Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Valamelyik nap az egyik albumból egy képet akartam áthelyezni egy másik albumba. Rá is kattintottam az áthelyezésre, de akkor vettem észre, hogy a cél mappába (jelen esetben Mobil feltöltések) nem engedi áthelyezni a képet. A probléma az, hogy a kép az eredeti helyéről eltűnt, és most nincs sehol. Van arra lehetőség, hogy valahogy visszakerüljön? Tudom, egyszerűbb lenne újra feltölteni, csak jó lett volna ha megmaradnak a kommentek és a lájkok.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Speccy #10002 üzenetére
Mikor feltöltöd a képet, albumot, akkor a végén csak az a lehetőség marad, hogy megosztod.
Ezért úgy gondolom, hogy mindenképp kikerül a hírfolyamba. Csak a láthatósággal tudod korlátozni.
Mondjuk érdekes, mert korábban nem volt ilyen erőszakos a facebook, nem akarta minden áron kitenni..... -
adyz.
aktív tag
androidon valahogy nem lehet kikerülni, hogy telepítsem a messengert? nem kell egyel több szemét program...
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hogyan tehetem magam követhetővé?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Nekem is kicsit megújult a face. Kisebb betűméret kellene, illetve a chat oldalsáv nagyon nem jön be, ezeket hogyan tudnám megváltoztatni? -
kispx
addikt
válasz Mr. Erikszon #10006 üzenetére
beállítások -> követők
-
Mr. Erikszon
senior tag
Csak 18 évtől lehetek követhető.
-
Silverr
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #10009 üzenetére
Azon kivül, hogy ismeretlenek is láthatják saját hirfolyamukon és lájkolhatják a publikus dolgaidat szerintem semilyen.
-
mdk01
addikt
Sziasztok!
Volna három kérdésem.
1.Olyat lehet hogy egy megosztást csak egy személy láthat, tehát hogy csak vele osztom meg?
2.Személyesítsük úgy könnyebb megfogalmazni. Tehát ha vki letilt engem chat-en(tehát nem látom bejelentkezve) és úgy oszt meg vmit az lehetséges hogy az én oldalamon a megosztások között nem jelenik meg de ha rámegyek a megosztó személy adatlajára és ott megnézem a megosztásait akkor ott látom azt a bizonyos megosztást?
Esetleg az másból ered hogy az ő megosztásai nem feltétlen jelennek meg nálam?
3.A chaten le lehet tiltani személyeket hogy ne lássak online-nak és ezt a vmi fogaskerékben lehet beállítani jobb alul. Ilyen nekem nincs és nem is tudom hol lehet a chat-tel kapcsolatos dolgokat beállítani. Ez vmi plusz alkalmazás amit fel kell telepíteni?Előre is köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
1.-
Mikor kiírsz valamit, ott van hogy nyilvános, ismerősök vagy kik láthassák, rámész hogy "egyéni" és ott2.-
Azoknak a kiírásai jelennek meg elsősorban akiknek sok kiírását képét stb... tetszikelsz, így szűri a facebook hogy téged ki érdekel, a többieknek csak a fontosabb eseményeit hozza neked ki3.-
Nekem így vanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mdk01
addikt
válasz enginev3.0 #10014 üzenetére
Először is köszönöm.
1.Az lehetséges hogy kiválasztok vkit hogy csak egy személlyel osztok meg vmit, tehát csak neki fog meg jelenni, de ha mondjuk egy 3. személy feljön az adatlapomra és megnézi a megosztásaimat akkor ott szereplni fog az amit korábban csak azzal az egy személlyel osztottam meg?
2.Oké, értem. Az lehetséges hogy egy személy megosztásai közül is szűr a facebook hogy melyiket jeleníti meg számomra attól független hogy mindig nyilvános osztotta meg? Tehát mindig mindent nyilvános oszt meg a személy de számomra mégsem jeleníti meg mindet csak amelyiket úgy gondolja?
3. Ez egy roppant érdekes dolog mert körbe jártam a netet, facebook súgó gyakori kérdések stb. onnan tudtam hogy ott a kereső mellett kel lennie egy fogaskeréknek. Erre beírok ide, mert semmi jel nem utalt arra hogy vmi alkalmázás lenne vagy mifene. Erre rá 2perce felmegyek és ott a fogaskerék pedig semmit nem állítottam vagy kapcsoltam be mert nem találtam még hasonló dolgot amitől függhet. Szóval most ez nem tiszta, de egyelőre megjelent.
Köszönöm mégegyszer.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #10004 üzenetére
Ez nem működik.
Nem arról a Fényképeken belüli almenüről van szó, hogy "Képek, amelyeken ... szerepel", hanem általában (mert az előző nem mindig van ott láthatóságtól függően) tőle jobbra mellette "... fényképei".[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
mdk01
addikt
válasz enginev3.0 #10017 üzenetére
Köszönöm.
-
Draken
őstag
Mi ez a nagy és undormány betűtípus és ez a keskeny idősáv
-
atti1848
senior tag
-
Silverr
aktív tag
Más oldalakon vissza tudtok térni a régi kinézethez ha nem tetszik? Miért gondolja mindenki, hogy a facebookon ez lehetséges és csak egy kattintás az egész?
-
-HajTömeg-
őstag
sziasztok.
mostanában sok kollégám bejelölget, de nem akarom,hogy mindent lássanak,mert annyira nem vagyunk jó ismerősök.
Létre lehet hozni olyan csoportot,amit lekorlátozok és ha visszajelölöm őket, akkor be tudom állítani,hogy automatikusan ebbe a csoportba kerüljenek?Alias: Júzer error
-
krizmo_
Topikgazda
válasz -HajTömeg- #10026 üzenetére
Üdv,
Tudsz csinálni listát, ahova be tudod tenni őket, és amikor posztolsz valamit, arra kell figyelned, hogy egyéni megosztással tedd közzé. Az egyéni opció alatt ki tudod választani, hogy kik nem láthatják, amit posztolsz.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz -HajTömeg- #10028 üzenetére
-
Speccy
senior tag
válasz -HajTömeg- #10030 üzenetére
Lakat ikon, ki láthatja a dolgaimat, más emberek mit láthatnak az idővonalamon? Megtekintés mint....
There is hope!
-
Speccy
senior tag
válasz krizmo_ #10003 üzenetére
Eszembe jutott még valami, korábban még fel akartam tölteni egy képet úgy hogy mindenki lássa, kivéve egy személy. Kiválasztottam hogy egyéni, és az elrejtés előlük mezőbe beírtam a személy nevét, aki történetesen online volt és persze írta is nyomban hogy hű de jó ez a kép ( csak ráklikkelni nem tudott ha jól emlékszem)
There is hope!
-
ted_mosby
senior tag
hogyan lehet beállítani hogy mások tudjanak követni?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
erikke17
őstag
No para, ugyan olyan laggos f*s nálam is.. Nem tudom mit tudja ennyire leterhelni, hogy laggoljon amikor csak lassan scrollozok üzenőfalon..
Ráadásul bő fél éve jelentkeztem az új kinézetre erre az új kinézetet törölték és még mindig ez a ratyi öreg van...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
sixpack89
tag
pár év után újra regisztráltam face-re,de nem jött még meg a megerősítő email mit tegyek? meddig kell várni?
-
soundsthu
csendes tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy borítóképnek animált gif-et fel lehet-e tölteni, azaz meg lehet-e valósítani valamiféle animációt a borítóképen?
Üdv,
J -
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Nem.
-
nem_tom
őstag
Hi!
Korábban leiratkoztam egy ismerősömről, hogy ne lássam a közös üzenőfalon a megosztásait. Most viszont nem tudom, hogyan kell visszacsinálni. Valaki tudna segíteni? Köszi előre is!
-
Predator2
addikt
Helló
Másnál is szórakozik a gyári fb app? (android 2.3.4) [link]
Nem jeleníti meg a képeket rendesen.
Mit lehet vele kezdeni?
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
rii
nagyúr
sziastztok
mobil face alkalmazás esetén ki lehet kapcsolni, hogy mutassa a tartózkodási helyet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 320-15ISK / intel i3 / ssd / nvidia
- Lenovo 330-15IKB / Intel i3 / SSD / Nvidia
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6G DDR6 192bit Videokártya (GV-N166SOC-6GD, dobozos)
- Asus N73S / 17col / i5 / nvidia / dupla tárhely / win10
- Bontatlan PlayStation 5 Slim Digital Fortnite Cobalt Star bundle - 2 év gari -konzol beszámítás ok!-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest