Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123451) csaba951 válasza _drk (#123448) üzenetére


csaba951
veterán

Ez, meg a száj szinkron hiányos/rossz megoldása azért volt, mert egy ilyen játéknak 3-5 év a normális fejlesztési igénye. Ezt az időt itt is rászánták, csak félidőben a management kidobta a teljes addig elkészült munkát. Másfél év alatt meg idáig sikerült eljutni. Hiába jelezték a dolgozók, hogy max. félig vannak csak kész, a management elrendelte a megjelenést. Aztán jól meglepődtek rajta, hogy mekkora bukás lett anyagilag. Meg mennyire kapják a játékosoktól az ívet. Ha jól emlékszem ez a hozzáállás később meg is hozta a jól megérdemelt gyümölcsét, a részvényesek páros lábbal rúgták ki az EA igazgatóját. A következő igazgató már jobban figyelt a minőségre, de ő meg a lootbox-ok használatát vitte túlzásba olyan szinten, hogy most az EU-s országok szerencsejáték felügyeletei nem győzik szétbírságolni az EA-t. Sőt, azóta már az összes többi cégre is rámozdultak, akik lootbox-okat használnak. Az egész iparág "hálás" az EA-nak ezért. ;]

(#123452) reelc válasza csaba951 (#123451) üzenetére


reelc
veterán

Még úgy 20 év, 5-6 vezető és talán rendben is lesz a cég. :D
Megveszi majd valami kínai Startup cég gombokért. :)

Most az jutott eszembe, hogy nagyon régen talán a CoVban (Commodore Világ a fiatalabbak kedvéért :) ) olvastam egy játék ötletet, ami megtetszett akkor.
Szóval tőkeerős világhírű céget kell minél hamarabb tönkretenni felesleges hitelfölvételekkel és egy egyéb módszerekkel, botrányokkal, stb.. :)

[ Szerkesztve ]

(#123453) cyberkind válasza Aljasvip (#123447) üzenetére


cyberkind
félisten

Mit nem tudsz erről a multis dologról? Az EA nyilatkozta, hogy a single játékok halottak, meg az úgyis pluszköltség amikor szart se hoz, na innen jön a multis dolog, ezért írtam, hogy bukta az Anthem, kuka a Bioware, kellemest a hasznossal.

A Mass Effect 3-ban nemcsak a befejezés a gond (legalábbis nekem), most, hogy frissek az élmények mert ezt fejezem be szép lassan, a sorozat leggyengébb darabja minden téren, amiből a legtöbbet vették ki, nem vágták, mert DLC-ben nem jöttek ezek, nem tudott lapot húzni 19-re ami a 2. rész volt, ugyan nekem az első a favorit mert abban bármit csinálhatsz, de a 2 brutál jó sztorija miatt simán elnézhető a zártság és a többi dolog hiánya vagy változtatása, na de itt már nem. Aztán ott van amit nyomtak ezerrel, hogy sokkal összetettebb befejezést kaphatsz mint ami lett, és ha már Sith-ek, az EA/Bioware kettőse gondolkozott így, mert bemész a 3 színből valamelyikbe azt szevasz, lezárul a játék, kicsit lehangoló volt ez akkor, kíváncsi leszek majd most milyen lesz.

A 2 DLC-i meg jók, viszont annyira érződik a játék zártsága okán, hogy valamelyik csak egy időhúzás, hiába jó vagy értelmes, ezt így nem szabadott volna már ott se, példának ott az Arrival, elmegyünk ahova kell, majd lezúznak minket ami miatt kidőlünk, és a Kaszások érkezése előtt 2 órával felébredünk, majd lelövöldözünk mindenkit, hogy aztán lelassítsuk őket a feladat megoldásával, ennyi, szóval ez azért kicsit szar, és nem egy ilyen jobb DLC van ott.

A Bioware tudott játékokat csinálni, de amióta itt van nem annyira szabadon mint azelőtt, ez kéne újfent, de ilyen nem lesz többet, és sajnos lassan sajnálni se tudom őket mert szar helyen vannak. Nincs bánva a pár 100 óra játék vagy 3. rész a végéig, az van bánva, hogy a Bioware ennél sokkal jobbat és többet tud de mivel itt vannak, ilyen nem lesz.

Az Andromed-hoz nem tudok sokat szólni, 2x kezdtem el, 2x toltam le az elejét szép lassan, szépnek szép, egyszer biztosan kitolom majd, de amúgy eszembe se jut ez a játék, mint Star Wars-nál a nem Lucas filmek.

(#123449) FunPro
Így volt a multis ahogy írod, ez is hatalmas szemétség volt de a Bioware belement nyugodtan, azóta az Extended Cut LC-vel kisebb ez a szám ami a sereghez kell, és így nem kell multizni, ami ide úgy hiányzott mint szar a zsebbe.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#123454) reelc


reelc
veterán

A nóta mindig ugyanaz.

XY tehetséges csapatot/stúdiót felvásárolja Z a kiadó:
"Nagyon örülünk, még minőségibb játékot tudunk letenni az asztalra, és nem szólnak bele". - nyilatkozzák a fejlesztők.
Eltelik pár év. A bevételek nem a kiadó reményei szerint alakulnak.
Közlemény: "Z bezárta az XY csapatot/stúdiót".
Eltelik valamennyi idő, előfordulhat anonim szivárgás, miket követelt a stúdió, és ők mikkel nem értettek egyet, stb.

Z= tetszőleges kiadó.
XY = tetszőleges csapat/stúdió.

Mint egy mókuskerék. Ugyanaz van mindig, ebbe a képletbe hozott egy kis változást a Kickstarter ill. a tehetséges indie csapatok - amíg meg nem veszik őket.

[ Szerkesztve ]

(#123455) _drk válasza csaba951 (#123451) üzenetére


_drk
őstag

De itt a részleg vezetőknek kellett volna oda állni, hogy ezt nem lehet így kiadni! Csináltak volna egy prezentációt, mekkora hulladék még a játék, ezt még nem lehet kiadni.
Ezek nagyon durván vissza ütnek idővel. Ezt akkor már mindenki tudta, senki nem olyan hülye hogy saját sírját ássa a studiójának. Az elképzelhető, hogy a legnagyobb fejeseknek mondjuk fogalma sincs a játékokról, de őket meglehet győzni. Az a baj, itt a sok vezetői döntés folyamatos kudarcai láthatóak.

De most mit tudunk az Anthem-ről? Már ígérnek midnent, jó single, de inkabb multi/coop, sok grind.
De nagyon nem áll össze a kép jelenleg, van egy olyan érzésem is hogy ha nem is lesz bukta, akkor se lesz egy igazán jó játék.

(#123456) ayo válasza _drk (#123455) üzenetére


ayo
addikt

jó single tuti nem lesz, simán egy destiny + titanfall kombó * EA

http://jateknaplo.blog.hu

(#123457) micafighter válasza ayo (#123456) üzenetére


micafighter
nagyúr

A titanfall2-ben nem volt rossz a single :P

(#123458) ayo válasza micafighter (#123457) üzenetére


ayo
addikt

destiny az egész alapja szóval várhatod :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#123459) cyberkind válasza micafighter (#123457) üzenetére


cyberkind
félisten

Meg is kapták a Star Wars Jedi: Fallen Order -t, szerencsések. :DDD

Paranormal Cocktivity

(#123460) FunPro válasza _drk (#123455) üzenetére


FunPro
senior tag

Lehet, nem lehet, kiadják.

Igazából még a népharagtól sem félnek annyira, mint a megjelenés eltolásától. Ez nem tudom miért van így, de van rá pár példa.

Batman, andromeda, pes (ahol félkészen adták ki a játékot, csakhogy ne maradjanak le a fifától), sims 4 (bár ebben nem vagyok biztos)...

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#123461) micafighter válasza ayo (#123458) üzenetére


micafighter
nagyúr

Destiny 2 megvan, de valahogy nagyon hamar rauntam, pedig a The Division-ba belecsorgott majdnem 1000 órám :DDD

(#123462) ayo válasza micafighter (#123461) üzenetére


ayo
addikt

nekem ua. kategória a kettő, de van X más ilyen játék, szóval tuti ellesz ezzel is a nép. Én azt szeretem, amikor nem kell 1000 fejlövés hogy meghaljon valaki.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#123463) Csapoati válasza cyberkind (#123453) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Mindenki temeti az Anthemet előre, mi meg haverral alig várjuk a februárt, hogy koopozhassunk vele. Mi lennénk fordítva bekötve? :D Tudom, a felvillanó COMBO! felirat (ami ugye kikapcsolható) elvitte a potenciális játékosok felét. ;]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#123464) cyberkind válasza Csapoati (#123463) üzenetére


cyberkind
félisten

Az EA-ről beszélünk, lefogadom ha a BF V nem hozza a számokat akkor a Dice-nak se kell sokáig a grafmotor mellett mást is csinálniuk. :))

Paranormal Cocktivity

(#123465) i2k válasza Csapoati (#123463) üzenetére


i2k
senior tag

Én azért temetem, mert gyakorlatilag multiplayer, még úgyis, hogy ők azt állítják --- én mondom: hazudnak ---, hogy egyedül is játszhatsz, és el leszel vele.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#123466) Csapoati válasza i2k (#123465) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igen, ezért írtam, hogy koopozni fogunk benne. A Destiny 2 is teljesen élvezetes volt így, persze a grindfeszt már nem annyira - pont azt a 12 dollárt érte meg, amennyibe a Humble monthly került. Nem szoktam multizni, de a koop más, az jó haverral élmény.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#123467) gyimger válasza i2k (#123465) üzenetére


gyimger
őstag

Erre az új, szebb napokat is látott Fallout részre is ugyanezt mondják, holott azt közölték, hogy nemigen lesz benne NPC. Szóval jó játékot.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#123468) cyberkind válasza gyimger (#123467) üzenetére


cyberkind
félisten

A single játékok egyik királya is sajnos belátta, hogy ha sok pénzt akar, akkor valami ilyesmit kell kitalálniuk, és ez csak rosszabb lesz meglátásom szerint.

Paranormal Cocktivity

(#123469) gyimger válasza cyberkind (#123468) üzenetére


gyimger
őstag

Reméltem, hogy bukás lesz, de ahány vásárlót vesztenek, legalább annyit biztosan nyernek is ebben a fortnite-pubg szagú világban.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#123470) i2k válasza cyberkind (#123468) üzenetére


i2k
senior tag

Nem azt mondom, hogy 2019-től, de tényleg rossz lesz... a Single Player lesz a réteg élvezet.
Régebben a Multiplayer volt az.
A 2020-as években fog igazán csúcsosodni a dolog, állítom: mert a "sikertörténetek" nyomán majdnem minden játékfejlesztő + kiadó a social-ra esküszik majd.

A Capcom nyíltan le is közölte, hogy nála ez a jövő.

//Még korábbi cikk! (2012)

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#123471) cyberkind válasza i2k (#123470) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem ez abból jó, mert egyre kevesebb játékot kell vennem, hogy végül aztán ne is kelljen max konzolra ha az exkluzívok single-k lesznek, már így is igencsak szar, hogy boldog-boldogtalan játszik, és ezért minden játék olyan szinten könnyű, hogy egy zsák eper kitolja, erre még ez is.

(#123469) gyimger
Még úgy talán van remény ha a számozottak megmaradnak a rendes vonalon, de innentől kezdve szerintem miden játékukba lesz valamilyen multis pénznyelés.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#123472) gyimger válasza cyberkind (#123471) üzenetére


gyimger
őstag

Ismerve a negyedik részt, ez egyáltalán nem tölt el bizalommal.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#123473) TBT


TBT
addikt

Motive Studio Founder Jade Raymond Leaves EA

Hát ez a kapcsolat sem tartott sokáig. :DDD

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#123474) oriic válasza TBT (#123473) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Most mondjuk azt hogy ezen meglepődtünk? :DDD

Live-Die-Respawn

(#123476) cskamacska


cskamacska
addikt

Újabb bizonyíték hogy nem-előfizetni jobban megéri mint előfizetni. :DDD Az alaptalan játék minőség szidás helyett akár lehetne a tényleg idióta új előfizető toborzást kritizálni az illetékeseknek. :K Eddig is hergelték a hűséges előfizetőket(3 dolláros kupon, 8 illetve 4 dolláros(!) Overwatch bundli ajánlat, 1 hónap kedvezmény a 3 hónapból), de ingyen 36 dollár minimumos igen közkedvelt AAA játék amiből direkt ki akartak hagyni minden hűséges vevőjüket? ;] Trolololol

más

ÉlilyenvérArénán OVERKILL's The Walking Dead Closed Beta kulcs osztás

más

GreenManGaming Warfare Triple Pack 3,49 punds

benne

Sniper Elite 3
This War of Mine
Insurgency

Erősen ajánlott. :R

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#123477) Agyzuzo válasza cskamacska (#123476) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Nagyon ügyes húzás volt, mert először és utoljára vettem éves bundlit tőlük.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#123478) morfondőr válasza cskamacska (#123476) üzenetére


morfondőr
őstag

Múlt hónapban elfelejtettem szüneteltetni a monthly-t, pedig már jó egy éve mindig skippelek, mert számomra nincs bennük érdekes. Ez még talán meg is érte volna nekem, erre nem kaptam ilyen mailt! :DDD

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#123479) ZsZso válasza Agyzuzo (#123477) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Jaja, most jó pár gyomros bevittek az éves előfizetőknek:

1. $8 -ért Tied lehet a következő monthly (nem store credittel, ami le is tud járni!)
2. Vegyél 3 havit. úgy hogy 1 havi ingyen van (nem store credittel, ami le is tud járni!)
3. 3 havi előfizu mellé KC: D "ingyen".

Ezzel szemben az éves előfizu mellé Store credit járt. Éljen! :(((

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#123480) Agyzuzo válasza ZsZso (#123479) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Teljesen hülyék, nem értem ez miért jó nekik, kivéve ha valami belső sales-es arc aki az új előfizetők után kapja a bónuszát és ezért bedobál minden szart mert tudja hogy 1-3 hónapba többen ugranak be mint 1 évbe.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#123481) Lackki válasza ZsZso (#123479) üzenetére


Lackki
senior tag

és ezeket a kedvezményeket hogy kapod? :)

Privátot hamarabb észreveszem

(#123482) ZsZso válasza Lackki (#123481) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Levélben szórták őket random Humble fiókok tulajaiknak (akik nem voltak előfizetők természetesen) vagy azoknak ajánlották fel asszem akik meg akarták szüntetni az előfizetésüket?!.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#123483) Lackki válasza ZsZso (#123482) üzenetére


Lackki
senior tag

akkor azé nem találtam :) nem gyütt :D

Privátot hamarabb észreveszem

(#123484) Crytek válasza ZsZso (#123479) üzenetére


Crytek
veterán

Semmit nem vittek be senkinek.. Szerinted miből tartott csinálna egy másik accountot az akcióknak?
Én pl kaptam a másikra -8$-t a havira tehát 4$-ért vettem meg... 12-ért eladtam kerestem 8$-t így meg tudtam venni "ingyen" a fanatikalos Origin Bundlet + a greenmangaminges Castlevania pakkot..
Most pedig lett egy ingyen Kingdom Come-om...
Ezek azok a dolgok amikért sosem cserélem le a pc-t ingyé van minden game...csak ügyesen kell ténykedni... Ezt konzolon a büdös életbe nem lehetne megvalósítani...

Amihez nem tudok ingyen hozzájutni majd valamikor az nem is játék :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#123485) Dilikutya válasza ZsZso (#123479) üzenetére


Dilikutya
félisten

Itthon pl. a távközlési szolgáltatók is ilyenek, néha úgy érzem.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#123486) tomsolo válasza cskamacska (#123476) üzenetére


tomsolo
őstag

Sztem idén talán ha egy monthlyt vettem - mármint magamnak. Erre az ős svejk hadonászásra se bírtam felkapni a fejem.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#123487) tomsolo válasza Crytek (#123484) üzenetére


tomsolo
őstag

vga nélkül valóban szégyen lett volna pénzért játékot venni ;]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#123488) ayo válasza tomsolo (#123487) üzenetére


ayo
addikt

na meg ugye a következő VGA árában úgyis benne lesz az összes 1 centes játék, amit megvesz ingyen :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#123489) i2k válasza tomsolo (#123487) üzenetére


i2k
senior tag

Van már neki VGA-ja - SG-s aláírása:

"Gigabyte Z170 D3H, i5 6600K@4.4ghz, 2x4GB Kingston Fury Hyper X DDR4, EVGA Supernova 650 G1, Zalman Z9, CM 212+,Zotac 1070Ti AMP! Extreme"

Itt a VGA infó.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#123490) ZsZso válasza Dilikutya (#123485) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Pontosan! Nekem is ez jutott eszembe elsőnek amikor láttam, hogy hogyan állnak a dolgokhoz..

(#123484) Crytek: Kiskapuk léteznek persze, de ehhez a trükkhöz kellettek már előtte spare Humble fiókok. (Tudom, nem is ember az akinek nincs minimum 2 Humble fiókja :) ) Nem hiszem, hogy új acc készítésekor egyből felajánlottak volna egy KC: D játékot e-mailben 3 hónap előfizu után, persze lehet tévedek.

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#123491) micafighter válasza ZsZso (#123490) üzenetére


micafighter
nagyúr

Régi fiókok közül se mindnek ajánlották fel. Éve óta megvan a fiókom, pár hete mondtam le a havi előfizetést, ilyen üzenetet viszont nem kaptam, a Kingdom Come pedig csak annak jár tudtommal, aki kapott róla üzenetet :(

[ Szerkesztve ]

(#123492) Dilikutya válasza i2k (#123489) üzenetére


Dilikutya
félisten

980 Ti-ről ez biztos logikus váltásnak tűnik. Valakinek, nekem annyira nem. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#123493) Lackki válasza Dilikutya (#123492) üzenetére


Lackki
senior tag

ennek volt a legkevesebb coil whineja lehet :D

Privátot hamarabb észreveszem

(#123494) i2k válasza Lackki (#123493) üzenetére


i2k
senior tag

Nem lehet, hanem ez volt az indok, amiért ezt tartotta meg, az 1080Ti-k helyett.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#123495) Lackki válasza i2k (#123494) üzenetére


Lackki
senior tag

érdekes nálam a gainward sima 1080 illetve ismerősömnél a 1080ti tökéletesen üzemel, semmi coil...

Privátot hamarabb észreveszem

(#123496) i2k válasza Lackki (#123495) üzenetére


i2k
senior tag

Egy rendes, segítőkész bányász figurától akarta venni a VGA-kat.
Az 1070-es volt a leghalkabb, Peti szerint.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#123497) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Újra kiadják:

Hellgate London

Live-Die-Respawn

(#123498) micafighter válasza i2k (#123496) üzenetére


micafighter
nagyúr

Amúgy itt PHn mit jelent hogy szürke az avatarja valakinek? Feltételesen szabadlábon? :DDD

(#123499) oriic válasza micafighter (#123498) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ha jó a memóriám 3 lehetőség van:

-véglegesen bannolt
-ideiglenesen bannolt
-ideigelenesen bannolt egyes topikokból, de másik topikokba írhat.

Live-Die-Respawn

(#123500) micafighter válasza oriic (#123497) üzenetére


micafighter
nagyúr

Na, örvendetes :K régen még a virágboltit próbáltam, de szerettem volna újra elővenni, így egyszerűbb lesz ha kiadják steamen. Árát lehet tudni? Steamen nem latok sajnos.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.