Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Hol tudom beállítani hogy kik láthassák az ismerőseim?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr. Elliot
senior tag
Kaptam 3 értesítést de eltűntek. Kép kedvelés, hozzászólások voltak. Ismerősök nem törölték, nem vonták vissza.
-
válasz Mr. Elliot #8004 üzenetére
épp ezt akartam én is kérdezni, hogy ilyenkor mi van kaptam értesitést egy megosztásról mind PC-mind mobilon . közeli ismerös osztott meg valamit és a percről percbe is látszott rámentem de nem adott be semmit, frissitettem akkor már onnan is eltünt. az ismerősöm adatlapján sincs kint, de 2 másik ismerősőm viszont likolta ,de ha rámentem ezekre a kiirásokra a percről percenben akkor ott sem adott be semmit és szintén nem látszik az ő oldalaikon sem.
DE nem hiszem, hogy olyan titkos dolog lett volna mert valami kaktuszos FB oldal volt,de ott sem találom a bejegyszését a megosztásról.
Egyébként van még az a funkció mint a régi FB-nél volt hogy vissza lehetett nézni, hogy ki mit hol likolt régebben?
-
válasz Mr. Elliot #8006 üzenetére
Most meg már feltöltött egy ismerös 10 képet, 5en likolták egyet név szerint 4et csak számmal jelzett mondom megnézem ki a többi, kiirja hogy no one else, mondom dehát ott van hogy 4.Frissitek és már nincs senki sem ott aki likolta, na akkor ez mi? egyszerre csak nem vonta vissza mindenki.
-
Mr. Elliot
senior tag
Helyreállt.
-
mntn
tag
Az megoldhato, hogy RSS-en csak az oldalak hireit tudjam kovetni, ne pedig mindent? Taptu-t hasznalok es oda csak kedvelt oldalak bejegyzeseit szeretnem megjeleniteni.
-
Cranium
tag
Hali.
Csoport chatet be lehet állítani valahol? Mivel a csoportom beállításainál sehol se találom ,ezt az opciót.
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítség kellene nekem!
Chrome böngésző alatt, ha meg akarom nyitni a facebook.com-ot, nagyon sokszor a histle.org nevű valami jön be, egy lap, amin nincs tartalom, meg próbáltam is adblock-kal tiltani, most fehérség van, meg az oldal címe kiírva.
A gép friss telepítés, úgy, ahogy a chrome is. Jópár napja csinálja. Mi ez??? -
El_Gigante
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne ezzel a trágyadombbal kapcsolatban, hogy annak ellenére hogy nem vagyok bejelentkezve mégis látják hogy fent vagyok. Előre is köszi!
-
Buster17
addikt
Hali!
a böngészőmre felrepítettem egy hirdetés blokkoló appot és azóta hogy kinek van ma szülinapja azt is le blokkolta és nem látom. Nem lehet máshol megnézni a születésnaposokat? -
enginev3.0
félisten
válasz Buster17 #8014 üzenetére
https://www.facebook.com/events/calendar
(#8013) El_Gigante@
Nem lehet hogy telefonról vagy bármi más eszközről be vagy lépve?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Buster17
addikt
válasz enginev3.0 #8015 üzenetére
Köszi
-
El_Gigante
tag
válasz enginev3.0 #8015 üzenetére
Nincsen okostelefonom. Pár hete telepítettem fel az új kinézetét a fb-nak. Már megbántam...
-
zolikaDB
veterán
válasz El_Gigante #8020 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
egy erdekes problema: ismerosom sokszor pillanatonkent valt zold es telefonikon kozott, mikozben beszelgetek vele (vagy nem, attol fuggetlen). mi lehet ennek az oka? (telo+gepes bejelentkezese is van, akar mint nekem, de nekem nem valtakozik, meg a tobbi x szaz ismerosnek se)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Snooker
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8022 üzenetére
Nekem is ugyan ez van.
Egyébként hol találom azt a menüpontot, hogy "Kit ismerhetek?" ? Nem azt keresem, ahol nekem kell megadni adatokat mi szerint keressek ismerőst illetve nem is azt, amikor egy adott személynél kiírja kikkel vette fel a kapcsolatot legutóbb és hogy ismerek e közülük valakit. Csak a sima kit ismerhetek menüpontot, ahol felsorol emberkéket kikkel van közös ismerősöm (minél több közös ismerős annál előbbre rakja a listán)
-
sagesz93
addikt
Nekem egy olyan embernél áll fenn hasonlo akinél le vagyok tiltva chatről. Csak akkor zöld amikor ir nekem, amúgy meg úgy mutatja, hogy nincs fent.(telefonikon nála is)
Mondjuk ezt a telefonikont se igazan ertem, aki 3 napig nem lep fel róla már nem
írja nála hogy mikor volt fent utoljára, de azert az ikon még ottmarad. Értelme?[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
nekem olyan ember is zöld aki életében nem volt online chat-en és telefonról is kizárt a chat bolond mostanában kb
-
Lacus_84
senior tag
válasz bAtt001 #8025 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy én mindig ki vagyok jelentkezve a chat-ből, mégis azt jelzi, hogy elérhető vagyok, ott van a nevem mellett a kis zöld pötty. Telefonon sem vagyok bejelentkezve, még a wifi és a mobilinternet is ki van kapcsolva. Ezek szerint nem csak nálam van így, a fb bolondult meg.
-
kispx
addikt
válasz Snooker #8030 üzenetére
Szerintem nem a fiók regisztrálási idejéhez kötött. Lehet, hogy az ismerősök számához. Mióta ellapátoltam a szennyet és 100 alatti az ismerőseim száma, azóta nekem a főoldalra az adatlap és a kezdőlap link közzé is kiteszi a kit ismerhetek funkciót. (Mellesleg a reklám helyett is a Közös ismerősök keresése funkció jön be az oldatelöltések kb a felénél.)
-
Snooker
senior tag
-
plus44
veterán
Bocsi, nem tudok volt-e már, nem olvastam vissza, de lenne egy nagy problémám. Már régebben is észrevettem teljesen véletlenül, hogy az ismerőseim között néha néha felüti a fejét egy egy teljesen ismeretlen. A régebbi verzióknál könnyebb volt törölni őket, mindenki, aki nem kellett, jelölőnégyzet be, majd törlés. Most csak egyesével lehet, de nem is ez a bajom. Ma véletlenül láttam a hírfolyamban egy olyan illető (valami random külföldi arc) képét, akit én már egyszer töröltem az ismerőseim közül. Ma megtettem újra és blokkoltam is, viszont nem értem. Hogy lehet az ismerősöm, ha már töröltem? Sőt, hogy lehet az ismerősöm, ha se ő, se én soha be nem jelöltük egymást? Ezen felbuzdulva végigpörgettem az ismerőseimet és a legnagyobb megdöbbenésemre találtam legalább 30 nevet, akiket soha nem jelöltem be és vissza sem. Mind külföldi, kép nélkül és NINCS PROFILJUK! Szerepelnek az ismerőseim között, helyet is foglalnak (töröltem egyet és azzal kevesebb is lett az ismerőseim száma), de minden egyes törléskor (név, unfriend), befrissül az ismerőseim oldal és megint kereshetem át az egészet. MI történik?!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #8039 üzenetére
Na ez az! Én is ezt csinálom, de írtam is, ezeknek nincs profiljuk. Megnyitogattam mind a 30-at és tudod mi jön be rájuk? Az ÉN oldalam. Eszem megáll. Ezek ilyen kamu szellemprofilok, vagy én nem tudom..Csinálnék róla képet, videót, de sajnos a Nokia 100 ezekre képtelen. Rákerestem google-ban, de semmi. Hogy lesznek ezek az ismerőseim? Minden hónapban jelszót cserélek, nem publikus 'nem ismerősök' számára a profilom, egyszerűen nem értem...
szerk: na de soha nem is voltak ismerőseim. Ez a szép benne. Tele ilyen Ricardo Vascez, meg Tom Lawyer, meg Melinda Boss...teljesen hihető és egyáltalán nem kamuszagú nevek.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
egy távoli ismerősömnek szeretnénk bekapcsolni, hogy látni lehessen, hogy kik a barátai, de csak iphone-ja van jelenleg. próbáltam én is nézni az enyémen, de nem találtam meg azt a kis "cerkát" ami a barátok szerkesztését szimbolizálja. egész pontosan az itt leírtakat szeretnénk megcsinálni, de csak iphone áll rendelkezésre.
előre is köszönjük
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
plus44
veterán
válasz krizmo_ #8042 üzenetére
Nem, az ég világon semmit, tejesen "pucér" a facebook-om. Azóta kitöröltem őket, de olyan szintén elidegenedtem ettől a közösségi site-tól. A létező összes adatvédelmi dolgot beállítottam, egyszer elfelejtek egy jelszót az életben nem tudom aktiválni a felhasználómat újra, még én sem, ennek ellenére ilyen megtörténhet. Szánalmas.
-
krizmo_
Topikgazda
Én telepítettem anno egy alkalmazást (áramszolgáltató, tehát nem valami hülyeség), és nem tudok tőle megszabadulni. Ha az adatvédelmi beállításokba belépek, és ott megnézem az az alkalmazásokat, ott nincs semmi, viszont a tevékenységnaplóban az "összes alkalmazásnál" ott figyel, és sehogy sem tudom eltávolítani. Nagyon rühellem az app-okat, nem is szoktam semmit használni, ezek után meg főleg, amikor egy ilyen oldal alkalmazásától nem tudok megszabadulni.
Amúgy az e-mail címed alapján rád lehet keresni, és elég sok minden publikus a profilodban a "nem ismerősök" számára, ezt csak azért írom, mert korábban írtad, hogy akik nem ismerőseid számukra nem publikus a profilod, lehet elmásztak a beállításaid.....nekem volt már ilyen....szóval csak jelezni akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest