Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28401) kishoris válasza Silent77 (#28398) üzenetére


kishoris
tag

Október 12-én rendeltem 3 tételt.
2 holland posta, okt. 27-e óta vámkezelés alatt állnak.
1 cseh posta, az Isten se tudja, hogy merre jár...

(#28402) csiga8 válasza WestBam (#28400) üzenetére


csiga8
senior tag

Jogos!! :)

Figyelmetlen és pontatlan voltam. Ahogy öregszem, egyre gyakrabban fordul elő. :(

Tehát idén október 20-án rendeltem. Az ebayos cuccaim már mind megjöttek pár napja, pedig ugyanazon a napon rendeltem.

Akkor várok. Majd jelzem, ha megérkeztek.

(#28403) ZozzV6 válasza verybigboy (#28381) üzenetére


ZozzV6
senior tag

26,71 a legvastagabb a 3-ból ami nekem van. A legvékonyabb pedig 26,62.
L6 akkucsöcének belső átmérője 27,05

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28404) verybigboy válasza ZozzV6 (#28403) üzenetére


verybigboy
senior tag

Köszönöm szépen!!! :R

26.3 alatti kellenének hogy legyenek, hogy a Z1 csövébe beleférjenek, felette nem mennek bele :(((

(#28405) Silent77 válasza verybigboy (#28404) üzenetére


Silent77
veterán

Nagyon szívesen!

Jh, nem nekem szólt...

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#28406) benfolds


benfolds
őstag

megjött a vc4 töltőm, de valami gond lehet vele, mert nem csinál semmit, a kijelzőn nem látszik semmi, csak random módon alatta piros vagy zöld led világít. :F

(#28407) Kolty válasza WZP (#28393) üzenetére


Kolty
aktív tag

Xtar fejlámpa?
Már idehaza is kapni.

(#28408) benfolds


benfolds
őstag

lidl-aldi téma: nekem az a fura, hogy ezek a kereskedelmi multik, akiknek ugye az az üzletpolitikája, hogy nagyon olcsón minél jobb minőséget adjanak, miért nem árulnak convoy-szintű lámpákat elérhető áron. az világos, hogy a nagy lámpás márkák számára egy ilyen lépés öntökönszúrás lenne, mert ők a profitmaximalizálás elve alapján okosan kialakítanak egy termékpalettát, amit leginkább az értékesítési ár határoz meg, hogy mindenki megtalálja "a pénztárcájának megfelelő" terméket. ez majdnem független attól, hogy az adott kategóriában lévő termék valójában milyen értéket képvisel (mennyi az előállítási költsége). mivel egy convoy-szintű lámpa jelenleg kb. középkategória, nem fogja felborítani a termékek hierarchiáját azzal, hogy alsó kategóriába teszi árban, mert ugye ott gyengébb minőségű termékek vannak és azokat is el kell adni, vagy máshonnét nézve, akkor a feljebb sorolt termékeket nem tudná drágábban adni. na de egy aldi miért nem csinálja azt, hogy mittudomén megveszi a convoyt 10 dollárért és adja 15-ért? jobb minőséget tudna adni kedvező áron. én arra gondolok, hogy egyrészt a most 6000-ért árult lámpán lehet van 200% haszna, míg egy convoy-félén meg lenne mondjuk 50% (ha ugyanabban az árkategóriában maradnánk), másrészt az átlag felhasználó számára a most 6000-ért árult lámpa is jó minőségnek számít. de csak ötletelek.

és ugye a mi szerencsénkre van a kis kínai, aki szarik minden értékesítési iskolára és azt mondja, hogy csinál egy minél jobb lámpát, ami került neki 10 dollárjába, rátesz 20%-ot, marketingköltség 0, elad belőle 4 csillió darabot, aztán azzal rendben is van. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28409) ZozzV6 válasza benfolds (#28408) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Ahhoz hogy az alfi, lidl stb árusíthassa gondolom szabályok vannak, különböző engedélyeztetéseken kell egy terméket áttolni ami valakinek pénzbe kerül. Általában a gyártók intézik el ha hivatalosan árusítani szeretnének pl az EU-ban de a convoy ezzel nem fog foglalkozni, mert nincs erre pénze. Tudom sok gagyit lehet kapni de valószínű ez az oka annak hogy a lidl lámpák kisebb fényűek gyengébb minőségben convoy áron mert bele kell az árba tolni a járulékos kiadásokat, vámot és a lidl hasznát is. Banggooddal és gearbesttel meg aliexpressel megkerüljük ezt az egészet ezért olcsóbb majdnem minden kínából.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28410) benfolds válasza ZozzV6 (#28409) üzenetére


benfolds
őstag

lehetne ez is egy ok, de a boltok, így az aldi és a lidl is tömve vannak noname, jó és kevésbé jó kínai termékkel, miért ne tudnának olyan céget találni, aki legyárt nekik egy convoy minőségű lámpát, amit aztán 6000-ért árulhatnának a gyengébb minőségű lámpájuk helyett? a plusz költségek annyira megdobnák az árát? és azok a cuccok, amik itt is ott is ugyanannyiba kerülnek kb?

(#28411) Öreg 61 válasza benfolds (#28408) üzenetére


Öreg 61
csendes újonc

Ez azért egy kicsit bonyolultabb kérdés.
Először is az Aldi de egyik lánc se tesz be a boltjaiba saját beszerzést. Minden termék bizományban van benn. A kínait nem is engedi ide közvetlen csak európai kereskedőkön keresztül. Bizonyos termékcsoportkat csak egy kereskedőn keresztül hajlandó megvenni. Csak kevés kereskedővel áll szóba. Tehát osztódnak az árrések illetve nőnek.
A multik nem szeretik a bonyolult kereskedelmi termékeket, tehát nem jó a tölthető cucc hanem csak az elemes. Az elemesnél újabb kereskedelmi termék jelentkezik, ez elem.
Európai engedélyek nem drágák ezt általában meg csinálja mindenki.
Egy Convoy típusú dolog csak akkor mehet ha forgalmazza az akkukat. De azt nem akarja forgalmazni mert nem tömeg termék.

(#28412) Ra3 válasza benfolds (#28406) üzenetére


Ra3
őstag

Majd írd meg hogy mi a helyzet vele, én is várok most egy vc4-et gearbestről, remélem nem lesz vele ilyesmi.
Te honnan vetted?

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#28413) ZozzV6


ZozzV6
senior tag

Elkészült Kozynak egy újabb lámpa. Egy Ultrafire F13-ként látta meg a napvilágot egy valami Lattice bright hamisítvány leddel led alatt semmiféle ragasztót vagy hővezető anyagot nem tartalmazott csak a vezetékek és a reflektor tartotta a helyén. Terv az volt hogy egy MT-G2 ledes szörny legyen a végeredmény. Jelentem sikerült.
7,6A-t vesz fel 2 db 26350-es akksiból és maxon 40 másodperc alatt foghatatlanul forró lesz :D
Hogy olcsóbb legyen a driver mivel Mountain electronicstól érkezett és onnan sok a posta ezért amellett döntöttünk, hogy DIY kitet rendelek üres panellal és majd én összerakom mert így 5$ spórolható driverenként.

Kész driver:

A vezetékeket muszály voltam ilyenre hajtani mivel a driver legmagasabb alkatrésze és a hozzáadott réz között 1mm hézag van csak.

Alkatrészek:

Az F13-ban ráadásul iszonyat vékony a Led polc. szerintem nincs fél mm. Annyira hogy megmunkálás során gyárilag kilyukadt a közepe. Ezért kell a hozzáadott réz tömeg a polc alá ragasztva.

6.5mm vastag réz korong:

Mivel a rendelkezésre álló anyag nem volt elég nagy átmérőjű és nem ragasztóval akartam kitölteni ezért két alumínium lemezzel hézagoltam körbe és úgy ragasztottam be:





Imárom az MT-G2-t ahogy látni benne a sok kis diódát:

A reflektorban a lyukat ki kellett tágítani hogy beleférjen ez az óriás:

Driver a helyén, alatta a rézen kapton szalaggal mivel nagyon közel van hozzá.

Led is a helyén beforrasztva:

Kész:

Minimum:

Maximum (Bocs a képminőségért):

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28414) SlyChocolate


SlyChocolate
senior tag

Segítségeteket szeretném kérni igaz nem a témába vág de csak világításról van szó.
Bringához kellene első lámpának retró jellegű lehetőleg nem 3-ás elemes hanem saját akkus használható fényerejű pilács.
Jelenleg az alit böngésztem át de semmi értelmes nincs.
Bármilyen infót szívesen vennék.

(#28415) WestBam válasza SlyChocolate (#28414) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Keresőszó: retro bike light

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#28416) WestBam válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Szuper lett!
Ebben tuti LB LED van? Mert nekem nem tűnt fel, ellenben szépen van fókuszálva gyárilag is, bár még nem vittem magammal (hibásan vettem és most jött meg hozzá a reflektor) de ezen meg is lepődtem. Szemre egy picit több árammal simán hozni fogja a C8-as szintet. Az OL féle projekt szépen elhalt BLF-en, pedig jónak nézett ki nagyon :((( Na annál jött elő a manker balhé.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#28417) ZozzV6 válasza WestBam (#28416) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Ez is szép fókuszált volt azzal nem volt baj de nagyon kékes színe volt. Elfelejtettem itt említeni hogy eddig tudott volt XML-nél, hogy mi a különbség a gyári Cree és az LB ledek között.(Kisebb sárga négyzet a ledben, a dóm körül a perem LB-nél sima, Creenél érdes)
XM-L2-nél Mintha szintén kisebb lenne az LB sárga foszforos része valamint vannak a foszfor felületén kis pöttyök amik LB-nél négyzetrácsos szabályos formában vannak, Creenél pedig eltolt sorokban tehát minden második sorban a pöttyök az előző sor pöttyei közé esnek. Valamint az F13-ban LB felirat volt a csillagon is.
Ez egy Cree:

Ez pedig az F13-ból kiszedett LB. (Bocs hogy kicsit homály)

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28418) Öreg 61 válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


Öreg 61
csendes újonc

Tegyél ki légyszives rendes képet (nem találom az eredeti típust) a lámpáról illetve ha lesz fénymérés akkor az is ėrdekel légy milyen messze világít.

(#28419) ZozzV6 válasza Öreg 61 (#28418) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Ez az eredeti de gyárilag elég vacak a felépítése. Nem fogok ilyet többet építeni. Szóval felesleges. Inkább terít mint messzire vinne. KB 200-300m-t tippelek de nagyot terít. Sokkal több meló van vele mint hogy megérje még egyet csinálnom. Csak gondolkodtam hogy magamnak is építsek-e ilyet és Kozy épp ilyet akart ezért megcsináltam neki kíváncsiságból de sok meló volt vele. Ez a gond a túl egyedi építésekkel, hogy egy kb anyagáron 12000 ft-os lámpára elkérek mondjuk 3000 ft-ot az építésre és a tulaj kap egy kb L6-al megegyező árú és fényű lámpát ami ugyan kisebb de hamar túlmelegszik. Nekem meg benne van vagy 10 munkaórám. Ha annyit kérnék hogy megérje az időmet már 20-25000 lenne a teljes végösszeg abból meg sok mindent lehet venni, ráadásul nincs is pofám annyit kérni mert olcsóbban van ilyen erős gyári lámpa. Szóval nem lesz több ilyen, csak most a kíváncsiságom erősebb volt :DDD

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28420) hpsafl válasza ZozzV6 (#28417) üzenetére


hpsafl
tag

Azért kár, hogy idáig süllyedtek....
Értem én, hogy így könnyebb vele keresni is, de akkor is....

Most kb ott járunk, hogy Convoy alatt nem szabad lámpát venni, hacsak nem moddolni veszed. :(

Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com

(#28421) ZozzV6 válasza hpsafl (#28420) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Kb ez a helyzet. és még akkor is faragni kell mert az F13 még hostnak is gyenge volt azzal a papírvékony led alappal. És persze GB-n Creeként van fent.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28422) WestBam válasza ZozzV6 (#28417) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Szétszedtem, megnéztem mert nem erre emlékeztem.
Ebben a csillagon: felül CREE alul XML-U3 felírta és az emitter is eredetinek tűnik, igaz fotózni elég bénán sikerült, látni meg nem lehet, túl mélyen van. Kéne valami nagyító lencse a telóra :B
A fénye inkább jégfehér mint a jellemző LB erős kék beütésű. Van szórás úgy tűnik köztük :W

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#28423) NP007 válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


NP007
csendes tag

Ezeken a képeken látszik a hozzáállásod az egészhez, látszik az igényesség, az odafigyelés, ez nagyon jó reklám (ha nem is azonnal hoz a konyhára, de hosszútávon aki ilyenre áldozni akar és önmaga nem tudja megcsinálni, neki ez tuti tetszeni fog!)

Öröm ilyet látni (és ezt őszintén mondom).

:R

(#28424) Kozy10 válasza NP007 (#28423) üzenetére


Kozy10
tag

Minden szavaddal egyetértek! Magam sem írhattam volna szebben :C
:R :R

(#28425) ZozzV6 válasza Kozy10 (#28424) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat! Nevezhető fanatizmusnak :) Igyekszem azt adni amit magam is megvennék.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28426) NP007 válasza ZozzV6 (#28425) üzenetére


NP007
csendes tag

:) ez le is jön nekünk a látottakból!

Ha teheted, még több ilyen mod képet tegyél majd közzé mindannyiunk örömére. Ezek nagyon tanulságosak és így képekkel illusztrálva meg egyenesen kiemelkedően érdekesek.

Megint csak ismételni tudom önmagam, jó ilyet látni!

(#28427) ZozzV6 válasza NP007 (#28426) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Következő a saját Small sun ZY-T08-asom MT-G2-esítése lesz ami kalandos volt mert megvettem, felhúztam az áramot a gyári XML T6-al majd eladtam mert nem használtam. Egy év után visszavásároltam hogy átépítsem. Egyedi driver amihez egy BLF-es sráccal készíttettem el a panel tervet amit megálmodtam, és 3 csatornás Fet-es lesz. Bistro firmware-el. És ez a lámpa is kap majd rezet a fejébe mert elfér benne még bőven. Részletesebben majd ha megépült mesélek a dolgokról. A drivert most kezdem csinálni de még az Atmel mikrokontroller nem érkezett meg így csak félkész lesz.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28428) 5-ös kezelő válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Grat a munkádhoz. Ez tényleg inkább kihívás és szórakozás, mint üzlet. :)

(#28429) balazs1956 válasza ZozzV6 (#28427) üzenetére


balazs1956
senior tag

Te egy igazi Aladdin vagy:))
Nem tudsz nekem építeni olyan megdörzsölős, kívánós lámpát?

(#28430) ZozzV6 válasza balazs1956 (#28429) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Milyen színű kell? :DDD

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28431) Francia91 válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


Francia91
veterán

Nem gyenge lett a cucc :D
Elismerésem :R

Más:
Gondolkozom egy messzebbre világító lámpán is. Két esélyes van: Convoy L2-es és az L6-os
Melyik lenne a jobb választás? A nagyobb fényerő egyáltalán nem hátrány, sőt... :)
Kb 20 dollárral drágább az L6-os, amit még be is vállalnék, ha annyival erősebb is az L2-esnél

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#28432) balazs1956 válasza ZozzV6 (#28430) üzenetére


balazs1956
senior tag

:DD :R :DD :R

(#28433) ZozzV6 válasza Francia91 (#28431) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Köszi!
Nekem van egy végletekig tuningolt XM-L2-es L2-m és egy majdnem gyári L6-om. Azt kell hogy mondjam az L2 a fiókban pihen mint érdekesség, hogy elvisz 700m-re is de nagyon szűk fénycsóvában. Egy gyári L2 talán 4-500m-t tudhat max. És az L6 az asztalon van mindig kéznél mert ha használható fényre van szükségem az esetek 90%-ában azért nyúlok. Elvisz 400m-re ha kell és jó a szórt fénye is, valamint annak a 4 módnak jól el van találva az elosztása, hogy lakáson belül is tudok optimális fényerőt választani közeli dolgokhoz. Nem igazán melegszik és én legtöbbet a második legnagyobb módban használom mégis sokáig bírja. Ha jobban megnézed az árakat és az L6 mellett döntesz banggoodra tudok kupon kódot amivel kb 50$ lesz az ára. Szerintem megéri a többlet kiadást.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28434) Francia91 válasza ZozzV6 (#28433) üzenetére


Francia91
veterán

Köszönöm válaszod :R
Akkor decemberben megrendelem magamnak (ebben a hónapban más prioritások vannak). akkor nagy eséllyel az L6-os lesz a befutó
A kuponkóddal majd kereslek privátban, ha akutális lesz a vétel

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#28435) Ádyka válasza ZozzV6 (#28413) üzenetére


Ádyka
őstag

2db akksiból amik sorba vannak kötve, 7,6A-t vesz fel? Ez komoly? 60Wattot etetsz meg a leddel? Nem csoda, hogy 40 mp után tűz forró. Ez miért jó?
A led ami "csak" 20 wattos, nem véletlenül annyi. Meg lehet vele etetni többet, de a hatásfoka az nagyon leromlik így. 3x fogyasztás mellet, kb 1,5x fényerő növekedés tapasztalható, de lehet hogy annyi sem.
Vagy rosszul gondolkodom? :B

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#28436) ZozzV6 válasza Ádyka (#28435) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Ez volt a vevői elvárás ;)
A módkiosztásban az 50, 70, 100% között én alig látok már erősödést szóval az 50% kb ahol még jó a hatásfok. Természetesen nem az ésszerű mindennapi használat volt a cél egy igazi lámpab..inál megesik az ilyen. De az L6-om példája ott van hogy megfelelő hűtéssel nem probléma mert az is megeszik 7A felett és ott látni a különbséget de nem melegszik sokkal jobban mint előtte.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28437) Öreg 61 válasza ZozzV6 (#28436) üzenetére


Öreg 61
csendes újonc

És az L2-d melegszik?

(#28438) Zewa válasza Zewa (#28351) üzenetére


Zewa
senior tag

Erre esetleg valaki?

Őt találtam aki szimpatikus lenne de vajon nem melegszik túl egyhamar? Voltak Trustfire akkumulátoraim, azok minősége egészen jó volt. A lámpáik milyen színvonalat képviselnek? Esetleg még ő is szóba jöhet. Tudnátok alternatívákat ajánlani ~40$-ig?

Köszönöm.
:R

"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

(#28439) ZozzV6 válasza Öreg 61 (#28437) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Az 5 perc folyamatos üzem után is csak langyos de az előbb az F13-ról írtam meg az L6-ról.

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28440) Alex91


Alex91
félisten

20 dollar korul kaphato olyan lampa, ami erosebb, mint egy sk68, es 3 db AAA akksival is uzemeltetheto?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#28441) Wendelke válasza ZozzV6 (#28439) üzenetére


Wendelke
senior tag

ZozzV6

Múltkor linkeltél az L6-hoz egy SMO reflektort. Van már róla (tapasztalat) kép, vagy videó, hogy az OP-hez képest milyen lett a fénye a lámpának? :R

[ Szerkesztve ]

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#28442) ZozzV6 válasza Wendelke (#28441) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Videó:
https://youtu.be/TRp8WxJsivw
Én a simát XHP50 és XHP70-hez nem raknám be.
A többihez jó lehet.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28443) Wendelke válasza ZozzV6 (#28442) üzenetére


Wendelke
senior tag

Köszi!

"A többihez jó lehet" alatt mit kell érteni?

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#28444) ZozzV6 válasza Wendelke (#28443) üzenetére


ZozzV6
senior tag

Ha nem gyári L6-hoz veszed hanem más leddel használod más driverrel mondjuk üres hostból építesz valamit.
PL: XPG2, XML2, XPL, XPL HI, MT-G2, XHP35
Szóval ez a refi nem a gyári lámpához hanem inkább az épített moddolt darabok miatt lett legyártva.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

(#28445) jozsi252


jozsi252
veterán

Olight R50 Pro Seeker

iPhone 13 Pro Max

(#28446) krisztianAMG válasza ZozzV6 (#28444) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

Ehhez kapcsolódva lenne egy kérdésem. Ha egy XHP70-re épülő lámpát szeretnék építeni, amiben az akkuk egymás mellett helyezkednek el (úgy, mint a G30-ban például), merre kellene nézelődnöm? Host, diver, stb.?
BLF Q8 meg is felelne a célnak, ha lesz hozzá csere refi, csak kár a baltával faragott formáért, és a mérete is lehetne kisebb.

Esetleg más lehetőség? :F

(#28447) Wendelke válasza ZozzV6 (#28444) üzenetére


Wendelke
senior tag

Köszi! :R

Szóval akkor nem érdemes egy gyári L6-ba ilyent venni. :( Nekem ez lett volna a tervem, ha majd veszek egy L6-ot. Arra gondoltam, hogy az SMO refivel még szűkebb szpotban világít és messzebbre :U

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#28448) baltasar


baltasar
csendes tag

Sziasztok! Szeretnék rendelni egy Nitecore hc60 tip fejlámpát. Elég jó véleményeket olvastam róla. Érdeklődnék: kupont ehhez lehet valahol szerezni?

(#28449) Alex91 válasza Alex91 (#28440) üzenetére


Alex91
félisten

Supfire F3-L2 CREE XML2 T6 Led Flashlight 10w 1100 lumens Tactical Flashlight for Self Defense by 18650 Battery, errol valami velemeny?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#28450) SlyChocolate válasza WestBam (#28415) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Konkrét tipus, gyártó kellene.
Ez szinte ugyanazt a kínálatot adja .
De azért köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.