- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy adott egy Excel, aminek az első munkalapján (Munka1) az "A" oszlopban szerepel rengeteg ID (pl.: 27751), és mellettük a "B" oszlopban pedig a hozzá tartozó beszállítói hetek (pl.: 2021-28). A cél az lenne, hogy a második munkalapra (Munka2) az ID-k mellé az első munkalapból megjelenítse azokat a heteket, amiknél az ID megtalálható. (leírva én se nagyon értem, így íme egy kép)
Munka1:
A képlet, amivel próbálkozok: {=HAHIBA(INDEX(Munka1!$D$2:$D$3376;KICSI(HA(A$1=Munka1!$B$2:$B$3376;SOR(Munka1!$B$2:$B$3376)-SOR(Munka1!$B$2)+1);SOR(1:1)));"")}
Sajnos ezzel csak a keresett ID mögé, oszlopba rendezve tudom kiírni az eredményt (lásd feljebb a "Munka2"), viszont nekem sorban, egymás után lenne rá szükségem. Így:
Próbáltam rá megoldást találni, de mivel közel 1000 ID adatira lenne szükség, az oszlopból sorba rendezés egyesével nem megoldás és beletört már mindenem is. Kérem, ha valaki tud, segítsen, hogy lehetne legegyszerűbben (lehetőleg makró nélkül, mert hisztizik miatta a szerver) megoldani ezt.
Előre is köszönöm!
Endre
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50