Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16951) btz válasza csako (#16950) üzenetére


btz
addikt

Elírtam. Sony BMG. Zene megy alatta, természetesen arra táncolnak a családi videón a kisikolások, de ez a fajta jogvédés már nonszensz. Se egy falunapot, se egy szilveszteri buli részletet nem lehet feltenni mert zene szól alatta? Ezzel csak a jóhiszemű felhasználókat szivatják.

ⓑⓣⓩ

(#16952) mikk2000 válasza RAZR_v3 (#16948) üzenetére


mikk2000
őstag

Agyamra megy de tényleg, ha lehetne külön munkahelyi meg magán profil akkor oké, nade így?!

(#16953) #22237440


#22237440
törölt tag

Kiiktatták a chat-vegőből a fejek szelektálást, ha érti ezt valaki. :K Egyszerűen ki/be kapcsolni lehet az üzenetküldőt. Nem határozhatod meg, hogy kinek légy látható, ha bekapcsoltad, akkor mindenkinek látható vagy. ;]

(#16954) csako válasza btz (#16951) üzenetére


csako
veterán

Ha a hallható zene jogvédett, akkor nem töltheted fel következmények nélkül. A kiadók nem akarják, hogy anélkül hallgathassa valaki, hogy fizet érte. Youtube-on például törlés helyett talán csak némítva lesz a videó vagy reklámok jelennek meg, ami az adott kiadónak termeli a pénzt.

(#16953) pillowhead: Hozzám még nem ért el ez a csodálatos frissítés

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#16955) #22237440 válasza csako (#16954) üzenetére


#22237440
törölt tag

Lehet szigorú voltam és kivételesen velem szemben tettek eljárást. ;]

(#16956) krizmo_ válasza #22237440 (#16955) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Nem egyedi esetről van szó, többen tapasztalták a jelenséget.;)
Reméljük nem végleges megoldásnak szánják...

(#16957) btz válasza csako (#16954) üzenetére


btz
addikt

Nem hinném, hogy valakinek az lenne a legjobb szórakozása egy adott zeneszám meghallgatására, hogy egy amúgy zajos (más hangok, közönségzaj) videón halgassa ahol talán még csak nem is teljes egészében megy le. Akinek az a közvetlen célja, hogy azt a zenét halgassa az úgy is talál jobb módszert. Ezt kéne belátniuk.
Hagyniuk kéne már ezt a jogvédelmet ilyen eseteknél, mert ezgyszerűen egy "életellenes" filozófia a Facebook részéről.
Ha Youtubeon ez működik, akkor inkább vegyenek róluk példát, nem bánom ha kiteszik a reklámjuk a videó elé, csak szabadon oszthassák a felhasználók az életük eseményeit, anélkül, hogy többnapos tiltást kapjon egy rendezvény videó megosztása miatt.
Minimális szinten kezdetnek az is elég lenne, hogy ne tiltogassák le az embert. Mintha azt hinnék, hogy én most egymást követően akarám sorban megosztani a jogvédett tartalmakat. Vicces kicsit.

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

(#16958) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Hi, hol lehet beállítani, ha van ilyen, hogy ne lássa senki, kivel veszem fel a kapcsolatot? (bejelölés által)

(#16959) btz


btz
addikt

A Facebook applikációban újabban eltűnt a keresés funkció. Töröltem az alkalmazás adatokat is, de ugyan úgy rossz.

ⓑⓣⓩ

(#16960) #22237440 válasza whitezo88 (#16958) üzenetére


#22237440
törölt tag

Anno valahol beállítottam azóta csak működik. Hány éve használod az oldalt? :D Amúgy szét kell nézni a szettingszbe. Azon belül security, privacy, timline and tagging.

Amúgy a kék fejlécben ott van a kis lakat. Abból kiindulva megnézheted, miként lát a nagy világ és beállításokat is megadhatsz.

Elfelejtettük lassan, hogy ez közösségi oldal. Apropó zárkózottan nem lehet közösségbe élni és erre egyre inkább odafigyelnek, hogy egyre kevesebb bujkálási lehetőség legyen, ugyanakkor a hivatalos információink biztonságban maradjanak. Érthető! Miért tevékenykedsz a közösségi oldalon ha nem akarod, hogy senki se lássa? Ellentmondásos!

(#16961) galaxys80


galaxys80
veterán

Sziasztok!

A privát fiókom kezelésében van egy saját vállalkozásom oldala is.
Megoldható az valahogy, hogy a messengerben is megjelenjenek a privát üzenetek?
Mert jelenleg csak jön egy értesítés, hogy üzenetem jött, de telefonon sem hanggal sem felugró ablakkal nem értesít. Csak egy kis egyes van a FB ikonon.
Így meg sokszor csak órák után veszem észre.

(#16962) krizmo_ válasza whitezo88 (#16958) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Üdv,

Az ismerőseid láthatóságát le tudod korlátozni "csak én"-re, így csak a közös ismerősöket fogja mutatni másoknak. Tehát, teljesen nem tudod elrejteni, csak korlátozni.

(#16963) #27441408 válasza btz (#16957) üzenetére


#27441408
törölt tag

Ez ügyben a Youtube is nem győz hadakozni a jogvédőkkel vagy mikkel,..... youtube is rengeteg videót szokott törölni az illetékesek felszólítására.

(#16960) pillowhead ha ez ennyire közösségi oldal akar lenni, az is ellentmondásos szerintem, hogy a szabályzatban benne van,hogy ismerkedési célú emberekre ráírásért kidobhat a facebook...... a topik gazda linkelte alább a szabályzatból...... nem tudom de én ezt is ellentmondásosnak tartom.... (főleg,hogy van tiltó lehetőség)

[ Szerkesztve ]

(#16964) #22237440 válasza #27441408 (#16963) üzenetére


#22237440
törölt tag

Igen, így valóban ellentmondásos, de ez inkább a zaklatókra vonatkozik. Megmagyarázom: nem rég megpróbáltam bejelölni egy két amerikai embert és bizonyos ideig ezt meg is engedte, hogy ráírjak vagy bökjem, jelöljem. Egyszer csak egy, ugyanazon személynél a Facebook robot rákérdezett, hogy valóban ismerem és javasolta, hogy lehetőleg azokat szólítsam meg, akiket valóban ismerek.

Ez a vége kissé nevetséges, mert a való életben is van akit kevésbé ismerek, de azért ha megszólítom akár éjszakai "birkózásról" vagy csupán csak kávéról legyen szó, szóval ha érted. :D

Szóval én egy perverz zaklató voltam a Facebook szemében.

[ Szerkesztve ]

(#16965) #27441408 válasza #22237440 (#16964) üzenetére


#27441408
törölt tag

Fura,,,,, Pedig ezt tényleg sokan csinálják,hogy erre arra ráírnak mert szimpi, és csak megkérdezi,hogy lehetséges e beszélgetni satöbbi,,,, ez azért nem igen zaklatás sőt 1 közösségi oldalon miért ne lenne normális idegenekkel ismerkedni.... jómagam 1etlen 1szer írtam rá idegen hölygre, hátha beszélgetne stb, de sokan ezt egészen komoly mennyiségben teszik, mindenféle rossz szándék nélkül,csak barátkozni ismerkedni szeretnének, mégha virtuálisan is. (így évek során nekem is írtak vagy 5-en, illedelmesen szóltam,hogy nem ismerkedek idegennel azt kész eszembe se volt jelentgetni a facebook felé... és persze aki írt az meg megírta,hogy természetesen tudomásul veszi többet nem "zaklat" ) .

[ Szerkesztve ]

(#16966) krizmo_


krizmo_
Topikgazda

A facebook egy közösségi oldal, és nem egy ismerkedős oldal. Azokkal kell felvenni a kapcsolatot, akiket ismersz, és nem új partnereket embereket kell felhajtani... Vannak ismerkedős oldalak is...
Teljesen rendben van, hogy megpróbálják szabályozni az idegenek zaklatását. Mondjuk pl. nőként elég zavaró tud lenni, ha folyamatosan nyomulnak az idegen férfiak, mert ismerkednének... Női szemmel teljesen más és sokszor ijesztő az ilyesmi... De valószínűleg ezt az oldalát nem gondoltátok végig...

(#16967) #27441408 válasza krizmo_ (#16966) üzenetére


#27441408
törölt tag

Bocsi de nekem több nő is írt,,,, akkor ez hogy van? :F . Az még nem főben járó bűn ha valaki ismerkedni szeretne egy közösségi oldalon... Az más kérdés, ha ez valakit zavar, akkor meg ezt normálisan is el lehet "mondani" mintahogy alább olvashatod én eltudtam szépen normálisan mondani,hogy nem szeretnék vadidegennel beszélgetni aki csak úgy rám ír, (kivéve ha a sakk csoportból stb de az megint más ha van közös téma) , bár most igazat kell adnom neked, annó engem meglepett, hogy idegen írkált, pont 1 nő ismerősömnek meséltem, és ő azt mondta ő hetente kap üzi hegyeket, mert ez meg az és ismerkednének vele,nyilván ő nekem zt tanácsolta olvassam el mit szeretne az idegen, ha csak ismerkedni, max írjam meg,hog nem szeretném, a legtöbbje ez megérti, tovább lép.

Viszont szerintem még mindig ellentétes kicsit a dolog, mert kapásból ott a tiltó gomb, ha nekem valaki nem tetszik és értetlen max letiltom, de ilyen idegen ismerkedésből nem 1 szoros barátság sőt nem 1szer párkapcsolat házasság is lett, én is ismerek ilyen esetet és a neten is olvastam, szóval én még mindig ellentétesnek tartom ezt hogy a facebook így lép fel bizonyos esetekben, természetesen ha indokolt az más!! De ha valaki tényleg teljesen normálisan ír 1 idegennek , akkor szerintem elégnek kéne lenni a tiltó gombnak,,, és nem mindjárt a facebook legszigorúbb intézkedései.....

(I)A facebook egy közösségi oldal, és nem egy ismerkedős oldal. Azokkal kell felvenni a kapcsolatot, akiket ismersz, és nem új partnereket embereket kell felhajtani... Vannak ismerkedős oldalak is...(/I)

Most őszintén neked csak olyanok vannak a partner listádon akiket személyesen ismersz? Szerintem a legtöbbünk partner listájának a negyede olyanokból áll akit fizikailag nem is ismer életébe nem látta, de pl fészen csoportokból innen onnan bejelölte. Nekem mondjuk a sakkcsoportból kapásból vagy 5 olyan ember van akit élőbe nem is láttam, de bejelölt mert tag vagyok a csopiban.

[ Szerkesztve ]

(#16968) #27441408 válasza #27441408 (#16967) üzenetére


#27441408
törölt tag

Lejárt az 5 perc, de még az eszembe jutott, hogy szerintem már csak azért se kéne zaklatnia ok nélkül a rendszernek az embert, mert anno én is sok mindenkivel beszélgettem csoportokból anélkül,hogy hozzáraktam az ismerőseim közé. Szerintem mind addig amég emberi beszélgetés folyik, csak éppen az ember vadidegent nem akar a listájához adni, addig a facebook-nak nem kéne zargatni az embert,hogy vagy jelöld be vagy ez az, csak mert olyannal beszélget aki nincs az ismerős listáján, nekem is van az arhívumba jópár ilyen beszélgetésem, hol én írtam az emberre, hol ő 1 adott csoportból,hogy szeretne 1 kicsit beszélgetni vagy kérdezni stb.... ezért pl miért is kéne mondjuk az ismerősökhöz adni? (anno ezt konkrétan olvastam is,hogy a faceboom ezt figyeli, és ezért szólhatnak is, ha valaki sok olyannal beszélget aki nincs ismerősnek jelölve, mégis mi közük hozzá, ha tényleg csak 1 sima társalgás folyik? Sokan nem szeretnek idegeneket tudni az ismerősök között de mégis beszélgetni meg szeretne mert van közös téma, szóval szerintem azért ezt nem kéne ilyen szigorúan venni amég nem indokolt, és tényleg csak 1 beszélgetés van.

Az például, hogy lehet amit pillowhead írt? Mert ha ez így van elég érdekes dolog,hogy a facebook robot kérdőre vonja, honnét tudják ott a facebook központban,hogy ki kit ismer a való életben is? Bár egy kissé kacifántos amit pillowhead írt , ilyet még nem is hallottam, hogy az ismerettséget is kérdőre vonná a facebook, ha valakit ismerősnek jelöl valaki, teljesen szabályszerűen a gombbal , innentől pl a facebooknak mi köze hozzá? Mert ha jól értelmezem pillowhead rendesen az ismerős listájához adta az embereket és ezután jött a robot írás...... Akár 1 fórumról is pl innen a topikból is vagy 1 csetről is hozzá adhat az embert ismerősnek a fészen, ha éppen a másik is rajta van nem? Nem ismeri személyesen de virtuálisan igen....

[ Szerkesztve ]

(#16969) meszimark


meszimark
tag

Hali, azt szeretném megoldani, hogy a FB ismerőseim képeit összeszinkronizáljam a Samsung telefonom névjegyeivel. Haveromnak ezt sikerült megcsinálni, de ő meg nem tudja, hogy hogyan jött össze. Én meg akárhol nézem, akármit állítok egyszerűen nem sikerül megcsinálni.

Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)

(#16970) RaZroX


RaZroX
addikt

Üdv! Törölt üzeneteket valahogy vissza lehet varázsolni ?

This is the way

(#16971) krizmo_ válasza RaZroX (#16970) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Üdv,

Nézd meg az archívumba, ha ott nincs, akkor nem.

(#16972) #27441408 válasza meszimark (#16969) üzenetére


#27441408
törölt tag

Beállításokat megnézted? Túl sok opció nincs a beállításokba, szóval rá lelsz arra amit keresel.

(#16973) RaZroX válasza krizmo_ (#16971) üzenetére


RaZroX
addikt

Nincs benne. Support által esetleg ?

This is the way

(#16974) meszimark válasza #27441408 (#16972) üzenetére


meszimark
tag

De az a legjobb, hogy a Messengerben is meg a Facebook appban is be van kapcsolva a névjegyek szinkronizálása.

Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)

(#16975) krizmo_ válasza RaZroX (#16973) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Ha törlődtek már nem lehet őket visszahozni.

(#16976) #27441408 válasza RaZroX (#16973) üzenetére


#27441408
törölt tag

Ki is írja amikor törlöd,hogy jól meg gondoltad e mert soha többet nem lehet visszahozni.

meszimark én eleve kikapcsoltam minden névjrgyes szinkronizálós baromságát a messengernek, szóval passzolok, de tényleg nem túl bonyolult a menüje, ott kell,hogy legyen ha lehet ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#16977) #22237440 válasza krizmo_ (#16966) üzenetére


#22237440
törölt tag

Többnyire, amire a magyarnak több kifejezése van arra az angolnak csak egy, pédául: Friends :K

Abban neked is igazad van, hogy nem ismerkedős oldal, hanem ahogy ez köztudott, tehát közösségi oldal. A feladatot mégis feladja, mert ha ismerkedsz akkor nem közösséget formálsz? Akkor mindegy ha vadidegen vagy éppenséggel magaddal ismerkednél, mert két profilod van. Na akkor hogy is van ez? :F

Amúgy a többivel egyet értek, mármint nők, zaklatás, szűrés. Bevallom férfiasan ez fontos. :K

(#16978) #22237440 válasza #27441408 (#16968) üzenetére


#22237440
törölt tag

Algoritmuson alapszik. Például ha mi nem ismerjük sehogy egymást, annyira sem hogy egy közös ismerősünk is legyen és megjelölöm az egyik ismerősödet ezekután az előbb megjelölt ismerősöd generálta közös ismerősötöket, akihez még inkább nincs közöm, akkor ezt a rendszer megkérdőjelezi és úgy számítódik ki, hogy ilyen nem létezik és ha erőltetve van akkor az már törvény ellenes. Áj tink szó. ;)

Vajon hogy értelmezi az ismerős, barát stb. fogalmát a Facebook? :U

(#16979) #27441408 válasza #22237440 (#16977) üzenetére


#27441408
törölt tag

Igen krizmonak is igaza van bizonyos részben ezt én is elismertem de nem teljesen, 1 példa azt hiszem néha maga a facebook is ki írja, hogy köss új barátságokat vagy ilyesmi,,, akkor miért ne lehetne illendően akár idegenet megkérdezni,hogy ismerkedne e? ISMÉTLEM: illendően, ha azt mondja,hogy nem akkor békén hagyva satöbbi.

Bocsi nem értetlenkedek de ilyet még nem hallottam amit írtál, és ilyenkor pl a te esetedbe mit lehet tenni? Ha mint írtad közös megegyezéssel ismerősöd lesz 1 ember és a facebook ezt megkérdőjelezi...., ilyenkor mi van? két ember közös döntését,hogy facebook ismerősök lesznek, szerintem semmilyen joguk nincsen felülbírálni már eleve nem is tudhatják az okát sem,hogy miért lettek ismerősök,szóval,,, na mindegy. Amúgy régen olvastam azt hiszem csak azokra szállnak rá akik nagyon sok embert nagyon hamar megjelölnek, ezt valóban olvastam,hogyha valakinek abnormálisan nőni kezd az ismerős listája, és valóban a facebook pl földrajzi hely szerint úgy érzi,hogy na ezek tuti nem ismerik 1mást az gyanús lehet. (példáúl nagyon nagyon messze laknak 1mástól stb... ilyesmit valóban olvastam,hogy figyelik, bár azt hiszem az volt a cikkben,hogy kimagyarázható, ha nem érkezik zaklatásról stb panasz nem tiltják a user-t)

[ Szerkesztve ]

(#16980) #22237440 válasza #27441408 (#16979) üzenetére


#22237440
törölt tag

Megpróbálom, hogy elérjem azt amiről írtam. Készítek képernyő képet. Gyakorlatilag jelölésnél adta a figyelmeztetést és nem mertem erőltetni, mert tartottam attól, hogy megszüntetik a profilomat. Ahogy megadtam a parancsot, hogy nem ismerem automatikusan visszavonta a jelölést.

Igen a Facebook elsőként felülbírálja két ember közös döntését. Pontosabban előbb, mint ahogy azt a két személy eldöntené. Mit jelent hogy sokat nagyon hamar? Gondolom ennek számtani meghatározása van. Ja, hogy ez politikai titok? :D Az lehet.

(#16981) #27441408 válasza #22237440 (#16980) üzenetére


#27441408
törölt tag

Nem tudom , de ezt valóban olvastam,,,, még le is volt írva a cikkben,hogy nem kell félni aki néha bejelöl ezt azt azt elvileg békén hagyják, mert mit tudomén 3 havonta felbukkanhat 1-2 ember akit jelölsz,az irreálisan sok jelölés gondolom az ha valakinek mondjuk 1 hét alatt lesz kb 10 új ismerőse vagy ilyesmi.... fene se érti már a facebook fejesek logikáját. :)

Megpróbálom, hogy elérjem azt amiről írtam. Készítek képernyő képet. Gyakorlatilag jelölésnél adta a figyelmeztetést és nem mertem erőltetni, mert tartottam attól, hogy megszüntetik a profilomat. Ahogy megadtam a parancsot, hogy nem ismerem automatikusan visszavonta a jelölést.

Ez sem világos, akkor te ezek után gyakorlatilag senkitse jelölhetsz be? Mi van ha megismersz új munkatársakat vagy bármilyen módon új embert? Manapság ugye az az első hogy van e "facéd".... és ha te mondjuk ismerősnek jelölnéd ezek után nem teheted meg????

[ Szerkesztve ]

(#16982) #22237440 válasza #27441408 (#16981) üzenetére


#22237440
törölt tag

Igen az első a Facebook, már hogy van. Biztosan a napi megengedett átlag kattintás meghaladtam és az zavarta, de akkor sem értem, mert mi van ha eddig nem jelöltem be sok embert és ma úgy döntöttem, hogy hadd szóljon. Sehol nem írja azt, hogy hány embert jelölhetek be ismerősnek. :D Akár a való életben is ismerős, akár ezután lesz. Mindenképp érdekes. Asszem olvasok egy kis Barabási Albert-Lászlót, hátha többet megértek. Bár ott nem konkrétan a Facebookról van szó. ;)

(#16983) #27441408 válasza #22237440 (#16982) üzenetére


#27441408
törölt tag

krizmo. hátha tudja, ő keni vágja ezt a témát,hogy miért szálltak pl rád..... mindenesetre én még mindig ezt mondom, jó dolog ez a fészbúk, de vannak ellentmondásos dolgai..... ha belegondolsz ez nekik se jó reklám, ha te pl itt a fórumon azt meséled,hogy ezért csesztet a rendszer, mert jelöltél embereket,,,,, most ha ezt sok emberrel csinálják esetleg, azok nyilván elmondják másoknak ,,, ez pl nem negatív a facebook-nak? Elvileg nekik pont az az érdekük,hogy minél többen legyenek a rendszeren.... :U

