Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bluerainbow #11525 üzenetére
Mx vs ATV reflex 5 dollárért? Elgondolkodtató.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
Jó, én voltam a lüke, a fake név generálás után azt a nevet írtam be, nem a sajátomat, így nem igazán stimmelhetett a bankkártya. 1114 Ft-ba került csak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Azért az nem gyenge, hogy összesen 1320 euróba kerülnek a dlc-k hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #13275 üzenetére
Juhéjj, pont erre vártam.
-
Csapoati
nagyúr
7,5 dodó a két Bioshockért ajándék volt, köszi a tippet!
-
Csapoati
nagyúr
Crysis Maximum Edition $8.99
Sajna nem steames, sőt elvileg Originre sem regelhető, viszont jó áron van.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Sunyi dolgok ezek az akciók. Bezsákoltam a Mass Effect 1-2Deluxe-ot 12 dollárért, csak kérdés, hogy mikor lesz időm játszani vele. Na mindegy, eláll és nem kér enni. Ennyiért meg muszáj volt, mindig is izgatott a játék, Steamen meg 20 euro darabja. Jó, ezek nem steamesek, de túlélem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz hjanos1 #14807 üzenetére
A 2-t gyorsan fel is tettem, de akkor az 1 ügyében meg írok a supportnak, köszi a tippet.
Mellesleg az Amazon nagyon szimpatikus, lassan többet költök ott, mint a Steamen.
-
Csapoati
nagyúr
Jó link, ő is fog kapni érte egy ajándék bant.
A Deus Ex leárazás jókor jött, a Missing Linket meg a Tactical packot bezsákolom. Amúgy nem jövő héten indul a Summer Camp?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Lucas Kane #15001 üzenetére
Miért, milyen gondot okoz ez nálad?
Én már vagy ötször vettem tőlük játékot, soha nem volt semmi gond. Sőt, közben még bankkártyát is váltottam, az meg a saját nevemen van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #15004 üzenetére
Persze, igazad van, de azért itt nem lopásról, vagy ilyesmiről van szó. Megtehetném azt is, hogy amerikai ismi címét adom meg (az ő tudtával persze), de amíg nem muszáj...
Bár lehetne EU-s címmel is vásárolni, vagy helyi amazonról ennyiért...
-
Csapoati
nagyúr
Megéri a Dragon Age pack 10 dodóért? Olcsóbb nemigen lesz, viszont nem túl sokat tudok a játékokról. Annyit, hogy RPG és Bioware, ez mondjuk nem egy rossz ajánlólevél a Mass Effectek után (amikbe nemrég kezdtem bele, és nagyon bejövős).
-
Csapoati
nagyúr
Köszi a válaszokat, ennyiért azért nem lőhetek olyan nagy bakot vele, úgyhogy megveszem. A taktikusabb harc nem baj, ha kárpótol érte a történet.
-
Csapoati
nagyúr
Egyre jobban kedvelem az Amazont. Az utóbbi pár hónapban 42,5 dollárért (kb. egy új játék ára) megvettem a Mass Effect 1-2-t, Bioshock 1-2-t, Dragon Age 1-2-t, Deus Ex:HR-t és a Football Manager 2012-t. Nem rossz nevek szerintem.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #15314 üzenetére
Nem a magyar ember a pc-s játékok elsődleges célközönsége. Ha meg külföldön keresel havonta mondjuk 2000 eurót (ami egyáltalán nem sok), és mondjuk az 50 eurós játék 3 hónap múlva 25-be kerül, az olyan nagy érvágás? Nem hiszem, ráadásul pont emiatt igenis megéri az embereknek megvenni nyitáskor, és ne feledjük el azt sem, hogy sokan szívesen támogatják a kedvenc fejlesztőjüket/kiadójukat, főleg ha bele is fér a keretbe. Nyilván mindenki örül, ha olcsóbban kaphat meg valamit, de nem mindegy, hogy mennyiből gazdálkodhatsz. Márpedig csak veszik épp elegen a játékokat, ha sorban jönnek ki a folytatások, és mintha egyre több konzolos címet is portolnának pc-re.
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #15444 üzenetére
Az accomban az oldalon. Fönt a Mein Kontónál tudom megnézni a játékaimat.
Igazából csak a leírást követtem. Rákattintottam a HoMM-ra, bekérte az emailt meg a jelszót kétszer. 10p múlva jött az email, abban rákattintottam a linkre, beütöttem a személyes adataimat, Speichern, és már kész is volt. Nem lehet, hogy te nem a játékra kattintással kezdtél?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #15459 üzenetére
Bánja kánya, a HoMM V-re már régóta pályáztam, csak ritkán volt normális áron, akkor meg épp nem akartam megvenni.
Sikerült végül behúzni valamelyik játékot?tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Most 1,5 megával jön, szerintem az nem rossz. Meg kell várni, amíg a gyerekek nyugovóra térnek. Szerintem benthagyom éjjelre, aztán lesz ami lesz. Egyébként kíváncsi leszek, hogy kér-e serialt, mert a downloader tudta az accountomat, és lehet az alapján tölti le a már regisztrált játékklienst.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Alien83 #15689 üzenetére
Persze, hogy nem akciók. Nem tudom te mit nézel, de azért elég jó vételeket lehet kifogni olykor. Pl. Civ IV complete 6,24€, Test Drive Unlimited 2 5€, Fallout New Vegas + 2 dlc 10€, stb., még sorolhatnám. Máshol is vannak jó akciók, de a Steamet se írjuk már le, főleg a Winter-Summer Sale-ek alatt. CoD-okat meg nem fogsz tudni 2000 Ft-ért venni, ezt felejtsük már el.
-
Csapoati
nagyúr
Hohó, Dear Esther 1,74€! Annyiszor láttam már dicsérni ezt a "játékot", hogy ennyiért simán megvettem, ha nem nekem való, akkor sem buktam sokat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darth_Revan #15992 üzenetére
Pedig az ciki. Sokat nem vesztesz amúgy, nekem megvan ez a dlc, de szinte semmit sem ad a játékhoz.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darth_Revan #16000 üzenetére
Ja ha ennyire szereted a játékot, akkor nem szóltam.
-
Csapoati
nagyúr
Na ki mennyi pénzt
vert elköltött a Steam Summer Sale alatt? Engem most nem nagyon érdekelt semmi, a Dear Esthert vettem csak meg, meg a Deus Ex: HR dlc-it. 6€tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Akkor úgy látom, most nem nagyon volt költekezés. Fránya nyaralás meg fesztiválok, mi?
-
Csapoati
nagyúr
válasz ForRedGlory #23893 üzenetére
Hm, 10 fontos Skyrim? Elgondolkodtató...
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem teljesen jó a mostani Steam sale is, egy Sniper Elite 1 -V2 + 1 dlc csomagot már behúztam 10€-ért, a Red Orchestra 2-t is megvenném, ha nem egy héttel ezelőtt lett volna napi dealben, most meg a Magic: the Gatheringgel szemezek. Igazából az van, amit már más is leírt, máshol is mennek a leárazások(pl. Amazon, nagyon durva akcióik vannak év közben is), meg ami úgy igazán kellett, azt már megvettük. Új, vagy pár hónapos játékot meg elvből nem veszek, az utolsó ilyen a Dirt 3 volt, amit már tavaly év végén 2000 Ft-ért vágtak volna hozzám, én meg valami 35 euróért vettem pre-order akcióban. Inkább megvárom a két évenkénti leárazást, vagy figyelem ezt a topikot, hátha máshol is óccsóé' adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest