Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #94143 üzenetére
Ha ajándék, akkor ingyen továbbajándékozhatnád
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #94151 üzenetére
Javaslom: szerezd be, vagy kapcsold ON állapotba az Irónia/Humor Érzékelőd...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #94600 üzenetére
Kár hogy nem lett különösebben jó. WTF Is... - Hatred ?
Összahasonlításul a Postal 1 18 évvel(!!!) ezelőttről: Postal 1 - lvl4 Parade Of Disasters
Botrány játék mi?
Tomsolo: Mixed aszondja, bezzeg a Gynophobia meg Mostly Positive.
GYNOPHOBIA - An FPS About Being Scared Of LadiesRettenetesen borzasztó a cucc, és Jim FÉL ÓRA ALATT végigjátssza a szemünk előtt. 4 euró...
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Lackki
őstag
válasz cyberkind #95600 üzenetére
egy olyan csapattól aki a grid2-t és a grid autosportot csinálta, nem hiszem hogy el lehet várni egy jó minőséget f1 2012-t preorderben vettem mert 2002 után végre jött egy f1 game pc-re, de hiba volt talán 3 versenyt nyomtam le benne, de mikor 10 körönként defektet kaptam anélkül, hogy nyomtam volna és rázóköveztem volna, töröltem a csába.
Privátot hamarabb észreveszem
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #95606 üzenetére
ezt tőlem kérdezed? nemtudom, sokáig volt róla szó, nem tudom végül miért álltak el mellőle.
meg azért ezt mérlegelnie kell egy kiadónak, hisz biztos vannak olyanok is akik leszedik a warezt, tetszik nekik, majd megveszik a teljest. a denuvo-val az ilyen jellegű vásárlóktól elesnek, sokan meg teljesen ismeretlenül nem veszik meg. (pl a szaksajtó által széthype-olt Dragon Age is, sok vásárló szerint baromi unalmas mert csak ritf kristályokat kell berázogatni folyamatosan, meg hentelni az azt védő szörnyeket) gondolom pro és kontra megnézik mit akarnak, aztán döntenek.Do you see the white shadow?
-
arty
veterán
válasz cyberkind #95596 üzenetére
például ki?
komolyan érdekelne, kire gondolsz... de aztán legyen realitása is a választásodnak!
"viszont nem is fog ha évente ki kell adni egy F1-et"
valszeg nem három forint a licensz, szóval az évi egy mellett se hiszem, hogy óriási nyereség lenne benne
és attól félek, hogy pont az anyagi lejtőt látjuk a játékon... a nextgenre váltás alaposan megviselte a CM-et is (lásd még unity vagy betmen...)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Lackki
őstag
válasz cyberkind #95633 üzenetére
fifa konzol pénzből él és mivel lehet rövid meccseket játszani egymás ellen, f1ben meg esélyed nincs ilyenre, így nem jósolnék nagy jövőt neki. EA gamek alapból egymást nyírják ki minden évben.
Egy olyan csapatnak a kezébe adnám akik csak ezzel foglalkoznak és értenek is hozzá. (na ilyen nincs)
-
Lackki
őstag
válasz cyberkind #95637 üzenetére
jóval többen!
f1c 99-02-vel vagy rfactorral (persze modokkal) szerintem még most is többen játszanak mint bármelyik mostani f1-el"ha autózni akarok akkor kimegyek és elviszem"
dejó van egy f1-es autód? ezt a dumát úgy bírom... attól hogy van egy autód és tudsz a körúton autózni 30al, hol hasonlítható össze egy pálya versenyzéssel? sóhaj, sóhaj hátán. Biztos ezért szimulátoroznak a versenyzők is ahelyett, hogy elgurulnának a vasárnap is nyitva tartó CBA-ba.
F1ben nem autókázni kell, hanem határon versenyezni... erről szól. Az hogy belehajtok az előttem lévőbe fullgázzal, hogy így megelőzzem (az meg felrepül az égbe ugye, ahogy az idei csoda f1 sikerült) az kinek szórakoztató?[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz cyberkind #95631 üzenetére
Próbáltad a sony berkeiben készült f1-et? amellett, hogy csak ps konzolon volt elérhető, a használhatatlan szemét kifejezés dícséret lenne rá, mindenben nagyságrendekkel elmaradt a legrosszabb CM F1 mellett is ... húzzuk ezt most ki, vegyük úgy, hogy nem is említetted
MS - ők elvannak a forzáikkal, pletykák szerint már hármasfogatra bővítik a szériát (forza motorsport/horizon/mégvalami?), aligha volna kapacitás normális f1-re még emellé, s borítékolhatóan xboxekluzívvá is avanzsálna a széria.
EA - miveől ez kiadó, nézzük akkor az autósjátékokat fejlesztő részleget... NFS... mond valamit a cím? nagyrészt ex-criterionos bagázs, kényszerből a dice frosbite-al felszerelkezve készítgeti. ezek a majmok képesek bármiből burnoutot csinálni, de más eddig nemigazán sikerült, a használt motor sem tűnik a legalkalmasabbnak (lásd kényszeres 30fps limitet legutóbb), tehát nem értem, honnan a bizalom? mire alapozod? hogy régesrég az ultraárkádban ezek a srácok kurvajó burnoutokat csináltak?
Egyébként volt már náluk a széria, ha még emlékszel (2003-ben utoljára), a maga műfajában remek cucc volt, de a fejlesztő ISI azóta már más vizekre evezett, önállóan adják ki az rfactort. Ha ezzel a bandával le is szerződne az EA, nem hiszem, hogy a kornak megfelelő prezentációt és körítést képesek lennének megvalósítani (lásd rfactor2).
Lehet itt szidni a CM-et, de máshol még sokkal rosszabb helyen lenne a cím ...
Elég megnézni, h mire képes pl a WRC szériával egy milestone .... (vagy másik remek példa a motogp sorozat)---
Lackki - szerintem a szimkád vonalon elég jól ellavíroz a CM F1 vonala.... bár szerintem inkább szim, mint árkád, rengeteg apróságra is figyelnek. Hogy most a xboxone/ps4 váltás miatt kicsit megcsusztak, érthető - anyagilag erre telik egy év alatt. Majd a következő(k), ahol az alap (motor) már adott lesz.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
addikt
válasz cyberkind #96083 üzenetére
Doom3-ban gyárilag sincs felirat, és senki sem gyártott hozzá, úgyhogy nem. Ami bekerül a naplóba üzenet meg audionapló azt vissza tudod nézni, a karakterek gagyarászását általában nem. Viszont szinkron készült hozzá (amatőr házi, tehát olyan is).
A BFG-s Doom 1-2 már az új motort használja, és bővített a menüje tehát én úgy emlékszem abban igen, mintha egérnézelődéssel vittem volna végig nemrég én is. Az alapban viszont jó ha forgolódni tudsz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz cyberkind #96091 üzenetére
Megnéztem, rosszul emlékeztem, BFG-vel is csak forgás van egérrel Doom 1+2-ben, föl-le nézés nincs.
Doom3-at írtam, én is a BFG-re gondoltam hogy abban csak a feliratok honosodnak ha fölteszed rá a magyarítást.L.A. Noire: igen. Legalábbis ha a DLC-ket is magyarítani akarod.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest