Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #120537 üzenetére
NANANA! A TWD eleje legalább jó is volt, ezt a State of Decay első részéről nem lehet igazán elmondani.
Voltak benne jó dolgok, de azon is látszott hogy ez egy fél játék.
De a második része úgy volt beharangozva hogy az elsőnek a tovább fejlesztése, ami semmilyen formában nem látszik, sőt még rosszabbnak néz ki.
Ez már megint egy átverés kategória. -
_drk
addikt
Teljesen mindegy van-e benne single vagy nincs. Mert ha van is, vagy rövid, vagy csak rossz, vagy mindkettő.
1 év alatt nem lehet összedobni normális játékot. Ps exkluzívok is 4-5 évig készülnek, rekord eladásokkal is mínuszos a befektetés, csak mint platform reklámnak nyereséges a Sonynak.
Akkor mit várunk azoktól akik teljes nyereséget akarnak, és nem kicsit, hogy éppen hogy megérte, hanem minél nagyobb számokat.Én kifejezetten kíváncsi vagyok mi lesz ha bejönnek a battleroyal-ba a nagy fejlesztők is. A Pugb-t meg a Fortnite-ot nem lesz nehéz űberelni.
Kaphatunk normális grafikát, normális optimalizációval. Ez a mód a végtelenségig fejleszthető.
Normális competetív fps vagy thps nem is nagyon van. A Cs megy valamennyire, meg a Rainbow six is de Mobák mellett eléggé eltörpülnek.
Pedig egy jól megcsinált háborús realista lövölde biztos nézhetőbb és Casual szinten játszhatóbb lenne.
Tehát a labda fel van ütve, az a kérdés hogy csak a nagy pénzt akarják lecsapni, vagy valamit le is tesznek az asztalra. -
_drk
addikt
válasz Lackki #120675 üzenetére
Nem mondom hogy rossz, nem is játszottam vele, így nem is mondhatom hogy az. Csak számomra nagyon komolytalan az egész. Főleg hogy most már Esport lesz meg minden.
2018-ban ezt a grafikát nem nevezném versenyképesnek. Nekem különösebb bajom nincs vele, ilyen kis bohóckodáshoz teljesen jó lehet. De ha fizetős lenne kíváncsi vagyok mennyien játszanának vele...A másik oldal nyilván a Pubg de ott az optimalizáció és a szerverek milyensége öli meg az egészet.
Plusz maga a játék mód is rengeteg csiszolásra szorul még.Tehát ha most az Acivision vagy a EA csinál egy modern kinézetű játékot, ami megy egy közepes vason fix 60 fps-el. Szerver oldalon sokkal stabilabban. Plusz egy kicsit variál még a játék módon, csak azért is hogy ne ugyan azt adja el mint a Pubg és jól nyúlnak bele. Az könnyen lehet a nevető harmadik, főleg hogy az első 2 kitaposta az utat.
A Fortnite-hoz annyit tennék még hozzá, hogy mindenképpen pozitív az emberek hozzá állása a grafikával kapcsolatban. Látszik hogy nem az kell a játékosoknak.
(#120677) Csapoati és (#120678) Dilikutya: Persze, ahogy a Blizzard is dolgozik valamin mindig, még se jön ki semmi. Attól hogy ezt publikálják, nagyjából ülnek a pénzükön nyugodtan és azt mondanak és csinálnak amit akarnak. Egy kaptafa az egész, én egy évnél többet nem látok benne
-
_drk
addikt
válasz Csapoati #120681 üzenetére
Az elég konkrétum hogy 3 év alatt, maximum a grafikát és a pálya design-t lehet megemlíteni.
Nem akarok COD fikázásba belemenni. Én az Advencednél befejeztem, de azóta se halottam nagy pozitívumokat felőle.
Addig nekem is teljesen eladták a látvánnyal, és az agyon szkriptelt jelenetekkel. Voltak részek amire nagyon rá lehetett flashelni.
Multival sose foglalkoztam, de azt nem is nevezném komoly próbálkozásnak. Pár órát még el lehet vele szórakozni gondolom. -
_drk
addikt
Ami Casual szinten is játszható, de van benne erős competetic scene is. Egyértelműen lenne igény rá ahogy említetted a Fortnite-ot és Pubg-t. De azok ebben a formában még rohadtul nem alkalmasak semmi féle versenyre.
A CS-t és az R6-ot írtam, de a CS egy 18 éves game. Ideje lenne tovább lépni.
Az R6 az most szépen robog az látszik. De az is inkább csak konzolon.
OW-t már nem sorolnám ide, skillek külön quest minden mapon de legyen igazad.
A Tarkovról és Quake-ről sokat nem tudok, nem is hallok róluk.
De nagy Esport game egyik se lett a mobákhoz képest.
Igény lenne rá mint írtam fentebb nem hiába raboltak rá ennyire a Pubg-re és Fortnite-ra.
Nem hiába lép erre az útra egyre több AAA fejlesztő. -
_drk
addikt
Ott van az elején hogy casual szinten is játszható...
A lényeg hogy lövöldözés legyen, mondjuk ahhoz mindenképpen kell egy kis idegrángatódzás hogy gyorsan oda ránds a fegyvered(nem azt).
A pubg-ben túl nagy az rng. Plusz vannak érdekes szituk.
Rengeteg fejleszteni való van még.
A Cs-t szintén írtam hogy azon már tovább kéne lépni, mert több kell egyszerű reflexes játéknál. -
_drk
addikt
válasz reelc #121381 üzenetére
Múltkor eszembe jutott ez a játék, Steam-en 25 Euro volt. Hát gyorsan el is felejtettem, máshol meg se néztem.
Na de ennek miért nincs folytatása? Az tudom hogy az MMO behalt csúnyán. De elvileg a jogokat megvették és mondták is, hogy csinálnak majd belőle valamit. Stratégiai játékokat csinált az a stúdió, elég bizakodóak voltak a források, de ennek már lassan 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz reelc #121385 üzenetére
Na akkor azóta sincs semmi belőle. Majd egyszer úgy is elő veszi valaki, annyi a buktató benne, hogy erősen 18+-os.
Nekem még az első része volt nagyon nagy kedvenc: a Redemption. Első Hack and Slash akció Rpg-ém,vagy 10x biztos hogy átvittem már. Bloodlines-t eddig csak egyszer. Az is elég nehézkes volt, némelyik rész elég unalmas, nagyon sok unalmas párbeszéd is van benne.
Asztali szerepjátékot is kipróbáltuk, nagyon jól kidolgozott a világ. Én speciál azóta egy vámpíros sztorit nem fogadok el, mert az az alap. Ezt a Bloodlines adja vissza nagyon minimálisan,sajnos nagyon le vannak szűkítve ott is a lehetőségek. De egy kóstolónak mindenképp megfelel.
Én a CDPR-nek már csak azért is szurkolok, mert rendes jelenkori vagy közeljövőben játszódó RPG-t nem nagyon sikerült még csinálni, ráadásul Open Wolrd-ot. Mert kb a WOD online-t is úgy képzeltem volna el, mint most a Cyberpunk-ot. -
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #122027 üzenetére
Az a baj a 400k már sok! Főleg hogy ez még csak középkategória.
Azért 200-250k-bók lehetett jó kis gépet össze állítani, még olcsóbban ha az ember ügyeskedve használtan megvárta a jó alkalmakat.
1 éve akarok gépet fejleszteni de én nem adok ki 100k-t egy xx60-as kártyáért. Még a többi rendbe is van már Intel szerencsére kicsit meg lett szorongatva, 50k-ért egész jók azok a procik mind 2 oldalon.
Mindenki a RAM-on sír, de pont az amit ha megvesz az ember 16gb-ot ahhoz 5 évig tuti nem kell hozzányúlni.Abba bele se menjünk, hogy az ilyen medium pc-ken jön elő egy év múlva, hogy valami nagyon szarul van optimalizálva.1 éves 400k-s gépen low-ra venni valamit, vagy nézni a szaggatást, elég idegőrlő.
Ezért vesz már mindenki ps-t, 50k-ért simát és hozzá az exkluzívokat még 50-ért, fél évig évig szerintem el is van vele az ember. -
_drk
addikt
Az elmúlt 1-2 évben pont ez a probléma jött elő, hogy ahhoz képest mennyibe kerül egy játék, túl sokba kerül maga a játék elkészítése, majd utána a marketing meg még többe.
Persze ez nem ürügy, meg aztán ott is biztos azol veszik le a nagy hasznot akik meg se érdemlik, de a fejlesztőket meg mindenkit ki kell fizetni.
Most ez a módi, de sajnos be is jön az embereknek nem hiába csinálja ezt a EA. De már amúgy meg mindenki, legalább dlc formában.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Szerintem az a baj hogy felvásárolnak már minden épp-kéz láb kiadót. Még ki se adták a játékot, de már megvette őket valaki, majd fel is oszlik, vagy szét darálják a csapatot.
Az hogy az Ubisoft, meg Acticion ezt csinálja, hát ők már letettek valamit az asztalra, ahogy az EA is, jó persze elmúlt 10 évben tényleg egyre mocskosabb dolgokat művelnek. De ha ezt kívánja a Piac, és látszik a Fosnite-ból hogy kiválóan működik, úgy ahogy a Valve-nek szerintem bőven elég pénze lenne ha továbbra is csak a Dota2-CsGo-s cuccokat dobálnál kifele.
De hol van a többi kiadó? Játékfejlesztő? Hol vannak az egyszerűbb fps-ek. Ha még szar grafikával is, de azért csak játszható lenne pár db. Ez Indie pont ebből táplálkozik, de hány indie kiadó lett A+ kiadó, fejlesztő? -
_drk
addikt
válasz Csapoati #122958 üzenetére
Új Battlefield? Nők a II. Világháborúban?
Sajnos már van köze a játékokhoz, de még szerencsére ez a szél a a játék ipart nem csapta meg.
Bár ezen a területen sok nő nem is dolgozik, így amíg nincsenek belső rá hatással a dolgokra addig nem is lesz. Max 1-2 stúdiót zaklatnak majd, mint azt az erőszakkal is teszik.
De azzal se haladnak semmire se, mert ott a besorolás.Pláne hogy a játék ipar szerintem még elég korrektül is áll a dologhoz, mert legtöbb játékban van választható nem, és sok női főszereplős játék is van.
A filmipart ügye már ölik rendesen, a Szellemirtók, meg most az Oceans8-el.
De hogy ON is legyek Csöves szimulátor!
Jöhetnek a csövesek is tüntetni, hogy rossz színben vannak feltüntetve.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Ma már a legtöbb stúdió egy bukás után bezárul. Most nekik van még egy nagy esélyük az Anthem-el.
De ma ebben a millió dolláros üzletágban nem lehet ilyen hibákat elkövetni. Igazából a fejeseknek az látni kéne az egészet, elejétől végéig a kezdetektől. Ne mondja nekem senki, hogy nem vették észre milyen hülye fejeket vágnak a főszereplők... Nem az egyszer látott npc, hanem azok akiket végig kísérünk egy játékon át. Látták
, csak le se sz**ták.
De ilyenkor is mivan, a fejeseket elküldik, a többi fejlesztő meg át megy máshova. Az IP - t meg hanyagolják egy ideig vagy kuka.
Ezekben a dolgokban sok ember keze benne van, sok kompetens embernek, hiába a kiadó nyomása, ezeket meg kell csinálni nem lehet úgy hozzá állni hogy majd lesz valami. -
_drk
addikt
válasz csaba951 #123451 üzenetére
De itt a részleg vezetőknek kellett volna oda állni, hogy ezt nem lehet így kiadni! Csináltak volna egy prezentációt, mekkora hulladék még a játék, ezt még nem lehet kiadni.
Ezek nagyon durván vissza ütnek idővel. Ezt akkor már mindenki tudta, senki nem olyan hülye hogy saját sírját ássa a studiójának. Az elképzelhető, hogy a legnagyobb fejeseknek mondjuk fogalma sincs a játékokról, de őket meglehet győzni. Az a baj, itt a sok vezetői döntés folyamatos kudarcai láthatóak.De most mit tudunk az Anthem-ről? Már ígérnek midnent, jó single, de inkabb multi/coop, sok grind.
De nagyon nem áll össze a kép jelenleg, van egy olyan érzésem is hogy ha nem is lesz bukta, akkor se lesz egy igazán jó játék. -
_drk
addikt
A Cloud max 20-30 éves terv lehet. Teljes infrastrukturális átalakítás kell ehhez, nem elég hogy 1-2 okos játék fejlesztő, meg kiadó azt mondja. A netet nagyon nem ők adják ehhez az egészhez.
Normális multis játékokra sose lesz jó a streaming. Pedig efelé halad most alapból a játék ipar. De ha a Fortnite is beszaggat majd a nagy streamereknél, akkor lesz ott anyázás meg minden.
Sokszor csak az alap kapcsolatokat nem tudja biztosítani a net szolgáltató, nem hogy az egész játékot elküldje.Én jelenleg egy konzolos gamepass-ban látom a jövőt. Kicsit átláthatóbb modellel, akár gép kölcsönzéssel együtt. Havi x összegért gép csomag+hozzá alap játékok, plusz összegért még több játék, vagy azok kiegészítései, ehhez valószínűleg még mehetnek a mikrotranzakciók a sapkákért.
-
_drk
addikt
válasz cskamacska #123642 üzenetére
Én nem hiszem hogy lenulláznák a store-t.
Túl sok cím van ott, mire kijönnek a remasterek, meg pár cím kb egy év de még akkor se beszélgetünk választékról, normális akciókról.
Pedig ott Sony is rá érzett az ízére hogy a sok régi címet is el lehet 6król 4re le értékelve. -
_drk
addikt
Ha kiadtak volna 1 kieget, vagy csak egy druida dlc-t senki nem foglalkozott volna ezzel, max az akit érdekel maga a játék.
De így az egész blizzardos közösség haragját uszították magukat.
Egy blizzardos játék se éli már fénykorát. A wow-osok is inkább valami wow 2-vel nyomnák már. De arra legalább még van kieg.
Warcraft 4 se lesz sose!
Sc is a vége felé jár.
A Hots nem rossz de ez inkább csak valami könnyedebb moba a 2 nagyobb mögött.
A hearstone is már hány éves?
Értem, hogy multis játékokat a végtelenségig lehet nyomni, de a blizzard ezt nagyon befogja sz*pni, mert 2-3 év múlva se Sc, se Dio, se wow, de a másik 3 is már lejtőn lesz, mivel nem játszanak a végtelenségig a tömegek ugyan azzal a játékkal, főleg ilyen supportal mint a dio3. -
_drk
addikt
válasz reelc #123802 üzenetére
Na a kommunikáció is egyre jobban vissza üt a Blizzard-nál!
A Bethesda se hiába jelentette be az új Elder Scrolls-t, így simán kiadhatták ezt multis izét majd ami a pénzt hozza, mert a rajongóknak meg lehet magyarázni: Ez kell 2018-ban hogy mellette egy nagy open world single player játékot tudjanak fejleszteni(Ha egyáltalán az lesz...).
Eközben a Blizzardnál semmi új IP-t nem tudunk, de még új teljes értékű folytatást se. -
_drk
addikt
válasz cyberkind #123868 üzenetére
Azért a kínálat is hagy maga után kívánni valót.
Legtöbb folytatás, ami vagy nem rántott be már az elején vagy már unalmas.
Eredeti új IP kevés van, ami van meg a nagy része olyan meh kategória.
Például egy Open World játék nincs amibe nem lehetne belekötni. Persze nem is ez a lényeg egy játéknál, de az hogy a játékok nagy része már megosztó már érdekes kérdéseket vet fel maga után. Régebben azért voltak kötelező címek, amik most a Sony ex-ek lennének, de mivel exkluzív így már nem lehet az.Ugyan ez filmeknél is, egy évben szerintem nincs 5 kötelező filmélmény.
(#123866) TheNewDawn:"Hello Far Cry 4, Deus Ex Mankind Divided, Subnautica, Rome 2 Total War dlc kel AC Rogue és még sorolhatnám százával "
Na de ezek pont azok a címek, hogy újkorában se érdekelt nagyon, aztán az akciónak hála persze. De Far Cry 4, ugyan az mint a 3 és azóta már van 5. AC Rogue ugyan ez.
Deus Ex engem is érdekelne, de valahogy egy hosszabb sztorijú RPG, ami FPS, meg meg elölről kezdeni az egészet a többi címmel.
Total War egy időölő játék, ahogy a többi cím is legalább 30 óra+. A pénzt lehet megérik, viszont a ráfordított időt már lehet nem. -
_drk
addikt
Én most az Nvidia-t nem értem. Miért nem tettek le az asztalra egy normális 2080at, ami tudja stabilan a 4k-t. A 2080ti meg Még többet a jövőre való tekintettel.
Mindezt normális áron.
Úgy is ez a lényeg most és ezt lehetne promózni is. Az Amd-t gyakorlatilag lefejezve lehet piac uralkodó. (szerintem ezért nem)
Erre itt ez a sugárkövetés amit nem használ semmi, nem is jó még de legalább mocsok nagy felárral is minden második kártya szét megy. -
_drk
addikt
válasz cskamacska #124188 üzenetére
Szerintem a 4k-t még pont kitudná hajtani egy pascal refresh vagy egy új architektúra 7nm nélkül.
Már az 1080ti is alkalmas erre kis kompromisszummal, ezt tudná a 2080.
Ez rohadt nagy reklám lenne, hogy itt az első nem csúcs kategóriás 4k-s kártya a már meglévő monitorhoz/tv-hez.
A 144 fps az gond lenne, mert oda tényleg nagyon nagy kraft kell, hogy stabilan folyamatosan hozza de ez lehetne vagyis ez a jövő zenéje.
Az időzítés az tényleg jó lehetne, Amd jelenleg semmire nem tud válaszolni, de a bányász láz utáni felnyomott árak után kijönni egy ilyen karival, szerintem ezzel mellé lőttek.Szerintem direkt nem akarták Amd-t teljesen kiszorítani, inkább csak stabilizálni a helyzetet a jövőre nézve.
Az ár címkére nézve meg ha iphone-ra kiadnak ennyit az emberek akkor az exkluzivitása miatt erre is kifognak. -
_drk
addikt
válasz tomsolo #124438 üzenetére
Most Ps store-ban is 3k black friday miatt. Szemezgettem is vele, hogy a többi rallys game 5k+, de egy ilyen játék csak kéne, hogy meglegyen. Ráadásul egész jókat mondtál róla, így még jobban felkeltette az érdeklődésem.
Egyébként mi van az autós játékokkal? Egyik legnagyobb műfajból, olyan szintű pangás van, hogy hihetetlen.
NFS eléggé megbukott. Horizon-t még dicsérik, de az is csak mintha hiánypótló alkotásként szeretnék az emberek. Igényes rallys játékként csak a Dirt sorozatot emlegetik inkább, meg most ezt a Wrc7-et.
F1-et megjelenés után egy hónappal már 40%-os leárazással láttam. Most stabil 50%. -
_drk
addikt
válasz tomsolo #124444 üzenetére
Tékából kikölcsönöztem, de a gépem már nem bírta. Kis szenvedés után, uninstall lett, viszont annyit láttam, hogy látványilag teljesen korrekt.
Azóta beszereztem olcsón egy használt PS4-et, így arra veszem a játékokat. A kb 2 éve halogatott pc upgrade akárhogy számolgatva minimum 200k lett volna. Ezt megúsztam 45-ből, 2 exkluzív címmel egy jó baráttól.
Sajnos ez lett a nem Master Race-ek sorsa.Csak mivel itt jók a témák, és nagyrészt minden platform érintett így itt ragadtam.
Ui. Akkor nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz tomsolo #124452 üzenetére
Az lesz így, mert az is akciós. E 2 játék között vacilláltam. Csak ez olcsóbb meg a Rally valahogy jobban vonz, mint a betonpályák. Ez a szigorú vonalvezetés nincs annyira jelen, a kigyorsítással. Sokkal többet lehet játszani a kocsival a kanyarokban.
Sokkal merevebb az egész szerintem egy F1-ben vagy Gt-ben.
De egy autós játék mindenféleképpen kell. -
_drk
addikt
válasz prannk #124571 üzenetére
https://logout.hu/bejegyzes/raizen_2/pc_s_jatekokban_rendszeradatok_kiiratasa.html
Én ezeket használtam.
-
_drk
addikt
Mivel a Dota2-es topik elég halott így ide is beteszem.
https://esport1.hu/news/2018/12/04/dota2-chongqing-major-beszolas-kuku-kina-kozosseg-felhaborodas-valve-dontes-tzeusLényegében egy Pub meccsen, az ellenfélből valaki kínaiul írt be , amire a Esportolós srác ennyit írt: wtf c-h-i-n-g-c-h-o-n-g.
A Valve eltiltotta, és elég nagy botrány is van belőle.
Eközben egy hivatalos meccsen egy amerikai is beírt valamit, aki megrovásban és pénzbírságon kívül ugyan úgy nem vehet részt a versenyen.Még a hivatalos versenyen meg is értem, oda nem való semmi se! Max a GL & HF.
Mi HD2L-en (Hungarian Dota 2 league) előre megbeszéltük, hogy senki semmit nem ír be, mert ezt később megóvhatja a másik csapat. Volt is rá példa!Hivatalos meccsen nem szabad, de aki már életében valaha multizott az tudja, hogy ez egy nagyon szolid hozzászólás volt egy Pub meccshez képest, amit a Valve biztos tud. De lényegében ez volt a legkönnyebb megoldás. Ugyan akkor az összes Player tudja hogy nevetséges az egész.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz micafighter #124666 üzenetére
(#124666) micafighter és (#124670) i2k : Direkt nem tiltják, Pause bejelentés, jó pofizás szabad. Az tetszik is a közönségnek még ha kicsit oltják is egymást.
De ezekre még nincsenek megadva a keretek és ez a legnagyobb baj. Tehát ha egy focista, vagy hokis neki megy a másiknak akkor vége a karrierének: ez most a Valve üzenete.Ami a nevetséges, hogy mezei find match-es random emberekkel játszott, az mintha Messi-t eltiltanák, mert annyit mondott, hogy "b@zd meg" a fia iskolai adomány gyűjtő meccsén. Főleg, hogy mint a való életben a dotában is megtiszteltetés egy élsportolóval megküzdeni.
Az amerikainak a hivatalos meccsen teljesen jogos!
Az Ázsia srácnak szerintem kérdéses, aki igazából szerintem még annyira sértőt nem is mondott, ráadásul nem hivatalos meccsen, csak egy mezei matchmaking-en.(#124665) gyimger :A belefektetett idő/energia/gyakorlás/elhivatottság miatt sportnak lehet csak nevezni. Miután pénzbeli versenyek is vannak azóta ez hivatalos is. Sokkal több értelme van, mint kb az olimpiai számok felének.
Csak pont ezekkel a dolgokkal viccet csinálnak az egészből.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz FollowTheORI #124732 üzenetére
Persze.
UT-t hülyeség lenne fornite mellé berakni mint sima aréna shooter. Most a bf5 is bukik, a cod meg szárnyal a br-el.
Majd vissza jön az a stílus.Más: új Far Cry?
Post apokaliptikus köntösben?
Szerintem ra csapnak a Bethesda-ra. -
_drk
addikt
válasz tomsolo #124757 üzenetére
Én eljutottam oda, hogy ezen feleslegesen bosszankodni. Azóta, hogy a xbox360/ps3 érában a konzolra kezdtek mindent fejleszteni azóta megette a fene az egészet.
Minél több ember a célcsoport, annál igénytelenebb minden.
Az új COD-ok kb a Modern Warfare 1-től: ez a lassú, fedezékes lövöldözéssel, kb kinyírták az FPS-t. RPG-k szerencsére élnek és virágzanak hála annak, hogy nagy zsáner az Open World.Az hogy vannak emberek akiknek ez kell, most például az ingyenes Fortnite, magukra vessenek.
"Szerencsére" csinálnak ilyen Falout 76-ot is ami ráébreszti őket, hogy minden szart azért nem lehet eladni.
Az mivel ingyenes, nem is érdemes szidni. A másikat lehet, de az vessen magára aki megveszi a szemetet is.Ráhatással nem lehetünk a dolgokra! Hiába ez a propaganda most. Ne vegyél előre semmit, meg ne költs játékon belül semmire, de annyira nem kerülnek semmibe ezek a tételek, mint mikor megveszel 1 csokit, a nagy bevásárlás mellett. Nem tétel a 3000ft-os mosópor mellett.
Ugyanakkor, még mindig itt az Ubisoft akiket lehet szidni, de most megvettem 10k-ért az Odyssey-t, de anniyra tartalom van benne, hogy még karácsonyi szabadságom is rá fog menni. Totál Single, és úgy látom mindenkinek bejön.
A Sony csak a Single Player játékokkal elpicsázta az Xbox-ot.
Tehát, az hogy csak multis játékoké a jövő az hülyeség! -
_drk
addikt
Cod-okkal alig nyomtam. MW3, majd a Ghost bejött, nem is értettem miért szidják, most elővettem az 1-2-őt, most már tudom, de így kihagyva az utóbbiakat, annyira nem volt rossz. Pláne hogy 7 év alatt nyomtam le ezt a 4-et. Többi nem érdekel, de egyszer lehet rájuk nézek.
AC-ből eddig csak a Syndicate-el nyomtam. Az nagyon bejött, felraktam a 2-őt. De az után valahogy kezdetlegesnek tűnt az egész. Most az Odessey-t bátram ajánlom mindenkinek. Sokkal másabb, tényleg RPG-sebb, DE nem RPG!
Tehát én nem fogyasztok mindent futószalagon, persze én is szavazok a pénzemmel, de csak azt veszem meg ami éppen érdekel. De ezeket simán belehet osztani.Nem mi vagyunk a célcsoport, mi csak szemezgethetünk, hogy éppen mit érdemes megvenni.
De mindig van mivel játszani így is! Ha nem lesz, vissza teszem a Heroes 3-at, azzal megint el leszek 1 évig. Vagy a Dota 2-őt és össze töröm a gépet és megyek könyvet olvasni -
_drk
addikt
válasz oriic #124910 üzenetére
Mindent nem is nagyon szoktak. Ilyen anomáliák mindig vannak. Akár a wiskye-nél mikor az 0,7es olcsóbb mint a fél literes, vagy csak 100ft-al drágább.
Egyébként a fifás, rdr2 meg spiderman-es azok jók, főleg az rdr2 nem is nagyon lesz akciós egy darabig.
A többi meg vicces ahol 40re jön ki a játék, hiába limitált kiadás a gép. -
_drk
addikt
válasz Dilikutya #124912 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem viszik túlzásba ezek a limitált szériás gépek különlegességét.
Kicsit másabb doboz, másabb hűtés vagy bármi extra dolgot teljesen nélkülöznek.
Ps3-hoz annak idején legalább volt külön joy a God of War-hoz. Most ha extrát akar az ember, vegyen hozzá levonót, meg külön gombokat.Én ezeket a Bundle-ököt nem értem, így külön csak 1 játék a géphez. Az okés, hogy legalább van 1 játék rögtön amit lehet csapatni, de olyan feleslegesnek érzem. Vagyis fura, hogy egy játékkal promózzák a gépet, amikor a Store-on ott a többi 1000db ami közül lehet válogatni.
Még a God of War-os limitált fehérhez külön egy exkluzív játék el is megy így külön dobozban.
A sportjátékos külön kiadásokat is megértem, mert tényleg van olyan ember aki szinte csak 1 fifa vagy autós játék(jelenleg GT) miatt veszi de ahhoz is inkább valami kormányt adnának...De az ingyenes Fortnite-os külön dobozoson csak nevetni tudok.
-
_drk
addikt
válasz oriic #124917 üzenetére
Tehát nem bukott meg,csak házon belül vannak érdekességek.
Most néztem rá, hogy még is mi tartozik hozzájuk és lényegében nem is csodálkozok hogy balhék vannak.
Mert ezek a játékok, utána nézés nélkül is gondolom, hogy egyik se hozza a kívánt számokat.
Új franchise-okat akarnak, ami érthető is mert
- A FF XV. rész vagy kitudja hanyadik, de ez a rész se vonzott be szerintem rengeteg új embert, számomra elég idegen ez az egész rendszer. Egy Open word-be, ez rengeteg idő beletanulni egy ilyen RPG-be.
Most nézek róla stream-et,(thevr) ,mert a világ valamennyire érdekes, kíváncsi vagyok mi ez az egész, de nagyon kesze-kusza egyenlőre és van egy olyan érzésem, hogy a végére se lesz tiszta a kép.
- Tomb Raider-nél meg a reboottal is már 3.-nál járunk. Na ez már egy megosztó játék, plusz ennek is volt balhéja. Csak a RoTR-el játszottam, ez se zsánerem, az 1 jó ideje meg van de valahogy nem vonz. Ez a Shadow meg még kevésbé.
Mik vannak még? Hitman, 1-nek jó lenne mint ötlet,maximum 2-3 részhez. Ebbe már nincs sok új dolog.
Just Cause nyitott szigetes bohóckodás ami most jelenik meg. De ezt is hányszor lehet ellőni?
Deus Ex-et ha jól tudom eléggé megölték.
A Sleeping Dogs-al se volt mosolygós történet. Csak hogy egy régebbit is megemlítsek.Egyedül a Nier Automata-t látom aminek nagyon pozitív a visszhangja. Az tervbe is van véve.
Lehet pár év és elbúcsúzunk a Square Enix-től?
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz cskamacska #124942 üzenetére
Egyébként pont ez a helyzet : "minimál rizikóval és befektetéssel franchise-t fejni"
Ráadásul sok jót nem is olvasni a cégről,ilyenkor szokott jönni a csőd eljárás, csak ezért kérdeztem.
Engem mondjuk pont nem érdekelnek a játékaik, viszont színesítik a kínálatot első ránézésre is.Elmúlt években rengeteg kiadót bedaráltak,felszámoltak.
Kis ingyen reklám:
Nagyon tudom ajánlani az iddqd podcast-eket.
Sokszor beszélgetnek kiadókról, érdekes információkkal, balhékkal,vicces szituációkkal szolgálva.
Jó múltkorában például a magyar PC-s játék újságokról voltak érdekes dolgokC-X,Gamestar meg a többi.
EA volt hazai képviseletéből nagyon nehezen 1-2 számot kitudtak szedni.Square Enix-ről eddig nem volt külön adásuk. Többivel egyébként képbe lehet kerülni, hogy alakultak, miket készítettek.
-
_drk
addikt
válasz cskamacska #124987 üzenetére
Pubg is ugyan ez! A Semmiből lelőnek távcsövessel és/vagy szét campelik magukat.
Ezért lesz elég hamar vége ennek a BR láznak. Szerintem ez a játék mód balanszolhatatlan.
Persze ha az ember bele öl 3-400 órát, akkor nagyjából megtanulja merre nézzen, hova menjen mikor mit csináljon. De ezekkel a dolgokkal akkor se fog tudni mit csinálni.Mondjuk én ezért nem is félek ettől az apokaliptikus multis jövő víziótól.
Az összes multiban kijön hogy az emberek gyökerek, balansz nincs, javítás mindig kevés és későn. Matchmakinget meg soha nem fognak normálisat csinálni. -
_drk
addikt
válasz micafighter #124991 üzenetére
Azt már annyira nem is nagyon erőltetik. Lehetetlen lebonyolítani, úgy hogy a legjobb nyerjen.
Persze 10 kör után nagyjából lehet pontozni és a legjobbak benne lesznek az első 20ban. De ebbe pontosan ahogy mondod, a nagy RNG faktor miatt sose lesz legjobb kikiáltva.
Ezért nyomatják inkább a broadcast royal-t. Streamerek elbohóckodnak azt jól van.Mondjuk a Heartstone-ból is van verseny,de azt nem tudom, hogy bonyolítják le.Kb mint a pókert tudom elképzelni, hogy pár kiváló játékos de legjobb max egy versenyen lesz kikiáltva.
-
_drk
addikt
Bőőőőven megéri nekik!
5-6 nagyobb stúdiót kell fenntartani, amik ha veszteségesek is akkor is termelnek pénzt. Lehet a végére nem jön ki a matek, de az eladások és mennyien vannak már a PS Store-on simán vissza jönnek a pénzek.
Gyakorlatilag ezzel érték el azt, hogy földbe lett döngölték az xbox-ot, pedig az egy jobb konzol még ha drágább is. (Erősebb,jobb hűtés,jobb multimédia,jobb joy)
Plusz ezek a játékok kritikailag is eléggé elismertek, de a játékosok által is eléggé elismert, sok fikázást nem olvasni egyikről se.Ha csak azt nézzük, PS5 startnál már ott lesz egy Last of Us 2,Horizon 2,Dead Stranding.Spiderman 2.
Bejáratott címek ügye, amik már eladják a konzolt.Még jól össze se kell rakni, az a baj.Ráadásul, már saját engine-jük van a Decima, ami már a Horizon-t eladta. Ezt fogja használni a Dead Stranding is és még kitudja mi fogja használni.
A Steam-en mi fogja megtartani az embereket, a nagy könyvtáron kívül. Ha egy játékot nem veszel meg rá, egy idő után nem indítgatod el...
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Cheesus #125121 üzenetére
Hmm, Érdekes játékok.
Prey: Én rohadtul élveztem annak idején. Annyi hogy mára szerintem eléggé kopottas, és rövid is talán.Dishonored 2: Ugyan az mint az első rész, kicsit csavarva van, de ha az első rész nem jött be ez se fog, mert tényleg tök ugyan az. Viszont én mind2őt élveztem, mert néhol tényleg lopakodni kell, főleg az elején, viszont a végére már nem muszáj. Főleg egy pálya végigvitele után, mikor rájössz hogy így-is meglehetett volna csinálni..
Egyedi Steam-Punk világa, a különleges képességekkel nem hiába működik még ez a game is.Dying Light: Nekem ez a verzió volt meg, de mire átvittem az alapjátékot addigra elég is volt. Kis idő után belekezdtem a kiegbe, de az a nagy földek, meg kocsival szórakozni már nem volt olyan jó.Pedig az alapjáték nagyon bejött, de szerintem túlságosan sokat is szórakoztam vele. Kb ez a gond volt a Far Cry-al is.
Far Cry 4: Ugyan az mint a 3. Másabb helyszín, más karakterek a de lényeg ugyan az, viszont tartalom mennyiségben verhetetlen a többihez képest.Nekem ez a game a 3. rész után már rohadtul unalmas volt,pár óra után abbahagytam.
Mikor lehet jó a game, de Copy-Paste az egész és az előző részben tényleg mindent megcsinálsz, addigra a következő game már unalmas lesz.
Dying Light kieg szerintem nem ad hozzá már sokat az alapélményhez.
Én a Prey-re szavazok, ha tényleg nem jött be a Dishonored 1. Viszont ha a Far Cry érzés nem unalmas még akkor meg az! Azzal ellehet tölteni sok sok órát. -
_drk
addikt
válasz TheNewDawn #125128 üzenetére
Mindenképpen TEKKEN!
Ott nem kell nehéz kombókat tanulgatni, csak csapatni a másikat jó kis ütés sorozatokkal.A másik nyertes az Odyssey! Elvileg ezt 3 évig csinálták, +1év az Origins-hez képest, azzal nem játszottam de azt mondják meglátszik rajta. Elvileg minden tovább is van fejlesztve, gondolva mint az Originsbe.
Nagyon jó kis RPG lett. A látvány magával ragadó, ahogy a legnagyobb hegyeken, több méteres szobrok állnak. Sztori is elég kellemes, fordulatos. -
_drk
addikt
válasz TheNewDawn #125139 üzenetére
Ez inkább azt tükrözi mennyire nem fejlődnek a játékok. Annál a szintnél amit az nyújt nagyon megragadtunk. Ez nem mindenképpen gáz, mert számomra az a látvány bőven elég.
Csak most ezért van oda majdnem mindenki az rdr2-ért hogy az már mutatott valamit. De ott is inkább a részletek miatt.
Szerintem már nem is grafikábak kéne fejlődnie hanem a módszernek amivel csinálják a játékokat, hogy 1-2 év alatt össze lehessen dobni őket. -
_drk
addikt
válasz cskamacska #125191 üzenetére
A Coop játékokat megölik a nagyobb multi címek. Nem kicsi pár fősben gondolkoznak általában, hanem sokkal nagyobbakban.
De a játékosok is inkább nagyobb játékokban tömörülnek össze. A kontent maga a multi!
Nem kell rengeteg pályát csinálni, AI-val sok BOSS-al.
Ezért is van rohadt nagy sikere a nagyobb multis címeknek. Pubg-ben a DUO,Squad. De ha akarod egyedül is ugyan olyan jó.
A kis fős Coopokat meg nehéz single-re is megcsinálni.
Amiket felsoroltál én nem tudom, ezek csak ilyen nesze nektek, lehet együtt játszani. De kíváncsi lennék egyáltalán mennyien próbálták ki, nem hogy így vitték végig. (Far Cry) -
_drk
addikt
válasz cskamacska #125316 üzenetére
Mikor olvasom ezeket a játék címeket, azon gondolkozom, nincs-e már túl sok játék a piacon.
Főleg amikor említitek, hogy már 1000+ cím van steam-en, hát egy élet kevés már ezt a mennyiséget lenyomni, nem még azt ami még ki fog jönni a jövőben.
De már csak a nevükre ránézek, már nincs kedvem rákeresni, hogy egyáltalán mik ezek...(hsz írás közben csak rákerestem, meg is bántam )
Ezeknek a nagy része tényleg a 20 évvel ezelőtti flash játékok színvonalán van. Yeti Sport meg ilyenek... Ezek se nyújthatnak több szórakozást. -
_drk
addikt
Újabb Activision-Blizzard érdekességek.
Végleg elhagyja a Blizzardot az egyik alapítója
Tehát a Blizzard szerintem eddig tartott, úgy ahogy azt eddig ismertük.
A végén még gyorsan valami félig összetákolt valamit is ki kell adniuk, ha már a Hots-ot is parkoló pályára rakták (megszüntették a versenyeket), a WOW se fog a végtelenségig működni, így is csodálkozok, hogy ennyit bír, bár más MMO nincs nem is nagyon volt mivel ez mindent kipusztított maga körül.Zuhanórepülésben az Activision-Blizzard részvényei
Ezt nem értem, elvileg a Destiny nem lett valami nagy siker, már most, hogy ingyenes meg a rengeteg DLC-vel elvileg ér már valamit, de még mindig nem hallok róla örömódákat, mennyire jó multis cím lenne.
Erre aki még pénzeltei is volna az egész bukdácsolást, otthagyják...De a Cod most megint sikeres, úgyhogy aggodalomra semmi ok!
-
_drk
addikt
válasz reelc #125375 üzenetére
Fennállásuk óta 2000-2001-ben nem adtak ki semmit. Majd W3 aztán WOW 2003-2005. Ott még a kieg megfelelt egy teljes játéknak, úgy mint előzőekben is, tehát jó évek voltak.
Majd 2010-ben jött az SCII, ami már az epizódikus formátumban szerintem nem volt valami jó. Mondjuk én vagy 2 éve nyomtam le egyben az egészet, úgy hogy engem nem zavart. (Egyébként erre mondták, hogy ennyi van az RTS műfajban, egy jó iparos munka. Azóta nagy AAA cím nem hiszem hogy komolyabban foglalkozott volna RTS-sel. Mármint 2010-től, nem 2015-től.)
Majd 2012 Diablo III. Ami utolsó nagyobb játékuk volt. Kampánnyal, multival mindennel.
Majd HOTS és OW hardcore multinak. Ahol inkább csökken már a játékos bázis szerintem mint növekszik így pár évvel a megjelenés után.
Tehát az elmúlt 15 évben, lett egy WOW, SCII meg egy Diablo III, amit rendes teljes játéknak tudnék nevezni. Max még az OW, de az engem valamiért taszít!
Hots-ot mint elkésett moba klónt, meg Heartsone-t mint kártyajátékot bele se számolok inkább...
De ebből szerintem minden játék már inkább döglődik, mint hogy tényleges jó nyereséget hozna felívelő görbével.Így belegondolva nem is csodálom, hogy rendet kell ott tenni.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz micafighter #125388 üzenetére
Ez mostanra igaz! De szerintem ez változni fog. Nem hiába megy a Sony szekere a sok exkluzív címmel.
Még az Activison el van a Coddal az tény, de a Bf már most meghanyatlott ezzel a fél kész 5-el.
Azért minden nem vesznek be még a hülyék se. Ott a legjobb példa az Ubisoft-al, hogy megtudtak újulni az AC-val.Leginkább azzal van a baj, hogy a nagy kiadók is bele-bele hibáznak, ha egymás után 2 bukta van akkor belehet csukni az ajtókat.
Egy másik megoldás, hogy letenni valami újat az asztalra, pont a régi időkben ezt játszották, mikor ezek a kiadók/stúdiók kitűntek a többi közül. Most ott a PUBG, az is Indie, jó szar, de megvannak veszve érte.
Erre sajnáljuk a Blizzardot, amikor ők 10 év alatt alig adtak ki valamit. A legtöbb címe mára a "meh" kategóriának felel meg. A Diablot mindenki unja, az SC az epizódikusságával nekem már mínusz lett és mivel a multija abszolút nem érdekelt, így csak a legvégén szereztem be.
Az OW is csak egy felturbózott Quake, de ez legalább el megy egy fejlődésnek. A kártya játékot meg a Moba klónról nem írok semmit.
Viszont azt tudjuk, hogy a WOW az mai napig termeli a pénzt elég szépen, úgy ahogy a Heartstone és az OW is, csak 2019 van és én nem is tudok semmilyen bejelentett címet tőlük kivéve a mobilos Diablo-t...
Tehát ők is szépen ráültek a pénzre és jól van, az alapítók biztos jól megszedték magukat. -
_drk
addikt
válasz reelc #125421 üzenetére
Az a bányászat most milyen jó ürügy a VGA gyártóknak, hogy most 2-3 évre a megjelenés után is éppen hogy csökkentek az árak, de az új kártyák is milyen áron jönnek milyen szegmensbe...
Közben egyébként az emberek szép számban szavaznak a pénzükkel. Playstation 90+ millió eladott példány, 2017-2018 legsikeresebb év, kicsit se furcsa az egybeesés.
-
_drk
addikt
válasz FollowTheORI #125475 üzenetére
Az is benne van, egyik kollégám mondta is (~23 éves a srác), minek vegyen konzolt vagy bármit, telefonon elbohóckodik, ami érdekli meg megnézi Twitch-en vagy Youtube-on.
Telefonok is elég nagy szegmens lelopnak. Ha azt nézzük, hogy ma a kölykök nagy részének milyen telefonja van, nem biztos hogy kap mellé egy xbox-ot, gaming Pc-ért meg biztos nem fognak nyígni.Erre rájött a bányászláz, meg a VGA gyártók kapzsisága.
Elég megnézni most a legújabb vidkarit: RTX 2060. Mi ez? RTX-re nem jó, közép kategóriás kártyának meg 130-ért elég drága mikor a 2 gennel ezelőtti 960-as csak 70 volt, de teljesítményéhez képest az is túl volt árazva.
Akik ott írják, hogy ez már nem jó biznisz és teljesen egyet tudok érteni velük. Még ha konzol+noti kombó vagy csak egy gyengébb gép is jobban megéri jelenleg, mint venni ezeket a túlárazott kártyákat.PC gaming az örök, csak nem mindegy, hogy milyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest