Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
Én azért adnék 80 eurót, hogy Pitchford takarodjon el nyugdíjba.
Nem játszottam még a BL3-mal, lehet, hogy az hűha, de az azelőttiekben a gunplay eléggé szódával elmegy volt, a humor pedig 9%-ban fájdalmas, 9%-ban tolerálható, 1%-ban jó.
Lehet, hogy nem számítok igazi rajongónak?
-
i2k
őstag
nvidia meg már olyan magas lovon ül, hogy minimum efforton létezve is padláson forgathatja a trilliókat, vasvillával...
...és a lejjebb linkelt videók meghallgatás/nézése tanulságos lehet azoknak, akik istenítik az nvidia termékeket.Persze, ahogy a GN-es Steve is mutat a videója végén egy ázsiai ürgét: mindenki rinyál, hogy nvidia így, nvidia amúgy, de mégis csak GeForce VGA-t tol a PC-jébe...
...én mondjuk nem. -
i2k
őstag
DOOM: Dark Ages azért van - többek között - bojkottálva, mert
- Single Player és állandó online kapcsolat kell hozzá
- a fizikai hordozón csak 85 MByte-nyi anyag van, tehát a ~90 GByte-ot le kell tölteni így is konzolokon (azokon a konzolokon, melyek letöltési sebességéről már Crus is írt) - így a lemez a régi időket idéző "kulcs" ahhoz, hogy játszhass -
Crus
őstag
Jaj gyerekek. Ne legyetek Asmon. A Steam csak egyetlen platform a sok közül és persze, merítés, de néha torz, mert a 30% sáp miatt egy rakás ember nem oda veszi Day1, ha van alter... még a nyomorék Battlenet is feldobja, hogy vegyél ott Doomot és semmilyen számaink nincsenek a Steam-en kívül a többi store-tól.
Az mondjuk vicces, hogy az Epicen kb. ott az összes Doom, de az új az nem elérhető rajta.
-
VoltanIgor
aktív tag
-
maross
nagyúr
Hasonlo mint az elozo, es az az elotti. Biztos oregszem, de az osszevissza bespawnolos mindenfele lovos termeket mar nagyon unom, alig vartam hogy veget erjen a palya. Remeltem hogy kicsit lassabb kardozosabb lesz a gameplay, nemi darkos castle hangulattal, de eddig a shielden kivul amivel ki lehet vedeni loveseket es egyeb okossagokat is tud, nem sok pozitivumot tudnek kiemelni. Palya is inkabb a fém-cyber vonal, meghintve par felteglaval. Aki az elozoeket szerette, annak valoszinuleg be fog jonni ez is, aki valtozasokat vart, az sok jora ne szamitson.
-
VoltanIgor
aktív tag
Az én szememnek még mindig annyira perverzen néz ki az ilyen jellegű filmeknél a Disney-logó
Tudom, hogy már régen nem az a családbarát mesegyár mint régen, sőt, mára már vérszomjasabb és veszélyesebb, mint az összes Alien együttvéve, de akkor is, nem bírom megszokni.
Egyik pillanatban még Hampipőke, meg Balu kapitány, a következőben meg kirobban a mellkasod és jön az elien
Kíváncsi vagyok a vén antiszemita mit szólna ma.
-
TBT
addikt
Új Boss harc játékmódot is kapunk, illetve 25!!! új (+újraszínezett) ruhát!
Leaked trailer (ha van Twitter / X hozzáférésetek)Emellett a Shift Up jelezte, hogy lesz valamilyen rendezvény júniusban (nem tudni, hogy a Summer Games Fest, XBOX event vagy esetlegesen Sony PS event), de valahol be fogják mutatni az új játékukat, ami jelenleg Project Wiches címen fut (tervezett megjelenése: 2027), illetve jönni fog mindenre (PS5, XBOX, PC, Mobil). Szóval gondolom valami pénznyomdás játék lesz, mint a Genshin és társai.
PC-s verzió előnyei:
NVIDIA DLSS 4 + FSR 3 támogatás, Ultrawide support, Framegen támogatás, Mod támogatás, Japán + Kínai hangsáv (ezekből a PS5 verzió ugye kimaradt), Uncapped FPS + natív 4K felbontású textúrák, szebb árnyékok, illetve EVE haj animációja is javult. -
VoltanIgor
aktív tag
"Megint egy új AAA játék, ahol bebizonyosodott, hogy az új AMD kártyák ár/érték arányban jobbak, mint a zöldek "újdonságai"."
Istenem, annyira vicces, amikor mindig ezzel jönnek elő, amikor kártyagenenként van max 5db játék, ami AMDn jobban fut, mint Nvidián."Natív 4K-ban összecsukja az RTX 4080 Super + 4090 kártyákat az a játék... Az RTX 5090 is épphogy bírja még, viszont az AMD szépen teljesít alatta natívban. Állva is hagyja a majd' 2x annyiba kerülő RTX 5080-at.
"
Lassan már minden komolyabb AAA játék összecsukja natívban az összes videókártyát, ahogy már többször írtam, ez van, ez lesz a jövőben is. A jelen és jövő a felskálázásoké és az ai trükközéseké, nem a nyers raszteré. Ezel lehet lamentálni, de ez van, ezt el kell engedni.
A másikra meg csak a fentit tudom írni, van genenként kb. 5db ilyen játék, valóban. -
Crus
őstag
"Megint egy új AAA játék, ahol bebizonyosodott, hogy az új AMD kártyák ár/érték arányban jobbak, mint a zöldek "újdonságai"."
Télleg' ne hari, de ha nem értesz hozzá, ne írj ilyeneket.
A játék id Tech 8-as motort használ, Vulkan API-ra építkezve. Gondolom az sincs meg, hogy az AMD fejlesztette ki eredetileg a Mantle-t, amelyBŐL aztán a Vulkan született és eleve az AMD architektúra jobban illeszkedett hozzá, mint a ződeké'. Ráadásul az elmúlt években az AMD nagyon odatette magát Vulkan támogatás terén a driverjeiben, így nem véletlen, hogy elég gyakran AMD oldalon jobb számokat látsz, ha Vulkanos a stuffz.
-
i2k
őstag
Azon kívül, hogy a logo színvilága finoman szólva is furcsa, ne feledjük: multiplayer only fejlesztőkről van szó. Szóval, ja...
A VGC-n épp 5 perce olvastam a cikket.In a group statement, the studio – which says its name means Team Looking For Group, and not the more commonly accepted acronym it’s usually associated with – said it’s “passionate about exceptional action-based gameplay, moment-to-moment game feel, and richly social virtual worlds”.
“We are driven by a mission to create games where players can find friendship, community, and belonging,” the studio said. “We want our players to feel excited when they log on to discover their teammates already hanging out online. We want our players to recognize familiar names and to make myths and memes out of each other." -
Crus
őstag
Ne legyél kre... hü... izé... érted.
Most akkor hozzuk ide a Stallar Blade-et is és hasonlítsuk össze a GTA VI-tal is? Mert induló árban nem lesz túl nagy a difi. A GTA VI szándékosan az ultrarealisztikus látványra megy rá, a Mario "bármi" meg sose akarja u.e., mert rohadt szarul állna neki. Viszont sokak számára core gameplayben egy Mario Kart jobban beadja, mint egy valósághű rablós lifesim.
-
i2k
őstag
A trailerek már csak ilyen tömények - különösen, ha sokat akarnak megmutatni rövid idő alatt.
Engem a csúnya emberek zavartak elsőre - egyetlen szép (értsd jól: szép) embert nem látni. A frekventált bőrszínt már nem is írom le, mert valaki biztosan örömmel rugdalna ki engem érte.GTA 5-ben nem voltak ennyien.
//oké, talán a kiccsaj, aki behajol: de ahogy nézem, az is szitává van tetkózva.
-
i2k
őstag
-
gejala
őstag
-
maross
nagyúr
-
i2k
őstag
Szar a dolog, nem vitás.
Amikor egyensúlyozós kedvem van, akkor ilyesmi jut eszembe ilyenkor:
* Én például életemben nem fizettem OS-ért. Pedig Windows 95 (sima) majd gyorsan OCR2 óta használom.
Lehet nekem jönni azzal (és IT fórumon fujjolni), hogy "de hát i2k, manapság már gombokért adnak digitális Windows 11 kulcsot, gyakorlatilag kevesebbért, mint amennyit reggelire költesz!"
A válaszom erre akkor is, hogy whatever.
És megszoktam. Nincs lelkiismeret furdalásom. Nem sajnálom az MS-t.* Filmekért, játékokért pedig fizettem, és majd fogok is még fizetni.
Most nem, mert... ismeri mindenki a szitut. S ha makd nem leszek ennyira lusta, akkor újra aktív leszek STEAM-en, és én öntöm a profilra a sok száz el-nem-indított címet.
De mostanában filmért se fizetek: Netflixért nem is tenném, sem más streaming szolgáltatásért, akkor se, ha netes gép előtt feküdnék. Nem sajnálom streamereket.
...Mi van, ha egyik pillanatról másikra 1-2 napos no-internet csap el rám, és online függés miatt nem halmozok fel filmeket?Szóval, ilyen alapon, megértem az "ide-nekem-de-mindent-ingyen-mert" embereket, és nem csak a 74-től születetteket...
Ugyanakkor, jogos elvárásnak érzem, ha egy egyénileg/csapatban, drága időt-energiát-pénzt(!)-tudást-türelmet-magánéletet feláldoznak egy olyan honosításért -- legyen az bármiféle, idegen nyelven íródott/készített tartalom --, akkor az illetőt/illetőket jól meg kell becsülni, és jutalmazni kell(ene)... pénz/ajándék/kedves szó/köszönöm, bármi, ami a készítőnek jól esik.
-
i2k
őstag
TBT:
Jogos a felvetés, és lehet benne igazság.gejala:
Az a 4K bizony még mindig úri hóbort, ha full on happiness gamingről van szó -- ha meg kompromisszumot kell kötni, vagy csiribá teknókat bevetni, akkor ott ette meg a fene = inkább 1440P, de cserébe tényleg hepibódottá. -
i2k
őstag
Hajjajj, mennyi (jogos) sírás lesz akkor majd az UE6 miatt... és elsősorban, nyilvánvalóan a gyengébb hardveres platformokon (aktuális konzolok + Switch 2 + handheld) - és tekintettel arra, hogy "nextgen engine" lesz, így még a PC-sek mosolya se lesz felhőtlen. De, gyorsan tegyem hozzá: PS6-on sem biztos, hogy jobb lesz...
S igen: NAGYON sok címet lefejleszthettek volna Unreal Engine 4-el az elmúlt évben - még a hulladék Geilgárdnak is jót tett volna.
-
-
i2k
őstag
Sem ruciból, sem bosszból nincs sosem elég.
Mondom ezt úgy, hogy a Wukongra rá se tudok nézni, és lehet, hogy a Wuchangra se.Példa:
Expedition 33 ruci - akit zavar az esetlegesen spoilernek vélt dolog, ne kattintson! -
-
i2k
őstag
-
Crus
őstag
Na igen, csak a szokásos... tök felesleges ezt frissen tolni, mert egy rakás contentből kiesik amúgy a player.
Valhallába is az a mennyiségű content ami utólag lett beletolva... embertelen.
Van benne pl. róglájt' mód, totál új történetszállal és helyszínekkel (ráadásul free jött a játékhoz) ami egészen meglepő, de baromi jól sikerült és biza' nem könnyű.
-
i2k
őstag
Ez az a játék, ami régóta fejlesztődik? Közben rákerestem.
"Development
Development on Lost Soul Aside initially began around the end of 2014. The game's aesthetic was heavily inspired by Final Fantasy XV. A fan of the game, Bing liked how it blended reality with fantasy, and he strived to implement that balance into Lost Soul Aside.
For Kaser's clothing, Bing commissioned a fashion designer to create his outfit. After his clothes were designed and made, Bing then recreated them in the game.
The game's hack and slash combat takes inspiration from Bayonetta, Ninja Gaiden and Devil May Cry." -
Crus
őstag
Ez dicséretes és BÁRMIKOR én is a hagyományos fordítást választom, ha van, de sajna nagyon gyakran pont nincs. De ami durvább, hogy gyakran belefutok abba, hogy gép sincs.
Mindenesetre ez a fordítói szakma abszolút halálra van ítélve, mert szó szerint évről-évre rengeteget javul az A.I. ezen a téren is.
-
Shadowguard
senior tag
Én könyvet szeretnék belőle, jó vastagot, mert akkor már rég a végére jutottam volna.
A játékkal nem tudok ilyen gyorsan haladni, mert folyamatosan elkószálok másfelé, sokszor olyan részekre is, ahol egyébként semmi keresnivalóm nincs és muszáj vagyok nohitre megtanulni az ellenfeleket, különben hullik a csapat.
Pedig ezúttal tényleg érdekel a sztori, de én nem tudok(akarok) célirányosan haladni egy játékban. Főleg, ha az jóCrus: Tegyük már ezt a látványt a Hellblade 2 mellé pls... sokkoló a difi a Senua javára.
És a látványon kívül tud bármit a Senua2?Én már az első részt sem bírtam végigjátszani, viszont azt legalább videón végig tudtam nézni, de a második részbe kétszer aludtam bele.
COE:33 ezzel szemben olyan szinten tud elkapni, hogy ma is másfél órát aludtam munka előtt, mert csak még pálya, de megnyílt új képesség, akkor vissza kell menni korábbi területre is, de itt egy bossfight, amit csak meg kellene csinálni. És végig élveztem is.
És akkor arról nem beszélünk, hogy a két Hellblade összesen cirka 10 óra (lenne), az Expeditionben meg jelenleg járok 26nál és még nem végeztem az Act2-vel -
i2k
őstag
Senki sem tökéletes. Aki azt hiszi magáról, annak van egy rossz hírem...
Az én fordításaim se voltak tökéletesek (most se lennének), hát még az elején, amikor mindent csak tanultam...
...viszont, baromi izgalmas időket éltünk meg akkoriban! Utólag látszik csak, hogy mennyire jó is volt az a pár év. -
i2k
őstag
Túl gyorsan kapnak meg már mindent az emberek > telefon mindenki kezében (info) / net / AI...
...várni már "luxus" manapság.
S a fixa ideájuk, hogy TE vagy ÉRTÜK, azaz Te, aki
- szereted a szép(en gyakorlod) magyar nyelvet
- jól értesz, tudsz angolul, és szépen át tudod fogalmazni azt magyarra
- megvan a tudásod, türelmed, humán tőkéd, szervezési- és áldozatkészséged egy-egy fordítási projekt végigviteléhez
- INGYEN akarod (!), az AKAROD még egyszer, átadni nekik az élményt, hogy jól, szépen átmenjen azoknak, akik valamilyen okból lusták megtanulni angolul, vagy csak esténként fáradtak fejben fordítózni.
S neked kutya kötelességed mindent szó nélkül, ismét csak ingyen, lehetőleg tegnapra, folyamatos tájékoztatás mellett megadnod nekik.Ez lett abból, ami anno, 1999 környékén elindult itthon...
-
i2k
őstag
Terveim szerint: koreai nyelven fogom futtatni.
Hiába japán fejlesztés, de ha a sztori Kínában, akkor kínai nyelven fut nálam - Wo Long például -, de az AI LIMIT-et is kínai nyelven futtatom, mert kínai fejlesztés.//ja a Chernobylte oroszul ment - csak hogy ne mindig ázsiait.
//Az E33 mondjuk angolul megy, mert (bocs, előre is) a franciát ki nem állhatom - hiába "világirodalmian" szép nyelvnek tartják. Egyik unokaöcsém most őrjöngene, mert neki felsőfokúja van, tanítja, és szereti az országot is. -
i2k
őstag
Soha ne mondd azt, hogy "soha".
Nem hiszem, hogy kibírod ezt az "utolsó" projekt dolgotMindig lesz ez "utolsó", meg majd egy újabb és újabb... Átéltem. Csak nem beszéltem nyíltan erről - gyorsabb, jobb megoldás volt azonnal elvágni a szálakat.
Amikor a hobbiból munka lesz, abban már nincs élvezet. -
i2k
őstag
Le a kalappal a lelkesedésed előtt.
Én biztosan nem dolgoztam volna ennyire előre, hanem megvártam volna a PC-s verzióból kinyert állományt.
Így most el fog menni egy kis idő az összehasonlítgatással is.
Erre ajánlom a Beyond Compare 5 programot.
Excellel is bír. -
i2k
őstag
Én konkrétan figyelem ennek a játéknak a sorsát - a protagonista miatt is. Bukok a jó csaj főszereplőkre.
A játék látványa nem izgat, csak maga a sztori, a játékmenet legyen jó. Akár Unreal Engine 3-al is jöhetne, leszarom a 4K-t, a 144 FPS-t, a GT-t, PT-t és az összes rövidítést. -
Crus
őstag
DeepL naon' nem elég már fordításban, mert a komolyabb A.I. modellek drasztikusan jobbat tudnak. Aki ezzel foglalkozik, ez úgy szőrős' havi 9k körül van és drámaian jobb munkát ad ki a kezei közül mint DeepL-lel.
Többire: Vannak bajok a fejekben. De mondjuk én télleg' nem értem a magyar szinkronos játékokat. Főleg egy olyan világban nem, ahol a magyar szinkronszínészek fel vannak háborodva, mert elég keveset keresnek, ellenben túl vannak terhelve. Most ez így, hogy?
Továbbra is bármikor a subra szavazok, ezt el kéne engedni. Amúgy ezt láttad? Ez már A.I. magyar szinkron.
-
i2k
őstag
Hát, ha Unreal Engine 4 lesz (és RT kikapcsolható), akkor nem lesz gond. Tényleg.
De, ha addigra meg az új gép érkezik,akkor határ a monitor felbontása lesz csak... meg a csillagos ég
(Egy kiváló 2560-as monitort akarok egyelőre, nem lesz 4K, mert bár a kisebb monitor árából kijönne egy olcsó 4K-s, de olyan is lenne...)// [link] - Compatibility List
Otthon megnézem a Dying Light 2-őt is ezzel az OptiScalerrel - hátha rendbe tudja azt is tenni nekem. -
i2k
őstag
Nyelvtanulás részén van pótolni valóm - japán, koreai nyelv, hú nagyon kemény. Jó lenne megtanulni őket. Szégyellem magam, hogy egyikbe se fektettem sok energiát, pedig van nyersanyag is hozzá - persze, még jobb lenne tanártól.
A szinkronos téma nagyon ciki. Ahogy lejjebb utaltam rá.
//Ja, amúgy a free gép fordítósdi - fapados, és direkt csorbítják a képességeit, hogy a pénzesre befizessen az ember.
-
i2k
őstag
Ha nekem otthon lesz/lenne netem: ha lennék olyan hülye
1 . befizetnék egy nagy nyelvi modellre
2 . elkezdeném ontani a magyarításokat, melyeket géppel elkészíttetnék, utána meg lektorálnék.Ugyanis egyetlen dolog, amit rühellek fordítás közben: begépelni
//szerk.: 25+ éve használom a PC-t, de még mindig nem tudok (és már nem is fogok megtanulni) 10 ujjal, vakon gépelni. Átlagosan 2-4 ujjal pötyögök.
-
Crus
őstag
Vártam már az első olyan játékot ahol az A.I. gyaníthatóan sok területen vastagon kivette a részét a melóból, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog elsülni. Ez azért elég jó jel a jövőre nézve!
Az idézetre: Grebber/Crytek in action?
Amúgy a legnagyobb tisztelettel mindenki felé, aki ingyen dolgozik: De basszus... minek? Úgy értem bőségesen elég a hun sub, jobbat kizárt, hogy tudnak az eredeti szinkronnál. És szó szerint ilyen pár ezres közönségnek. Ezt az energiát a minőségi subokba kellene ölni, de nagyon.
-
i2k
őstag
Miért nem engem kérdeztek?
Összes Tomb Raider. Évekig el lennének foglalva!//szarkazmus off.
Nem lenne "nagy" meló, és lennének átfedések is (Remastered) - csak ezeket kérném, legyen mondjuk május végére.
1996 - Tomb Raider
1997 - Tomb Raider II
1998 - Tomb Raider III
1999 - Tomb Raider: The Last Revelation
2000 - Tomb Raider: Chronicles
2003 - Tomb Raider: The Angel of Darkness
2006 - Tomb Raider: Legend
2007 - Tomb Raider: Anniversary
2008 - Tomb Raider: Underworld
2010 - Lara Croft and the Guardian of Light
2013 - Tomb Raider
2014 - Lara Croft and the Temple of Osiris
2015 - Lara Croft Go
2015 - Rise of the Tomb Raider
2018 - Shadow of the Tomb Raider
2024 - Tomb Raider I–III Remastered
2025 - Tomb Raider IV–VI Remastered -
Crus
őstag
Bő 2 órányi gameplay után azt mondom, hogy rémesen túlzás a 10/10 és 9/10-ek dobálása!
Nyilván ebben vastagon az is benne van, hogy minden is remaster, meg remake, mert a stúdiók biztosra játszanak. Ez meg egy új IP a "semmiből". Ez mindenképpen nálam is kapásból 2 pont egy ranglistán, mert a bátorságot és az újító szándékot nagyon értékelem.
Mondom a rosszat...
- Maxon, de DLSS és DLAA mellett, meg úgy mindenhogy is, ez a játék irgalmatlanul messze van a gyönyörűtől. Hová a faxba kell ez alá UE5???
- UE4-es játékokból nem kevés szebbet tartunk számon... köhömm.
- Ezek az arcok, testek, fejek... biztos tű (pin intended) van a szememben, de dude, wat? Ez ilyen PS4 early gen eleje szint a kariknál.
- És az animoktól se vagyok elájulva, nem sokkal modernebb, mint az Oblivionnál, ami meg egy lassan 2 évtizedes játék!
- Sok helyen a textúrák minősége... hátizé. PS4 szint.
- Irgalmatlanul statikus!
- TBS-ben nem szeretem a parry/dodge témát... most vagy az egyik vagy a másik, nekem ez a hibrid megoldás nem a zsánerem. Az a gáz vele, hogy az amúgy is jelen levő QTE-t csak tovább bővíti: gyön' a színes villanás, MOST nyomjad vamzeg, perfect, jujjdejó, tudsz játszani, profi vagy! (Nem.)
- Nem túl sok harcom volt eddig a játékban, de már most nem igazán élvezem benne a harcot, pedig gyanítom lesz belőle 2342342324 db. Én ezt megcsináltam volna Wukongosra, soulsosra, mert így ez nem sokban különbözik a 30 éves JRPG-k rendszerétől... mert attól, hogy teszel bele a körödön kívül még 2 akció lehetőséget, attól még nem lesz élvezetesebb a harc
- "Szarok" a JRPG-k (lsd fentebb volt egy cikk) csináljunk hát mi is egyet... persze, persze, ez így nem JRPG, mert nem japó, de azok klónja.
- Megláttam a Lies of P főszereplő karit ebben is főszereplőnek eladva (csak öregebb verzában) és PTSD-m lett.
- Nincs HDR egy 2025-ös játékban? HE'? Persze paraszt HDR-t rá lehet erőltetni, de érted na...És a jót...
+ Zenei témákba bajosan tudnék belekötni, ezen a Dali front és center cuccon könnyfakasztó szint
+ Abszolút érdekesnek tűnő sztori (bár úgy az első 30 percben azt hiszem levágtam a játék legnagyobb csattanóját szvsz, de nem biztos)
+... és main karik
+ Jó az art
+ Jó a hangulat
+ Robert Pattinson rajongók imádni fogják, mert Gustavo az nekem az első perctől a csávó fejét sőt, hangját is eléggé hozza
+ Gyanúsan gyorsan betölt, kb. mintha tényleg egy PS4-es játék PC-s portját indítanám elMegvettem volna, azért most nem lennék boldog. Nekem ez így bő 2 óra után semmivel se nagyobb kick az arcomba, mint azok a JRPG-k, amiket dettó így demóztam meg az elmúlt 1-2 évben és egyik se kapott el... ez se.
Ettől ez még lehet egy nagyon jó játék és nyilván kinyílik, kialakul, biztos remek lesz a sztori, meg sírás és nevetés, de a core gameplay már most is látszik és amikor a 8. harcnál már feljönnek a Final Fantasy I. részének emlékei az számomra minden csak nem jó ómen.
-
i2k
őstag
Visszajöttem. Expedition 33
[Lossless Scaling] + XeSS (Quality Super talán?) + 1280*720 ingame = 24-28 FPS.
Ronda, értelemszerűen, és lassabb a normálnál minden mozgás, de így eljutottam a Prologue feléig már.
Ránézek majd a neten található okosságokra - nem néztem, hogy elindul-e DX11 kapcsolóval például...Sokkal jobban élvezhetőbb lenne erős/u2d géppel, nyilván. Az se biztos, hogy lesz így ehhez türelmem, de egyelőre nagyobb a kíváncsiságom, mint a 30+ FPS iránti igényem natív felbontáson
~~~~~~~~
Unreal Engine 4-el biztosra veszem, hogy SOKKAL több emberhez eljuthatott volna ez a játék -- a világ minden táján. -
Crus
őstag
Wukong is UE5 motor, eredetiben megvanik' Day1 tök jól ment olyan 30 percig, aztán volt egy helyszín, ahol az addigi magas és stabil frame lement vagy 15-re. Azóta kapott patcheket, jó sokat, elég hamar javították ott az adott helyszínnél is a gondot, de még nem volt időm, hogy végig is toljam. Hellblade 2 is UE5 motor, az is jobban futott. De ami ultragáz, hogy Wukong és Hb2 is sokkal jobban néztek ki, mint Obli Remaster. Fogalmam sincs ez alá minek kellett UE5 engine.
COE 33 települ... 1.5-2 órát ez is kap. Ha tetszik akkor is del és nem veszem még meg egyelőre, de nagyon a radaron lesz.
-
i2k
őstag
Nem fog menni nálam, ezzel a géppel.
Gép: i5-4690 (2014, 4 mag, 3500 MHz, no HT) + 16 GB DDR3 + ASUS R9-390 + FHD
Settings: ahogy a progi felajánlotta (Low, Borderless, Upscale: Medium)
FPS: 6-9 FPS (az átvezető után, ami már szintúgy be volt lassulva)
Settings: Upscaling kikapcsolva (azaz 100%, vagyis nála 'Epic')
FPS: 1-3 FPS
Settings: Upscaling: Custom, és legalja, hogy így randa, de cserébe "gyors" legyen a game
Nem jön át ezen a képen, hogy mennyire ronda és homályos, darabos
FPS: 28-29 FPS
Szóval: ezt kihagyom. -
Pedig az audiovizuális dolgokon kívül pont a sztorija emeli ki a többi játék közül, nekem maximálisan bejön és megfogott a téma.
FSR valóban nincs, de az én gépemen 1080p-n semmi stuttering vagy akadás nincs és 5 óra alatt semmi hibába nem futottam még bele.
Nagyon régen nem kapott el ennyire 1 játék sem, mint ez!
Pl. a FF7 Rebirth-t is annyira unom, hogy chapter 7 és 8 között 2 hónapig hozzá sem nyúltam a játékhoz, pedig nagyon vártam már a PC portot és imádom a szereplőket benne.
-
i2k
őstag
Nekem beleégett az agyamba az idióta csaj. Sajnos, ezzel a játék sincs jó színben feltüntetve nálam. Első videó róla, ami szembejött.
-
i2k
őstag
Gondolom, a diverzitást erősen kiemelik a cikkek...
-
i2k
őstag
Amíg a világ nyeli az AI-baromságot, mint a torkosborz, addig az nvidia és a CEO-ja mindig is csak nevetni fog az őket istenítő hűséges és becsábított VGA-vásárlóin, és gyűjti és gyűjti és gyűjti a sok pénzt, ráérősen fejlesztgetve, mert tudja, hogy azok az emberkék minden szart megvesznek... mert nvidia.
-
Crus
őstag
Persze, ezt tudom, nem is azért tettem be, csak jól látszik, hogy ezt nem a Nintendo idézte elő, mert ez már a Nintendo áremelése előtt is velünk volt.
Véletlenül se tartom szentnek őket, sőt én se vagyok vak, látom, hogy pénzben szeretnek fürdeni, de azért adnak is cserébe fun factort elég sokat.
Strange, hogy pl. fiam miután letolta kb. 1 éve a Mario Odysseyt és aztán próbálgatott pár korosztályának illő címet, majd letolta az Astro Botot, megint visszatért az Odysseyhez és látszik rajta az a hatás, amit csak a Nintendo tud.
Na most ilyenek fényében a ~28 ezres Donkey Kong Bananza no brainer vétel, miközben egy nyomorult és száni Lego Horizon 70€ alapáron...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest