Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
tag
Mi tudja hogy lehet face-en hirdetést normálisan osztani?
Feltettem egy hirdetést marketplace. S direkt h ne csoportba lévőt osszak mert ugye ha zárt akkor nem látja aki...Tehát a marketplace hirdetést osztottam.
De semmi látszik az a kép és vásárlás gomb.
A képre kattintva semmi nem jön be és a vásárlásra se.
Tovább lehet osztani de akkor is ugyan az van más embernel is aki ossza h képre kattint semmi és se üzenet nem lett írni rá semmi.
Ha csoportba osztom maga a hirdetést az jó marketplace-rol csak a hirfolyam egy nagy kagyvasz...
Tehát rendszer hiba ez is... -
ledgeri
nagyúr
Kb negyed évente facebookra fellépve olvasgatom a topikot. Na tegnap felléptem, hogy meg van-e és nem tiltottak, meg hasonló.
Kerestem egy messenger-oldalas facebook beszélgetés, kerestem valakit az oldalsó sávban, és folyamatos contact-gorgőzés mellett is ráfrissített a weboldalas, facebook.com-os üzenetek oldal, miközben aktívan használtam.
Szóval az sem jobb// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tylerddd
veterán
Üdv! A navigációs sáv a mobil app-ben mi alapján kerül alulra vagy felülre? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
' Tzs ,
senior tag
Üdv. srácok!
Remélem, jó helyre írok a problémámmal. Megelégeltem, hogy hónapok óta nem jutok dűlőre a fb-al, ezért kénytelen vagyok segítséget kérni. Röviden: egy korábban létrehozott profilomba szeretnék belépni, de a 2 faktoros hitelesítés miatt (amióta bekapcsoltam) képtelen vagyok. Mindennel próbálkoztam már, amit felkínált a fb, de semmi nem sikerült (nem sorolom). Hiába küldök be bármilyen személyes okmányt, közlik, hogy küldjek másikat. Az sms soha nem jön meg amit állítólag küldenek az azonosításra. Most vagy belépnék, vagy töröltetném a profilomat. Mit gondoltok, hogy lehet vissza szerezni a fiókot? Nincs valami ügyfélszolgálat vagy akármi ahol értelemesen lehet segítséget kérni tőlük? Chat, email akármi?
Köszi, ha van valami ötletetek.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
embe
nagyúr
Gondoltam rákérdezek, hogy van-e valami változás a MP-el. december közepe óta tiltva vagyok, de még csak böngészni sem böngészhetek.
De ahogy látom semmi változás. nekem még ezt a választós oldalt sem ajánlja be.
Rohadjanak meg!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
szemy94
senior tag
Üdv!
Tizenakárhány éve használt profilom egyszer csak gyanús tevékenységet észlelt, és letiltott.
Eddig oké, töltsek fel személyit, próbáltam, nem jó, próbáltam jogsit, nem jó, próbáltam PC-ről is végül, túl sokszor próbálkoztam, próbáljam később. Oké. Mikor? Nem írja, hogy fél óra, 1 óra, 1 nap, mikor tudok kb újra próbálkozni?
Egyébként jól töltöttem fel minden alkalommal, bár a búrám változhatott, mert 10 éves a személyim (júliusban jár le), a jogsim 4 éves, azon is talán kicsit más a fejem (okmány fotózás általában mindig rosszul sikerül, nem csak nekem).
Akinek volt ilyen, hanyadik alkalomra engedte? Miért utasíthatja el? Messenger miatt lenne fontos, de azért pár játékban is ezt használom, ha ritkán is.
Köszönöm, aki tud valamit segíteni.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Makifeju
tag
Üdv Mindenkinek!
Probléma:
A Messenger megnyitásakor, napi szinten találkozom olyan beszélgetésekkel amelyek sosem történtek meg.
Vagyis nyitom a messengert,ott van a beszélgetések között xy-al folytatott levelezésem. Rányomok, üres.
Fiókom tiszta, kizárólag én vagyok benne, kétlépcsős azonosítás bekapcsolva.
Valakinek hasonló jelenség?Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mobilon hogyan tudom beállítani,hogy a FB marketplace-n ne Párizs legyen a default város,hanem BP? -
szemy94
senior tag
válasz zsiga68 #34014 üzenetére
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mihez képest 1 nap, amikor először írta, hogy túl sok próbálkozás, vagy a legutóbbihoz képest, mert ma reggel újra rápróbáltam, még mindig túl sok, próbálkozzak később, de ezt mobil app-ban nem írja, simán visszadob a kódhoz, csak böngészőből tájékoztat, hogy később...
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
őstag
Sziasztok,
Androidon az alkalmazáson belül eltünt a felső sávból a marketplace ikon. Ha az oldalsó sávból váltanék marketplacere, akkor megnyitja a böngészőt. Végignyomkodtam ezt az egyénre szabós témát, de mintha nem mentené el, amit csinálok.
Valami ötlet? Köszi!Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nálatok sem tölti be az asztali messenger a képeket és a videókat, ha üzenetet küldtök? Telón nincs gond...
-
Pityu.
nagyúr
Mi történhette a messengerrel nincsenek se képek se semmi meg ha mondjuk valahol bejelentkezek másik eszközről csak a régebbi üzeneteket mutatja az újak mintha törlődtek volna.Pedig ugye bárhol lépek be ugyan azt kéne látnom.Olyan öröm,hogy mindig elszarják valamivel.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MadGame
senior tag
Nálam a mai napon asztali verzióban a chates videókat és képeket nem tölti be. Telón semmi gond.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Párom fia nem éri el a Marketplace-t. Olyan, mintha letiltották volna. Erre tudtok megoldást?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Köszi
Tigris, tigris, csóvafény...
-
őstag
Az általam tapasztaltakra tudtok valami megoldást?
[link]Használhatatlan, hiába állítom be a személyreszabást.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
szoja
tag
válasz KonzolKartel #34017 üzenetére
Ha nem a testreszabott Marketplace élményt kéred, akkor történik ez. Logikátlan, nem ergonomukis megoldás, én se értettem elsőre :/
-
gyulaszu
senior tag
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek jött valami marketplace-es kérdés, és ott nem tudja mit nyomott, azóta külön böngészőben nyílik meg, nem pedig ugyanott az appban. Android.
Mit kell keresni, hogy visszaálljon?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
őstag
-
classic B
senior tag
válasz KonzolKartel #34034 üzenetére
Én csak ezt tudom: [link]
-
Mr.RiK
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy néhány embernél be van állítva nekem a végpontok közötti titkosítás. Ez azért is probléma, mert párszor már jártam úgy, hogy valakinek küldtem üzenetet és vagy nem kapta meg vagy később kapta. Plusz telefonon nálam jelzi az összes üzenetet, de ha átmegyek a gépre akkor most azt vettem észre, hogy az utolsó két nap csak úgy eltűnt onnan.
Órák óta keresgélek neten, de semmi használhatót nem találok, hogy hogyan lehetne ezt a végpontok közötti titkosítást kikapcsolni.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
őstag
-
pn4hvq
senior tag
Ez a választás szerintem csak azoknak szólt, akiknek nem lett tiltva a MP-ük, mint neked, nekem és még többünknek. Én csináltam másik fiókot. A probléma, hogy sok csoportba be sem tudok lépni, mert x ideje létrehozott fiókkal kéne rendelkezni, automatikusan elutasításra kerül a jelentkezésem.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A facebookon a telefonomon a marketplace nem az alkalmazasbol nyilik meg,hanem egy oldalt nyit meg a böngeszoben. Hogy tudom visszaállirani,hogy az appon belül nyissa meg?
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
Ti is kaptatok ilyen felugró ablakot?
Jól értelmezem, hogy újra megengedik a FB nélküli Messenger használatot?[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
-
classic B
senior tag
válasz gyulaszu #34046 üzenetére
Őszintén, most elbizonytalanítottál. A "létre kell hoznod egy új fiókot" részt úgy értelmeztem, hogy új facebook fiókot (ami deaktiválva marad). Aztán írja, hogy "ki leszel jelentkeztetve a facebook fiókodból a Messengeren".
Akkor hogy is van ez? Lehet facebookod messenger nélkül, és messengered facebook nélkül is? A legjobb lesz, ha valaki kipróbálja.[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy böngészőből megnyitva a Messengert, amely kontaktoknál végpontok közötti titkosítás van beállítva, ott nem lehet a böngészőből hívást indítani, nincs is gomb hozzá.
A telón a Messenger appban ezen kontaktokra megy a hívás.
Ez hiba, vagy feature? Mit kell hozzá beállítani, hogy menjen?
-
venom8888
őstag
Nekem tudna valaki segiteni?
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest