Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122651) Źşë' válasza vorosmarti (#122650) üzenetére


Źşë'
addikt

hát steam teljesítményeket nem számoltam bele (azokból maradt vissza jócskán), ugye van multi is, de TR -nek a multija halott, nem is erről szól végül is a játék - olvastam azt hiszem egy reviewban hogy csak azért keresett valaki társat multihoz hogy meglegyen neki a multi acsi is... engem hidegen hagy most már a steames acsik nagy része, nem kínlódok meg velük, azóta mióta tudom hogy lehet őket unlockolni is, és el is ment a kedvem mikor láttam már több steames ismerősömnél hogy egyik pillanatról a másikra az összes acsit feloldotta, de vagy 20 játéknál... szó szó 100% ingame meglett úgy emlékszem, de majd meglesem, h jóm emlékszem e, meg jó is lenne újra játszani a cuccot mert nem volt rossz, nekem eddig a rise jött be legjobban - ami viszont az új résznél negatívum hogy gyakorlatilag semmit nem változott a motor, csak picit piszkáltak bele, meg ez a vicces rtx cucc ami még a 10es geforcokat is megerőszakolja :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122652) vorosmarti válasza Źşë' (#122651) üzenetére


vorosmarti
senior tag

Én sem a steam teljesítményekre gondoltam. A 100% már önmagában is szép ennyi idő alatt. A 2013-asban multiztam elég sokat, de az achi-k nekem sincsenek meg.

Az újról amit olvastam az elég ellentmodásos. Engem nagyon érdekel, de majd féláron :)

(#122653) i2k válasza vorosmarti (#122652) üzenetére


i2k
senior tag

Nagyon sok munkát tettek pedig bele az új részbe --- szépen összeérnek a történet szálak, megkapható (nem tudom, hogy a sima verziókkal-e, de a Croft Editionben biztosan) az összes eddigi öltözéke Larának, beleértve a klasszikus Tomb Raider 1-2, Angel of Darkness-t is, és értelemszerűen: úgy rohangálhatsz (lásd a képemet lejjebb).
Lehet olyan opciót is aktiválni például, hogy az amúgy nem angol ajkú NPC-k a saját nyelvükön beszéljenek. Nagyon szép gesztus tőlük (és autentikussá válik a környezet ettől is, nem írom le, hogy hol).
Csodásan fest minden, még egy avitt R9 390-esen is, FHD-ban (mert nem hinném, hogy mindenki glorious 4K-ban Mariozik itt).

Itt pedig a klasszikus ruha-összeállításom - ingame.
(grafó nem csúcsmax géppel, nem Ultrán)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122654) Dilikutya válasza i2k (#122653) üzenetére


Dilikutya
félisten

A TR1-es skinnek nem szögletes a melle, nem autentikus.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#122655) i2k válasza Dilikutya (#122654) üzenetére


i2k
senior tag

Na, akkor megint kapcsolódik egy máshová írt hozzászólásom, meg is kapod idézetként:

"Amúgy a Játékosok olyanok, mint azok a bizonyos fürdősök... semmi sem jó nekik. :)

1 - Ha teszem azt, a fejlesztők Lara-baba újkori modelljére szabták volna a klasszikus részek ruházatát, kiegészítőit:
a, jött volna a sírás, hogy de hát ez megszégyenítése a klasszikusoknak, nem is illik az új modellre etc.
b, az új játékosok fel se ismerték volna...

2 - Azzal, hogy a régi modelleket helyezték bele a játékba, játszható karakterként:
a, a klasszikus részekért olvadozók vagy odavannak érte (én is!)
b, vagy sírnak, mert ők mást akartak
c, az újak meg húzzák a szájukat."

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122656) FollowTheORI válasza micafighter (#122638) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Kb jaja... én most járok 66%-nál úgy hogy csak ami útbaesik, vagy be tudok menni összegyűjteni azokat szedem be, és most van benne kb 23 órám. :K

Ennek a 9 órás végigrohanásnak szerintem semmi értelme egy ilyen játéknál. :)

Egyébként a sírok felfedezése alapján időben meg tartalomban nem lesz sok a mostani szezonbérlet sem.
Persze jelentősen több, mint a korábbi részek 1-1 sírja, meg szkinhegyei... de azért a 7-8 plusz sír sem lesz több 5-7 óránál majd.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#122657) Źşë' válasza FollowTheORI (#122656) üzenetére


Źşë'
addikt

egyetértek, élvezni kell, lecsekkolni minden eldugott sarkot, sose értettem miért jó a végigrohanás bizonyos játékokon

(#122652) vorosmarti sajna nincs letöltve, meg most nem is akarom leszedni 13gb körül lehet, kell a hely is mert az is fogyóban van :D fanaticalon van Injustice 2 Legendary Edition 20€-ért, lassan lejár az ajánlat, ez elég jó pedig, nagyon gondolkozom rajta h megvegyem

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122658) tomsolo


tomsolo
őstag

Akkor egy kicsit bővebben a Phantom Doctrine-ról:

A történet a 80-as években játszódik, a hidegháború vége fele, így az elején ki lehet választani hogy a KBG vagy CIA oldalán működjön az ügynökségünk. A játékot 3 főbb részre lehet osztani:

1, Vannak a világtérképes logisztikai, menedzselési feladatok (pl adott gyanús helyre küldeni ügynököket akik meghiúsítják az ottani ellenséges tevékenységet vagy előkészítik a terepet - tactical recon job - ekkor egy csapásmérés esetén lehet használni az ügynököknek álöltözetet illetve plusz megfigyelő pontként is tudnak működni a felderítést végző ügynökök. Az információ szerzést is hasonlóan tudjuk menedzselni adott ügynökökkel lehet felderíteni az információ forrásokat, rejtekhely lehetőségeket etc... Továbbá itt történik az eltelt idő kezelése is.

2, Másik része a bázismenedzselés, itt tudunk újabb szárnyakat létrehozni mint pl. a kínzókamra, hamisítóműhely etc. illetve az ügynökök kiképzése is, tréningje, perkje, gyógyítása is történik. Van még egy analitikai rész is amolyan minigame, ahol ez eddig összegyűjtött információkból kell következtetéseket levonni.

Megmondom alapból nem nagyon vagyok oda a menedzselős játékokért, részekért de a fenti kettő teljesen beszippantott. Az ellenség is teszi a dolgát, mindig van vmi tennivaló itt is: pl. a lebukott ügynökeinknek hamarosan új papírokat, identitást kell szerezni - át is lehet műteni őket, a belső ellenőrzésen fennakadt beépült ügynököket meg akár agymosással is átlehet nevelni.

A nyomozós rész is tök jó: a kódnevekből összerakott hálóból kell rájönni ki állhat egyes tevékenységek mögött, na ennek a játékrésze annyira primitíven egyszerű és nagyszerű, hogy boldogan klikkoltam, meg húzkodtam a vonalakat mindenfelé.

3, TBS - Sok ekét kapott a játék ezen részért, sztem nem teljesen megérdemelten.

Először is ez nem egy X-COM ahol mindenkit le kell lőni, másrészt az igazán lövöldözős, nem settenkedős részt eléggé bünteti a játék, mivel lebukás után folyamat jönnek az erősítések és előbb utóbb elfognak törölni. Másrészt ha már lövöldözni kell, ott is inkább az a cél, hogy minél gyorsabban kiiktassuk az ellenfeleket, mert régen rossz ha bármit megengedünk nekik. Az AI ugyanis meglepően jól céloz, rádaásul itt minden lövés találni is fog, egyedül a sérülés mértéke változik majd a fedezéktől függően. (Dodge azért van, de ez más.) Ráadásul előszeretettel használ gránátokat is, így nem érdemes egy csoportban hergelni őket. Szóval ha lehet, érdemes elkerülni ezeket a helyzeteket, bár lesz olyan küldi ahol eleve innen indulunk(eléggé mozgott bennem az adrenalin mikor 3 ügynökből kettőnek ott lógott a vállán a sebesül bajtárs, vártuk a helikoptert, miközben a leszállópályát már bejelölte az ellen légicsapásmérésre.)

Harmadrészt maga az ügynöki élet enélkül valóban eléggé egyhangú. Ha nem kívánjuk szopatni magunkat akkor érdemes mindenkit leütni vagy hangtompítóssal fejbe lőni, majd eltüntetni a kíváncsi szemek elől. Érdemes továbbá kiiktatni, minden kamera rendszert amit találunk, szóval valóban eléggé egy síkú lesz a játékmenet, mivel ennél többet nem érdemes tenni, leszámítva, hogy a fő célpont/feladat mellett megkeressük az eldugott loot-ot illetve doksikat.

Ezt azért feldobja néhány későbbi pályán az ellenséges ügynökök megjelenése akik előszeretettel cirkálnak is, ráadásul némelyik eléggé ki is van gyúrva, így lehet hogy, le se lehet őket ütni. (Érdemes őket egyébként megkötözve evakuálni is, mivel a bázison kivallatják, majd ki is végzik őket.) Ezek a harci részek azért TBS lévén elég melósak, mert sokat kell klikkolni mire minden meglesz, illetve visszatölteni ha hirtelen ügynökökbe botlunk. A játék egyébként mindenkit elrejt ha nincs látószögünk rájuk, (ezért jó ha van külső megfigyelőnk a helyszínen, amihez viszont meg kell lenni a taktika felderítés melónak) - viszont így nagyon könnyen belefuthatunk szar helyzetekbe ha csak úgy beszaladunk egy szobába ekkor jön a save scummings.

Összegzés
A játék engem nagyon levett a lábamról, nagyon melós de van szívóereje, nehéz mellőle felállni. A grafika TBS-hez képest rendben van (nem egy X-COM szint) de hangulatos jól optimalizált, mégha egy kicsit mosott is, de sok effektet használ. Cserébe a töltési idő is jó, legalábbis jobb mint az X-COM2-ben :D

Pár apróság/logikátlanság zavart, mint például az átugorhatalan "dispose body" animáció, ahol testek eltüntetése csak akciópontba kerül, egy lezárt tök üres szobából elpárolog a hulla. Sok ügynök, sok kihagyott küldetés mind növeli az az ügynökség lebukását, ilyenkor érdenes arrébb költöztetni a rejtekhelyet, érdekes módon ez nem kerül másba csak pézbe így, néha arra is lehet használni ezt a lehetőséget, hogy az összes ügynök egy jobb utazási pozícióban legyen így gyorsabban tudnak reagálni - jó pár tactical recont megnyertem már így.

Nehéz pontot adnom rá mivel még nem toltam végig, de 8 körül megy nálam a tízből jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#122659) i2k válasza tomsolo (#122658) üzenetére


i2k
senior tag

:R

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122660) akoska07


akoska07
nagyúr

Humble Monthly Trove

Ma még ingyen.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#122661) micafighter válasza tomsolo (#122658) üzenetére


micafighter
nagyúr

Köszi a részletes beszámolót :) nálam tuti be lesz húzva.

[ Szerkesztve ]

(#122662) cyberkind


cyberkind
félisten

5 éves a GTA V. :))

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#122663) MrTwister válasza cyberkind (#122662) üzenetére


MrTwister
őstag

...és? :U Lesz nagy leárazás(-90% természetesen :K ) vagy bekerül humbli bundiba? :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#122664) smc válasza cyberkind (#122662) üzenetére


smc
addikt

Akkor már csak 5 év és jöhet androidra. :DDD

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#122665) csaba951 válasza cyberkind (#122662) üzenetére


csaba951
veterán

5 év és kiveszik a zenék egy részét. :DDD

(#122666) ayo


ayo
addikt

ez is egy jó példa hogy 5 éves a játék, de mai napig jön hozzá ingyen kontent. de tudom régen minden jobb volt ;]

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#122667) FollowTheORI válasza ayo (#122666) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Mert megy is bele a pénz a "játékpénzekért"... :P
Ne félj, ha nem menne már rég elfelejtették volna a csába...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#122668) Źşë' válasza cyberkind (#122662) üzenetére


Źşë'
addikt

PC-n még csak 3,5 :D

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122669) ayo válasza FollowTheORI (#122667) üzenetére


ayo
addikt

Tény, de adhatták volna ezeket is pénzért, ahogy a többiek. Engem mondjuk az se zavar, ha minőségi DLC-ket gyártanak akár fizetős kivitelben és támogatják a játékokat több évig, szerintem nem rossz dolog ez.

http://jateknaplo.blog.hu

(#122670) Crytek válasza cyberkind (#122662) üzenetére


Crytek
veterán

És még mindig csak 30 euro az alapár amiből csak 34%-ot engednek akcióknál... Ennyi idő után a GTA4et az emberek után dobták

Next PC Upgrade: 2022

(#122671) smc válasza Crytek (#122670) üzenetére


smc
addikt

Azzal kicsit kevesebben játszottak multiban és kevesebbet is költöttek benne. ;)

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#122672) ayo válasza smc (#122671) üzenetére


ayo
addikt

és kevesebbet is foglalkoztak a porttal. soha nem fogom elfelejteni amikor megjelenés napján elindítottam és még azon a héten elmentem VGA-t venni :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#122673) smc válasza ayo (#122672) üzenetére


smc
addikt

A háromnál és a 4-nél is kellett vga-t vennem hogy elfogadhatóan fusson. Az 5-nél csak ramot. :D

5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

(#122674) cyberkind válasza Crytek (#122670) üzenetére


cyberkind
félisten

Azt a Gta 4-et amit nem vontak vissza a Steam-ről, pedig még most is szarul megy sok új gépen? A tökömnek se kéne még egy olyan portolású játék ingyen se.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#122675) micafighter válasza ayo (#122666) üzenetére


micafighter
nagyúr

Jogos. Nézhetjük úgy, hogy a single része egy egész jó sztori 30 EUR (alapár 60), és a multi tartalmak meg ingyen jönnek - most attól eltekintve, hogy ígértek anno single plusz tartalmat, amit azóta se kaptunk meg, de hát ez van, multiban több a pénz akkor minek foglalkozzanak a single playerrel.

Mondjuk ha úgy nézzük, hogy a single 30/60 EUR, a multi meg ingyenes, akkor nem tudom hogy jön ki ezzel a logikával a COD single nélkül 60EURra ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#122676) FollowTheORI válasza micafighter (#122675) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Abban elvileg nem lesz játékpénz... úgy. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#122677) micafighter válasza FollowTheORI (#122676) üzenetére


micafighter
nagyúr

Úgy legyen :)

(#122678) ayo válasza FollowTheORI (#122676) üzenetére


ayo
addikt

de játék skin meg minden szarság szokott lenni nem?

http://jateknaplo.blog.hu

(#122679) arty válasza ayo (#122666) üzenetére


arty
veterán

multi tartalom = nem tartalom

a négyeshez jött tartalom (két kieg/dlc), ehez semmi :P ;) :D

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#122680) i2k válasza arty (#122679) üzenetére


i2k
senior tag

Pontosan. :R

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122681) Źşë' válasza arty (#122679) üzenetére


Źşë'
addikt

nézőpont kérdése.

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122682) i2k válasza Źşë' (#122681) üzenetére


i2k
senior tag

Lehet halmazkodni...

A, Single tartalmat értékelők, akarók, és online cheaterek ellen játszani, és önmagukat halálba xopatni nem akarók szempontjából: nem, nem jött semmiféle plusz tartalom a GéjTuÉj Fájhoz.

B, Online módban végtelen időt elmorzsolni, vicceskedő haverokat erre rácsábítani tudó, vagy online cheaterek által*/miatt szívni szerető (vagy éppenséggel velük és másokkal szemben éppúgy csaló) géjmereket nyilvánvalóan adrenalinhullámmal bombáz egy-egy újabb "héjszt", meg "tartalom"...

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122683) tomsolo válasza i2k (#122682) üzenetére


tomsolo
őstag

Ez onlineosdi sose értem miért nem hal ki. Illetve értem mert tényleg ott van a sok iskola-és munkakerülő aki ott bassza el az életét, és így ebből peregnek a kövér szalámipénzek, de ettől nem lesznek minőségi játékok, sőt.

A leaderboard is egy olyan jószág, hogy elvétve nézi valaki mennyire fals eredmények vannak és például egy autós játékban a 0.0001 sec csalókat, hogy miért nem basszák ki rögtön azonnal végelegesen örökké: sose fogom megérteni.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#122684) i2k válasza tomsolo (#122683) üzenetére


i2k
senior tag

Pontosan!

//GRID2 Online "Global Challenge" --- 1 hétig tartó (péntek déltől péntek délig) kihívás sorozat, mely során 9 versenyt kell teljesíteni adott versenytípusban, adott jármű osztállyal (és nagy ritkán megszabott járművel)

(drift = egyértelmű... a lehető legmagasabb pontszámot elérni a bóják érintése nélkül, a lehető legszabályosabb módon íven tartva az osztályhoz passzoló járművedet, időre

checkpoint = startvonaltól, meghatározott kezdő, és folyamatosan fogyó idő alatt minél messzebbre eljutni az adott pályán

overtake = "NPC" autókat kell kerülgetni 3 körön keresztül adott pályán úgy, hogy semmiféle szabálykihágást és jármű, szalagkorlát érintés, pálya elhagyás etc. ne hajts végre, és nyilvánvalóan a lehető leggyorsabban, hogy minél több pontot szerezhess az előzésekért járó pontokkal

power lap = ez gyakorlatilag egy start-cél időverseny).

Nos, el lehet képzelni, hogy milyen eredmények születnek... Legyen itt tanúságul egy olyan verseny, ahol mindenki egyazon járművel indul (nem lehet mást választani), ami ráadásul nem rakéta hajtóművel halad... :)

A saját eredményem az alján (tegnap értem el, s péntekig biztosra vehető, hogy valahol az 50 és 100 között leszek, pedig ez az eredmény nem olyan rossz ám...)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122685) i2k válasza tomsolo (#122683) üzenetére


i2k
senior tag

"Ez onlineosdi sose értem miért nem hal ki. Illetve értem mert tényleg ott van a sok iskola-és munkakerülő aki ott bassza el az életét, és így ebből peregnek a kövér szalámipénzek, de ettől nem lesznek minőségi játékok, sőt."

S tegyük hozzá az online-broki-méregetés élményét is... ezek olyan eredmények, amikkel sem normálist csajt, sem normális életet nem lehet ugye szerezni, de mégis csinálják a két értelmes mondatot kinyögni nem tudó, okostelefonra rágyógyult 8 bites kölykök... (a náluk idősebbeket már nem is merem elképzelni).

Aki meg tényleg az élményért játszana, azt ezek a fentiek a sírba viszik...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122686) Źşë'


Źşë'
addikt

"Game Experience May Change During Online Play"

mindenkinek saját döntése hogy miért nem játszik online, de azért itt csiterezni meg egyéb indokokat felhozni meg negatív kritikákat mormolni online gameplayre... pont gta onlineban, ahol ha felveszel egy csiter által spawnolt nagyobb stexet már jön a bünti felfüggesztés (term. nem csak neked, utóbbi időben nem nagyon láttam csitereket gtaonlineban, bár most a gta5 topikban sikeresen lencsevégre kaptak egyet és ez szvsz köszönhető az "olcsó" játékoknak is)... btw gta-ban azért komolyabban veszik a csitereket, nem is véletlen hisz sok bevételtől elesnek így... ill. warframeben is keményen szankcionálják ha valaki úgy viselkedik ill. csal.

"Ez onlineosdi sose értem miért nem hal ki. " talán mert van szociális érdekeltsége a cuccnak, elhiszem ha valaki csetlik botlik, totál nab az online fpsekhez akkor nincs kedve hozzá, vagy csupán nincs kivel együtt játszani, vagy éppen magának való... akkor relevánssá válik a nevéből is adódó singleplayer.

ha úgy állna az emberiség bizonyos dolgokhoz mint ti a multiplayerhez, kb semmit nem mozdulna az élet max csak visszafele... "te figyeld má, annak ott jobban megy az építkezés, van neki daruja, hát meg a **szom fog így nekiállni építkezni, ekkora hátránnyal inkább lefekszem és alszom egyet" - erre nesze itt vannak a battle royal játékok, pubg most meg bo4, és a dota2 is az e-sport játékok királya... egyikkel sem játszom, meg kb rohadtul hidegen hagynak, játsszák csak azok akiknek tetszik, de ettől még nem fogok itt morogni mert battle royal így meg úgy meg fújj dota2...

(#122684) i2k: és ha ettől az eredménytől elmegy a kedved akkor miért vetül ki az összes többi online játékra? csak mert pár alkalommal csaltak ellened... én nem hagyom abba az online játékot csak mert valami f*szláma csiter elkeni a számat! túl érzékeny a pici gamer lelketek az a baj.

T.i. Online gameplay nem egyenlő a csajozással, bár volt akinek bejött vele, ez se lehetetlen dolog... nem egy csajt ismertem meg anno quake3 multi által, akik helyesek, aranyosak voltak és kellemes emlékeket hagytak a együtt game-elések után, mint mondtam szociális vonzat :)

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122687) i2k válasza Źşë' (#122686) üzenetére


i2k
senior tag

"(#122684) i2k: és ha ettől az eredménytől elmegy a kedved akkor miért vetül ki az összes többi online játékra? csak mert pár alkalommal csaltak ellened... én nem hagyom abba az online játékot csak mert valami f*szláma csiter elkeni a számat! túl érzékeny a pici gamer lelketek az a baj."

Legközelebb előbb kérdezz, ha ilyen kijelentések fogalmazódnak benned!
Megértem én, hogy viszketett a tenyered, és valamiképp csípni akartál, de rossz irányba próbálkozol...

A kulcsszó: beszélgetés --- ezt felejted és felejtik el sokan, amikor egy (őket valamennyire is érzékenyen érintő) téma felmerül...
Beszélgetésünkbe beszúrtam egy nem szökő évente, hanem NAPONTA dokumentálható eseményről a véleményem, képpel.
Sajnálom, ha szúrta a szemed, a Valóság nem mindig Źşë'-éknél lakik ám...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122688) Źşë' válasza i2k (#122687) üzenetére


Źşë'
addikt

engem nem érint érzékenyen az hogy lefosozod a multiplayert, csak sajnálni tudlak (és meg nem érteni) az miatt mert ez a szemléletmódod és sok élménytől megfosztod ezáltal magad, ill. csak azt nem értem hogy miért kell ennyire érzékenyen reagálni a multiplayer szóra... és mint említettem abba is lehet hagyni a játékot vagy felveszed a kapcsolatot az illetékesekkel és reportálod az alanyokat, ill. ha tényleg ennyire érzékenyen hat rád a téma, akkor sztem szótlanul kellene koccolnod a multiplayer játékokból és maradni a singleplayernél, na meg lehetőleg csöndben..

#122685) i2k előbb nem írtam, de ebből a hszedből igencsak lejön a másokkal (ez esetben multipalyer játékosok) szemben támasztott ha úgy tetszik "rasszista" szemléletmódod (ez már inkább zavar), és úgy beszélsz erről a gamer társadalomról mintha valami ledegradált agyatlan banda lenne, holott a kemény multi gamer mag azért tényleg nem piskóta, és nem kell kapásból lecsíterezni mindenkit, az hogy 0 idővel végigment a mapon ez sztem egyértelmű, de ott vannak a nagy versenyek, ahol ez azért kiesik.. lehet csak indulnod kéne egyen, nem gondolod?! ;]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122689) ayo válasza arty (#122679) üzenetére


ayo
addikt

a 4-est én végigszenvedtem, a kiegekhez már nem sok kedvem volt. mindkettő félbemaradt. talán most már jó gépem van hozzá... :D de GTA 5 után mondjuk már nem nagyon mozgat.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#122690) i2k válasza Źşë' (#122688) üzenetére


i2k
senior tag

Látom ám, amikor olyan falba ütközöm, amit sem megkerülni, sem átugrani nem lehet: te most az vagy -- részemről nem látom értelmét annak, hogy ebben a témában téged bármilyen véleménnyel, élménnyel traktáljalak, vagy csak reagáljak azokra, amiket írtál. Megtartom magamnak.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#122691) tomsolo válasza Źşë' (#122688) üzenetére


tomsolo
őstag

Úgy bírom az ilyen fogatlan, fingtalan low-rider dumát.

Jössz itt reportálással, mintha az elmúlt évtizedben nem bizonyosodtt volna be mekkora értelme van ennek a jelentgetősdinek (aminek maradva a technika adta lehetőségeknél értelme sincs mert miért kéne a t. usernek jelentgetni hogy amit szerver fat-táblájara felkarcoltak az bizony fals, lehetetlen, csaló eredmény. Kedvencem a TDU ahol a végén már minuszokban mentek a köridők, mert hát olyanok írták meg olyanoknak mint te.)

Másrészről ha már ennyire érzékenyen érint a téma mint a _multi_ gamer_gag jelentős szószólója akkor miért nem fogadod meg saját tanácsod és nyelsz nagyot ahelyett hogy ilyen hülyeségeket írnál és nekiállnál rasszistázni mert nics már másra elég hormonod?

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#122692) arty válasza ayo (#122689) üzenetére


arty
veterán

pedig mindkét kieg igazi unikum, ellenben hosszúnak nem hosszúak... :) mondjuk, ha félbemaradtak, akkor azok se foghattak meg igazán...

(ha enyhén mazohista vagy, modokkal igencsak emészthető kinézetet (és esetenként gémbréking bugokat) is lehet belé varázsolni ;) nekem örök kedvenc Nico sztorija, a gta4 ótófizikája, a korukat megelőző apróságok sora... előbb tolnám újra, mint az ötöst)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#122693) arty válasza Źşë' (#122686) üzenetére


arty
veterán

azért azt látod, hogy a multiplayer a szingli terhére nyeri a teret, ugye?
ha szereted a szinglit - ez nem fáj, legalább egy kicsit?

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#122694) cyberkind válasza Źşë' (#122688) üzenetére


cyberkind
félisten

Milyen élményekre gondolsz? Nekem egyik jobb se ott adatott meg, de még csak nem is coop-ban.

Paranormal Cocktivity

(#122695) Źşë' válasza tomsolo (#122691) üzenetére


Źşë'
addikt

huu az meg milyen kérlek oktass még ó nagyságos jedi, én lenni ifjú padavanod!! ;]

miért kéne jelentgetni? megsúgom, legtöbb multi játék támogatja és vannak privát hack-ek amiket nem tudnak kiszűrni, kb mint a vírusdefiníciós adatbázisnál, frissíteni kell... gondolom ha többen adnak az userre reportot akkor ránéznek, milyen egyszerű, nem? ők meg eldöntik pl találati esélyek száma fejre, gridnél nyert köridő (pl ha tök egyedül viszed le a mapot ez is kiderül hogy nem lehet 1:35 helyett a fele..) hidd el léteznek más emberek is mint te a világban, szemellenző nélkül akik még szívükön viselik a dolgot (főleg ha saját bizniszüket rontják a csalók mint gta onlájn esetében), akik nem csak sírnak, hanem túllépnek dolgokon. battlefieldnél sem működik 100%osan a fairlight, de pont olyannak írom aki az egész ellen van és ezen túl nagyon érthet hozzá :R a hülyeségeket ti magatok irkáljátok, és tetszik hogy ennyire "kezet fogtok" egymással olykor meg +1eztek, mint az oviban mikor megsimizik egymást a gyerekek egyetértésük jeléül :))

#122693) arty ezt adom, de van éppen elég single tartalom ahhoz hogy ne kezdjek el sírásba átmenni

(#122694) cyberkind pro- gameplay, röviden, dióhéjban... de csak egy példa: bad company 2... 3an voltunk heliben 1ik haver vezette, mi ketten meg hátul gatlingban utastérben, eléggé necces helyzetek adódtak, földről soroztak minket, mire egy rpg találatot sikerült elhárítani méghozzé elég szerencsésen azáltal hogy megbillentette a helit és átrepült az utastéren a rekettye... de coopban sincs annál jobb érzés mint mikor sikerült egy nehéz helyzetet átvészelni, legyen az killing floor hell on earth fokozat vagy akár vermintide legnehezebb fokozat száz számra özönlő skavenekkel, ahol azért az együttes csapatmunka igényelt

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122696) ayo válasza Źşë' (#122695) üzenetére


ayo
addikt

Nekem FC3 coopja pl. nagyon tetszett, full egyedi küldetések voltak coopra tervezve a single mellett. haverokkal nagyon adta

http://jateknaplo.blog.hu

(#122697) cyberkind válasza Źşë' (#122695) üzenetére


cyberkind
félisten

Tehát semmi extra, csak az amit a multi tud nyújtani ha haverokkal játszol, én még mindig szingliben tolom a single-t.

Paranormal Cocktivity

(#122698) Źşë' válasza cyberkind (#122697) üzenetére


Źşë'
addikt

de te most akkor a coop gameplay-re reagálsz, én nem akarlak meggyőzni, de azért azt nem mondanám hogy semmi extra, killing floorban mikor kihullanak a csapattársaid mellőled és neked kell egyedül lehozni a boss finálét, rendelkezel elég tapasztalattal az adott játékban és ezáltal pici esélyed nyílik a nyerésre de tudod azt is h simán átmehet lossba a dolog, mikor sikerül vért izzadva megcsinálni a többiek meg csetbe írják az elismerő szöveget, hát az hidd el adrenalintól fűtve elég felemelő tud lenni, de ha azt írom hogy saints rowban murisabb együtt ökörködni mint egyedül azzal se lövök mellé sztem, továbbá vermintideban nem túl értelmesek a botok, ezáltal emberi játékosokkal még inkább előjön a varázsa a cuccnak
ill bf1 multi gyönyörű jelenetek, ugyan úgy megvannak a szépségei, csak picit tudni kell kihasználni a dolgokat - pl csipával kilőni repülőből a pilótát, meg lehet csinálni, csak nehéz, és mikor összejön akkor vagy happy :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#122699) cyberkind válasza Źşë' (#122698) üzenetére


cyberkind
félisten

Mindkettőre, én a multit is csak olyan emberrel tolom akit ismerek, illetve ha már mással játszok az inkább coop lesz, engem nem hoz lázba az adrenalin löket hogy legyek én a legjobb meg a több ilyen, engem ez nem érdekel, amikkel játszok ott mindig én vagyok a legjobb mint Batman.

Másrészt nekem nem sok szépsége van annak, ha sokan letudunk egy bosst vagy bárki/bármi durvábbat győzni, egyedül kihívás.

És mivel a multi a single kárára megy, így még legalább egy kis ellenérzést is kivált belőlem a multis téma mert sokszor hótfeleslegesnek és szarnak érzem.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#122700) Źşë' válasza cyberkind (#122699) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem meg amit egy single ígér az langyosvíz, a multi csak plusz experience - de nem mondom azt hogy nem singlizek, dying light is és dead island is sokkal jobb volt coopban nekem mint single, nekem jobban kibontakozik a game

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.