Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert szeretném törölni a privát oldalamat, de azzal a leírással amit a neten találtam nem tudom, mert nem találom az oldalon a Felfüggesztés és törlés lehetőséget.
Hogy tudom az oldalamat véglegesen törölni?Ez a leírás volt a neten:
A fiók végleges törlése:Kattints a ikonra bármelyik Facebook-oldal jobb felső sarkában.Kattints a Beállítások, majd a Facebook-adataid pontra a bal oldali oszlopban.Kattints a Felfüggesztés és törlés lehetőségre.Válaszd a Fiók törlése pontot, majd koppints a Tovább a fiók törléséhez lehetőségre.Add meg a jelszavadat, kattints a Folytatás gombra, majd a Fiók törlése lehetőségre.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
bocsika
aktív tag
Szerbusztok.
Egyik ismerősömnek szeretnék segíteni. Valami "vírust" kapott be a facebook oldala. Tünet: Időnként posztol a falára úgy hogy ő nem látja. Beteggel legalább vagy 40-50 ismerőst és valamilyen szar terméket ajánl, persze ehez berak egy pár videót és képet. A leutolsónak ez volt a szövege.:" Próbáltam már más Keto termékeket is, de ez a legjobb. Csökkenti az étvágyamat és energiát ad!! Nagyon-nagyon ajánlom!!!>>>https://is.gd/lHKJcFAEBDsh . "
Letörölte az összes facebookos applikációt. A gépén, telefonján víruskeresőt futtattunk. Tippem sincs mi dobja be ezt neki.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha messengeren kaptok egy facebook profil linket, akkor nálatok sem az FB app-ot hozza be megnyitásra?
(android)
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
pinnacle
nagyúr
válasz krizmo_ #25041 üzenetére
Köszi! Viszont, hogy tud más rákeresni arra, hol vagyok megjelölve, nyilvános idővonalon? Lehet simán csak Google-el, névre keresve? Nekem ez a más keresőmotor engedélyezve volt.
Nevemre keresve Facebookon, további találatoknál, látszódik, hogy hol említettek, de ez csak a saját fiókomból megy.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz krizmo_ #25036 üzenetére
Akkor nem csak ismerősnél nem működik.
Ha véletlenül lesz bármi fajta infód akkor majd beírod a csoportba?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pinnacle #25040 üzenetére
Mivel nem voltak bekapcsolva a megjelölést "megakadályozó" opciók, így gond nélkül megjelöltek, és ez kikerült a hírfolyamba, tehát mindenki számára látható lett, ha nyilvánosan volt megosztva. De az ismerősök, és azok ismerősei számára mindenképp, akiket szintén megjelöltek.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pinnacle #25038 üzenetére
Az ellenőrzés, és a megjelölés felülvizsgálata be van kapcsolva?:
Idővonal és megjelölés beállításai. -
krizmo_
Topikgazda
válasz zsolti72837 #25032 üzenetére
Vagy kivették ezt az opciót, vagy csak átmeneti bugról van szó, ugyanis nálam jelenleg szintén ez a helyzet...nem működik.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha valaki említett az idővonalán, arra, hogy tudok rákeresni, illetve más felhasználó említésére szintén, miként lehet rákeresni?
Olyan írt más idővonalára, ahol engem említettek, aki nem is az ismerősöm, és annak se ahova írt. Nem véletlen volt, valahogy megtalált. -
zsolti72837
addikt
válasz krizmo_ #25029 üzenetére
Egy képet tudsz csinálni, ha lesz időd, hogy kellene rámennie?
Mert ha rámegy a profilképére akkor az eddigi bejegyzéseit látja, de nem tud átváltani.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mny
csendes tag
Üdv!
Miért van, hogy bizonyos embertől úgy jelzi, mintha lenne üzenetem? Amit írt, arra válaszoltam, de azóta is néha bedobja olvasatlannak, viszont felülre nem teszi. Ez megint valami bug? Mert ilyenem még nem volt. Azóta frissítettem is, nem oldotta meg. -
zsolti72837
addikt
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsolti72837 #25025 üzenetére
Üdv,
Ha rámész az adott csoportra, bal oldalt látod a profilképed, ami mellett az szerepel, hogy: "a saját nevemben". Erre kattints rá, és itt ki tudod választani az oldalad.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne írni egy csoportba, de nem a saját nevével, hanem az általa létrehozott oldallal, viszont sehol nem talál ilyen lehetőséget. Ilyenkor mit csináljon?
A segítséget előre is köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
colonia
aktív tag
Sziasztok!
Van egy általam kezelt FB oldal és az lenne a kérdésem, hogy fel lehet függeszteni egy időre?
A privát oldalnál tudom, hogy lehet megoldani de itt nem. Előre is köszönöm a segítséget!Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #81556480 #25017 üzenetére
Üdv,
"Ezen kívül ami feltűnt, az az , hogy jött egy darab komment ( negatív) ami rejtve lett, nem általunk. De az értesítéseknél megjelent, és mintha egy kis kiválasztható zöld pipa lett volna mellette ( nem emlékszem pontosan) . Létezik hogy a facebook algoritmus rejtette moderálásig? nem a másik moderátor volt."
A Facebook szokott elrejteni hozzászólásokat, ez már nálam is többször előfordult, pedig egyik sem volt negatív hangvételű. -
törölt tag
Üdv!
Néhány érdekes dolgot leírnék, hátha tudtok rá mondani valami okosat.
Közelgő választások miatt egy helyi képviselő jelölti csoportnak csináltam FB oldalt. Ez még nem politika ( mert itt tiltott) csak leírom hogy értsétek.
Pár plakátot feltöltöttem, meg egy rövid leírást. Eddig semmi nem történt. Rajtam kívül egy megbízható jóbarátom lett adminisztrátor . De ma furcsa dolgok történtek.
Telefonon rá akartam nézni a FB-ra , de újra be kellett lépnem, és ellenőrző kérdéseken végig menni, hogy amiket ezelőtt feltettem a saját oldalamra, azt valóban én tettem-e fel. Minden rendben volt, semmi változás nem történt. ezek után őj jelszót létre kellett hozni.
Ezen kívül az általam kezelt oldal elérhetetlenné vált. Gondolom ez azért mert én voltam az admin, és mivel a privát oldalam eltűnt, így ez is elérhetetlen lett?
A másik admin belépett, és ismét "közzétette" az oldalt.
Ezen kívül ami feltűnt, az az , hogy jött egy darab komment ( negatív) ami rejtve lett, nem általunk. De az értesítéseknél megjelent, és mintha egy kis kiválasztható zöld pipa lett volna mellette ( nem emlékszem pontosan) . Létezik hogy a facebook algoritmus rejtette moderálásig? nem a másik moderátor volt.
-
lm83
őstag
Kis segítség kellene.
Eddig nem használtunk ilyen facebook-ot.
Csak pár hónapja lett párom telefonján messenger, telefonszámmal. Mert a munkahelyről máshogy nem tudnak kommunikálni , muszáj volt, egy kolléga megcsinálta neki.
Most kellet neki csinálni ilyen rendes facebook fiókot, már elkerülhetetlen volt. Az óvodából máshogy már nem tudnak kommunikálni, az óvónők nem tudnak köremailt írni, csak ehhez értenek Bármi fontos dolog van, csak ide kerül ki, valami csoportba. Meg az unatkozó anyukák is ott ötletelgetnekNa megcsináltam most neki egy fiókot, telefonszámmal regisztráltam. Egyszer gondoltam, azt már "ismeri" a rendszer, nehogy még ilyen képeket és hasonlókat kelljen még küldözgetni nekik, ahogy itt olvasgattam. Meg, ezt régebben írtam már itt, valaki jó 6-8 éve már beregisztrált az email címével, azzal nem tudtunk volna.
Sikerült regisztrálni. Egyből írja, hogy valami sms értesítés be van kapcsolva, ami pénzbe kerülhet. Jó fél óra mire letiltogatok minden értesítést.Utána lépne be a messengerbe telefonon, kiírja, hogy ez a szám már regisztrálva van facebook-n, mi vagyunk le.
Szépen beléptem jelszóval, renden. Erre tök üres az egész. Az összes csevegés eltűnt. Szuper!Na most ezt, hogy csinálom meg, hogy visszajöjjön minden beszélgetés ott?
-
chungee
addikt
Napot!
Ti kaptatok értesítés arról hogy okoslista meg fog szűnni Én egyet használok Most szabhatom át az egészet
-
fradi81
veterán
Nálatok is vacakol a fb?
Nem töltődtek be dolgok, de lehet csak pár perc kiesés volt, már jó[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
modflow
veterán
Ami fura még, hogy nekem nincs is like ikon az ilyen oldalaknál. Egyszerre néztük 2 telón ismetősömmel random oldalt, neki ott volt hogy kedvelheti, nekem meg nincs ott semmi ikon.
-
MrSealRD
veterán
válasz modflow #25003 üzenetére
Elég gyakran van olyan, hogy egy ember arra kér, hogy kedveld az XYZ oldalt... Nem lehet, hogy véletlenül rányomtál egy ilyenre? Nagyon megtévesztő tud lenni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
modflow
veterán
Azt tapasztaltam egyszer csak, hogy egy olyan oldalt/közszereplőt kedvelek, akit amúgy nem.
Rájöttem, hogy ha egy embert ismerek, és ő csinál egy közszereplős fiókot, akkor a tudtom és jóváhagyásom nélkül kedveltetni tudja velem az oldalát.Na ezt hogy lehet letiltani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest