Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #999 üzenetére
Ráviszed a kurzort az 568. ember nevére, de nem kattintasz rá bal klikkel, hanem a görgő alatti gombbal, vagy jobb klikk és új fülön/lapon nyitod meg az adatlapot. A böngésző felső részén megjelenik egy új lap, amin ott lesz nyitva az adatlap, míg az eredeti lap a listával ugyanott marad érintetlenül.
Hány éves vagy?- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #1002 üzenetére
Lauda-nak meg nekem sincs fogalmunk sem, hogy úgy mondjunk el valamit, mintha egy 12 évesnek vagy egy 52 évesnek kellene elmagyarázni.
Vázold fel a történetet, hátha abban is tud valaki valami okosat mondani.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eaglesas
tag
válasz zsolesz010 #1003 üzenetére
Nem tehetem meg, hogy elmondjam, de mindenesetre köszönet a gyors segítségért.
eaglesas
-
félisten
Meg lehet nézni valahol a függő jelöléseket?
-
titán
válasz FoxiestFox #1005 üzenetére
facebook-tol jobbra az a ket emberke.
-
félisten
-
titán
válasz FoxiestFox #1007 üzenetére
Na az jo kerdes, nem ott van az is? Nincs most bejelolve senkim se, szoval ja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Az lenne a probléma, hogy ha valaki megnézni az adatlapomat, és az "információk" résznél van, felül először az iskola, munka, alatta, a zene,film,stb. és legalul van, a "Magamról", telefonszám, e-mail stb rész. Be lehet valahogy állítani, hogy ez legyen legfelül, és alatta, a mellékesebb dolgok, mint pl, hogy szeretem-e Tiesto zenéjét, vagy sem?
Smoke & Torque
-
tutis
őstag
sziasztok!
kis segítség kellene. A hírek menüpontban a kit ismerhetek blokkot véletlenül bezártam jobb oldalt, és nem tudom hogy kell újra megjeleníteni..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
veterán
Ki lehet valahogy lőni bizonyos embereket, hogy ne tudjanak bejelölni?
Szerk.: de azért az adatlapomat lássák, tehát a "tiltás" funkció nem jó.
[ Szerkesztve ]
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
vans?
őstag
Hogy tudom azt megcsinalni, hogy a chates beszelgeteseimet ne mentse el uzenetkent?
hábm bábm
-
samfishR
senior tag
csak én lettem béna, vagy már tényleg nem lehet szűkíteni a keresést ha page-re keresek rá? régen ott volt hogy musician, movies, stb.. mostmeg semmi, csak egy nyomorék see more results gomb a lista alján. fantasztikus.
-
veterán
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
Ice!?
őstag
"A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!" - ez gondolom vírus. mert kirakja az összes ismerőse falára, és nem hinném h nagyon tudatos lenne ..
az egész üzenőfal ezzel van tele. durva. -
erikke17
őstag
Ez nem lehet igaz!
Előbb rámentem az üzenetekre és fel dob egy ablakot hogy mik lettek módosítva az üzenet részben, utána jött még egy ablak hogy igényelhetek saját fb címet ez mi a rákra jó? Meg van ez az Küld el üzenet ként is doboz amit ki lehet pipálni üzenet írásnál ez mire jó?Nagyon kula lett ez így ráadásul még a a Chat-ba is belekeveri a cuccokat. Gondolom kivenni csak úgy lehet ha törlöm az üzeneteket amiket nem akarok, mert sűrűn használom az üzenet részt.
Aztán még itt van ez a retek nem tetszik fene is..... Teli van floodal az üzenőfal
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
ch003067
addikt
Figyelem Figyelem!
a Facebook-on új vírus terjeng, mégpedig ilyen formában : Katt ( ez nem a vírus, csak képek arról)
Lehetőleg ne menjetek rá a Dislike gombra, akárki is küldi, én is rámentem, háth mit mondjak rendesen elcseszte az egész fiókom.
Remélem tudtam segíteni.
-
erikke17
őstag
válasz ch003067 #1027 üzenetére
Facebook help részén nézz körül azt hiszem van egy link amit beirsz böngészőbe és inkativvá teszi ezt a vackot. De ez nem biztos.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Integra
titán
na, a hülyeség újra végig söpört mo-n, -25 főt töröltem...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de nem tudjátok véletlen, hogy mitől függ hogy valakinek az adatlapján az ismerősök között ott szélen kiket listáz ki?
Nem olyan lényeges, csak többnyire ugyanazokat dobja ki, szóval valami sorrend biztos van...
Na ennyi, ha valaki tudja a választ annak köszi szépen -
erikke17
őstag
Előbb mikor chateltem arra lettem figyelmes hogy az üzenetek között ott van az összes csevegés az adott személlyel. Hát erre most mit mondjak.....
-
bAtt001
addikt
én meg imádom az újítások de mindig én kapom meg legkésőbb bár a facebook chat hidegen hagy
-
wegener
tag
Sziasztok!
Youtube-on és Vimeo-n is a videó címében kellett javítanom. A Facebook azóta is a régi hibás címet látja, ha be akarom illeszteni. Amit próbáltam: böngészési adatok törlése a böngészőben és egy külső segédprogrammal, Facebook ki- majd bejelentkezés, böngésző újraindítása, másik böngésző használata, gép újraindítása, káromkodás, sok káromkodás. Valakinek van ötlete, hogy mit próbáljak még (az öngyilkosságon kívül)?
Köszönöm előre is! -
Integra
titán
öcsém, ahogy szétkúrták a levelezést a chat loggolásával... pfffffffff, ki volt ez a fasz, mit akartak ezzel elérni?!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Hol a t*kömbe van ezen a csodán az az opció amikor kilistázza az ismerősök telefonszámait?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
erikke17
őstag
Üdv, mitől lehet az hogy ha valami állapotot kiirok oda tesz egy kis lakatot hogy az ismerősök ismerősei láthatják, holott a mindenki volt ezelőtt, ez mitől változhatott meg? Nem állitottam át semmit.
-
erikke17
őstag
válasz erikke17 #1044 üzenetére
Ja igen az adatvédelmi beállitásoknál meg az van beállitva hogy Mindenki, az Ajánlott ""profil"" szerűség.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Remélem tudtok segiteni. Ma a párom nevében likeoltak egy oldalt, és egy bejegyzést is írtak, mintha ő írta volna. Namost nagy eséllyel azt a jelszót nem tudhatja senki, keylogger kizárva mert megvan a kellő védelem, szóval a kérdésem az lenne, hogy az acc feltörésen kívül erre van-e más módja valakinek?
-
gyurma88
csendes tag
Valaki Tudja hogy tudnék flash-t beágyazni facebook adatlapomhoz ?
köszi
http://www.jft.sze.hu
-
Psychonaut
veterán
válasz blueMerle #1046 üzenetére
Tudtommal nincs, de segithet, ha megnezitek, hogy honnan leptek be az accountjara.
Profilom-->Fiokbeallitasok-->Fiokvedelem
SZERK: munkahelyen vagy nyilvanos helyen nem maradhatott veletlenul bejelentkezve? Mert ha csak siman bezarja az oldalt, azzal nem jelentkezik ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
üdv Skacok/Csajok
HELPike kellene. Facebookos oldalra nem tud felrakni semmit, mert nem tartja meg az üzenőfal. Se hozzászólást sem pedig képet. SEMMIT.
Ez az oldal nem sima regizős hanem egy Kft kézművesének az oldala.
Mi fr@nc baja van lassan 1 hete?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest