Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet törölni egy olyan embert/céget aki nem ismerősöm(nincs az ismerőseim listájában),csak egyszer valamikor kapcsolatba léptem vele?Azóta mindig mutatja hogy elérhető,de már nem semmi kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet írni a FB-nek?(Még mindig a fenti ügy. Hétvégén találkoztam egy nagyon csinos és kedves csajszival. Gondoltam rá bízom, ha akar, megkeres a FB-n. Így is tett, bejelölt, de én ezt csak napok múltán láttam, reggel a munkába érve annyit láttam, hogy bejelölt, de sajnos SOS elintéznivalóm volt, és fél órára rá, amikor tudtam volna időt szakítani a dologra, már nem volt ott. Legalább a neve kéne, ehhez meg a FB segítsége elengedhetetlen.)
[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok!
Többen használjuk a gépet és a fejemnél ahol bejelentkezhetek mindig jelez 1 új értesítést, de ha belépek akkor nincs.
Mi lehet ez? -
Arcképgyáros
válasz kedvesgabor #22008 üzenetére
Értesítéseket lenyitod akkor ott van az alján, hogy "Az összes megjelölése olvasottként" illetve az üzenetek tetején is ott van.
-
nagysandor79
aktív tag
le lehet-e az adatlapot nyomozni, hogy milyen ip címről ír?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #22012 üzenetére
Te egész biztos nem fogod tudni lenyomozni.
-
kispx
addikt
válasz nagysandor79 #22012 üzenetére
nem.
(De ha mégis, akkor mit érnél az IP címével?)
-
draco31
veterán
Hello!
Direkt zaklatás miatt létrehozott profilt le lehet valahogyan nyomozni, legalább annyit, hogy honnan használják, akár bíróságon keresztül is?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Tiger.
nagyúr
Valami lett a facebookal, most már s9-en a csengőhang erőt használja ha értesítést kapok, kibaszott hangos.
Másnál is ez van?[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
1bitesjuzer
csendes tag
Mitől van az, hogy a facebook videók mobilon nézve pocsék minőségűek?
Hitvány felbontásra butítja. Simple pro appot használok, abban nincs erre vonatkozó beállítás.[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz 1bitesjuzer #22019 üzenetére
Üzenőfalon kirakott posztnál nincs olyan lehetőség, hogy ne lehessen hozzászólni?
-
törölt tag
Helló,
mi az oka annak, hogy valakivel bár több közös ismerősöm van a Facebookon, mégis kevesebbet mutat meg?
-
MadGame
senior tag
Másnál is megkattant a Facebook? Napok óta asztalin is és mobilon is azt csinálja, hogy ha a legfrisebb posztokra kattintok, akkor párat kiad, bár belekever egy-egy 24 órával ezelőttit is, majd pár poszt után közli velem, hogy nincs több megjeleníthető bejegyzés. Bug lehet?
-
kiro4444
tag
Sziasztok!
Az volna a kerdesem, hogyha a messengerben zold pottyel jeloli, hogy jelenleg elerheto az illeto, az lehet, hogy amugy FB-on van fent, nem pedig messenegeren? Megkulonbozteti a rendszer a ket dolgot? Tehat, ha FB-ot hasznal, attol meg lathatom, hogy a messenger azt jelzi, hogy jelenleg elerheto? Ez most csak mobiltelora erdekelne.
Koszi a valaszokat! -
törölt tag
Üdv.
Bejelöltem valakit ismerősnek, azonban nem kaptam értesítést, hogy visszaigazolt, ha rámegyek az adatlapjára a megjelölés ismerősként gomb halványabb mint az üzenetküldés, azonban nem lehet rákattintani.
Akkor nem ismerősöm? -
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A telefonszámom már több,mint 1 éve hozzá van adva a Facebook profilomhoz, viszont most néztem,hogy a Beállítások->Mobil résznél a mentett telefonszámom mellett kijelzi, hogy "Már megkaptad az ellenőrző kódot?" és van egy mező, amely mellett a Megerősítés gomb található. Én a telefonszámom megadásakor nem kaptam megerősítő kódot. A telefonszámom mellett viszont van egy szöveg, hogy a szöveges üzenet aktiválva.
Mit szükséges most tennem? Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
halihó!
Ha küldök valakinek egy üzenetet, de nem kékül ki, szóval még nem kapta meg, de azóta többször is elérhető volt, akkor korlátozzák a tőlem kapott üzeneteket, vagy csak nem kapta még meg valami oknál fogva?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mikk2000
őstag
Sziasztok, egy ismerős (ideiglenes) tiltást kapott facebookon, mivel szokás szerint leírta a véleményét, és hát ügye szólásszabadság van, A kérdés hogy az androidos telóján van-e lehetőség arra, hogy másik messenger fiókot létrehozva a tiltás ideje alatt is tudjon ismerőseivel csetelni? Köszönöm.
-
Gyick
őstag
Hali!
Olyannal találkozott már vki hogy nem enged a fb megadni egy lakóhelyet pedig van oldala....Se telóról se gépről nem tudom kiválasztani.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Android 8.0.0 alatt használom a Messenger-t, új verzió 176.0.0.24.79. Régen be tudtam állítani, hogy üzenet esetén ne adjon hangot (sound: off), de rezegjen (vibrate: on). Na most ebben az új verzióban már nincsenek ilyen beállítási csúszkák, hogy sound meg vibrate, hanem ha az értesítések és hangok opcióra megyek, akkor vagy mindent le tudok némítani a legfelső csúszkával, de csak korlátozott ideig, vagy pedig az értesítési hang fajtáját tudom beállítani, de ott nincs olyan, hogy néma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest