Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Hát igen, jól látszik, hogy ezt olyan dobta össze, akinek a gaminghez sok köze nincs.
Bal oldalt a felső kettő messze nem jelent még meg, bár, hogy Ciri miért számít rondának, azt a talán net pedo felétől kellene megkérdezni. A Concorde viszont már kijött... akkor mit keres ott?
A jobb oldalon az első ZZZ kari, dettó kint van már, fél éves cím, szokásos Genshin-féle gatcha szr... bocs... akinek erre van igénye, lapátolja bele a pénzét bátran, de, hogy nem egy liga a single, történetmesélős Witcher 4 és ITHP-vel az is biztos. Stellar mótvá'. Az alsó meg a DOAX 3, ami lassan öregebb cím, mint azok a lányok és dettó minden csak nem történetmesélős cucc, hanem egy verekedős önismétlés, ami 12 éveseknek való.
A "sexy, cute és pretty women" elég csúnya ferdítés, hiszen a képen inkább gyereklányok vannak eltúlzott másodlagos nemi jelleggel, sem mint nők...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
A gond az, hogy az akit relatív könnyen és gyorsan megkaphatsz és a nagy rasszista kollektív japó tudat ellen megy, az ritkán felsőbb körök nőnemű tagja. De én is csak tőlük vagyok "okos", esélyem sincs ilyesmire, pedig nyilván igény az vóna' rá Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Az ilyen ülő alkalmatosság témával csak óvatosan,
mert japánban pl. a higiéniára is panaszkodtak haverok, szóval lehet, hogy az ott nem is csokis puding... És ez nem vicc
A Wife Wiped Back To Front Instead Of Front To Back. This Is How Her Husband's Organs Shutdown
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Kontraszt: a Larian Studios vezetője.
//nyilván, nem létezik szent az iparban, de Ő legalább szereti azt, amit csinál, és a munkatársai meg tudnak és szeretnek (?) vele dolgozni, ami végül is a legfontosabb... nem úgy mint a hózentrógeros szemétládával az Obsidiannál... (valami Matt)*
//* - Matt Hansen
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Igen - konkrétan a FF7 Remake Intergrade-hez.
Van egy szint, ami felett tök felesleges bármit is feltekerni... ez a MOD is ilyen. Nem sok értelme van. De létezik.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Azt tudtad, hogy létezik olyan MOD hozzá, hogy egy 4090-es is sikolt?
//Én még kivárom a 2025 első negyedévét, amikor berobbannak az újabb hardware-ek.
Nyáron akarok venni gépet ugyanis.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Sajnos, számomra már így is csak egy kompletten új gép a járható út.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"mert mindkét cím Unreal 4.26-os motort használ"
Bízzunk benne, hogy a portoláskor nem állnak át az 5.x-esre...
-
Crus
őstag
Thx!
Van hozzá már sztori DLC, amit meg kéne vennem, vagy csak skinek, meg ilyesmi?
Ill. lehet holt hülye kérdés, de van hozzá magyar felirat? Nem gond, ha nincs, csak kíváncsiság...Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
TheNewDawn
addikt
Legjobb példa erre amúgy a Death Stranding volt xd Lehuzta és év legszabb játékának nevezte - majd szponzorként beállt möge valaki akinek köze volt a Director's Cuthoz . Alig tesz hozzá valamit a jatekhoz amúgy, 99% ban ugyanaz mint a sima, de csinált utána róla egy külön videót, és kiemelte hogy milyen brutális igy a különbség és igy már milyen remek game lett, azt hittem szakadok.
-
i2k
őstag
Kingdom Come: Deliverance II - Ezt választanám a helyedben.
-
i2k
őstag
ASRock az ASUS-ból vált ki.
Ha gépet építek, funkciók és ár miatt nekem ASRock alaplapom lesz, AMD procival.
Jelentősen olcsóbb, mint az ASUS, és funkcióban néha bővebb is.Tervek:
[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
Ez inkább a mai kínálat kritikája, illetve egyéni ízlés függvénye. Azért a KCD2 vagy a kalózos Yakuza jóságában személy szerint erősen reménykedem, és vannak ott még érdekesek bőven. De tényleg nem arról híres a Capcom, hogy mellé szokott nyúlni a mOnster Hunterrel.
A Civnél tényleg a megjelenéskori állapotok, a rengeteg DLC lehet probléma, ha érdekel az ilyesmi, akkor van helyette végtelen Civ vagy valamilyen követője fillérekért, szóval bármennyire nagy kedvenc nekem a IV (az is Beyond the Sword kiegészítővel lett igazán teljes), azt tényleg annak ajánlanám inkább, aki ráfeszült a friss rész érkezésére.
Részemről az AC (Ubi, szóval csodát csak óvatosan várnék, meg hát aki nem mindet odavissza végigjátszó rajongó, millió más AC-ból választhat, nincs garancia rá, hogy ez a jobbak közé fog tartozni) mellett a Farming Simulator (nem érdekel a műfaj) és az Empire of Ants (szeretném, hogy jó RTS legyen, de csekély esélyt látok rá) lenne ebből a felhozatalból a leginkább kerülős.
-
TheNewDawn
addikt
Nekem 20 éven át voltak Dell Inspiron/Lenovo Legion tól gamer laposok, na most 5 évig mindegyik bírta, van ami 7-8 ig is. Nyilván előfordulhat meghibasodás bármilyen márka esetében , meg rengeteg embernek nem volt gondja ASUS TUF al sem, tényleg csak annyit mondok hogy szerintem nem árt ilyenkor az összes létező tesztet meg ajánlást ( nyilván angolul ) az adott konkrét márka esetében, hogy miket ajánlanak, erősségek gyengeségek stb. És nem véletlen irtam hogy 4-5 év alatt mióta utoljára vásároltam és akkoriban nagyon beleástam magam ebbe simán változhatott a dolog és a ajánlás.
-
TheNewDawn
addikt
P:S Nem akarok beleszólni és főleg lehet utóbbi 4-5 évben már változott valami ezugyben, de az biztos hogy előtte 20 éven keresztól az ASSS TUF a legnagyobb hulladek minőséget képviselte, gamer laposok nagyon jelentős része 3-4 éven belül ment melegedés miatt a kukába. Rog Strix meg a laposok Iphoneja meg a csokik Dubai csokija, 2* ár miközben jobb /ugyanolyan minőséget kapsz más márkák esetében
-
_drk
addikt
Stalker 2-őt meg kell várni míg kipatch-elik.
Silent Hill2-t sokan dicsérik. Fullos áron biztos nem kéne, majd ha 6k HUF körül mint a resik jó lesz.
Monsterhuntert sokan várják. Jó kis solo/multis játék rengeteg grinde-dal.
Indit is dicsérik.
Dragon Ball-ról eléggé kuss lett. Meg nekem ez olyan mindig ugyan annak tűnik.
Köv 4 engem totál hidegen hagy.
AC Shadows
Civ 7 biztos jó lesz, de ezek a játékok az elején még annyira nem jók, majd 1-2 DLC után és ha ki van patch-elve. Addig jobb az előző.
Kingdom Come-ra a büdös életben nem lesz időm. -
Crus
őstag
Elég nagy difi van aközött, hogy legyártunk egy karaktert, végigkísérjük cirka 70 órán át, aztán készítünk köré egy filmet, ahol viszont totálisan más adottságokkal rendelkező színészt teszünk be helyére, meg aközött, hogy NULLÁRÓL felépítünk egy világot és olyan karikkal töltjük meg amilyenekkel csak akarjuk. Kizárt, hogy ezt értelmes ember ne lássa.
-
i2k
őstag
Ugye nem azt sugallod, hogy nincs baj ezzel a pasival fejben?
-
i2k
őstag
Nyilván azok, akik 4K-ban tolják még a Tetrist is mostanság (úgy tudom, Neked is ilyen monitorod van) most majd rám támadnak, de legalábbis fejingatva felhúzzák a szemöldöküket, hogy "a fejlődés jó, a fejlődés kell":
A 4K még mindig nem csábító, amikor tartalomfogyasztásról van szó - túl sok elpazarolt erőforrás kell általánosságban hozzá (és már vizionálom is Tinman üzenetét, hogy mennyire keveset eszik a gépe, talán még képet is szúr, hogy 3 százalékon megy a 16 szál etc.).
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Haverok közül, akik voltak oly szerencsések, hogy voltak jappppániában és ott még sikerült is valamiféle kapcsolatot kiépíteniük (vagy fizettek érte, lol), azok mind azt mondták, hogy zavaróan ritka az olyan japó csaj, akinek a fogazata legalább korrekt szinten van, valamint az illatok terén se éppen az volt, amit elképzeltek. Nem értek hozzá, nem tudom. Sose volt japó csajom és már nem is lesz. Amúgy nekem a keleti-szláv csajok a gyengéim. (Nejem mondjuk erdélyi származású, ott is rengeteg a csodás leányzó, jelentős klasszikus értékekkel.)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Imádok Pécsett korzózni, különösen az Egyetem környékén (amúgy is oda kell mennem, mert a kontrollok miatt muszáj) - mindenféle rasszal lehet találkozni.
Én láttam már olyan magas átlagos koreai csajt is, aki közel olyan magas volt, mint én (178 cm) - és olyat is, aki a hónom alatt kiegyenesedve simán átsétálhatott volna.
Kínai és afro-amerikai is van tucatszám, meg német, holland stb.
Én az ázsiaiakat szívesebben nézegetem. Még akkor is, ha az eddigi 20+ év alatt ha kettőt láttam, amitől az állam kiakadt és levegőt is alig kaptam.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
DaVE-1
senior tag
Aggódhatnak de ezen nem fognak tudni változtatni ilyen dolgokkal..
Nem vagyok pénzügyi szakember de ezt azon a téren kéne valahogy megoldani,és nem az emberek kényszerítésével olyan dologra amit nem akarnak.
Nálunk már most tarthatatlan az arány szóval itt is érdekes lesz majd a nyugdíjrendszer[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Annyira vakok azNemberek. Megy globálisan a sírás, hogy fogy a japán, koreai, magyar, brit, meg az összes többi magát felsőbbrendűnek gondoló rassz. De tesznek-e ellene azzal, hogy min. 3 gyereket vállalnak? NEM. End of story. Magyarország is teljesen meg fog változni, már most a népesség kb. 10%-a azok akik és ez a folyamat csak felpörög sokkal jobban, de annyira, hogy 100 éven belül a magyarok lesznek kisebbségben.
-
i2k
őstag
Csak Te fogod értékelni ezt a humort
Francia fórumozó: "They still don't understand they can't win this. The more they try, the more gamers will be pissed about their bullshit and the stronger the reaction will be.
The gamers are the one paying, so they're the ones calling the shots. The studios NEEDS gamers' money to survive, especially with the rising development costs. Gamers DON'T HAVE TO play their game, they can turn to other games to play, there's plenty of choices out there. We all have a Steam library full of games we never played, and I'm not even talking about the wishlist. Removing a game from our wishlist is nothing for us, but it can be a death sentance for a studio. They should remember that before alienating the majority of their potential buyers to please a minority."[ Szerkesztve ]
-
-
Zó
aktív tag
Persze, de máson is lehet fogni olykor sokat az első nagyobb akciózásokig. FF-nél éppen azért az AAA mivolta ellenére, mert csak PC-n új, más steamen sem -30%-kal kezd be. A Remake meg ráaádsul előtte PC-n is volt már, Epicen, ezt én onnan tudtam meg, amikor szembe jött a steames előrendelés De az is hosszú hónapokig nem volt annyira olcsó, mint GMG-s elővásárlással.
Amúgy alapvetően GMG-n szoktak a legolcsóbbak lenni a Square Enix játékai, rendszeresen akciózzák őket, és jellemzően elég komolyan.
-
senior tag
Pont néztem én is, meg én rendszeresen vásárolok innen. Csak most azon agyalok, hogy meg kéne várni a Steam sale-t, hátha ott is lesz ennyiért vagy picivel olcsóbban, vagy hátha a GMG viszi még lejjebb az árat emiatt.
Meg itt most a duplapakk (Remake+Rebirth) is olcsóbb, mint Steamen. Remélhetőleg a Remake kulcsot azonnal küldik.
-
Zó
aktív tag
Nem mondanám, hogy játékmenetre mindig kihagyhatatlanokat alkottak volna, az Unchartedek korrekt fedezéklövöldék némi kamuplatforminggal és látszatfeladványokkal. Szórakoztató meg minden, de biztos nem a mechanikai csodák között emlegetném. A Last of Usokat nem tudom, de az első részből annyira nem győzött meg semmi, hogy jó játékmenetet rejtene a zombifilm, hogy ezért is maradtak ki eddig.
A szintén nagyon sikeres Crash vagy a Jak széria a korábbi érákból más kérdés, azok játékmenetorientáltabbak voltak tőlük, ezekhez képest az UC-k már butultak, filmesedtek (vagy a Tomb Raiderekhez képest is, ha más fejlesztők kincsvadászos játékait nézem). És pont ezzel kerültek sztárstátuszba.
-
i2k
őstag
Manned up.
Ez van. Minden címben ez kell, hogy megjelenjen. A korábban férfi-uralta témát át "kell" adni a nőknek.
Ráadásul, Ciri nem is igazi Witcher. De hát kit érdekel ma már ilyesmi, a DEI világában.//Azt már félve írom le, hogy pronounce is várható ettől a CDPR-től. Ahogy az új CP2077--ben is.
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
Nem kifejezetten csak Neked:
Most komolyan, egy nyíltan pénznyelő woke hulladék műsoron kapott díjazás miatt vagytok ennyire felpörögve?
Már a Zuszkár se ér semmit, ha már bármiféle díjazás, hát pont ez lenne bármi módon mérvadó?
Ha DLC nyert, akkor DLC nyert - millió óra lehet abban is a munka.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Vegyük azért azt is alapul, hogy a Witcher 3 expansionje meg a Phantom Liberty együtt nem érik el a Shadow of the Erdtree nettó játékidejét. Nekem első menetre, úgy, hogy nem is fedeztem fel akkor még mindent belenyalt az 50 órába.
-
gyimger
őstag
Az első nyuszifüles anime kislányig tudtam nézni, én... nem tudom, nekem nem megy ez a japánosdi, ez kellemetlenül gyerekes.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
A kisz cukikának jól áll a rózsaszín.
-
Crus
őstag
Tökéletes prezentálása a problémának. Random
borsodi clány és ezzel nem a clányokat akarom megbántani, mert vannak köztük is nagyon szépek. Renok:
Bevallom én még nem bírtam magam rávenni az "új" részekre. A régi, még az agyonvagdosott volta miatt is elég meghatározó darabja a gyerekkoromnak. Aztán megnéztem a sorozatokat és egyik rosszabb volt, mint a másik. Majd egyszer azért sorra kerül, mert sokan dicsérik...
Lesz amúgy annak Part 3-ja is, vagy Part 2-vel teljes a sztori?
-
DaVE-1
senior tag
Ahogy nézem lehet intelem lesz. Ezen már csak az amd tud változtatni ha jó áron ad majd valami jót.
Ebből az 5070Ti lenne értelmes a 16 Gb ram miatt de kétlem hogy 350k alatt lesz az ára így kb a duplája mint amit egy elborult pillanatomban is legmaxabb esetben vgara költenék..
Szóval egyelőre látatlanban is B580 a befutó -
i2k
őstag
Sokkal jobb pihentetni a szemet a Marvel Rivals (részemről: női) karaktereken, mint a Concordos fosokon.
-
Crus
őstag
Boomer lettem. Most hallok életemben először erről a játékról. Mentségemre legyen mondva, hogy nyomok ki azonnal bármit ami Marvel és ami online PvP és nem szósz'.
-
-
i2k
őstag
A jól megfizetettek és az elvakultak, vagy ne(é)mileg elvakultak még utána is...
-
i2k
őstag
Idén nem is jött jó nyugati játék.
Én így emlékszem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
DaVE-1
senior tag
Tudom én vagyok az igénytelen,de előszedve olyan játékokat ahol még képesek voltak tükörképeket csinálni pocsolyákba tükrökbe stb és nem egy direkt paca csak minden vagy nincs is a géjtrészing miatt...nekem az is tökéletesen megfelelt.
Ha választanom kéne hogy sima mezek árnyékok és tükröződés vs hogy nem lesz sebességem csak 4090-el meg minden szar javítót bekapcsolva 1 milláért akkor maradnék a régi megoldásnál. Számomra semmit nem ad a játékokhoz ez a sok lassító dolog. Eskü anno a lehurogott physx effektek is többet tettek a játékokhoz -
-
Dilikutya
félisten
IGN is. Megírták, hogy promo kóddal 2€ csak a játék, miközben a kódot aktiválva csak 2€-val lesz olcsóbb a klasszikus csomag. Akit érdekel:
Warcraft I & II Bundle 14,99 helyett 13,99€.
Promo kód: MakeWarcraftLiveForever[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
veterán
If you want to buy the Warcraft I & II Bundle and keep them forever in your library, you can use the checkout code: MakeWarcraftLiveForever.
The discount code works on 2 USD, 2 EUR, 1.5 GBP, or 8 PLN off, only on the Warcraft I & II Bundle, when entered at the checkout. The code works only for the listed currencies, which – if at a different location – can be easily changed at the bottom of our page.(Ha meg szeretné vásárolni a Warcraft I & II Bundle csomagot , és örökre a könyvtárában szeretné tartani, használja a következő fizetési kódot: MakeWarcraftLiveForever.
A kedvezményes kód 2 USD, 2 EUR, 1,5 GBP vagy 8 PLN kedvezménnyel működik, csak a Warcraft I és II csomagon , ha beírja a pénztárnál. A kód csak a felsorolt pénznemeknél működik, amelyek – ha más helyen vannak – az oldalunk alján egyszerűen módosíthatók.)[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
[link] - No gae shit on chinese version of Arcane
-
i2k
őstag
Láttad már a kínai verzió klipet, amiben cenzúrázzák az összebújást? Frenetikus!
Mondjuk nekem elspoilerezte a dolgot (nem tudtam, hogy kályha a csaj, de a maszkulinitása, és viselkedése adhatta volna előre is) - ráadásul, még az 1. évadot se fejeztem még be (2. is beszerezve, magyarul).A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Pedig tényleg érdekelt az Avowed, Outer Worlds utánérzés sütött róla fantasy köntösben. De hát ha nem kell a vásárló, akkor majd megveszi a modern közönség.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
[link] - 'Avowed' Art Director Matt Hansen Admits To Wanting To Make Elon Musk "Mad" And Hints Game Is Ultra Woke
-
i2k
őstag
[link] - Cinematic Trailer.
Rakjuk össze:
- Ingyenes
- A régi Diablo 1-2 hangulat
- Mondtam már, hogy ingyenes?
- Crossplay/Crossprogress
- 2 féle irányítás
- Még több class (+19)
- Stand Alone game
- Jövőbeli ingyenes kiegészítők
etc.Játszani akarok vele
-
i2k
őstag
Kábé semmit, és mindent.
Sem a Wukongról, sem a Stellar Blade-ről nem ok nélkül nem nézek meg semmilyen játékmenet videót.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Bár nekem az év játéka egy másik alkotás lett. De az is igaz, hogy a Wukonggal még nem játszottam.
A Stellar-ban a fotómóddal baromi jó képeket lehet készíteni! Nemsemmi mit pakoltak ezek a srácok megint össze (és persze ingyen)...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dilikutya
félisten
Ez azért annyira nem vicces téma. Tény, a fejlesztők leléptek az országból, igazából elítélni sem tudom őket, a biztos túlélést választották a kétes végkimenetelű harc helyett (a háború mint fogalom lélektanát mai napig nem értem, a védők motivációja egyértelmű, na de a támadó miért is vállalja a halált is). De azért így se olyan dolgozni egy akciójátékon, miközben otthon valami sokkal durvább történik. Persze ezzel együtt is nyilván sok hibája van a játéknak, ami viszont nem bocsánatos egy kiadásra került verziónál. Ha szar, nem kéne kiadni, akármennyit is csúszik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
Valami nagyon el van ott tekerve és 0 az optimalizáció. Toljatok egy Wukongot vagy egy Hellblade 2-öt... UE5-ös motor és meg lehetne nézni, hogy futkosnak a 4090-nél drasztikusan gyengébb GPU-n.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok