Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Eddiug English (US) nyelven használtam a facebookot, mert ott volt graph search, és abban jól lehetett keresni mindenféle dologra, emberre, különféle szűrőkkel.
viszont most ujitottak, nem müködik, sőt olyanninnyra elbaszták, hogy ha rákeresek valakire, egy szimpla városnevet nem tudok beleírni.
hogyan lehetne mégis?
-
rumos XIII
aktív tag
Nektek is megváltozott a chathang? Olyan nagyon tré, halk lett, hogy megsem hallom. Csak gépen. Hol lehetne visszaállítani?
-
guftabi96
addikt
válasz rumos XIII #14002 üzenetére
nekem is megváltozott, és gusztustalan, én is vissza akarom állítani, de még nem néztem meg, hogy vissza lehet-e.
Ülök a gép előtt, és egyszerűen nem tudom, hogy mi ez a hang. Már bezártam minden programot, kikapcsoltam a telefonom, mire rájöttem, hogy a facebook csinálja..
Nagyon rossz, kár volt megváltoztatni. Remélem ők is rájönnek, hogy jobb volt a régi.
Az egyetlen hang, amire felőlem nyugodtan cserélhetik, az a messenger értesítési hangja.#KeepFightingMichael
-
enginev3.0
félisten
Ez az új hang, hogy nem hallok belőle semmit
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
guftabi96
addikt
Egyébként csak nekem undorítóan lassú már több, mint egy hete a facebook?
Meg úgy általában, nem csak lassú, hanem:
-nem jelennek meg a kommentek
-nem jelennek meg a bejegyzések: egy vagy két bejegyzés megjelenik, utána meg egy fehér cucc, rajta szürke csíkokkal, és csak többszöri frissítés után jelennek meg csak a dolgok.
-videókat gépen kb képtelenség nézni, még rossz minőségben is folyton megáll töltenistb stb
És nem a nettel van a baj, mert minden más honlap, játék tökéletesen működik.
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz enginev3.0 #14007 üzenetére
vicc kategória, de tényleg....
Mondjuk a posztom óta még rosszabb lett a helyzet, mert azóta a chatről is folyton lecsatlakozik, és csak tölt és tölt és tölt.... hihetetlen, hogy nem egyszerűen nem képesek megcsinálni.. Már pár éve azért regisztrálva vagyok, de nem emlékszek rá, hogy ilyen hosszú ideig szenvedtem volna vele. Voltak problémák, leállások stb, de hogy ilyen hosszú ideig kb kuka legyen az oldal nem találkoztam még. Úgy látszik, hogy eddig volt szerencsém#KeepFightingMichael
-
YM
senior tag
Törölt postokat a saját falamról vissza lehet bárhogy állítani??
-
buci30
addikt
Szeretném törölni vissza menőleg az összes bejegyzést az üzenőfalamon!
Erre van lehetőség vagy beállítás, hogy ne egyesével keljen?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
YM
senior tag
Ha egy csajnak letíltom a barátját és bekommentelek valami dúrvát, azt ő nem fogja látni?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Arra tud valaki valamilyen megoldást, hogyha mobilon kikapcsolom a chatet, akkor mégis miért mutatja, hogy fent vagyok?
Úgy nem lehet megoldani, hogyha kikapcsolom a chatet, akkor ne is jelenítse meg, hogy mikor voltam fent?
Vagy ezt úgy tudnám megoldani, hogyha külön adott személynek kapcsolom ki a chatet?
Hiába kapcsolom ki, a nevem mellett mindig azt írja, hogy 1p..
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Aki Chrome-ot használ,tudna nekem ajánlani valaki egy jó facebook notifications-t?Nem nagyon találtam eddig olyant a store-ban ami tetszett volna.Olyan lenne jó ami nem nyitja meg az oldalt,ha értesítésem jön,csak lenyíló ablak mutatja mi történt.Régebben használtam egyet,de az már nincs fent.Amint néztem nem nagyon frissítik őket és még mindig nem lehet rendezni feltöltés vagy frissítés szerint az alkalmazásokat.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Lacpac
őstag
Sziasztok
Mostanában az idővonal kiposztolja az ismerősök által kedvelt bejegyzéseket is.
Sőt ezzel van tele az egész, nyilván amit én kedvelek azt is kiposztolja anélkül hogy megosztanám.
Hogy lehet ezeket a funkciókat kikapcsolni, ha van egyáltalán ilyen beállítási opció.Köszi mindenkinem előre is.
-
Bjørgersson
félisten
Ha kilépek egy csoportból, arról az adminok és/vagy a tagok kapnak valamiféle értesítést, bejegyzést, akármit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
enginev3.0
félisten
válasz Bjørgersson #14024 üzenetére
Tagok nem, és azt hiszem admin sem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bigdady
nagyúr
Ki lehet kapcsolni vhol hogy ne kapjak ilyen jatek ajanlokat?
-
Bjørgersson
félisten
válasz enginev3.0 #14025 üzenetére
Köszi!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a chat mindenkinél offline?
Ezt írja ki: "Nem sikerül elérni a chat funkciót. Ellenőrizd az internetkapcsolatot." -
guftabi96
addikt
Érdekes amúgy, hogy állandóan este döglik be.
Reggel 5-kor keltem, volt egy kis időm indulásig, és felnéztem gépen. Minden gyors, minden király. 9:30 fele megint felnéztem, akkor is ugyan ezt a helyzet.
Erre most este megint rossz az egész...#KeepFightingMichael
-
Silverr
aktív tag
válasz bigdady #14036 üzenetére
Egyszerre nem tudod kikapcsolni. De megteheted azt, hogy amikor kapsz egy értesitést kikapcsolod attól a felhasználótól a felkérést igy a továbbiakban nem fog tudni küldeni. Vagy a másik megoldás, hogy magát a játékot zárod ki, ekkor már senki nem tud küldeni. Csak el kell játszani minden játékkal. Én ezt tettem, egy hosszú lista van a kitiltott játékoknál de felkérést már nem kapok szinte mind elfogyott.
-
chungee
addikt
Estét!
Win alatt a videók hangereje hol lehet beállítani, hogy ne maxon induljanak el
[ Szerkesztve ]
-
Lacesz93
újonc
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy a percről percre sávban hogyan lehetne keresni névre szólóan? Ez mindig is foglalkoztatott. A válaszokat előre is köszi.
-
MK VII
veterán
Üdv.
Nem tudom jó helyre írok-e, ha nem akkor irányítsatok át.Tehát..
Van egy régi facebook fiókom amit talán már 5-6 éve nem használok, de el is felejtettem, hogy van.
Nem tudom az email címét sem.. A helyzet az, hogy nemrég készítettem a vállalkozásnak egy profilt és akkor ismerősök keresése közben feltűnt ez a régi profilom. Össz-vissz két ismerősöm volt azon a profilon..
Ma beléptem a vállalkozásom profiljára és meglepően tapasztaltam, hogy a régi oprofilom bejelölt ismerősnek és már nem csak két ismerősöm van, hanem több.. Brazil kurvák meg tajpei valaki meg amerikai tudom is én kicsodák.. Úgy néz ki feltörték.. Azon a "profilomon" a saját adataim is szerepelnek tehát születési év, lakhely meg miegymás amik hozzám tartoznak tehát semmit nem változtattak rajta.. Lehetséges az, hogy valami ügyfélszolgálaton, ha van ilyen akkor igazolom, hogy az enyém és törlik?
Tudom nehéz eset a faszbúk profil töröltetése, de van rá esély?
Elég zavaró, hogy a saját nevem mellett szilikoncsöcsös kurvák meg vágott szemű távol keleti f@szok vannak az ismerősök közt. Ha valaki a nevemre rákeres akkor azokat látja..Ja még annyi, hogy saját profilom nincs tehát nincs még egy azon a néven..
Előre is köszi a választ. -
krizmo_
Topikgazda
válasz MK VII #14046 üzenetére
Üdv,
Esetleg ezt megpróbálhatod: Hogyan tudok egy olyan hamis fiókot jelenteni, amellyel valaki nekem adja ki magát?
Ha nincs Facebook-fiókod, ennek az űrlapnak a kitöltésével tudsz jelenteni személyazonossággal visszaélő fiókot
[ Szerkesztve ]
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
van egy nagyon kedves ismerősöm fb-n, aki mindig bevesz ilyen csoportos chat beszélgetésbe, van-e arra mód, hogy megtiltsam neki ezt a chat-hez való hozzáadást?| Samsung Galaxy S23 |
-
krizmo_
Topikgazda
válasz StarKiller89 #14049 üzenetére
Üdv,
Állítsd be, hogy a "kedves ismerős" számára azt mutassa, hogy offline vagy chaten, így talán nem ad hozzá, mert nem látja, hogy be vagy jelentkezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest