Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91891) Źşë' válasza eami (#91853) üzenetére


Źşë'
addikt

ha burkolt bunkóságot kapok akkor nem vagyok az a típus aki hagyja magát, persze megadott kereteken belül reagálom le, neked is van egyfajta természeted, marod a másikat hobbi szinten, talán ettől lesz kibontakozó az aurátok vagy nem tudom... okokat hoztam fel ami itt minden topik-lakónak az érdeke (lenne)... azért jön ide mindenki ami a topik címe (elhiszem hogy van olyan munka ahol tökig unod magad és napközben nem bírod máshol levezetni a felesleges szájbeszédet mint itt "ahol nem kellene" - egy nehéz melós nap után meg spontán lefáraszt a sok macskás kép, nem is beszélve a napi 100kommentről egy nem offnak szánt topikban...), ha dumcsizni akartok menjetek fészbukra, azt cseteljetek egymással vagy keressetek meg egy modit tanácsért... továbbra is nonszensznek tartom az olyan hozzászólásokat ami tökig nem kapcsolódik ide, ha ezt nem lehet megérteni nincs mit tenni szvsz

(#91854) Csapoati de gondolom megint elolvastad hogy mire válaszoltam... :U
várj bemásolom....

"Ott is lehet OFF (hiszen azért van rá lehetőség), de azért ne szaladjon el a ló. Ez itt marad, ha valakinek beszélgetni támadna kedve."

Ayo-nak én is örülök, Ő volt az egyik akit javasoltam topik gazdának, Eami meg többek között a másik, de ahogy nézem nem lenne rá képes... egyébként álláspontom már kifejtettem de megismétlem: ha ide is írjátok a best buy dolgokat akkor ott annak mi értelme? ami itt van, az ott nincs, így két topikot kell nézni, esetleges nem akarok lemaradni valami jó dologról... ha meg mind a kettőbe beírjátok akkor meg minek a dupe és a hozzászólások szaporítása mesterségesen... amolyan "törvényes szintemelésre" jó, már aki ebben leli örömét... elképesztő ami itt megy de tényleg.

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.