Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Kösz hogy segitetek
MEg is csináltam a pü-ben kapott beállitást is valóban nyilvános volt, viszont ismerősökre korlátoztam és mégis látja őket a korlátozott emberke..
Erre beállitottam egyénit is és hozzáadtam az elrejtés előlölük listához, de még mindig látja. Nem értem. Az a baj hogy családtag?Szerk: ha csak én-re állitom akkor is látja.
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
Sziasztok, mit lehet tenni, ha bejelentkezés után érvénytelen email címet ír az FB?
Nem akarom megváltoztatni az email címet másikra. Ha az új email helyére beírom a régit, azt hibásnak mondja. Ha az erősítsd meg a jelenlegi email címedet nyomom dettó. "Email frissítési hiba: Sajnáljuk, problémák adódtak az email címed frissítésével. Kérjük próbáld meg újra"
Csak egy elsődleges free mail -es cím van megadva, és amióta ezt csinálja nem küld semmilyen értesítőt.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ha valamit kedvelek (megnyomom a tetszik gombot) aztán pedig megnyomom a mégsem tetszik gombot az illető kapni fog arról értesítést,hogy én kedveltem?
-
kispx
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Ez a Hide invites from iCal export mi lenne?
És miért nem látszik a feltöltött képem?
Külső tárhelyről már jó, érdekes.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ma visszaigazolta egy szemely hogy elfogadja a felkeresem. A gond hogy en nem kertem fel. Talalkoztatok mar ilyennel? Hol lehet megnezni mikor "jelöltem" be?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11017 üzenetére
A mai napon csak annyi van hogy visszajelolt. De evekre visszamenoleg is lehet akkor? Keresni nem tudok.
A masik rejtely azota is megy csak only me-re vannak allitva az ismerosok megis latjak a kapcsolataim...
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Pár hónapja egyre több oldalnál új felület jelent meg nálam. Ami a legidegesítőbb, hogy a Mások hozzászólásai rész, ami eddig teljesen külön oldalon volt, az most jobb oldalra került egy vékony sávba és ha elakarom őket olvasni, akkor egy kis ablak jön fel, ahol szintén ilyen egysoros formában mutatja őket és így teljesen átláthatatlan.
Azt hittem, hogy ezt az új nézetet az oldal adminok állítgatják át, de kérdeztem egyik ismerőst, akinél ugyanazok az oldalak teljesen régi formában, normálisan jelennek meg.
Próbáltam angolról magyarra állítani a nyelvet, de akkor sem változik. Nem lehetne valahogy visszaállítani ? Nálatok is ilyen ? Nagyon zavaró így.
Pár hete pl a Telekom is ilyen lett és már egyre több oldal, de még nem mindegyik. -
Edi77
őstag
válasz Krystal_s #11020 üzenetére
Nálam is ilyen, hónapok óta, sőt, az én oldalam, ahol admin vagyok, az is átalakult.
Kb a hajam hullik ki, átláthatatlan és sztem kezelhetetlenebb lett így az egész. A sok újítással kezdik elérni, hogy semmi kedvem felmenni FB-ra.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11020 üzenetére
Nem lehet visszaállítani. Én is viszek egy oldalt, kaptunk próbaidőt, hogy beállítsuk ezt az új kinézetet, ismerkedjünk vele, ami mindegy is volt, mert közölték, hogy átáll magától. Nekem sem tetszik így, mert pl. a kiemelések nem látszanak már, ami elég jól jött. Minden máshogy mutat... és nem pozitívan változott kezelői szempontból sem, nem csak felhasználói szempontból.
-
-
tomtom98
csendes tag
Sziasztok
Valami virus okozza, hogy egy-ket személynek a képei-posztjai alol eltüntek a likeok? 200-300 likok tüntek el csak igy a semmitől ez mitől van és mit lehet tenni ellene?ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tegnap a barátnőm feltüntette, hogy kapcsolatban vagyunk. Mivel nekem az ilyen felkérések és mindenféle megjelölés és hasonló dolgok le voltak tiltva, így felül kellett vizsgálnom ezt a felkérést is. El is fogadtam(hát miért is ne fogadnám el ), viszont csak nálam és nála jelenik meg hogy kapcsolatban vagyunk, senki más nem látja az idővonalon, se sehol, vagyis nem tudják lájkolni. Hogy lehetne ezt megoldani? A csajszi azt írta, hogy el kéne fogadni, hogy kapcsolatban vagyok vele, de én úgy tudom, hogy elfgogadtam.
Szóval mit hogy, és hol kellene ezt beállítani, hogy más is lássa, és tudjanak reagálni rá?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Satyricon
addikt
Tevékenység naplót hol tudom megnézni? Bocs, nem vagyok facebook zsuga
Szerk.:
Megtaláltam a tevékenység naplót, és ott adtam hozzá tegnap ezt. Szóval ott engedélyeztem, de akkor lehet nem fogadtam el a felkérést, csak engedélyeztem. Na de akkor miért írja ki nálunk, hogy kapcsolatban vagyunk?Rámentem az adatmódosításra is. Azon belül a kapcsolatra. Ott pedig nyilvánossá tettem hogy a csajszival vagyok kapcsolatban. És mégse látni ezt sehol, csak kettőnknél mutatja, ha ránk kattintanak.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz Satyricon #11032 üzenetére
Akkor vesszetek össze és szakítsatok, majd béküljetek ki és legyetek újra kapcsolatban, hátha így mindenki látni fogja
Vagy csak írd ki a faladra, hogy "Ez a csaj (név) az enyém, aki hozzányúl annak a kezét eltöröm!"
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Satyricon
addikt
XD Lehet bekavart ez a nálam sok minden letiltva dolog.
Akkor elméletileg az idővonalon is meg kellene jelennie, ha a felkérést elfogadom/elfogadja. Szóval csak egy kattintás, és utána nem kell kattintani már sehová, hogy látható legyen. Jól gondolom?
Szerk.:
Esetleg van olyan lehetőség, hogy az összes beállítást alapra tegye a face? Ha igen, hol találom meg?
[ Szerkesztve ]
-
tomtom98
csendes tag
(#11025) Valaki erre ?
ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm az infót. Egyre jobban elrontják az egészet.
krizmo_: Köszi, azt hittem ez is csak valami kísérleti próbafelület, ami nem mindenkinél ugyanolyan, mert két napja mutatott képet az egyik ismerősöm ugyanazokról az oldalakról és nála még régi felület volt. Amit viszont nem értek hogy lehetséges.
kovy29: Fogalmam sincs miért írtam úgy. Nagyon fáradt lehettem.
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11019 üzenetére
Nem csak a kozost. Mindent lat!
-
nitro16
senior tag
Hello
Valaki tudna nekem abba segíteni hogyan tudom azt beállítani, hogy ismeretlenek ha rám keresnek ne tudják megnézni a bejegyzéseimet és a képeimet. A beállítások- adatvédelem és ki láthatja a jövőbeni bejegyzéseimet résznél beállítottam az ismerős opciót de gondolom ez nem elég ahhoz amit én akarok.
Számomra ez az új felület teljesen átláthatatlan. Előre is köszönöm a válaszokat -
Timyyy
őstag
Fél órája nem tudok belépni FB-re, azonnal, töltés nélkül kiírja hogy: "A kiszolgáló nem található"
Másnál se jó?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Timyyy #11049 üzenetére
A net volt a gond, egyik szerver szolgáltató ezt írta ki fb-ra.:
"Reggel körülbelül 5:30 óta a DIGI Internetet használóknak nem sikerül elérnie webadmin felületünket. Megkeresésünkre azt az információt kaptuk, hogy szakembereik már dolgoznak a hiba elhárításán.
Személyes vélemény vagy is inkább kérdésem... Sokat akart a szarka? (Gigabites net)
Egyébként se a paypal, facebook, ill több külföldi oldal sem érhető el. Reméljük hamarosan helyre áll a rend... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest