tényleg érdekelne, hogy a real life-ban mit jelenthet az ennek a korosztálynak (vagy maradjunk annál, hogy annak egy bizonyos rétegének) ha egy csaj kicsit megbök (klasszikusan a mutató újjával), vagy csak arra irányuló mozdulatot tesz?!
[ Szerkesztve ]
XY
-
-
Snooker
senior tag
MI lehet a hiba a profilommal? bejelentkezéskor account temprarily unavailable-t ír ki, és ha testvérem facebook-án megakarnám nézni az adatlapomat, ott is kiírja, hogy nem elérhető
-
Egorov
aktív tag
válasz Snooker #2015 üzenetére
Lehet, hogy karbantartás van. Hét elején nekem is volt ilyen, egész nap nem voltam elérhető. Hogyha ez van, akkor itt a magyarázat arra is, hogy a testvéred miért tud belépni.
"We don't do site maintenance on all accounts at the same time, so it's possible that your friends will be able to access the site while your account is unavailable."
Ha meg nem karbantartás, akkor nem tudom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Snooker
senior tag
Aha köszi a választ! Mondjuk már csináltam egy új profilt.. a régin úgy is tele volt olyan ismerőssel akiről azt se tudtam ki
Egy kérdésem lenne: hogy lehet az ismerősöket csoportra bontani? Mármint egy csomó embernél láttam úgy kiírva, hogy pl: "best friend" és alatta ott volt 4-5 ember profilja, és ez alatt volt, hogy "ismerősök" (remélem érted mire gondolok, kicsit kacifántosan írtam le)
-
Egorov
aktív tag
válasz Snooker #2017 üzenetére
Olyanra gondolsz, mint a G+-ban a körök. Nem vagyok nagy facebook felhasználó, csak azért használom, mert ingyé' lehet telón elérni és levelezni. Na de a kérdésedre, szerintem csoportot kell létrehoznod.
A Create után meg hozzá tudod adni a tagokat. Én erre gondolok de majd jönnek a szakik ls felhomályosítanak, szóval addig ne csinálj semmit.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
vinikorn
aktív tag
Hol tudom beállítani, hogy egyes ismerősök üzenetei ne jelenjenek meg a Kezdőlapon?
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
aram01
nagyúr
valaki próbálta már azt az alkalmazást,ami megmutatja hogy kinézte meg az adatlapját?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
xperia x8 -on hogyan tudnám beállítani a mobil facet?
sehogy se megy. beállítottam a telefon számot, kiküldettem a linket tartalmazó sms -t, de mikor megnyitná, fél pillanatig se tölti, és rögtön "a weboldal nem nyitható meg" felirattal megszakad a ki se alakult kapcsolat.
pliiz heelp!
-
vikvuk
senior tag
válasz bAtt001 #1999 üzenetére
Bökésből▬▬►Lájklesz▬▬►Lájkból▬▬►hozzászólás▬▬►Hozzászólásból
▬▬►Ismerkedés▬▬►Ismerkedésből▬▬► chat▬▬►Chatből▬▬► msn▬▬►Msnből▬▬►smsezés▬▬►Smsezésből▬▬►Találkozás▬▬► Találkozásból▬▬► Puszi▬▬►Pusziból ▬▬►csóklesz▬▬►Csókból▬▬► Csókolózás▬▬►Csókolózásból▬▬► Szerelem▬▬►Szerelemből▬▬►Szex...
szóval csak okosan bökködj...DA CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
Dyrtyho
őstag
Android marketből töltsd le ingyenesen a Facebook for Android nevezetű alkalmazást
best regards, egy fórumozó blogger
-
aram01
nagyúr
szerintetek lehet banner-t rakni az adtlapomra?
-
Ice!?
őstag
válasz Dyrtyho #2029 üzenetére
Ez gondolom wifivel működne. Én az edge/3g -féle ingyenes fészt használnám. Amúgy megoldottam. De azért köszi.
-
JoHnni
senior tag
Hali!!
Konkrétan tegnap írtam egy üzenetet olyan emberkének aki nem ismerősöm, majd az üzenetek közt láttam is hogy írtam, de ma már nem látom, hogy írtam volna neki:S Eltűnt az az üzenet. Valaki tudja mi az oka? Esetleg a másik fél kitörölhette? Előre is köszi!
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Gordiann
őstag
Üdv!
hogy lehet megadni a facebooknak, hogy mi legyen az adatlapom linkje? tehát ez a:
http://facebook.com/xyzKöszönöm
-
aram01
nagyúr
srácok lehet azt hogy valakinek a hozzászólásait letiltsam? magyarán: van egy jó arc akit nem szeretnék megbántani mert tényleg normális viszont annyi sz@rt felnyom a face-ra hogy lezsibbad az ujjam annyit görgőzök miatta hogy ne csak az ő hülyeségeit lássam,viszont megbántani sem szeretném
-
MODERÁTOR
a főoldalon megkeresed a hozzászólását, a felső sarokban van egy kis nyíl, lenyitod, és unsubscribe from xy. Esetleg az adatlapján fent subscribed gomb és ott unsubscribe
Már egy ideje vannak hivatalosan is csoportok, a restrictedbe összeszeded az ilyen idegesítő majmokat, és beállítod h a csoport ne látszódjon a falon.
(#2041) aram01 : mindig is tudtál létrehozni csoportokat
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
őstag
Sziasztok !
A FB chatet nem lehet valahogy működére bírni? Már lassan 2 hónapja 0 ember van fent.. :S -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest