Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Kértem. Az elején még annyit írtak, hogy már leadtam a kérelmet, csak jövőhónapban tudok újat leadni. Aztán rá 1-2 hétre már gombnyomásra a sell history volt a válasz.
A saját accomon 1 terméket adtam el, viszont vettem már néhány tételt és van 12 pozitív értékelésem. Ott egyből emelték a limitet $500 és 10 termékre. Azt nem tudom, hogy ez az eladott termék miatt van, vagy a vásárlásokból származó értékelések miatt. Ha utóbbi, akkor egyszerű lenne a dolgom, elég lenne vásárolni jónéhány $1 valamit, aztán jönnének az értékelések. Viszont szerintem számít az is, hogy mennyi idős az account. Ha elég régi és nem volt rá bejelentés, akkor az is egy megbízhatósági mutató.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest