Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
szerintetek ezen a kártyán van VGA kivezetés?
balfasz francia kanadai (minő meglepetés) dispute-ot nyitott paypalon és semlegest adott mert szerinte átvertem, "VGA Card" leírásban egyben kivezetést is jelent. argh. írtam neki, hogy VGA Video Graphics Array rövidítése, és a csatlakozó elnevezése egyben. kártyán meg ahogy láthatja is nincs ilyen kivezetés.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
ennyire hülyék nem lehetnek... de úgy néz ki, hogy mégis. visszanéztem üzeneteket, ezt írta korábban:
"I want to buy your Gigabyte card. It does not have a VGA input. It looks like this card does have a VGA input. Please confirm. I'll buy this one if it does. You should take a pic of the inputs on the end of the card so people can see them clearly and not make the mistake I did. Thanks. "
erre válaszoltam, hogy nincs VGA kimenet, de van analóg jel DVI-n, használjon átalakítót. megvette, megkapta, hisztizik.
-
nagy@gmx.com
tag
Szeretnék egy terméket rendelni Olaszországból, de az eladó azt írja, hogy csak Olaszországba tudja küldeni.
Azért megkérdeztem tőle, hogy esetleg lehetséges-e Magyarországi szállítás is.
Vissza is írt, hogy igen, és hogy 30 euro a szállítási díj.
A kérdésem, ha kifizetem a termék árát, akkor a szállítási költséget utólag kell fizetnem? -
cbmfan
őstag
válasz nagy@gmx.com #61217 üzenetére
30 euro? ha nem több kilós amit meg akarsz venni akkor le akar húzni. és egyszerre fizeted a cucc árával együtt.
-
cbmfan
őstag
válasz nagy@gmx.com #61219 üzenetére
akkor tuti le akar húzni. jobban jársz ha keresel másikat.
(egyébként van pár zseb Sokol, megszabadíthatsz tőle )
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #61217 üzenetére
Ilyenkor számlát készít amin rajta van a vételár és a megegyezett szállítási költség, ezt kapod meg az eBay-n keresztül e-mailben és a benne lévő linken keresztül fizeted.
A 30 € nem postai szállítás, inkább futár cég, mert az olasz posta megbízhatatlan, de ott sem lenne sokkal kevesebb az ajánlott küldemény ára (1 kg-ig csomagként sima küldemény 22 €, vagy ajánlottan 28,46 €) ide Magyarországra, nem annyira átverés, ott is drága a külföldre szállítás, nem csak nálunk.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #61222 üzenetére
Annyi lemaradt, hogy vásároltam onnan amit az olasz postán keresztül küldtek 20 napig jött abból 13 nap olasz dekkolás volt, a futárosra 5 €-val fizettem többet, mint a másik csomagért, de a 4. napon a kezembe volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagy@gmx.com
tag
Melyik futárcég hozza?
DHL?
Egyébként az ebay küld az eladónak valamiféle értesítést, hogy meg akartam vásárolni a terméket?
Mert eljutottam a fizetési szakaszig, de mégsem engedte fizetni, és kb. 1 órával ezelőtt jött egy e-mail az ebay-től, hogy fizethetem a terméket, és van egy ebay link az e-mailben. -
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #61224 üzenetére
Nekem egy DPD-s adta át, annak volt valami olasz kirendeltsége vagy mi. Az lenne a számlás pénz bekérő. Te rákérdeztél, ő megcsinálta. Mennyi a fizetendő összeg?
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz nagy@gmx.com #61226 üzenetére
kérdezz rá, hogy mivel küldi. sima postával lehúzás, fent említett csomagküldővel reális.
-
Topikgazda
válasz cbmfan #61227 üzenetére
Te honnan veszed az olasz posta magyarországi szállítási díjait?
Van amit nem lehet sima levélként feladni, de ha nem akar magával kiszúrni, akkor ő is elsőbbségi ajánlott tértivevényesként küldi az pedig a levélküldemények esetén is 28 € körüli lehet a végösszeg, meg te gondolom a csomagolási költséget nem számolod fel amikor kiküldesz valamit, én beleszoktam kalkulálni, valószínüleg ő is, legyen 2 €. Nem adnak ingyen borítékot, dobozt.
Még egy dolog, nem akrta ide postázni, aki meg akarta venni a motyóját rákérdezett, mondott egy árat -szerintem okés- a vevő vagy elfogadja, vagy nem, de ez az eladó részéről egy gesztus.Ha te azt javaslod nagy@gmx.com írja vissza hogy szerinte olcsóbban is küldhetné, akkor mi fog történni?
De egyébként vissza lehet mondani a vásárlást, ha ez ilyen áron nem éri meg neki, nem kell kifizetnie.[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
közben szerkesztetted amit nem láttam. anno ennyi volt, rádió sem lehet nehezebb, ergo pk sem több. madárvadász, ennyi.
csomagolás. én nem számítok fel mert kb. ingyen van. karton szelektív gyűjtőből, töltelék szivacs kárpitos, csomagolópapír nyomdász ismerőstől. hulladékot megkapom ingyen,csak a ragszalagot kell vennem, semmi mást.
-
törölt tag
Sziasztok!
Vám áfa egyéb költségek informáciora lennék kiváncsi eBay -s rendelés alapján.
Konkrétan, van egy termék pl.: EZ megvan az ár + postaköltség. Azonban lejebb ir egy 3. fizetnivalót is. Erre lennék kiváncsi.
Ezt fizetnem kell kötelezőképpen ? És ha igen e mellé ugyanugy áfázhatják, vámolhatják ? -
Topikgazda
válasz #42007296 #61233 üzenetére
Nem az eladónak fizeted, az eBay GSP partnerének a Pitney Bowes-nak, aki a logisztikai részét (szállítás, vámolás, stb.) intézi, fizetésnél két felé vonják le a pénzedből, az eladó kapja a vételárat és a szállítási költség kisebb hányadát, a többit a Pitney Bowes. 2 levonás fog történni.
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Valaki megnézné nekem ezt a hirdetést valóban ennyibe kerül ingyenes szállítással.
[link] -
nagy@gmx.com
tag
Erre a termékre már nem jön plusz költség?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagy@gmx.com #61240 üzenetére
Termék ár (GBP 325.00) + szállítási költség (GBP 18.00) ezeket fizeted az eladónak, és nincs se VÁM se ÁFA, mert EU-ból jön.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
havri1
félisten
-
nagy@gmx.com
tag
Köszönöm!
Ami Kínából érkezik, azt minden esetben vámoltatják? -
pela03
csendes tag
válasz nagy@gmx.com #61240 üzenetére
Szia!
Szerintem ez árban is jobb:
Oukitel K6000 Pro -
havri1
félisten
válasz nagy@gmx.com #61243 üzenetére
Vámosok engedik be, minden csomag rajtuk keresztül megy, de nem minden esetben vonják vámeljárás alá.
De ne ebből indulj ki, hanem az legyen az alap, hogy meg kell fizetni az áfát és a vámeljárás költségét.Illetve annyit tennék még hozzá, hogy ebayen van lehetőség előre megfizetni ezeket a költségeket (ha úgy van a hirdetés beállítva), és akkor egyből megkapod.
havri
-
törölt tag
Szűrőket/kereséseket el lehet menteni?
Olyat szeretnék, hogy csak az új állapotú eszközöket mutassa és csak egy országból (most csak 2 dolgot említettem, ennél összetettebb keresések lennének).
Egyszerűbb lenne így keresnem dolgokat, mint hogy minden alkalommal megadjak 10-15 filtert csak azért, mert pl. a "for parts or not working"-et ki akarom szűrni, ehhez viszont az összes többi állapotot be kell pipálnom, ami agybaj.Ha az item location-nél rányomok arra, hogy Europe, semmi nem változik. Ha ilyenkor belemegyek az Advanced search-be, akkor ott a Located in legördülőt választom, akkor meg csak országokat tudok megadni, régiót nem.
Hogy lehet megadni azt, hogy csak Európában keressen és az működjön is?Borzasztóan rosszul működik ez a kereső funkció is. Legalábbis nálunk itt a kis országban. Ezért már az is segítség lenne, ha tudnék előre mentett feltételek alapján keresni. A terméket nem szeretném megadni kritériumok között, tehát úgy szeretném használni, hogy megadom az elmentett szűrőt és én írom be a termék nevét.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #54715584 #61246 üzenetére
Kérdésed egy részére szűrés mentés, válasz itt, Kapsz értesítés e-mailban napi gyakorisággal az új dolgokról és el van mentve is.
Melyik oldalon akarod az Europe-t.
A com-on csak ennyi: Jelölöd EuropeUK-n European Union
DE-n Europakeywords nélküli biankó keresést nem tudsz "elmenteni"
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy most rendeltem Ebay-ről, de észrevettem hogy hibás volt a cím amit megadtam ,először írtam az eladónak majd Cancel -t a rendelésre mert lehet nem most fog visszajelezni, és újrarendeltem immár jól beállított címmel
Oké a számlám most gondolom 2x-n van terhelve, de az egyiket 100%-ban visszakapom ilyenkor miután tisztázódott 2-3 nap múltán? Vagy mennyire para ez? Eléggé utálom az ilyet főleg ha saját figyelmetlenségemből adódóan hozom össze :S
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest