Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz makoss #15006 üzenetére
Amikor teszed fel a képeket akkor be lehet állítani, de után nem.
Szerk.:
Amúgy, a főnöknek és a munkatársaknak is meg lehet mondani, hogy magáncélra használjuk a facebookot, nincs ebből semmi gond. Ha valakivel annyira nincs annyira jóban az ember, akkor nem kell, hogy ismerőse legyen a facebookon.
Nem muszáj összemosni a magánéletet a munkahelyi élettel.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz makoss #15010 üzenetére
Amikor feltöltöd a képeket az albumba akkor jobb oldalt fent látsz egy rendezési lehetőséget. Valamit, ha egy képre rákattintasz és nyomva tartod akkor tudod helyezgetni az albumon belül.
És van még egy lehetőség a képek mozgatására, egyik albumból a másikba tudod pakolászni a őket, ennél teljesen lényegtelen, hogy mikor töltötted fel, bármikor lehet.[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz krizmo_ #15011 üzenetére
Értem.
Akkor már utólag nem lehet állítani?
Elég sokat kinlódtam vele, kár, hogy a közepétől kezdi
Mondjuk régen ilyen nem volt azért állok értetlenül ez előtt, újból meg már nem kezdeném, elég sok időm ment el vele
Meg azt nem értem még, hogy a saját idővonalamon sorban van, de a közösségin össze-vissza[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
MadGame
senior tag
Másnál is meghalt a FB?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Notebookról használom a Facebookot, okostelefonom nincs .
A kép jobb oldalán van 14-15 partner .
Hogyan tudom szabályozni, hogy ki jelenjen meg ott, és ki nem ?
Van olyan aki nem is ismerősöm, és mégis ott van, de én nem szeretném ott látni .
Azt írja, erre a nem ismerős, nem kívánatos partnerre, hogy az "x y szerepel a névjegyzékedben" .
Hol van ez a bizonyos névjegyzék, eddig én nem találtam ?
Tudom én ezt a névjegyzéket szerkeszteni, onnan embereket törölni ?
Üdv.
Astra
-
ginola
addikt
-
AstraCDX
senior tag
válasz bigdady #15022 üzenetére
Ismétlem "nincs, és nem is volt Facebookra képes okostelefonom" .
PC-ről, notebookról használom a Facebookot .
A kérdés még mindíg az, hogy hogyan tudom kidobálni a jobb oldali listából az oda nem való figurákat ?
Akikkel lehet, hogy valamikor váltottam néhány üzenetet, aztán vége, nem kellenek oda tovább .
Van erre megoldás ?
Kihangsúlyozva, hogy kizárólag PC-ről használom a facebookot .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz krizmo_ #15030 üzenetére
Köszönöm !
Ez már legalább 50% megoldás .
Ezzel viszont bejön egy helyszűkítés, és már csak 10 partnert látok, ami nem lenne baj .
Mert a helyet elfoglalja az a b@lfasz szürkítés, meg üzenet, hogy "TÖBB ISMERŐS
Ezek az ismerősök nem látnak téged a chaten. Szerkesztés" .Tehát a megoldás egyik oldalon ad, másik oldalon meg azt ad, amit nem is gondoltál, meg nem is kértél .
Üdv.
Astra
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Valami oldalt nem tudtok ajánlani ahová elég sok képet lehet úgy feltenni, hogy rendezetten sorban?
Mert ez a Facebook valami szemétláda egy oldal, úgy átrendezi a képeket amiket feltettem, hogy ez valami sz*r!!!
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
MadGame
senior tag
Én már elvesztettem a fonalat a chatlistával, "Látta" jelzés és hasonló témákkal kapcsolatban…
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Helyszínt hol lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
YM
senior tag
válasz Mr. Elliot #15036 üzenetére
Légicsapással akár otthon a karosszékből
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr. Elliot #15036 üzenetére
Üdv,
Menj rá az adott helyszínre-> Helyszín megváltoztatása -> Kattints az X-re a tartózkodási helyed eltávolításához.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz krizmo_ #15038 üzenetére
Köszi de nem ilyen helyszín. Egy buli alkalmával barátaim posztoltak egy képet, amin adtak egy helyszín nevet is, amit térképen is látszik. Ezt szeretném eltávolítani.
Facebook ezt írja az oldalról.
"Ez egy automatikusan létrehozott oldal, amely a Facebook felhasználóinak érdeklődési területei alapján, nem a ***** Penthouse támogatásával vagy ahhoz kapcsolódóan jött létre."
-
ginola
addikt
Ha töröltem magam facéről nem kapok semmilyen értesítést, hogy ki írt, jelölt stb, ugye?
-
ginola
addikt
válasz Mr. Elliot #15042 üzenetére
Le, szóval, akkor az illető nem mondott igazat ebben!
-
dokee78
félisten
Erre a vírus félére van ellenszer?
-
Primary92
senior tag
Meg lehet tudni azt, hogy honnan, mikor lett bejelentkezve egy személyes fiókba? Addig meg van, hogy Böngésző, oprendszer szinten lebontja, de azonos böngésző és oprendszer esetén nem tudok különbséget tenni. Erős a gyanú egy ismerősnél, hogy visszaélés történt.
A jelszó kikerült a tulajdonos kezéből, de most ne menjünk abba bele, hogy hogyan. -
veterán
válasz Primary92 #15045 üzenetére
Múlt időben már nem, ha kijelentkezett. Más esetben ott kell lennie a listában.
Változtasson jelszót, kapcsolja be a kétlépcsős bejelentkezést (sms-ben kapjon kódot, ha ismeretlen eszközről jelentkezik be) és van még olyan lehetőség is, hogy kapjon e-mailt/értesítést is a bejelentkezésekről.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Macsek.
újonc
Sziasztok,
Segítsetek légyszi! Reggel, amikor be akartam lépni Facebook-ra, kiírta, hogy valaki máshonnan akart bejelentkezni a fiókomba, ezért azonosítsam magam. Válaszoltam a biztonsági kérdésre, és utána a jelszavam megváltoztatását kérte. Azt is megtettem, de mindezek ellenére sem engedett be. Többször próbálkoztam, az ismerőseim fotóit is azonosítottam, már vagy ötször változtattam jelszót, mégsem enged be.
Minden alkalommal azt írja ki, hogy a fiókod zárolva van.
Mit tudnék tenni, vagy kinek írjak ez ügyben, hogy ÉN vagyok, ÉN azonosítom magam, ÉN változtatom meg a jelszavamat, engedjen már belépni a fiókomba!!!
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest