Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91551) csaba951 válasza nonsen5e (#91544) üzenetére


csaba951
veterán

Ezek a játékok eleve nem is kaphatóak Steam-en! Szóval ha a Steam-es verzióra vársz, akkor nem is lesznek meg!

(#91552) laceszgamer válasza csaba951 (#91551) üzenetére


laceszgamer
addikt

Kár, hogy sose készül ilyen felmérés, hogy vajon hány vásárlót vesztett az EA emiatt, hogy nem engedi a játékait Steamre... BF3 után a BF4 hasonló okból maradt ki, nem akartam szívni az Originnel.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#91553) bladegery válasza laceszgamer (#91552) üzenetére


bladegery
senior tag

Szerintem azert az origin mar tullepte egy ideje azt a stadiumot amikor szivni kell vele.
A bf jatekok maguk sokkal buggosabbak. Szerintem sokkal nagyobb hatranya mostanra hogy egyszeruen nem tudnak mit csinalni hogy atcsaljak a jatekosokat akik ismerik es szeretik a steamet es a barataik is azt hasznaljak.

gergely-szabo.com

(#91554) nonsen5e válasza csaba951 (#91551) üzenetére


nonsen5e
addikt

Jó tudni, abból indultam ki, hogy egy Humble Bundle-ből megvan a Crysis 2 meg még pár EA játék Steamen. :R

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#91555) KubanitoS válasza laceszgamer (#91552) üzenetére


KubanitoS
veterán

Semmi gond nincs az Originnel. El kellene dönteni, hogy valóban játszani akarsz, vagy azzal foglalkozni, hogy az adott játék milyen kliens alatt fut.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#91556) laceszgamer válasza KubanitoS (#91555) üzenetére


laceszgamer
addikt

Épp ez az, nem tudom mikor játszani akartam hány alkalommal fogadott, hogy nem mennek az origin szerverei... ha ez ment még ott volt a másik két tipikus hiba: Vagy a Battlelog vagy a Punkbuster őrült meg... hát köszönöm, megveszem és nem tudom használni. Steamen meg azért nem sűrű, hogy ilyen előforduljon bármilyen téren.

Pont pár napja is volt, hogy gondoltam belépek erre offline...

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#91557) arty válasza KubanitoS (#91555) üzenetére


arty
veterán

"Semmi gond nincs az Originnel."

gondolom EA alkalmazott vagy és feladatot ajnározni a hulladékotokat :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91558) TBT válasza arty (#91557) üzenetére


TBT
addikt

Pedig van vele gond rendesen.
Nekem akkor lett elegem belőle, amikor közölte velem, hogy a Dragon Age Inquisition mentéseimet nem tudja feltölteni már a felhőbe, mert elértem a 100MB-os limitet.
Aztán nyomathattam merevlemezről a mentéseket, a játék meg folyton közölte velem, hogy hát az Origin cloud-ba régebbi mentés van. Miért nem töltöm be azt/miért nem töltöm fel az új mentéseim oda.

Enyhén zavaró dolog ez. És ez még csak egy példa. A Dragon Age Inquisition-nél pedig elég gyakran kellett menteni (nemcsak a bugok, hanem a nehézség miatt is).

De amúgy is, rengeteg dologban fejlődhetne még az Origin, és láthatóan az EA nem igazán foglalkozik ezzel, csak kellett nekik egy ilyen "platform" nehogymá Steam-re kerüljenek a játékaik. Support meg szokás szerint nincs.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#91559) BasketWink


BasketWink
csendes tag

akkor ezek szerint csak nekem nincs bajom egyik kliensel se...
origin-en játszok már hetek óta és semmi baj (Medal of Honor, Airborne, Warfighter[multi+single], Crysis 2, Burnout Paradise). Ha a felhőben nem fér el a mentés adj neki nagyobb méretet/töröld ki/írd felül...
sőt tovább megyek :) airborne dobozosan volt meg de nem tudtam telepíteni, support felrakta az accomra és kaptam kupont is mellé :) és a megjelenése is jobban tetszik mind az originnek mind az uplaynek a steammel szembe :) de ez már csak ízlések és pofonok :)

tudom én vagyok az egyetlen akinek még egyikkel se volt gondja de van ilyen :D én inkább a játékkal foglalkozok mint a klienssel :P persze a gyűjtögetőknek nem a játék a fontos. ;]

(#91560) NyMRooD válasza TBT (#91558) üzenetére


NyMRooD
őstag

Nem kötekedés képen, de a steam, minden játékod mentését feltolja a felhőbe igaz? :D

Én nem értelek benneteket (és nem az origint akarom védeni, steam után nagyon fapados, illetve vegyük be az uplay-t is, az sem jobb), ha játszani akartok nem mind1 a körítés? A lényeg, hogy a játék menjen rendesen és ezzel nincs gond egyik kliensnél sem (legalább is nem a kliens hibája a mostani Ea/ubi játékok sok hibája). Igen tényleg van olyan, hogy valamiért nem tud csatlakozni, de ez előfordul a steam-nél is (lásd steam topicot). Megjegyzem nekem még soha sem volt ilyen gondom, hogy nem tudok csatlakozni, steam-nél van, hogy az első próbálkozásra nem sikerül, de utána megy gond nélkül (egy akkora rendszernél ennyi, nagy ritkán belefér). De amit egyáltalán nem értek az az, hogy szerintetek x@r az origin/uplay az EA/Ubisoft pedig bug halmazokat készít mostanában, még is veszitek aranyáron is mint a cukrot, ezzel azt jelzitek nekik vissza, hogy szerintetek minden rendben és csak így tovább.

Szerk.: BasketWink nem vagy egyedül, nekem se szokott gondom lenni egyikkel sem. Az EA supportja meg valami hihetetlen jó (legalább is a magyar).

Egyébként meg még ott a Battle.net amivel valahogy senkinek sincs gondja pedig az is elég fapados a steam-hez képest.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#91561) DJGABI válasza laceszgamer (#91556) üzenetére


DJGABI
addikt

battlelog gyakrabban nem ment, mint origin. érdekes mód utóbbiba bármikor be tudtam lépni. tényleg nem olyan szörnyű mint itt sokan terjesztik. el kell fogadni, hogy ha bf akkor origin. //300 óra bf3, 180 bf4.

steam mostanában igenis gyakrabban szar. elég csak a most már napi rendszerességű esti 7 órás lehalásokra gondolni...

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#91562) #79621120 válasza arty (#91557) üzenetére


#79621120
törölt tag

Imádkoztál ma már Szent Gabe-hez ? :U

(#91563) bullseye válasza TBT (#91558) üzenetére


bullseye
addikt

Speciel Origin live supportja szerintem remek, nekem eddig kétszer kellett segítség régi játékok aktiválásához, gyorsak, hatékonyak és udvariasak voltak. Steamnél – igaz greenlight ügyben – kb. két hét kellett a válaszhoz, és a hajamra kenhettem.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#91564) reelc


reelc
veterán

Eddig úgy alakult, hogy nem játszottam még Uplay/Origin/Desura/Battle.net/GWFL stb. játékkal, csak a Steammel - így alakult, ennyi. Amikor utoljára komolyabban játszottam, még nem nagyon léteztek ezek a csodák (kivételek: Battle.net volt, de én nem multiztam. A Steamet meg vagy 2-3 hétig használtam - ez volt több, mint 10 éve). Mindíg olyan 2500Ft alatt veszegettem a lemezes játékokat. Meg a Gamestar/PC Guru újságokat. Sosem játszottam premier játékokkal, bármennyire is érdekelt valami. Megvártam, amíg lement általam fogyaszthatóra az ára. Addigra jó eséllyel a hibák is ki lettek javítva az adott játékban.
Szóval ezek miatt nem volt még kalandom egyik cég supportjával sem.

Úgy másfél éve raktam fel újra a Steamet a bundlik és nagy akciók miatt.
Van fent egy Origin az ingyen játékok miatt (bár még nem játszottam rajta).
Battle.net meg lesz, amint lesz normális árú Diablo 3+ kiegem.

Az a véleményem, hogy ha már ráerőszakolnak az emberre egy bármilyen keretrendszert/áruházat/védelmet mindegy hogy hívod, akkor működjön rendesen, és legyen felhasználóbarát.
Én a Steammel elégedett vagyok. Van olyan, hogy második indításra indul el, de ez nem gond. Persze biztosan előfordul sokszor, hogy nem lehet játszani, de én nem tapasztaltam még ilyet (single playerként játszok).

[ Szerkesztve ]

(#91565) laceszgamer válasza DJGABI (#91561) üzenetére


laceszgamer
addikt

Hát nem tudom ezek a hét órás lehalások hol vannak, de engem eddig úgy néz ki nagyon elkerültek... :U

Meg ez most olyan dolog, Originről nem a semmiért olyan a közvélemény amilyen, ha nem lenne vele gond értelemszerűen nem terjedne ez el...

Ahhoz képest, hogy tized annyi szolgáltatás nincs benne mint a Steamben, mégis sokkal több vele a baj... érdekes dolog.

Uplay megint egy másik tészta, a Steamen vásárolt Ubis játékok automatikusan indítják, de ezzel még nem volt gondom, igaz nem volt semmi olyan első napos játékom mikor voltak a nagy szerver lehalások, de amúgy van benne egy jó tulajdonság ami nagyon tetszik, hogy bizonyos dolgokért kapunk pontokat a játékokból amit apró dolgokra el lehet költeni.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#91566) TBT válasza bullseye (#91563) üzenetére


TBT
addikt

Nem arra a supportra gondoltam. Nem azzal van bajom. Magával az Originnel az a bajom, hogy az EA nem foglalkozik vele. Az elmúlt 1 évben ha 1 patch jött hozzá, akkor már sokat mondtam. Magát a klienst nem igazán fejlesztgetik, pedig lenne mit csiszolni rajta.

Meg azért az Origin számtalanszor segít kizökkenteni a játékokból az Achievment hangjaival (tavaly ősszel ez még nem volt kikapcsolható, nem tudom, hogy most már van-e lehetőség erre).
Emellett szeret ledobálni a szerver, meg az idétlen híreket a képembe tukmálni úgyis, ha én nem akarom.
Persze lehetne ennél rosszabb is, de nem igaz, hogy ezt nem lehet tovább fejleszteni...

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#91567) arty válasza #79621120 (#91562) üzenetére


arty
veterán

egybites gondolkodás rulez :)

(tudniillik aki utálja az origint, az nyilván gabe bácsit szopkodja egyúttal, függetlenül attól, hogy ezt beleírja e a kommentjébe vagy sem! :D )

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91568) KubanitoS válasza arty (#91567) üzenetére


KubanitoS
veterán

Szóval mert nálam semmi gond nincs vele egyből EA alkalmazott lettem, aki a szemetet ajánlgatja.

Kinek is van egybites gondolkodása?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#91569) tomsolo


tomsolo
őstag

> az uplay

Helyesen: a uplay(~júpléj). ;]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#91570) cskamacska válasza Marci79 (#91530) üzenetére


cskamacska
addikt

neszójjábe.rovat

Marci79: "A G2A.com-on vásárolt már valaki?" - Szoktak, meg aztán rábaszni is, utána már kevésbé. Kockázatok és a lehúzások elkerülése érdekében ajánlott a keresés funkció használata kútba ugrás előtt. :U

Lackó: "Érdemes megvenni ezeket?" Mivel csak GoG +1 sorként lesznek felhasználva, így igen, teljesen megér elverni rájuk a pénzed. :K Ha nem csak epeen növelésért vennéd, akkor magadtól utánajárnál, és hoznál megfontolt döntést, de melldöngetéshez ez nem szükséges. ;]

arty: "gondolom EA alkalmazott vagy" Így a valóságban nem beszélnek emberek egymással. Mondd el ezt társaságban, és figyeld meg milyen szemmel fognak rád nézni. :P

NyMRooD: "hogy szerintetek x@r az origin/uplay az EA/Ubisoft pedig bug halmazokat készít mostanában, még is veszitek aranyáron is mint a cukrot" Mondjuk aki utálja ezen klienseket, az nyilván a kizárólag rajta elérhető játékokat is kerülni fogja, aki meg a rossz játékot is vakon megveszi(főleg a kazuárok amelyekre a kiadók évek óta vadásznak), annak meg tökmindegy melyik kliens mellett fog szívni. :P

Lackó: "Imádkoztál ma már Szent Gabe-hez?" És te imádtad már ma a DRM Free bálványokat? :P
Mocskos hitetlen, leszel te még megtérítve akár akaratod ellenére is a master race nevében, és majd neked is fényeskedni fog Őgabensége. :R

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#91571) bullseye válasza cskamacska (#91570) üzenetére


bullseye
addikt

TL DR

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#91572) sixpak


sixpak
nagyúr

A megjelenése óta használom az Origint, a kezdeti nehézségeknek már nyoma sincs. Igaz csak huszonpár játékom van ott, de semmi gondom nem volt mostanában.
Talán annyi, hogy többször összefossa magát a kliens, de tényleg nehéz belefutni ebbe.
Persze a legtöbben BF4-et tolnak az Originen és ha 3x lelövik őket, akkor hajlamosak mindent az EA számlájára írni.
Kurvaannyátlelőttezaköcsögbazmegfedezékbevoltamszopjonleazorigin....etc...
Tehát az én magánvéleményem az, hogy ugyanúgy használható mint a Steam. :K
Sőt, én még a uplay-ről sem tudok rosszat mondani, nekem nem volt eddig gondom vele.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#91573) Nazara válasza bullseye (#91571) üzenetére


Nazara
őstag

Erről ez a klasszik Üvegtigris 3 jelenet ugrik be és Reviczky aranyköpése. :DDD

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#91574) NyMRooD válasza bullseye (#91571) üzenetére


NyMRooD
őstag

Szerk.: megelőztek, sebaj :D

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#91575) #79621120


#79621120
törölt tag

GOG

The Witcher Adventure Game $6.99

(#91576) x_o_n válasza #79621120 (#91575) üzenetére


x_o_n
veterán

Király, köszönöm

(#91578) arty válasza KubanitoS (#91568) üzenetére


arty
veterán

Neked simán csak nem hiszek, ezért gúnyolódtam.

De azt elfogadom, hogy van aki igénytelen (egy kliensel szemben) és nem ró fel számos hiányosságot, hibát és csak a játék érdekli.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91579) bul07 válasza TBT (#91566) üzenetére


bul07
nagyúr

Hát persze évente egy , nézzük csak akkor az Origin vagy 50-60 éve elérhető
Kliensből magyarul is elérhető ez

Nekem a steam-es több bajom van, nem tudok belépni, nem működik valamelyik funkciója, és lehetne sorolni

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#91580) MoVieFaN


MoVieFaN
tag

Giveaway of the Day - The Path of Hercules

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#91581) laceszgamer válasza bul07 (#91579) üzenetére


laceszgamer
addikt

Tuti az Origin rak fel valamit, hogy szivassa a Steamet, ezt a részét foltozzák bőszen! ;] ;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#91582) Źşë' válasza arty (#91578) üzenetére


Źşë'
addikt

na pont a gúny amit phról mellőzni kellene .. felnőtt embereknek meg pláne :U

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#91583) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Nekem sincs bajom az Originnel. Vásároltam is róla, tökéletesen simán ment, játékokkal sincs baj. Ami zavar, hogy a BF3 single-hez is kell Battlelog, de az már nem az Origin baja, ellenben faszság.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#91584) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Lent fut a sarokban az origin, ha elinditok valamit felvillan egy pillanatra, sokat nem látom. A letöltési sebességgel sose voltak gondok, mindig működött. Arra amire való jó, a community cuccokra ott van a steam, szerintem semmi szükség hogy annyit tudjon mint a másik.

/s

(#91585) arty válasza wjbhbdux (#91584) üzenetére


arty
veterán

képzeld el, hogy kanapéról, két méterről az "íróasztalomtól", indítanám a játékot originen ... amiben "belül" már van gamepad support, de az origin miatt oda kell mennem az egérhez, kattintani, majd ülhetek vissza...

(és ez csak egy az ezer apróságból, ami neked esetleg nem fáj, másnak viszont eléggé hiányzik...)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91586) Dilikutya válasza arty (#91585) üzenetére


Dilikutya
félisten

Micsoda problémái vannak egyeseknek. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#91587) ForRedGlory válasza arty (#91585) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Vezetek nelkuli eger/bill? :U

(#91588) reelc válasza Dilikutya (#91586) üzenetére


reelc
veterán

Nekem is ez jutott az eszembe. :)
De nem vagyunk egyformák.

Én régi PC-s vagyok, nem játszom fotelből/kanapéről gamepaddal, mint a konzolosok. :) Egér+billentyűzet, néha ha kell a kontroller, akkor is a gép előtt. Monitorom van, nem bazi nagy tv-m, amire kimegy a játék.

Nincsenek nagy igényeim, ahogy fentebb írtam, ha már ránk erőltetik a klienseket, akkor legalább ne legyen gond a játék futtatással.
A többi dologgal én úgy vagyok, hogy extra, ami nem érdekel (barátlista, achievement, kitűző, stb). Elvégre a fő funkciója az (amellett, hogy bolt és másolásvédelem), hogy telepítse és futtassa probléma mentesen a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#91589) arty válasza ForRedGlory (#91587) üzenetére


arty
veterán

igen, majd az origin miatt költök valami hulladék wireless szettre :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91590) iTzTiGeR válasza arty (#91589) üzenetére


iTzTiGeR
tag

Okostelefon? Ezer és ezer app van amivel lehet vezérelni a Windows-t. Olyan nincs, hogy bármi vezérlő nélkül odaüljek a TV elé, mert valami úgyis lesz, ami miatt oda kell menni géphez :) (szerencsére DualShock4 tapipadját is tudom használni, de telefon mindig mellettem van szóval..)

(#91591) FollowTheORI válasza arty (#91585) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

http://www.xpadder.com/

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#91592) arty


arty
veterán

köszönöm mindenki segítő szándékát, de egy origines játékindításért nem szívesen raknék fel xpaddert (használtam régen, profilozva) vagy mobil alkalmazást :)

"szerencsére" ritkán szorulok rá az EA "gyöngyszemeire", mást pedig mindent megoldottam fentiek nélkül eddig

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91593) ForRedGlory válasza arty (#91589) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Akkor meg fogadd el, hogy mas szerint jo a kliens es ne kezdj el hulyesegeket beszelni. Az hogy szerinted szar egy dolog, az hogy mas szerint nem szar az is egy dolog. Egy bolhafinggal sincs itt nagyobb erteke annak, amit mondasz, mint masenak :U Nem mellesleg nekem sincs gondom vele, de biztos en is igenytelen vagyok.

(#91594) arty válasza ForRedGlory (#91593) üzenetére


arty
veterán

Miért ne mondhatnám el, hogy szar, ha az én szemszögemből az?
Azért mert téged vagy a többi igénytelent zavarja a véleményem?

Lépj túl rajta.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#91595) Dilikutya válasza arty (#91594) üzenetére


Dilikutya
félisten

Mondjuk azon hőbörögni, hogy fel kell kelni 2 métert elmászni, hogy elindítsd a klienst, gázcsi. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#91596) sixpak válasza Dilikutya (#91595) üzenetére


sixpak
nagyúr

És mi vagyunk az igénytelenek...szarnihugyozni vajon felkel???

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#91597) regener


regener
veterán

Ha valaki venne az Originről BF3-at magának az írjon az egy privátot...

(#91598) pigster válasza arty (#91585) üzenetére


pigster
senior tag

oda kell mennem az egérhez, kattintani, majd ülhetek vissza...
Szerintem indítsd el a játékot mielőtt leülnél a kanapéra. Így nem kell külön felkelni és visszaülni. :K

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#91599) bullseye válasza arty (#91594) üzenetére


bullseye
addikt

Egyszerű, mert van különbség aközött, hogy valami ténylegesen hulladék, és aközött, hogy neked nem jön be, vagy nem tud valamit, amit elvárnál.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#91600) NyMRooD válasza arty (#91594) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ha ennyire "igényes" vagy, miért nem veszel egy konzolt?

Szerk.: Látom, hogy van, akkor meg miért használsz Origin-t? Az ottani játékok tudtommal megjelentek Xbox-ra is.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.