[ Szerkesztve ]

(#16984) #22237440 válasza #27441408 (#16983) üzenetére


#22237440
törölt tag

Elmondtam mert valóban megtapasztaltam, de ettől sem a Facebook sem én nem vagyok törvényesen támadható, ám ahogy te mondod, valóban sok kérdést felvet és ha van rá válasz, akkor ellentmondásosnak tűnnek, de ez itt Európa és az amerikai törvények nem tudom miként érinthetnek bennünk. Törvényük kiváltott egy élet- és viselkedésmódbeli szokást és lehet, hogy ez már az államokban törvénybe ütközik, hogy Facebookon több embert ítélsz meg ismerősödnek vagy próbálod felvenni ilyen módon a kapcsolatot (mintha az e-mail nem hasonló eszköz lenne, sőt azon keresztül több kéretlen kapcsolat jön be, mint a Facebookon, viszont ahol egy se.) :K Az sem kizárt, hogy ezáltal már csendes hatalmat gyakorolnak az államok a világra, holott államokon belül is vannak törvények, melyek nem alkalmazhatók az összes államokra. :D A hálózat elméletből is csak annyit tárnak fel ami a tudományosságot érinti és talán nem vesszük észre, mekkora összeesküvés elmélet épül fel. Bevallom, a Facebook egy nagyon klassz és hasznos oldal a számomra is. Nagyon szeretem, használom és örvendek, hogy részese lehetek annak a közösségnek (mint ennek is itt, értem a logout-ra :K ), de van egy mögöttes rendszerműködése, mely felhasználja az emberi érzelmi gyengeséget és irányítja a tudatot olyan szinten, hogy ma már magunkkal hitetjük el azt amit a szocializmus sem tudott elhitetni, hogy szabadok vagyunk, miközben magába zárt egy rendszer, melyet nem mi építünk hanem mi reflektálódunk rajta. Arc, könyv. ;) A negatív reklám is reklám. :P

[ Szerkesztve ]

(#16985) #27441408 válasza #22237440 (#16984) üzenetére


#27441408
törölt tag

érdek,eset írtál :)

(#16986) #22237440


#22237440
törölt tag

Anno birtokba vettem néhány matricát, melyeket a Messengeren belül szereztem be. Közben rájöttem, hogy ezt-azt lepattintanék mert kell a fenének, de hát az nem úgy van, mert ahogy akkor le tudtam szedni ezt-azt, most már nem engedi. :N Böngészős Facebookban csak ajánlja a matricákat, de szerkeszteni nem lehet. :Y Ha telómon keresztül nézem akkor azt írja a matricák alatt szerre, hogy csak Messengerben használhatók, ami nem fért a fejembe és megnéztem hogy mit mond erre a Facebook. Gondolhatjátok, hogy ott is lehet használni ugyanazokat a matricákat, amiket a telefonos Messengerben letöltöttem. :)) Há' akkor meg mi van? Hogy szopogatnám el a Zucker-hegyét! :DDD

Ha valamit kifelejtettem és van valakinek ötlete, hogy miként lehet eljátszadozni a matricák dolgával akkor várok javaslatokat. Kösz. :R

[ Szerkesztve ]

(#16987) csako válasza #22237440 (#16986) üzenetére


csako
veterán

Ha törölni akarsz matricákat a listából, akkor mobilon, ahol hozzáadsz matricákat könnyedén megteheted az eltávolításukat, illetve a sorrend változtatására is van lehetőség. (Plusz jelre bökj, majd Saját matricák fül és ott a Szerkesztés gomb).
Weben tényleg nem lehet szerkeszteni a matricákat, nem találtam rá módot, de ez legyen a legnagyobb baj. :) Szerk.: akkor mégis :D
Nekem nem írja sehol, hogy csak Messengeren használhatom őket :F

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#16988) #22237440 válasza #22237440 (#16986) üzenetére


#22237440
törölt tag

Megvan! :DD Böngészős Facebookon belül. A kommentár részen a szövegmezőben klikk a smile-ra és kezdődhet a mosolyszünet. A megjelenő ablakban klikk a pluszra bejön a matrica shop. Amit telepítettél és nem kell ott eltávolíthatod, csak nem tudsz direkten rákeresni (ezért kerülte el az én figyelmemet is) hanem végiggörgetve vagy észreveszed vagy észreveszed. Szerintem a harmadik. ;)

(#16989) bluobluo75


bluobluo75
őstag

Üdv!

Google crome alatt ezt a szöveget hogyan lehetne véglegesen kitörölni?

Köszönöm!

(#16990) szaboi6512 válasza bluobluo75 (#16989) üzenetére


szaboi6512
őstag

1x katt az x-re :) :DD

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#16991) #22237440 válasza bluobluo75 (#16989) üzenetére


#22237440
törölt tag

Mióta használod vagy használ téged a közösségi oldal? Ezt minden böngészőnél beadja.

[ Szerkesztve ]

(#16992) kispx válasza bluobluo75 (#16989) üzenetére


kispx
addikt

A Chrome-os topikban már válaszoltam neki. De mivel többször is előfordul a kérdést, ezért lehet, hogy téma összefoglalóban is be kellene rakni:

Firefoxra: I don't care about cookies
Chrome-ra: I don't care about cookies

(#16993) WhiteWalker válasza kispx (#16992) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

És Safarira? ;]

[ Szerkesztve ]

(#16994) krizmo_ válasza kispx (#16992) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Már bent is van a téma összefoglalóban. ;)
Bár nem tudom mennyire olvassák el, mert sokszor tesznek fel olyan kérdéseket, amik ott le vannak írva.

(#16995) kispx válasza krizmo_ (#16994) üzenetére


kispx
addikt

De legalább nem kell kikeresni az addonok címét, csak szólni, hogy ott van a téma összefoglalóban.

(#16996) #27441408 válasza krizmo_ (#16994) üzenetére


#27441408
törölt tag

Szerintem többen elolvasnák,ha eleve nem kéne kinyitni az összefoglalót,hanem jól láthatóan ott lenne amikor belép a topikba valaki, azt az egy sor írást szerintem sokan észre sem veszik amikor tekergetik az oldalt.

[ Szerkesztve ]

(#16997) bluobluo75 válasza kispx (#16992) üzenetére


bluobluo75
őstag

Köszi! :R
Meg volt már ez, csak valami kikapcsolta.

(#16998) guftabi96


guftabi96
addikt

Sziasztok!
Történt ma, hogy Tor browser-rel jelentkeztem be messenger.com-ra miközben Wifin UC browser-rel ment a facebook a telefonomon.
Gondolom ettől hülyült meg (a Tor-os bejelentkezést úgy érzékelte, mintha Németországból jelentkeznék be, közben a telefonon meg gondolom innen az országból ment, nem tudom, hogy az UC hogy kerüli meg a proxyt)
Lényeg, a lényeg, hogy nem engedett utána bejelentkezni azonosítás nélkül. Kértem a szokásos sms-t, viszont utána muszáj volt megváltoztatnom a jelszavamat, ezt meg is tettem, viszont most ugye nem tudom visszaállítani a régit. Ha most megadok egy új jelszót, ami nem a régi, és utána újra megpróbálom a megszokott jelszavamat beállítani, akkor ugyan úgy nem fogja engedni, vagy mindig csak az előző jelszó van kizárva?

#KeepFightingMichael

(#16999) #22237440 válasza #27441408 (#16996) üzenetére


#22237440
törölt tag

Szerintem megoldás, ahogy gondolod, bár ha a ki teszed a táblát az nem jelenti azt, hogy figyelembe veszik és be is tartják. :P Igaz az, hogy könnyebb felelősségre voni a kihágás után, de hány százalékának tudatosodik ez azonos időben. :N Utánuk meg az "özönvíz".

(#17000) #27441408 válasza #22237440 (#16999) üzenetére


#27441408
törölt tag

Maradjunk annyiban,ez lenne a logikus megoldás sem mint 1 alig észrevehető íráscsík, amit 1 tapasztalatlan fórumfelhasználónak ráadásul eszébe se jut lenyitni,, de mindegy............

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.