Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
leroyclub #46253 üzenetére
Én régebben vízállás lekérdezest makróztam, ott a végső megoldás az lett, hogy az adott weblapot töltse le (html vagy txt), utána a letöltött fájlból szövegrészlet alapjan mar kiszedte belőle azt az adatot amit kellett. Ha ugyanazzal a névvel tölti le mindig, akkor felülírja a régit, nem szemetel.
Ui.: Lehet ez nem egy jó megoldás, nem vagyok IT-s, de akkor működött. -
Mutt
senior tag
válasz
leroyclub #46250 üzenetére
Szia,
Az általad megadott megoldás, csak a legfrissebb Microsoft 365-ben használható.
Excel 2016-ban van Power Query (Adatok -> Adatok beolvasása -> Más forrásokból -> Weblapról), amivel pl. a https://www.napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/bitcoin/ oldalból lehet kinyerni az árfolyamot.
Pl. a BTC/HUF-ot így lehet megtalálni (nekem csak az oldal forrását nézve sikerült megtalálnom a megfelelő alelemet).Lekérdezést ezek után kézzel, időzítve vagy akár a fájl megnyitásával is lehet frissíteni.
üdv
-
Delila_1
veterán
válasz
leroyclub #32477 üzenetére
Ctrl+g-re bejön az Ugrás ablak. Ott kiválasztod az Irányított gombot, majd az Objektumokat.
A Delete gomb egyszerre törli az összeset.Azért csak 10 kivágás után tünik el 1-1 objektum, mert egymás hegyén-hátán vannak. A felsőd kitörlöd, marad alatta 9 másik. Ha megnézed, más a neve az alsónak, mint amit kitöröltél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest