- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy elég egyszerű dokumentumom, amiben egy partner nyilvántartást vezetek. Itt régebben beraktam egy active X-es checkboxot minden partner sorába, viszont ahogy gyarapodtak a partnerek úgy egyre lassabb lett ez a vezérlő betöltés. Most inkább egy új cellában egy szöveggel jelölném, de nem tudom megszüntetni a checkboxokat, mivel nem cellában vannak, hanem olyan mintha rajta lenne a cellán. Csak jobb egérgombbal tudom kijelölni de akkor sem törölni, csak kivágni. De van hogy 10 kivágás után tünik csak el, addig jelölgeti ki és be. Van erre valami megoldás? Csatolok egy képet is hogy eltudjátok képzelni:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest